World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tankika: igen, kb ugyanolyan gyorsan lõ a BL 9, gyengébb pontosságggal és célzási idõvel. Ezzel kompenzálja a 70 sebzéskülönbséget.
I met God. She's black
Is-8-al fölösleges hasonlítgatni mert azt úgyis minden átlövi.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Bár csak modell, de mutatja a méretarányt...
raktáros: nem ugyanaz ha látod hogy hogy harcol, meg ha te mész vele....egyáltalán nem.
Tiger II-t gondolom milyen jól ismered ha egy darab csatád sincs vele.
Attól hogy ellene harcolsz még nem tudod meg hogy milyen gyorsan céloz,mennyire esik szét a célkör toronyforgatás közben, mennyire hajlamos modulsérülésre, mennyire kell beforgatni hogy ez-az pattanjon róla stb...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Még csak 80%-os a legénysége, de az érzõdik, hogy meg se fogja közelíteni a Stug parádés gyorsulását, fordulását. Legalább ez normális sebességgel tud tolatni, a Stug abban katasztrófa. A motor az nálam is sérülékeny, de annyira nem vészes.
A bétában volt SU-85-m, én is utáltam. Túl lassan fordult és célzott.
http://kepkezelo.com/images/occpxciapismolvxwx7.jpg
Sajnos kicsi a mérete.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=437968089570082&set=a.355142354519323.93092.321051521261740&type=1&theater
"IS3 fasorban sincs páncélzatban a KT-hoz, az IS4 meg az E75-höz" - Ezt gondolom viccbõl írtad 😊
https://wotinfo.hu
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Asszem ebben volt az, mikor a top ágyús T-54 pattogott az aljáról 😄
replay
Sok mindent túl lehet benne élni, 1800 HP miatt. Egyik kedvenc tankom most.
WoT: Nishizumi77
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Egyébként, ha akarsz még harcolni, akkor összdobhatnánk valami meggyõzõbb anyagot, mert ez a különbség bosszantóan nagy! Nekem maketten csak a Tigris és a Királytigris van meg azokat össze tudom vetni, de még lehetne kotorni infót és csak kiharcolhatnánk valamit.
Kéne a tankokról oldalnézeti fotó a játékból azonos zoom mellett és azokat egymásra illesztve plusz a tényleges adatokból megrajzolt kontúrral összevetve csak elérhetnénk valamit...
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Igen német pontosabb egy fokkal de nem annyival, hogy ne lehessen eltalálni orosszal messzirõl és milyen gyors ágyúról beszélsz? is4 ágyúja is3 kb 12-13 sec alatt tölt kt 11, mirõl beszélünk? (ugyanolyan legénység, felszerelés)
Hogy tudtam Dt írni T helyett? 😄
Ja persze, legjobb tier 4es TD végül is 😄
Aztán még egy jó: Kérdezi a kezdõ: Akkor milyen ágat érdemes tolni? Biztos pro vagy.
Válasz: Francia TDk.
Én inkább nem szóltam közbe, nem akartam leállni vitatkozni a proval 😄 ( 2000 csatát játszott kb de azért azt tudja hogy az E-100 az egyetlen jó tank a németeknél )
T5:
Pz IV > KV1
Stug III < Su 85
T6:
Vk3601 > T150/T34/KV1S
JgPz IV < Su 100
T7:
Tiger P > IS/KV3
Panther > T43
Jagdpanther = Su 152
Tiger < IS/Kv3
T8:
KT > IS3/KV4
VK4502 < IS3
Panther II = T44 (stílus kérdése)
Ferdinand = ISU 152 (sítuls kérdése)
T9:
E75 > IS8/ST-1
Jagdtiger = Obj 704 (szintén stílus kérdése)
T10:
Más feladatkörre való mind, de talán az IS7 a nyerõ.
Szóval szerintem látszik hogy bõven ki vannak egyensúlyozva. Nincs olyen hogy az orosz az OP a német meg szar.