World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet autoaim-ot használ. Vagy nem jött rá a shift-homb mire való, és csak úgy puffogtat. Nem tudom

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ezt a 35%-os lövési pontosságot nem értem. Az rendben van, hogy alacsony Tier-ben a géppuskával nehéz úgy mozgó célpontra lõni, hogy a teljes rakasz tartalma találjon, és ez rendesen leviszi a százalékot. De nagyobb hk-kal mégis hogy? Vagy be van ékelve az egér gombja, és ahogy be van töltve a lõszer már lövi is ki, mindegy hová alapon?

Jaj. Olyat láttam amit rég nem. Kv-5-ös csóka mászik felfelé a hegyre Himmelsdorfon...800-effivel...

3000 csata alatt 2 mesterlövész medál...35%-os pontossággal lõ...jaj istenem...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

klikk a feliratra 😊

(ezek szerint csak bele kell írnom a ftó szövegbe valami utalást erre)

Srácok, inkább adjatok nekem egy magyarra állított WOTtal elért TIgris tank eredményt. Látni kée a Tigris nevét magyarban...

Reményeim szerint "PzKpfw VI Tiger" nem pedig "Tiger" vagy "Tigris" 😊

Most hogy mûködik ez a felirat?
Be kell küldeni egy képet róla?
Hova?
Örülök hogy a jóslataim igazolást nyertek a géppel kapcsolatban! <#wink>

Master91
tényleg, legyen Mátyáshun érdemrend 😄 😄 Akire rá akasztjuk 1 hónapig viseli 😄 😄
"Ez nagyon gáz, ez az adatfeltöltés. Semmi ellenõrzés az adatokra. Ráadásul a mozgó fejléc sem adatbázisból jön...
A tankok nevének feltöltése a játékosok által, pedig egy tervezési hiba, amit a lustaság szült, ahogy elnézem."

Hát persze seggfej, lammaer puszta lustaságból fejleszti a topikot, meg gondozza a FAQ-ot, satöbbi. Nem úgy mint te, aki nem csinálsz semmit, vizsont állandóan ostobaságokat írkálsz be a topikba.

Komolyan talicska(vagy szólíthatlak Fos-nak?), Mátyáshun medál lesz ebbõl számodra, ha így folytatod.

Ilyen opcionális mezõre gondoltam én is, mivel sok tank esetében lényegtelen a demage.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ennyi esélyt sztem adok a magas értékeknek. Ha meg kiderül hogy ilyen kamukör kerül be (mondjuk kérünk jószándékúan replayt) akkor egy gombnyomás az egész hogy korrigáljuk a hibát 😊

Amúgy meg ha valaki csalni akar, van rá sokkal egyszerûbb mód....

De Szpecnya, igazából neked a tank ismertetõket kéne írni, nem a damaget számolgatni mint Dagobert az aranyat a páncélkamrájában 😄

Kivitelezhetõ a dolog.. mondjuk középtávon ha megvalósítjuk a replayok feltöltését is, onnan simán kiolvasható mert ez az adat benne van.

De opcionális mezõként bemehet, ha van rá igény.

Volna ehhez a result trackerhez egy olyan javaslatom, hogy fel lehetne valahol tüntetni a bevitt sebzés mennyiségét. Nyilván csak a WoT logger használók tudnák csinálni, meg scoutok esetében nem releváns a dolog, de a többi tanknál hasznos lenne szerintem, fõleg TD-k és artyk esetében.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem beszélni jöttem, hanem pusztítani.

Kivéve, ha véletlenül összesorsol két csapatot azonos klánból és megbeszélik jól a csatát, field commandernek összehoznak egy 10+ killes meccset, amíg van lõszere és kész is az überkör.

Vicces, hogy ehhez azonos klán sem kell, már volt rá példa, hogy írt egy másik magyar klán miután összerakott minket a random, hogy beszéljük már meg a csatát, úgy mindenkinek jó lenne, mi persze inkább simán megvertük õket, tök komolytalan ez a megbeszélõsdi sztem.

Victory!
Battle: Malinovka 2012. július 5. 15:16:20
Vehicle: AMX AC Mle. 1948
Experience received: 1 689
Credits received: 57 688
Battle Achievements: Böelter's Medal, Top Gun

MUAHAHA

Sunsetjoy
Nem hibamentes az új prém JT neve nem az igazi pl. De gondolom nagyjából azért jó.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Master91
Jó kis tüzérrel, kövezzetek meg 😄
Végülis a company nincs elzárva senkitõl, szóval hajrá. Ha ez a mellékhatása hogy a topiklakók mostantól mind kompaniban mennek orrba szájba, szerintem már megérte csinálni.

Amúgy érdekes ez hogy vajh komapniban könnyû e sokkal jobban teljesiteni EGYÉNILEG mint randomban.

Mert még ha ki is fogsz egy nagyon gyökér ellenséges companyt, a saját embereiddel is versenyezni kell a killekért meg a sebzésért, akik feltehetõen nem gyökerek, hiába az ellenség az. 😊

Na jó, de milyen tankkal?????? 😄

Hát úgy gondolom, hogy a prémium tankok világában amikor az emberek 100K-200K eredményeket is tudnak termelni creditben, az Xp inkább mérvadó teljesítményre.

Pl 1500XP egy PZIV esetén is komoly teljesítményt jelent, akárcsak egy MAUSsal elérve.

