World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
letölt
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
de 90el elvezetesebb volt. Ezert is mikor meglesz majd Batmobilod imadni fogod. 😛 Gyors, mozgekony,
alacsony (lorraine-nel nekem elejen nagy problemat okozott, hogy loveg fel-le mozgatasi kis szoge,
jobban kijott a lorraine magas epitmenye miatt. Batmobilal siman begurulsz masu,e100 melle nem tud
radloni, te meg kudodd az erzest az oldalaba.
Mire odaérek, hogy kitudom használni, hogy top tier vagyok (tényleg sokszor rak be, legalábbis az elsõ 14 meccs alatt) addigra lezs vagy 30% winratem.
Eloszor fullozd ki menny vele 100csatat es utana mond esetleg, hogy
"szar". Stock-kent legtobb tank gyenge, addig en se szerettem. Foleg,
hogy csak egy radiot tudtam athozni. De majd 100as lovegevel lehet
durvulni. T8-ba az a loveg mar rendes csalad majdnem. Megkapja T8on
Batmobil legjobb agyujat. (10mp-vel tovabb tolt azzal kompenzaltak,
azaz 48-49 ), de kit erdekel mikor a Maus, E100 oldalat rohogve
lovod mar at vele?!
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Olyan lesz mint 90es csak 2x olyan allategyseg.
a lorri sokkszor van tir 8-as metcsekben ahol jol megallja a helyet, a BattChat tier10-es metcsekben van ahol ugyan az az agyuja van mint a Lorri csucs agyuja...so nem mindegy hogy Tier8 vagy 10.
Lorrivla 64% win rate batmobillal nem tudok 57% fele menni....
De aztan, te lehet hogy jobban jatszol medekkel...es battel jobban megy majd neked.
Csak rontja a statom.
javitani tudom a valaszimat?
erdekes modon T34-el most is 585 win ratem van de valahogy nem tetszik akkor sem, viszont a T30-at imadom egy vadallat, persze azt meg azota szeretem hogy TD lett..
Azt mondanám: ha szerettél játszani a T29/T32 tankokkal akkor neked való. Ha nem, akkor felejtsd el.
Lorrival nem kell utol erni senkit egyenlore nagyon jo sniper tank iletve hevy tank tamogato.
Oly annyira szeretema Lorrit, hogy miutan megvettem a Batmobilt es a Lori legenyseget atraktam ra majd eladtam, most vissza vettem es ujjra kepzem a szemelyzetet ra es jatszom vele.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amúgy a Lórira visszatérve, nevetséges, hogy nem érek utol egy hevyt. Se elkapni, se elfutni nem tudok.
Tényleges tapasztalatra is kíváncsi vagyok, hogy élvezetes-e vele menni, hozza-e az elvárásokat és jól lehet-e keresni vele?
Most azt se tudom, hogy a motort, vagy a gunt kezdjem el kifejleszteni, mert akármelyikre is megyek, akkor se lesz ebbõl normális med tank.
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. július 7. 22:52:52
Jármû: 8.8 cm Pak43 JagdTiger
Szerzett tapasztalat: 1 423
Szerzett kredit: 111 934
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
A tank konponenseibol meg mindent fejlesz ki akkor lesz a legjobb es csak ovatosan jatsz vele ...
http://www.youtube.com/watch?v=LUYbu5DJA1U&feature=player_embedded
Vajon mennyi xp-t kapott a sofor a vegen? 😄
Radioaktiv#2562
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
a stat függök meg kielégithetik a kiváncsiságukat
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Eladó wot account: hunycika
Garázsban: Löwe,Maus,E-100,Typ E, Bat chat, 50B, Patton, Is4, Is7, obj. 261, T1 heavy, M3 stuart
8 millió ezüst, 36k Szabad tapasztalat
Érd.: [email protected]
ui.: nem várok horribilis árat érte
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
Így is sok van a rovásán. Látszik a kulturált viselkedés nem az érdeme.
Mondjuk nálam ez mindig úgy van, hogy 0,1 secundumnál lõnek ki, tehát már éppen betöltene, Én már nyomom a bal egérgombot mint állat, de már felrobbanok, nem tudok lövést leadni...hajszál híján. Néha azért sikerül, de ez nagyon ritka.
Személy szerint ha ilyen szituba kerülök, akkor csak ezt nézem, hogy vajon tud-e még lõni a sebzett vad? Régebben vezetett a vérszag is, meg a "free XP", de ma már inkább a hasznosság van elõttem. Ha emiatt kilövik egy erõs tankunkat akkor a csapat jár szarul...
The Matrix has you...
Ezzel foglalkozz kérlek. A fölösleges sódert meg ne ide hányd nem kíváncsi rá senki ebben a topciban.