World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiegészítés: a régi 4800 csatán át fejlődött legénység nem került vissza, hanem kapott bele 50%-os legénységet.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.05.12. 08:59:18
angelus1991ster.blogspot.hu
Illetve ez tier6-7-8-as prémtankokkal működik csak?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Bug PC nyelven: új MM konfig.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.05.11. 21:33:12
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I've heard about the special opportunity of returning a previously sold premium tank for credits due to the current tank trade-in event. I would like to have my >tank neve< premium tank returned, if that's possible. All the requirements of the process are met.
Yours faithfully,
>nickneved<
Viszont mentem 2karikàt sandboxon.Az elsót 6-30 ra sz..tuk ki:-DD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Eddig csak az IM küldikben volt,de most betették randomba is.:-DD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ami viszont nem megy a fejembe, hogy napközben, amikor kevesebb a játékos, akkor szinte mindig saját tier-ben megyek, viszont esténként, amikor több ember (?) játszik, akkor szinte garantált a +2 tier. Eddig azt gondoltam, hogy ennek fordítva kellene lennie. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.11. 18:33:06
Heavyk mennek a völgybe,aprítják is egymást, én a másik oldalon álltam hátha jön valaki. Nem jött, viszont a heavy oldalunk elesett. Visszarongyoltam a bázisra védekezni, de csak egy T-29 meg egy O-ni jött minimális HP-val és gyorsan elhaláloztak.
Szumma-szummárum a meccs végjátékára nálunk maradtam én fél HP-val meg egy arty, az ellennél egy Löwe, egy Su-101 egy T-34-3 és 3 arty(mindenki tier 8). Berongyolta az ellen bázisára, gondoltam lesz ami lesz. Összefutottam egy artyval, kilőttem egy lövéssel, jön a T-34-3-kilőttem két lövéssel, de belém lőtt egyet, maradt 2-300 Hp-m, beérek a bázis mögötti bokros részbe meglátok még egy artyt, azt is kilőttem.
Oldalra nézek, hát ott a SU-101 egy szikla mellett oldalra borulva 😊, kilőttem őt is szegényt, Már csak egy Löwe meg egy arty maradt. Elindulok a bázisról kifele látom ott a Löwe szinte full Hp-n, na gondoltam ez gáz lesz. Nem látott meg, de néztem, hogy nem csinál semmit csak forog a tornya. Bot volt az állat, az artynk eltalálta egyszer én meg kivégeztem, de utána a bázisunkon a maradék ellen arty kilőtte a mi artynkat és elkezdett foglalni. Visszamentem és kivégeztem.
Top Gun, 1300 base Xp, stb-stb.
Rengeteg a 0 sebzésű top tank,nagy pofájú idióták,prém jagdtiger ugat csata elején hogy milyen retardált csapat vagyunk.Gondolom volt xvm-je,mint a legtöbb retardáltnak,19 lövésből 3 lövése sebzett,öszvissz volt 542 sebzése.
Másik csatában homár skorpió bele megy csapattársba sérül a tankja erre behisztizik és megöli emil1-et.
Ezenkívül állandóan azt látom hogy az összes barom egy oldalra megy,legtöbb csata nagyon rövid és szinte semmi sebzést nem osztanak ki a csapattársak.
Azt már nem is említem hogy engem is többször meglőttek,az első próbálkozásomnál hogy svéd fost le duplázzam igen röviden kudarcba fulladt,csapattárs kilőtt.
Mai termés.
Тank Győz. Átl. sebz. WN8
T49 6/11 1 470 2 949
Tiger II 1/1 1 876 1 904
M40/M43 1/1 1 312 1 349
Strv m/42-57 1/2 578 910
Conway 0/1 1 187 605
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.11. 12:54:04
Ha igen akkor gáz.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Egyébként szerintem a fél Eu szerver ezt csinálta este,mert csak saját tierben mentem.<#hehe>#hehe>

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.05.10. 21:08:07
Kolosszális Titán grindhez jól jött ez a bug. 😊 Na meg évek óta csak úghy cumiztatott az a szar mm, ennyi kijár... ENnyi nekem jár 😄D
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.05.10. 21:07:39
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.05.10. 19:53:14
Àllitolag ha szakaszbol inditod a csatàt egyedül,akor az esetek többségében,top tier-nek tesz be
Fellélegeztem. Most már nem úgy kell végre játszani hogy egy fadarabot harapok közben.

Ma van a lemmingek világnapja vagy mi a jó franc?

Hülye állat lemmingek.