418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ROMOTO
    Ez azt jelenti ha jól értem hogy nálad sincs fenn semmilyen mod és ugyanolyan jól játszol csak nem használsz gold ammo-t a super conq-odban
  • Megamax
    nemazért de nekem sem kell rásegíttés arra hogy kopkodjem a 300 pen folotti 400 at sebzo lovedékeket
  • ROMOTO
    Ez most egy vállaltan statbuzzancs kliens, sztem nem elítélendő hogy megpróbálja az elérhető letöbbet kihozni a játékból és magából, hozzátenném hogy abszolút nem használ semmilyen mod-ot, semmi zoom,célzó, térkép irányjelző, stb. faxságok. Szóval semmi +rásegítés nincs a teljesítmény mögött, csak skill és abszolút pure legális játék, mindezt többnyire szólózva és csak randomban.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.25. 12:37:41
  • Megamax
    és még csodálkoztok a 15:0 ás eredményeken, tessék ott van a válasz full gold a legjobb ágyuban. Hogyan tanuljon a piroska ha percek alatt széttkapják a goldos kocsogok. Komolyan az MM be bele kellene tenni egy változót is hogy az ilyenek csak egymás ellen mehessenek.
  • ROMOTO
    Sztem ezt az átlagot nagyjából tartani fogja amíg nem változnak a körülmények Stanlock_TOP1 wn8 5461....
  • Gyuszopapa
    Nem beszélve top tier volt vele elég sokat 8-asok ellen.Ugy nem nehéz.Meg nem kicsit nagyképű majom fel volt háborodva hogy ha valaki sebezte az ellentől.Mintha ő érte lenne ez a játék.
  • Gyuszopapa
    Azt ugye nézted hogy kik ellen is harcolt mert az sem mindegy.Már az első csatájában totál dementált(amatőrök) volt az enemy.20 méterről nem bírták belőnni 10-es tankokkal.Ami nem az ő opságát hanem az ellenfél kómában lévő állapotát mutatta.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.10.25. 12:16:07
  • ROMOTO
    A trükk ott van hogy 2 db töltésgyorsítót használ, lilát és extra slotban zöldet, így vlmi 5 sec körüli a töltésideje, az eléggé megdobja az amúgy is brutál dpm-et, eléggé megyőző hogy mindig 2-3 lövést tud bevinni addig amíg az ellenfél betölt.
  • Plata
    Gold ammóval a csúzli is jó.
    De nekem nincs benne gold.
  • ROMOTO
    Jah, jut eszembe az új sup connc-al tegnap ment egy statbuzzancs 6.5k dmg feletti átlagot mert annyira szar...., elvileg diegho példaképe lehetne mivel ez a srác is full randomban megy csak
    Stanlock_top1
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.25. 11:25:07
  • ROMOTO
    Egyes kockák szerint nagyon jó az SP a jelenlegi szar MM miatt szenvedő tierlimitesekhez képest, ilyen 4k wn8 as bloggerek mondogatják, persze golddal kell használni.
  • Plata
    Süketperzsa megvan,az ágyúja vérszar akár milyen buffot kapott,az olvasztott vajat sem üti át.
    Már t6 beüti ha tudja hol kell lőni.De t6-ot kb minden szökőévben lát.
  • ROMOTO
    Pár nappal ezelőtt összelőttem vele vlmi 4 k feletti sebzést, top-ba rakott amire már nem is emlékszem hogy mikor volt utoljára, asszem 2 db KV2, tiger2 , su100y, e 25 td, meg sima tigrist akasztottam meg vele a Fjords mapon a heavys kanyarban, szégyeltem is magam utána, mert nem ehhez vagyok szokva...
  • MrSnail
    Megvolt régen, goldért visszaváltottam, megtette a magáét nállam 615 csata alatt. Nem utáltam, nem is "szerettem", most nem tudom milyen, vissza nem venném, már nem élvezem a lassú vánszorgást :D + ha jön egy szembe azért nem nagyon szoktam beszarni tőlle, bár az is igaz, hogy ritka jó játékosokat látni benne. (én a fülei alá szoktam lőni, ott csak 100-130mm a páncél)
  • McLarenpowa
    Ha pref mm-es tankok közül lehetne választani, akkor én a Super Pershinget venném. Jó lett a buffolt löveg és ha mégsem lenne elég a 192mm pen, akkor ott a 258mm-es APCR. Lehet, hogy olyan lassú, mint egy heavy, de a páncél kárpótol ezért és ha tartod a távolságot, akkor a kupolát sem tudják olyan könnyen belőni. A -10fokos löveg kitéríthetőség miatt domb mögül bujkálva meg rá sem látnak.
  • MrSnail
    Nekem bejött, de embere válogatja, a pref. MM tuti jó, a löveg meg olyan amilyen, van, hogy a render távolság szélére leadott kapáslövés talál, máskor meg a tőlled 2m-re álló tier 6-os tankot nem találod el, gondos célzás után. A 175mm-es pen sokszor kevés, viszont a HEAT az 250, hozzá jön a 390 alfa sebzés ami nem rossz. Pénzt jól hozza, prem előfizetés nélkül is, még ha előssz egy pár goldammo-t akkor is. De ismétlem embere válogatja (lehet csak nekem nem fekszik annyira a Scorpion is pl)
  • Megamax
    Lassan tolt nagyot lo ha áttut. de ott az a ha, de ne feledjuk a wg által berakott OP prémium heavy tankokat amik mind tier 8 ban rohangálnak Chrysler, defender, Meggondolandó anak a tanknak a vétele azzal a lassan tolto 170 koruli pennel rendelkezo ágyu. Na meg ha éppen nem orosz muholdat losz vele akkor a holdat talállod el.
  • Plata
    T-34-3 jó?
  • MrSnail
    Lehet igazad van, kicsit parkolópályára teszem, hát ha az ilyen voodoo f@szságok beválnak nálla, addig meg ott a kellemesé buffolt T-34-3.
  • Plata
    Szerintem csak random cumi.
    Conway-el nekem négy csata volt legutóbb,marha nagy minuszt is csinált,első csatában mindent átütöttem e100 is7 tökmindegy beverte 600-700 lövésenként.Következő csatákban bc12-ről és fv207-ről is lepattant nem találtam el semmit vagy a holdat lőttem.Az első vesztes csatában több pénzt kerestem meg xp-t kaptam mint nyertesben,mert abban lófingot sem találtam el.Vagy 10 méterről még artyról is lepattant.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.25. 09:30:28
  • MrSnail
    Mire lenne érdemes becserélni a Scorpion G-t, tegnap 14 tökéletesen beszűkült lövésből 4 találat és csak 2 átütés.... nem megy vele, anno megkaptam bérbe bazi jó volt valami 2300 dmg átlagoltam vele(most kb 1800 lehet) volt 2-3 tök 0 sebzésű csatám is, sztem ilyen évek óta nem volt. Most megvettem akciósan és ez nem az, vagy nem tudom, nekem nem talál el semmit holott ez valami pontos ágyú lenne, vagy tévedek?
  • HTS s3rg1nh00
    én csak ezért nem váltanék apcr-re,2 az oldalába aztán körbe a másik oldalra,megint 2 és így tovább :D
  • kigyi
    Igen olvastam is, de nekem a 25x teljesítsd azt jelenti, hogy 25x megcsinálom tehát teljesítettem a küldetést. Most már tudom nem így van, ha még egyszer lesz alkalmam ennyit játszani és lesz küldetés akkor majd n+1x kell megcsinálni ezt is megtudtam. Tanulópénznek jó volt.
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.10.24. 23:50:22
  • suba53
    Érdemes a Wotinfo oldalon az aktuális eventekről szóló híreket olvasgatni, mert ott korrektül le szokták írni a feltételeket.

