World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát mondjuk a látottak alapján én is a francia tdre voksolok😄 Tier2es nagyon jó tier3as is, most vagyok tier4ben ez a souma se rossz amúgy sztem. Tier5 állítólag világi, tier6 se rossz, utána meg jönnek a fürge amxek. Tier9 francia még valahogy kinéz harcban is nem csak ha hátulról kell lövöldözgetni bokorból, sztem egyértelmûen legéletképesebb a mozgékonyság miatt, jó még a t30 is jó, mert tornyos.
Nem én hasonlítgattam, csak reagáltam. De amúgy jogos 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az a másik, én még valahol a bétában élek xD
Tankika: igen, kb ugyanolyan gyorsan lõ a BL 9, gyengébb pontosságggal és célzási idõvel. Ezzel kompenzálja a 70 sebzéskülönbséget.
Jah, akár egy jó T-44 vezetõ is meg tud szívatni egy noob E-50-et, azonos képességû pilóták esetében sztem E-50 jobb.

szabii98
KV-4et 225 pennel hol lõjem?😊 a tornya alatti kis tégla cuccot átlövöm néha, de amúgy nem :S max ha túl forgatja a testet, akkor oldalt

I met God. She's black

Eagle16
Is-4 vs. E-75? De hát nem is ugyanaz a szint 😊 Az E-75 most már az ST-I ellenfele.
Is-8-al fölösleges hasonlítgatni mert azt úgyis minden átlövi.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

jó t-54 vezetõ meg tudja szívatni az e-50est közelharcban.
kedvencem a t-54, olyan mint egy feldúlt fenevad, napokban többször is volt olyan csatám, hogy nagyon sokkal ment az enemy, pl:12-0, akkor berontottam hátulra és 4-5 kill után tudtak csak megfogni több tankkal, egyszerüen annyira jó a manõverezõ képessége, hogy nagyon sok tankot meg lehet vele õrjíteni. Igazából az a összes top med jó csak másképp kell õket használni.
KV4-rõl még egyszer sem pattantam, arról nem is beszélve hogy minden második találattól kigyullad. Majd TDantes mesél neked pár jó sztorit. Az ágyúi meg szarok, ezen nincs mit szépíteni.
Egyébként amire a vastag oldalpáncél kell (ház mögül kitolatás), arra az E75 is alkalmas a 120-as oldalával.

Bár csak modell, de mutatja a méretarányt...
Eagle16
Ilyenekbe én se szoktam beleszólni, fölösleges 😊 Mindenki olyan jól tud mindent.

raktáros: nem ugyanaz ha látod hogy hogy harcol, meg ha te mész vele....egyáltalán nem.

Tiger II-t gondolom milyen jól ismered ha egy darab csatád sincs vele.

Attól hogy ellene harcolsz még nem tudod meg hogy milyen gyorsan céloz,mennyire esik szét a célkör toronyforgatás közben, mennyire hajlamos modulsérülésre, mennyire kell beforgatni hogy ez-az pattanjon róla stb...

a kv4 szar? messzirõl kb nem lehet átlöni annyira pattogós de közelrõl is azért meg kell gondolni mit lõsz, kt-t azér könnyebb átlöni. is3 ágyúja pedig kb ugyanolyan gyorsan lö, mint kt, csak 390 átlagot nem 320-at... kv1s pedig egyáltalán nem papír, szépen tud az is pattogtatni, ráadásul 3-4 kv1s mindent szétszed.
Kb így van.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Elõször fent a "fórum" fülre katt. Majd azután lesz bal oldalt egy olyan hogy "privát üzenetek".

Az IS4 oldala jobb, de frontálisan az E75 veri (ahogy a játékban lévõ tankok 90%-át).
Én is azt tolom. Nem olyan rossz. Amióta fullos lett gyakrabban kerülök tier 6-7 csatába, ott meg elég a 8,8 cm Pak36. De azért valami MM kedvezményt vagy a 164 mm átütésû 10,5 cm K18-at kaphatott volna.
Még csak 80%-os a legénysége, de az érzõdik, hogy meg se fogja közelíteni a Stug parádés gyorsulását, fordulását. Legalább ez normális sebességgel tud tolatni, a Stug abban katasztrófa. A motor az nálam is sérülékeny, de annyira nem vészes.
A bétában volt SU-85-m, én is utáltam. Túl lassan fordult és célzott.
Szerintem komolyan írta és igaza is van. A KT tényleg páncélozottabb mint az IS3. Az IS4 E75 már nem ennyire egyértelmû, de ha megkérjük Oddballt, biztos szívesen kifejti a véleményét 😊.

Akinek nincs face profilja (van olyan egyálltalán 😊 ):

http://kepkezelo.com/images/occpxciapismolvxwx7.jpg

Sajnos kicsi a mérete.

