World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
A mozgekonysagra gyurj ra eloszor. Aztan a lovegek. Ahogy elottem irtak a fullos mar igazi csemege. Hatranya a szokasos papir test mellett a merete, na de a Lorraine-t foleg az agyuja miatt szeressuk (ha top tier vagy agyonszivathatod a mezonyt). A full motorral mar T-50-eket lehet uldozni (nem annyira univerzalis mint a 13-90, de ellattam mar scout-mentesitesi feladatokat is 😊 ).

Saor Alba

Fejlesztett toronnyal ezt nem éltem volna túl... 1400+ xp-s kör Jumbo-val, nem top tierként, prémium nélkül.

letölt

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Fõleg úgy, hogy az amx 12t óta szinte a stok tankoknál nem is érez az ember visszaesést.
Ertem. Hat en sajat tudasom alapjan miutan fullos lett Lorraine eredmenyessen tudtam vele jatszani,
de 90el elvezetesebb volt. Ezert is mikor meglesz majd Batmobilod imadni fogod. 😛 Gyors, mozgekony,
alacsony (lorraine-nel nekem elejen nagy problemat okozott, hogy loveg fel-le mozgatasi kis szoge,
jobban kijott a lorraine magas epitmenye miatt. Batmobilal siman begurulsz masu,e100 melle nem tud
radloni, te meg kudodd az erzest az oldalaba.
A szart azért is raktam idézõjelbe, mert az alap változatra értettem, nem a végleges tankra. Amint írtam is, lehet csak az amx után ennyire drasztikusa változás.
Na igen, a mobilitása kritikán aluli alap állapotban. Elõzõ meccsen 6 kill nem volt elég a gyõzelemhez, mert annyira lassú, hogy nem tudtam kimanõverezni az artyt. A legkisebb dombon úgy megy fel, hogy egy lassú löveg is kétszer lõ bele, míg õ maga tüzelõállásba ér. Konkrétan nem merek vele elindulni két ház között sem, mert minimum három találatot kapok. Az amx után nem ezt vártam volna. A másik, hogy négy külön motor van, tehát mire tényleg agalis lesz 2-3 nap farm, ha egész nap ott ülsz elõtte.

Mire odaérek, hogy kitudom használni, hogy top tier vagyok (tényleg sokszor rak be, legalábbis az elsõ 14 meccs alatt) addigra lezs vagy 30% winratem.
Most latom ezt az irasodat. Mirol beszelunk? Ha me'g nem is fullos.
Eloszor fullozd ki menny vele 100csatat es utana mond esetleg, hogy
"szar". Stock-kent legtobb tank gyenge, addig en se szerettem. Foleg,
hogy csak egy radiot tudtam athozni. De majd 100as lovegevel lehet
durvulni. T8-ba az a loveg mar rendes csalad majdnem. Megkapja T8on
Batmobil legjobb agyujat. (10mp-vel tovabb tolt azzal kompenzaltak,
azaz 48-49 ), de kit erdekel mikor a Maus, E100 oldalat rohogve
lovod mar at vele?!
Én ilyen sorrendben haladtam a fejlesztéssel: 1. motor,lánc,1. löveg és most gyûjtöm az xp-t a többi motorra,majd a top lövegre. Én az elsõ motorig éreztem,hogy szenvedõs,azután már használható,bár természetesen nem olyan színvonalon,mintha minden meglenne rá.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Tegnap pont ugyanezt eljátszottam,a torony ráment lánc nélkül azt néztem,de a löveg már nem 😄 Azóta már meglett a lánc is, és azt kell mondjam nagyon jó tank.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Jobb lesz, kitartas. 😉
Olyan lesz mint 90es csak 2x olyan allategyseg.
saj a en a reszemrol nem tudom ezt neked megerositeni...
a lorri sokkszor van tir 8-as metcsekben ahol jol megallja a helyet, a BattChat tier10-es metcsekben van ahol ugyan az az agyuja van mint a Lorri csucs agyuja...so nem mindegy hogy Tier8 vagy 10.
Lorrivla 64% win rate batmobillal nem tudok 57% fele menni....
De aztan, te lehet hogy jobban jatszol medekkel...es battel jobban megy majd neked.
Mondjátok, ha túl leszek ezen a "szaron" akkor a batmobil már jobb lesz.
Master91
Magabiztosságból van túl sok, vagy pl. én vagyok ilyen hogy ha egyhuzamba 3-4-5 órát játszok. Most is , fél órája abba hagytam, mert olyan amatõr hibáim voltak... 😄
Csak rontja a statom.
egyebkent lehet, hogy ki oregszem a jatekbol tenyleg...egyre turelmetlenebb vagyok sokkszor es sokkat kockaztatok, majd fube harapok persze mar majdnem mindenem megvan a jatekbol most 26 tankom van...lehet hogy kezdem unni a jatekot.
nem, csak ha prém user vagy 😄

bocsi 58% win ratet akartam irni....
javitani tudom a valaszimat?
Öregszel már, az a bajod 😊 Nem jó neked semmi...

hat igen ez is erdekes...T29 nem nagyon erdekelt de a T32 az igen azt szerettem es jobb is voltam vele (10%-al) mint T29-el vagy anno a T34-el
erdekes modon T34-el most is 585 win ratem van de valahogy nem tetszik akkor sem, viszont a T30-at imadom egy vadallat, persze azt meg azota szeretem hogy TD lett..
valaki tudna dobni a KV-5rõl 3ds modellt amin fel van tüntetve a páncélvastagság?
Egy két napja volt már téma: vki imádja mert olyan bika ágyúja van hogy mindent át visz, valaki utálja mert lassú és magas csatákba dobja.

