World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez csak fanmade spekuláció, az alapján, amit eddig serb mondott a wt e100-ról.

Persze a végeredmény attól még lehet ugyan ilyen, de akkor én pofán b.szn.m azt az igénytelen, ostoba fejlesztõt, aki megengedi így berakni a játékba.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

kerla
A prém Jagdtigerrõl van valakinek infója? Nem mintha lenne zsém venni, csak kíváncsi vagyok mire jó egy Prém TD, ráaádsul egy ekkora? Hozza a creditet ez is mint a Löwe?

Hát ez a amx 90 iszonyat durva, mondjuk ha rosszul jön ki a lépés, vagy debil a csapat, akkor vannak borzalmas körök, de amúgy még 500xp is ritka, szinte mindig több jön vele. Egy tierrel magasabban egy új ágyúval iszonyat durva lesz. Bár lehet az új tankok bezavarnak majd.
majd remodellezik aztis mint a jelenlegi tankokat is lelkes amatõrök akik ingyen és bérmentve végeznek olyan munkát amit a fejlesztõcsapat emberei is 5 perc kattingatással elérhetnének(ha akarnának) és bárcsak te fogod látni ha bemásolod a fájlokat a megfelelõ helyre,de legalább számodra jobban fog kinézni a tank 😊
Ebben az esetben nem kell új fejlesztõt felvennem hogy instant javítsuk a mobilos supportot 😊

"Amúgy most óránként változik a csík ? "

Igen, beláttam hogy a napi az túl lassú, szóval gyorsan megpiszkálta a kolléga. 😊

Pluskast
Miért és az E-50M ? Lustaság mintapéldája. Még csak külsõre sem különbözik az alap E50-tõl. Legalább a tornyát csinálták volna meg úgy ahogy a wot fórumon a játékosok kérték. Mit is várhat ezektõl az ember? Nagy semmit...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Master91
Valami Tier XII, Stalin személyi testõrsége vezette, és titokba azért nem tudták a németek elfoglalni Sztálingrádot, mert ez a tank ott volt, õ egyedül 😄

Jó ez hülyeség....

Amúgy most óránként változik a csík ?
Igen, így már behozza 😊

köszi 😊 Lehet ez vmi lopakodó tank 😊

Master91
Ha nézed a tankokat, Orosz ágon a T-43 és a Kv-2 közt 1 üres tank van, nincs neve 😄 Thraw ment vele 1244 exp-et szedett.
Cool, lesz pénz prémiumra és még a lehelleted se lesz büdös. Ettõl vagy ideges? 😊

Srácok, tudna vki produkálni egy csata eredményt MAGYAR nyelvû WOTal a Tigris tankkal?

Kiváncsi lennék hogy magyarul hogy írja ki a tank nevét a csata eredményben.

(lehet mátyáshunos meccs is, 100 XPvel)

majd felvesszük a listára a mobilos verzió megírását 😄

Azt még esetleg megpróbálhatod hogy vissza a fõoldalra és akkor ott a legfelsõ link (eredmények listázása link). Igy megy?

Telefonos böngészõrõl nem annyira 😊

Õõ... nálad nem látszik az oldal tetjén a 3 lenyiló menü? Ország / Tank / XP vagy Credit szerinti rendezés.... ?

Ám visszaolvasva amit írtam így érzem magam:

Bocs még1x.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Bocs, csak mától nem cigizek, így 1 kicsit ingerlékenyebb vagyok.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

szabii98
Aláírásod összecseng a mondataiddal😄😄

I met God. She's black

Megoldódott.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Új legenda van készülõben. Mátyáshun revival?

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Igazából lusta voltam még kipróbálni, és lehet teljesen evidens a válasz, de azért rákérdezek 😊

Lesz lehetõség keresésre tanktípus alapján?
Szóval ha engem az érdekel mondjuk, hogy ki az élet császára Bisonnal, akkor meg tudom-e nézni egybõl, vagy ki kell várni, amíg véletlenszerûen kidobja az oldal a legjobb Bisonos eredményt?
Illetve lehet-e majd kredit alapján is keresni? Mert ugye ezek nincsenek mindig arányban...

4 hete nem játszottam, látom új update, indítom a játékot, erre 5fps-el megy... Most ez mi? Mikor utoljára játszottam, simán ment 30+fps-el. Valaki tapasztalt hasonlót?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az meg, hogy assault játékban csupán 25bõl 1x vagyok védõ TDvel kicsit erõsnek érzem.
Utána számoltam.

NEM NEM ÉS NEM!
Megvettem ezt a kurva laptopot, játszok, ezzel a kurva játékkal, néha még költök is rá, és kibaszott artyk szednek ki állandóan.
Megvettem, és pénzt is költök rá. Tehát: Nekem kell nyerni!!!!
Tudom, hogy sablon, de hogy egy kis értelme is legyen ennek a hozzászólásnak. Khm... khm...
Úgy vettem észre, hogy a francia td-k világító céltáblák, és az új érdemrendek miatt az artyk nagy elõszeretettel próbálnak hozzám hasonló frageket gyûjteni.