Miért is? Egy példa, IS3 látótáv fejlesztett toronnyal 350m, KT alap toronnyal 402. Miért nem találja el? Érveket kérnék, nem hangzatos kijelentéseket. Páncélzattal probléma?
Hol lehet megnézni a privát üzeneteket itt a fórumon? Kaptam egy áramszünetet, miközben olvastam, most meg eltûnt az a gomb a chat ablakról.
Nekem fullos a t-54-em.Csak azért nem adom el,mert kíváncsi vagyok a t-62-re.Amúgy ez a legszarabb 9-es medium tank per pillanat a játékban.Irreális lõszer költséggel, 1200 kredit/skuló.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Két különbözõ stílust igénylõ med. Engem elborzaszt a DB fegyverzete, viszont a Pantherét imádom.

Ez mekkora 😄

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=437968089570082&set=a.355142354519323.93092.321051521261740&type=1&theater

El se lát addig a német tank, illetve több száz méterrõl jó ha 3-ból 1 találja el és sebzi is az ellent.

"IS3 fasorban sincs páncélzatban a KT-hoz, az IS4 meg az E75-höz" - Ezt gondolom viccbõl írtad 😊

https://wotinfo.hu

Csomót kötök a Pantheredre a DB-mel😄.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ezekkel mi a gond? KT erõs páncél, pontos ágyú, IS3 nagyot sebzõ ágyú, jó mozgékonyság. Balance? Az. A KV4 meg kalap szar, azon pillanat alatt elvérzik az OP orosz mottó. VK vs KV1S? KV1s gyors, nagyot ütõ ágyú, cserébe papír, folyton leég. VK jó páncél, pontos ágyú, cserébe nem egy mérgezett egér. KT vs IS3 itt is, tulajdonképpen. Balance? Megvan.
Nyilván úgy tudsz valamirõl véleményt mondani ha már játszottál vele vagy 50 csatát (persze fullos tankkal). Ez olyan hogy egy ételrõl is akkor mondod meg hogy finom ha megkóstoltad, nemde?

Eagle16
1 vs. 1-ben nagyon durva. Nemrég lett meg az E-50-re a 105-ös.

Asszem ebben volt az, mikor a top ágyús T-54 pattogott az aljáról 😄

replay

Sok mindent túl lehet benne élni, 1800 HP miatt. Egyik kedvenc tankom most.

Nem hiszem hogy lenne esélyünk meggyõzni õket, volt kommunista országban nõttek fel, betanulták azt, hogy az van amit a vezetõk diktálnak. Úgyis kimagyaráznák ahogy szokták, vagy egyszerûen figyelmen kívül hagyják.

WoT: Nishizumi77

Miért kéne rendelkezni olyan tankkal amirõl véleményt mondunk? Mindig is tudtam az M-3 lee egy szar, most oda kerültem, szopok is vele rendesen. IS-3-al több mint 500-at mentem, mégis jobban ismerem a Tiger II-öt, pedig nem volt német tankom, soha semmilyen sem.
CW-ken T92 legalább tucatszor egylövésezett ki full hp-s t10 tankból, ami nem papír AMX-50B volt, mert abból S-51 is kitud. Bat155 ilyenre nemképes sõt, azt is kétlem, hogy egy IS-7-et, IS-4-et vagy E-100-at négy telitalálatból ki tudjon lõni.

Nekem valahogy jobban feküdt az IS a mozgékonysága miatt, de ez nyilván egyéni. A VK DB-t meg rühellem, nekem onnan a Panther a kedvencem. Az E-50 vs T54 esetében meg egyet értek.

mijki
Mindenki halálra szidja a kis JGPanzer IV-et. Én szeretem a 88mm-s ágyúját, tudom hogy nem a legjobb, de nekem pl.: sokkal jobban bejön mint a SU-85 nem tudom miért. Ami viszont rohadtúl idegesít, minden 2. csatában ellövik a motort...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

de akkor rendben azt elfogadom, hogy nagyjából kiegyensúlyozottak, bár van egy két dolog amiben nem értek egyet. (kt>is3/kv4? vk3601>kv1s?) de akkor is az a beszólás, hogy a németeknek kedveznek az oroszokat szivatják az kicsit sok...
És akkor még nem is beszéltünk arról hogy az E-50 miket képes lemûvelni a T-54-ekkel.

Tiger meg IS közé is inkább egyenlõségjelet raknék, VK DB simán jobb az összes t7 mednél, E-50 bár stílus kérdése, de sztem jelenleg erõsebb, mint a T-54, ami viszont a leggyengébb t9 med.

Random work
wikipédia alapján Cadbe rajzoltam két négyzetet amin egymásra raktam a két tank befoglaló méretét oldalról és tényleg ég és föld a különbség!