Wotinfo XP láz - hétvégi ajánlat
  • joe662
    Sosem gondoltam volna,hogy valaha is kiszeretek majd a Skorpioimból,de miota van Type64,azóta egyre többet hanyagolom öket.Na jó azért néha megyek velük pàr farm kört mert a type viszi a lét:-DD
    De amikor a mezö közepén elkap az ember vele egy 1k hp-s O-nit,és hiàba balettozik,mert sopt nélkül lefaragom,az bàrmennyi minuszt megér:DDD
  • kigyi
    Akkor ez volt a gond nem volt időm a 26. körre azért ez gáz, mert a 25 tokent összeszedtem. Rohadt WG azért ezt feltételként odaírhatták volna .(
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.10.24. 18:36:25
  • MEdievil
    Megcsinálod a 25 tokent és utána 26. körben (ami már lehet vereség is) rárakod a megfelelő tankra.

Utoljára szerkesztette: MEdievil, 2017.10.24. 18:35:01
  • kigyi
    Lehet, hogy valamit elrontottam és nem elég a tokeneket összegyűjteni?

Én nem tudom sohasem csináltam eddig ilyen küldetést ez volt az első amire időt "pazaroltam" (így pazarlás, ha nincs meg a bónusz). Lehet valamit nem vettem figyelembe.
  • kigyi
    Prém tank nálam is természetesen, de nem kaptam meg a jutalmat érte, sajnos tegnap be kellett fejeznem, mert dolgom volt és nem tudtam vele foglalkozni azt hittem rendszerhiba majd megkapom a következő loginnál, de semmi.
  • Sherman0070
    Nekem csak prém tankra adta oda. Pedig azt hittem először, hogy simára is mehet.
  • kigyi
    Valami gebasz van nálam, megcsináltam a hétvégi küldetést még meg is néztem tegnap, hogy meg van a küldetés szerinti token mennyisége, de nem kaptam meg a jutalmat érte :(
  • HTS s3rg1nh00
    nekem régebben is az volt..
  • xotyi
    A T37 mióta lett ilyen ammorack érzékeny? Bármi eltalál azonnal ammorack.. egymás után többször is.
  • ROMOTO
    halloween event jön hamarosan
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.23. 19:12:42
  • Plata
    Basszus aszittem rossz a hangfalam.
  • Plata
    Le dupláztam conway-t,szerencsére elsőre sikerült,nagyon állat lett az ágyúja.600-700 körül üt és 12 másodperc a töltése.
    Vk45-öt szemből is viszi,meg is lepődött,meg én is,de t62 nem is tudott elmenni,a láncát lőttem el de sebezte is,még kettőt lőttem bele és kész volt.
    Csak kár hogy már nem forog körbe a tornya.
  • Sherman0070
    Nekem ott is ugyanez volt, azért vittem vissza.
  • diegho™
    Nekem volt annyi eszem, hogy indítsak egy youtube-ot.
  • Sherman0070
    Nemár... Én azt hittem szar a fülesem... vittem is vissza Médiába...
  • diegho™
    Új patch óta van bugom. Néha a csatákban lekapcsolja a hangot a játék, csak jobb oldal szól és alig hallani valamit, kilépek belépek és rendesen szól. Mindeközben bármilyen más hanglejátszás tökéletes.