Jelentem rájöttem hogy bugos 😊

Ha közvetlenül a WOTból másoltad ki és másolod be (copy/paste) az oldalra az eredményt akkor nem jó. Ha mondjuk innen a fórumról (ahogy én teszteltem) vagy egy text fájlból akkor igen. Látszólag ugyanúgy néz ki pedig, de van vmi soremelés. Javítjuk, sõt, lehet hogy már javitotta is a kolléga és azért jó 😊

Azt hiszem méltón zártam ezzela kis döggel. Most hogy jobb MM besorolást kapott egész fasza kis gép lett.

Mert hogy nem gondoltam volna hogy ezt megnyerjük az is biztos.
És most elõre. 😊
Researched:
M24 Chaffee researched. Undistributed experience spent: 55 820. Free Experience spent: 0.
Purchased:
'M24 Chaffee' purchased successfully. You have spent credits: 687 550.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Master91
lammaer jelentem, mûködik szóközzel az ezüst!
Ja akkor nem kiabálok.
Köszi!

Master91
Passz. De még mindig teszt üzem módba van 😊
Az miért lehet, hogy tegnap felraktam 1 kört m5 stuarttal, és mára nem látszódik?

Na megpróbáltam reprodukálni a köröm adatait kiderül, hogyan sikerült. 😊

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Köszi.
<#eljen>

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Master91
http://wotdb.freeiz.com/faq.php

Bõvûl, hiszen ha még nincs az adatbázisba a tank, akkor tulajdonképpen te veszed fel.
És neked kell bemásolnod az oldalra.

Viszont 3 féle Tigris van 😄

hogy nehogy sokat kelljen dolgozni rajta egyértelmû😊
a valóban új tankokon mint a leopard 1en vagy az amx30 on meg ülnek majd fél évet..
Arra a bugra nem tud valaki megoldást, hogy szétugrik a célkereszt, ha sniper módból kiváltasz simára (nem mindig)?
ja, biztos voltam benne hogy kamu, de biztos sokban fog hasonlítani a WG verziója is a type Ere szerintem.

WoT: Nishizumi77

Folyamatosan bõvül a tankok listája ebben az adatbázisban?
(Illetve lehet, hogy amatõr dolog, de lusta vagyok hátrébb nézni, pedig biztos leírta már valaki. Szóval: itt kell posztolni az eredményeket és úgy kerülnek be, vagy el kell küldeni valamelyik szerkesztõnek privátban?)

ez egy elég béna fun-made remodell mostanában elég sokan csinálgatják hogy a tankok kinézetét módositják,vannak elég szép munkák a drongo-labon,ez itt például egy gyenge munka,nemhiszem hogy a wgnek köze lenne hozzá,bár ettõl függetlenül az tény hogy az uj tankmodellekkel nem eröltették meg magukat túlzottan hiszen 90% százalékban a mostani létezõ modelleket vették át az érkezõ tier 10-es tankoknál,ami úgymond szánalmas,de nincs más tankos játék jelen pillanatban és ezt az üzleti elõnyt továbbra is gátlástalanul ki is használják.
Végül is igen (M-47-et és M-48-at váltotta a Bundeswehr-ben). A Leo. A3-ig mondhatni hasonló védettségûek. Kérdés mennyire fog tükrözõdni a koncepció játékban? A tûzerõ (pontosság) és a mozgékonyság (~21LE/t) elsõdlegessége a védelem elõtt. Nekem a Patton bejött egyébként.
Jó de kb. 1,5-2 napja megy ez a cucc én viszont 1,5 hetes meccset szeretnék felrakni 😛 😄 Ilyenkor inkább ne is tegyem fel vagy van rá mód? 😊

Master91
Legegyszerûbb módja az lett volna, ha egy .txt-be lemented, és akkor csak onnan kimásolod....
Ha régebbi mentést szeretnék felrakni erre az adatbázisos mókába, hogyan tudom "legenerálni" újra azt amit be kéne írnom a feltöltéshez?

Amúgy szerintem több mint valószínû, hogy ez fake. Mindenesetre sokkal többre nem számítok WGtõl.

Na ha ennek van valóság alapja és nem csak valaki trollkodott akkor grat a WGnek. Lustaság level 5000, GW type E TD ágyúval, komoly 5 perces munka lehetett. Mondjuk erre számítok, meg ez is lenne jó, hogy papír váz, 40km/h sebesség, de akkor már legyen valami különbség és ne 95%ban hasonlítson a type Ere. Legalább legyen a textúrája más, mondjuk sötétebb szürke.
Elvileg az orosz fórumon találta valaki:
Waffentróger E-100

thönksz

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

planetwot
melyik az a weboldal ahol vannak teljesítménygrafikonok? beregeltem oda csak elfelejtettem a linket 😄

..nem szunnek! csaka t50-2 helyett jon majd egy masik hosiklo.. egyszer.. valamikor..
Üdv!

Vki meg tudná mondani, h. mi lesz a t50, és t50-2 tankokkal? Tényleg megszûnnek?