Egyébként, ha akarsz még harcolni, akkor összdobhatnánk valami meggyõzõbb anyagot, mert ez a különbség bosszantóan nagy! Nekem maketten csak a Tigris és a Királytigris van meg azokat össze tudom vetni, de még lehetne kotorni infót és csak kiharcolhatnánk valamit.

Kéne a tankokról oldalnézeti fotó a játékból azonos zoom mellett és azokat egymásra illesztve plusz a tényleges adatokból megrajzolt kontúrral összevetve csak elérhetnénk valamit...

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

4-500 méterrõl már csak leizzasztod magad az orosz ágyúkkal, míg a német vígan szétszed. Az lehet, csak az IS3 fasorban sincs páncélzatban a KT-hoz, az IS4 meg az E75-höz.
Nyilván szubjektív, de nyugodtan közzé teheted a sajátod 😊. Max elvitatkozunk rajta. Értelmesebb így mint kijelenteni hogy: német tankok szarok a ruszkik meg über OP-k.

Nem OP csak bosszantó, de melyik top tier arty nem az? De a T92 se jobb mikor 1200HPt lever a JTmbõl jobb esetben.

-is4 ágyúja, mást kezdtem írni
Jah, bezzeg a T92, na az lõ egyet és simán meghalsz, nem állsz még kint nézelõdni 15 másodpercig, hogy ne adjisten vissza is tudj rá lõni, ha van rálátásod. Ez a Batchat155 arty a random szemfényvesztése, rohadtul nem OP, companyban, CW-n tök használhatatlan jószágnak tûnik, legalábbis eddig semmilyen villanást nem láttam tõlük. Randomban top gun-t igen, mert lopkodják a lesebzett t7-8 tankokat, baromi fals képet fest a valódi képességeirõl. CW-n max resetelõ eszköznek tudom elképzelni.

ez azért elégé szubijektív lista, nálam kicsit máshogy nézne ki :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

tankika a nevem játékban is megnézheted van kt-m is meg is8-am is szóval tudok véleményt nyílvánítani.

Igen német pontosabb egy fokkal de nem annyival, hogy ne lehessen eltalálni orosszal messzirõl és milyen gyors ágyúról beszélsz? is4 ágyúja is3 kb 12-13 sec alatt tölt kt 11, mirõl beszélünk? (ugyanolyan legénység, felszerelés)
*Tegnap
Hogy tudtam Dt írni T helyett? 😄

A francia TD-vel én is szemeztem egy ideig, de az alacsony alfa sebzés miatt végülis hagytam a fenébe az egészet. Le vagyok égve, ritka luxus nálam egy új ág elkezdése😊
Degnap voltam egy T7es csatában DBvel, és ott volt egy srác pz3/4el, és végig beszélték a csatát pár kezdõ magyarral, de szegényeket jól elhülyítette. Ott magyarázta hogy az összes német tank szar a játékban, csak az E-100 a jó meg valami másik tank csak nem emlékszek. Meg kérdezi a kezdõ, Hetzer jó? válasz: szar
Ja persze, legjobb tier 4es TD végül is 😄

Aztán még egy jó: Kérdezi a kezdõ: Akkor milyen ágat érdemes tolni? Biztos pro vagy.
Válasz: Francia TDk.

Én inkább nem szóltam közbe, nem akartam leállni vitatkozni a proval 😄 ( 2000 csatát játszott kb de azért azt tudja hogy az E-100 az egyetlen jó tank a németeknél )

Már elégszer leírtuk hogy játékstílus/tudás kérdése a dolog, nem az hogy valami OP vagy nem OP. De csak a teljesség kedvéért nézzük õket.

T5:
Pz IV > KV1
Stug III < Su 85
T6:
Vk3601 > T150/T34/KV1S
JgPz IV < Su 100
T7:
Tiger P > IS/KV3
Panther > T43
Jagdpanther = Su 152
Tiger < IS/Kv3
T8:
KT > IS3/KV4
VK4502 < IS3
Panther II = T44 (stílus kérdése)
Ferdinand = ISU 152 (sítuls kérdése)
T9:
E75 > IS8/ST-1
Jagdtiger = Obj 704 (szintén stílus kérdése)
T10:
Más feladatkörre való mind, de talán az IS7 a nyerõ.

Szóval szerintem látszik hogy bõven ki vannak egyensúlyozva. Nincs olyen hogy az orosz az OP a német meg szar.

engem csak med-heavy vonal érdekelt idáig (majdnem meg van az összes) És az orosz tankok közül kemény 3 tank tetszik: T-44, T-54, IS-4, a többi maximum átlagos vagy átlag alatti szerintem. Viszont a francia arty és td még engem is érdekel, úgyhogy neki is álltam mind2nek😄