World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért 'nem van', mert így oldották meg. Nekem mellesleg tetszik. 😊

Akkor mondjuk legyen mindkét opció, kényelmeseknek és friss eredményeseknek lehessen kijelölõs-bemásolós, régi eredményeseknek, akiknek eltört a kristálygömbjük vagy nem is volt, azoknak meg a bepötyögõs, mondjuk alternatív adatbevitel címszóval.

-.-" látom nem értitek... 😄
van 1307 wot-os képem, köztük elég sok kib* jó kör, és gondoltam azokat feltöltöm ahelyett, hogy mégegyszer megcsináljam a jó kört csak azért hogy be tudjam másolni xDDD
Na ezt én is támogatnám.

Master91
Mert egyszerûbb ha csak ctr c- v vel bemásolod mitnhogy kézzel be pötyögöd.

nem hiába kért 5 sort...

Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. július 5. 19:21:25
Jármû: KV-2
Szerzett tapasztalat:5274
Szerzett kredit: 17 698

Ez 5 sor, számold meg. Ilyen mintájú adatokat vár a rendszer.
Nem szar , csak meg kell érteni.
Ha jobbat tudsz készíteni, ahol nem kell 5 sor, várjuk a tanácsokat !
Sippie
mi ilyen nehéz? A meccs után a kis infoboxban kapott szöveget egy az egyben bemásolod és voálá.
sztem nagyon el van bas*va ez a feltöltés cucc....
Screenshotból másoljam be a cumót? XD
miért nem van mezõ ahova be kell írni:
TANK:______
GY/V:____
MAP:____
EXP:___
CREDIT:_____
ÖCSI:_______
PREM/NON-PREM:______
popey8
Srácok, az eredményeket milyen formátumban kell felvinni az adatbázisba? Sajnos nekem nincsenek elmentve írott formában, csak replayben van és onnan tudom "kiszedni".

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Na megpróbáltam egy jó csata eredményeit feltölteni ebbe az izébe... erre mit ad ki: Hiba bevitt adatokban. Kérlek legalább 5 sort másolj be.
de SZAR xDDDDDD
There is a certain combat tactic the Ausf. B excels at. Players call it the “Skyscraper-maneuver“

Elírtad: Sidescraper (a skyscraper az a felhõkarcoló). 😊 Egyébként jó lett.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Hi.Köszi.Kinek kéne írni?Support,vagy van vmi spec?Szerencsére nem nekem kell..

És még klánban is van...359 effi.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

De az ilyenek mit élveznek ebben a játékban? Hogy képes lenyomni pl 800+ csatát valamivel amivel kb 0 siker élménye van?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jah, durva, 359 az effije és ezt egy klán felvette, elképesztõ. Ehhez képes mátyáshun egy géniusz.

Hát igen, a 87-es etlagsebzés az valami hihetetlen 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az igen! Az egy dolog, hogy 884 csatára van 35 killje egy GW Pantherrel, meg 87 átlagsebzése, de a 6%-os túlélés az igazán durva, ezt sztem rushol az artyval, lehet fingja sincs arról, hogy van mûholdnézet.

Lehet kérni e-mail cserét.

Ajánlom megtekintésre az artysok eme gyöngyszemét. Bár csak minden ellenséges csapatba jutna egy 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Hi.Ha vki e-mail cím feltörés miatt nem tud bejelentkezni van vmi mód(írni a supportnak vagy vmi),h email címet cseréljen,vagy bukta az acc?

Trabant93
tudom,csak így jött ki a lépés 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Master91
asszem matyashun az igazi neve, nincs nagy betû neki 😄
Trabant93
Látom Mátyáskoma kinn szerepel egy "szép" eredménnyel.Csak nem szórta meg megint a célpontot?<#taps>

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

megtaláltam az NN-t (napi noob)
a neve:
lemark
Azt a mindenit, csak le ne maradjak róla. Komolyan, kinek a fejébõl pattannak ki ezek a kreatív és elmés "eventek"? Ezért valakinek fizetnek?
Húú emberek, a hétvégén olyan órási akciók lesznek, aki nem használja ki komoly mondom nagy állat.

Szégyen amit az Eu szerveren csinál a WG.

Ugye tudod hogy nem szabad ám ellopni Matyi eredményeit? 😄.

Replay helyett lehet screenshotot csatolni? Vannak olyan régi eredményeim, amik sztem megfelelhetnek egy top listára, de replay akkor még gondolatként sem létezett.

Pl. ha már Tigris:

Látom matyi elkezdte fiktív eredményekkel feltölteni az adatbázist. <#hehe>

Doc Hooliday
Fúúúj! Ne gusztustalankodj már bazd+!<#hehe>Eszek! Amúgy ez önarckép...vagy valami ilyesmi? Ment a plusz amúgy!!<#vigyor1>

Master91
Fõleg 4100 teljes XP-vel 😄
Játékon belül a beállításoknál engedélyezed a felvételt.

Replayt kötelezõ csatolni? Amúgy azt melyik programmal csináljátok?
A legjobb eredményt PzKpfw VI Tiger tankkal MatyasHun érte el

A végén még kiderül, hogy matyashun a mi emberünk. 😊

HA unatkoznánk...😊

http://belsoseg.blog.hu/2012/07/05/negyvenhetezer_kobcentivel_keresztben?utm_source=TC&utm_medium=link&utm_content=2012_07_05&utm_campaign=index
Master91
Tessék!
Ez a .rar, nem kell telepíteni/újra telepíteni, csak kicsomagolást, másolást, és a .exe indítást ismételd.

Ha ezzel se mûködik, akkor tényleg nem tudom 😄
Launcherben.

Master91
Akkor szerintem nem jó amit le töltöttél. Mindjárt vissza keresem azt, ami nekem is mûködik.
Köszi azért =)
Megoldottam, tárgytalan 😄
Master91
Launcherjébe keresd a magyar zászlót, ott tudod átállítani más nyelvre.
Üdv, hogy tudom visszaállítani a kliens nyelvét angolra? Újratettem a játékot, erre magyar... De borzasztó, mindig röhögnöm kell ha azt olvasom, hogy "Csata!", stb...
Hali.

Valami nagyon el lett keffentve nálam, megcsináltam azt amit mondtál, de sajnos még mindig nem jó az XVM. no nem baj, majd ha egyszer újrarakom akkor megint megpróbálom, azért köszi a tippet.

The Matrix has you...

WoT fórumon valakinek ez volt az aláírásában <#nevetes1>

WoT: Nishizumi77

Persze az az egy betaláló lövedék is lepattan, elvégre nem nagyon ismerik ezek a weak spot fogalmát 😄.

Az ilyenek általában sikernek könyvelik el, ha rájönnek melyik játékkal is játszanak éppen. 😊

Nyilván úgy csinálja, mint Mátyáshun, nem céloz és lõ, mint mások, hanem "jól megszórja". Aztán négy leadott lövésbõl egy a ház oldalát találja el, egy a szántóföldet, egy a holdon lévõ náciufó holdbázist, és csak a negyedik a célpont tankot. Így jön össze náluk a 35%-os találati arány. <#hehe>

Simán el tudom képzelni. Ha egy 100 tonnás tankkal hegyet mászik...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Kívülrõl nézi a tankot és úgy lõ, mert úgy néz ki jól 😄