World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze a végeredmény attól még lehet ugyan ilyen, de akkor én pofán b.szn.m azt az igénytelen, ostoba fejlesztõt, aki megengedi így berakni a játékba.😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Igen, beláttam hogy a napi az túl lassú, szóval gyorsan megpiszkálta a kolléga. 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Jó ez hülyeség....
Amúgy most óránként változik a csík ?
Kiváncsi lennék hogy magyarul hogy írja ki a tank nevét a csata eredményben.
(lehet mátyáshunos meccs is, 100 XPvel)
Azt még esetleg megpróbálhatod hogy vissza a fõoldalra és akkor ott a legfelsõ link (eredmények listázása link). Igy megy?
Bocs még1x.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Lesz lehetõség keresésre tanktípus alapján?
Szóval ha engem az érdekel mondjuk, hogy ki az élet császára Bisonnal, akkor meg tudom-e nézni egybõl, vagy ki kell várni, amíg véletlenszerûen kidobja az oldal a legjobb Bisonos eredményt?
Illetve lehet-e majd kredit alapján is keresni? Mert ugye ezek nincsenek mindig arányban...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utána számoltam.
Megvettem ezt a kurva laptopot, játszok, ezzel a kurva játékkal, néha még költök is rá, és kibaszott artyk szednek ki állandóan.
Megvettem, és pénzt is költök rá. Tehát: Nekem kell nyerni!!!!
Tudom, hogy sablon, de hogy egy kis értelme is legyen ennek a hozzászólásnak. Khm... khm...
Úgy vettem észre, hogy a francia td-k világító céltáblák, és az új érdemrendek miatt az artyk nagy elõszeretettel próbálnak hozzám hasonló frageket gyûjteni.
Ha közvetlenül a WOTból másoltad ki és másolod be (copy/paste) az oldalra az eredményt akkor nem jó. Ha mondjuk innen a fórumról (ahogy én teszteltem) vagy egy text fájlból akkor igen. Látszólag ugyanúgy néz ki pedig, de van vmi soremelés. Javítjuk, sõt, lehet hogy már javitotta is a kolléga és azért jó 😊
Mert hogy nem gondoltam volna hogy ezt megnyerjük az is biztos.
És most elõre. 😊
Researched:
M24 Chaffee researched. Undistributed experience spent: 55 820. Free Experience spent: 0.
Purchased:
'M24 Chaffee' purchased successfully. You have spent credits: 687 550.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Köszi!
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
<#eljen>#eljen>
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Bõvûl, hiszen ha még nincs az adatbázisba a tank, akkor tulajdonképpen te veszed fel.
És neked kell bemásolnod az oldalra.
Viszont 3 féle Tigris van 😄
a valóban új tankokon mint a leopard 1en vagy az amx30 on meg ülnek majd fél évet..
WoT: Nishizumi77
(Illetve lehet, hogy amatõr dolog, de lusta vagyok hátrébb nézni, pedig biztos leírta már valaki. Szóval: itt kell posztolni az eredményeket és úgy kerülnek be, vagy el kell küldeni valamelyik szerkesztõnek privátban?)
Elvileg az orosz fórumon találta valaki:
Waffentróger E-100
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Vki meg tudná mondani, h. mi lesz a t50, és t50-2 tankokkal? Tényleg megszûnnek?