Sztem az XPnek nagyobb hírértéke van mint annak hogy XY PZIV-el 40.000 creditet ért el. Nem nagyon lehet hovatenni hogy ez most adott tanknál jó vagy nem. XPnél ez tisztább.

Master91
Ott a nevem yeeeey !
Nem lehet felismerni és egzakt szorzó sincs rá, amit le lehetne vonni, mert nagyban függ az ellenfél teljesítményétõl is. Ha valaki felrak majd egy adott típushoz egy sok ezer sebzéses, bölléres comapnys gyõztes eredményt, ami nem 15-2-vel végzõdött, hanem baromi szoros volt, azt valszeg lehetetlen lesz majd überelni.

De mondjuk tényleg, miért csak az xp van kiírva, a lóvé miért nem lényeg? Volt már, hogy tök azonos xp mellett is ugyanazzal a tankkal több ezerrel több pénzt kaptam.

No, akkor majd lesznek jó nagy számok. 😊 Ha jól emlékszem a WOtban ahol az üzenetet kiírja nem nagyon lehet felismerny hogy company battle volt, igaz?

Jól hangzik, megvizuálom majd.

De nem ám.

Az csak creditre van, nem?

Sunsetjoy
A tank icon maker 0.7.4 program jó lenne, hiszen a data könyvtárában az összes tank fel van sorolva xml fájlban, igaz hogy egy két ruszki tank megjelenítésében cirill betûs, de ki lehet javítani a scripthez.

A többi viszont a vesszõ utáni részekben a játékban megjelenõ nevet mutatja szerintem, míg a vesszõ elõtti meg ugye azt az elnevezést, amit a játék ismer, pl. sherman jumbo, m3 grant, object 252, JagdTiger_SdKfz_185... és a többi.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A company bónusz is megmarad.

Nagyon gyenge.
Micsoda menthetetlen idealista vagy <#hehe>
Nekem ebben a topikban NEM kell reklám, engem mindenki ismer.

Komolyra fordítva:
Nos, tuti hogy nem volt t-50-2vel csak egyetlen rekord az adatbázisban, ezt látod akkor is ha ráklikkelsz a futó szövegre.

Véletlenül nem lehet hogy az elõzõ órában láttad az 1100-xp-t és arra emlékszel? Óránként véletlenszerû hogy melyik tank szerepel odafenn... 😊

Terítõ jó lesz?

kerla
Huhhh, ez elég jól hangzik. Hát elgondolkodok rajta, mert beruháztam az E-100-ra ami nyertes csatákban is nagymértékben viszi a creditet, amit valahonnét kompenzálnom szükslges. Mondjuk az 58k creditet még nem léptem túl creditben, igaz ezt is E-75-el és a 2/3-a elment lõszerre és javításra. Még a prém T-25 ami azért hozza a 20-40k-t.

MatchDiabolo
Miért szerinted hol máshol néztem?

Meg most 794xp a legjobb eredmény elõbb még 1100volt, szerintem csak azért csináltad hogy téged reklámozzon<#hehe>

nem vágom miért kellene megkapni a jp2-t....az 1 új tank, nem csökkentették v növelték 1 tank tierjét fricc td ágon, egyszerû átcsoportosítás történt...😊

mondjuk könnyen pofázok h már van 80k xp-m, habár nem fogok könnyeket hullajtani ha ingyen odaadják, mivel élmény volt a vele eltöltött kis idõ 😊

1 amx40-nél v souma(v. mi a neve a förmedvénynek) 12k xp-ért hamarabb sírnék mint ezért a 80k-ért 😊

Mondjuk arra kíváncsi leszek h a t7-be se remekelõ panther alváz védettsége mi +-t nyújt majd t8-10-be...(igaz t10-be úgy is mind1, de t8-9-be ferdi azért elég jól teljesít, sõt 10-be is). Habár jp-bõl kiindulva biztos jobban fordul majd és pörgõsebb, gyorsabb lesz ferdinél, ami nem rossz😄
Ácsi, azt írtad, hogy a csata közepén, ebbõl hogy lett hirtelen csata eleje? Csata elején nyilván esélytelen túlélni, mikor még otthon van az összes tank.

Ugyan kicsit sarkosan fogalmazott a kolléga, de éreztem benne a jószándékot hogy teszteli a rendszert.

Így így, bele is irtam az oldalon lévõ FAQba hogyan számoljuk a valós XP-t meg creditet.

Azt már túl mesterségesnek éreztem, plusz nem vagyok róla meggyõzõdve hogy a teljes XPre vonatkozik a +50% gyõzelem esetén, nem csak bizonyos kompnenseire.

A prém meg a szorzó az egyértelmû, tessék megnyerni a meccseket.

Ahogy nézem csak a prémium bónusz van levéve róla. A gyõzelemért járó +50% megmarad.

Az Tvelvet asztala, dobj neki egy privit légyszi.

..a fejlecben a fejlesztesi tervek link nekem nem el..
A kritizálás rész már megy, akkor most jöjjön az, hogy leteszünk valamit az asztalra.
Végül is most hogy van ez Láma, azt se veszi figyelembe ez a progid hogy gyõzelem vagy vereség ez az XP? Tehát le van róla véve az 50% +, vagy hozzá van adva a vereséghez annyi?

Dehogynem 😊

nem kell ezt olyan komolyan venni