Azt mondanám: ha szerettél játszani a T29/T32 tankokkal akkor neked való. Ha nem, akkor felejtsd el.

Szerintem rosszab a t34-es mint a love van min2 de idegesit a T34 agyujanak a celzasi ideje a lowe jobb, szerintem.
Lorrival nem kell utol erni senkit egyenlore nagyon jo sniper tank iletve hevy tank tamogato.

Oly annyira szeretema Lorrit, hogy miutan megvettem a Batmobilt es a Lori legenyseget atraktam ra majd eladtam, most vissza vettem es ujjra kepzem a szemelyzetet ra es jatszom vele.
Tono34
Én például kedvelem azt a tankot (T34), mondhatni az egyik kedvencem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Produktív, de sajttal rejszolni élvezetesebb.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nekem van, én nem szeretem. Mondjuk ez fakadhat abból is, hogy nem igazán élvezem a játékot hevykkel. Lassú komótos, és sajnos egyre többen tudják hol kell lõni. Kicsit bosszantó volt, amikor hull downban frontból 4szer lõtték át a tornyom.

Amúgy a Lórira visszatérve, nevetséges, hogy nem érek utol egy hevyt. Se elkapni, se elfutni nem tudok.
Mostanában el kezdtem azon gondolkodni, hogy vegyek-e egy T34-et. Nézegettem a tankot, kinézetre is tetszik, az adatai is elég jók, meg amit tapasztaltam csatában mikor velem/ellenem volt adja magát.

Tényleges tapasztalatra is kíváncsi vagyok, hogy élvezetes-e vele menni, hozza-e az elvárásokat és jól lehet-e keresni vele?
Igazából sztem csak aza baj a lóriban, hogy elõtte a 13-90 az mérföldekkel jobb tank Tier7ben mint kéne lennie. Ezért érzed meg jobban a lóri gyengeségét. Amúgy a lóri simán lesz az egyik legjobb T8 tank 😊

nem olyan rossz az a Lorri en legalabb is szeretem, jobb is vagyok vele mint Batmobillal...pedig az kisebb nehezebb eltalani...elvileg.
Én a panther2-vel vagyok így. 😊 Összeszenvedtem az xp-t a toronyra, mondom magamban na majd most már megy rá a jó kis tigris ágyú megy az alázás, erre kiderül, hogy pár kiló híjján nem megy rá. Kicsit morci lettem.
Kihúztam már a német med ágat is, ott sem voltak napsugarak a kezdõ felszerelésû tankok, de legalább nem volt ilyen szintû visszalépés. Mert az amxen is csak a fürgeség és kis termete miatt volt jó a 90mm gun. Ez meg egy böhöm szar. Minek építettek ekkora testet egy olyan pici toronyhoz? Még a kinézete is gáz ennek a tanknak. Meg beraknak 4 motorfejlesztést. Majd 100k, hogy rendesen guruljon ez a taliga.
Most azt se tudom, hogy a motort, vagy a gunt kezdjem el kifejleszteni, mert akármelyikre is megyek, akkor se lesz ebbõl normális med tank.
Isten hozott high tierben 😊

Pff ez a lóri így kezdõ felszereléssel lényegében egy rakás szar. ÉS kismillió xp kell hozzá, hogy jó legyen, ezt a tankot sem fogom szeretni.
Nagyon jó. 😊

Szép. Látom masszívan hozza a pénzt a gép.
Egyre jobban szeretem! 😊

Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. július 7. 22:52:52
Jármû: 8.8 cm Pak43 JagdTiger
Szerzett tapasztalat: 1 423
Szerzett kredit: 111 934
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

milyen tippre gondolsz, skillben legyen az elso az javitas, tegyel ra ventillatort, celzas gyorsitot, harmadiknak meg...szerszamos ladat ...alcahalot, amit gondolsz.
A tank konponenseibol meg mindent fejlesz ki akkor lesz a legjobb es csak ovatosan jatsz vele ...
Remélem ez a duplázós köre volt. 😊

alap fejlesztetlen lórihoz senki nem tud tippet adni, hoyg ne kelljen végigszívnom vele az elejét?
Egy kicsit off, de kb ilyen erzes egy t 50/2-t uldozni 😊

http://www.youtube.com/watch?v=LUYbu5DJA1U&feature=player_embedded

Vajon mennyi xp-t kapott a sofor a vegen? 😄

Radioaktiv#2562

4%-on volt, és égett, hozzávetõlegesen 1 másodperce volt, mielõtt elfüstöl. Mellesleg nem is nagyon tudott átütni, ahogy azt már a SU is láthatta elõtte többször, a mellette lévõ KV1S veszélyesebb volt. Csak a kill kellett neki.
Pontosan. Eula szerint nem átruházható az account ezért ne add meg a nevet.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Csak tudod simán feljelenthet vki névvel, aztán nem lesz mit eladnod.

iLoveSmileyz
akit nem érdekel a név ne nézze 😄
a stat függök meg kielégithetik a kiváncsiságukat

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

Ha eladod a nevet ne add meg soha csak azt hogy mi található az accounton.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

iLoveSmileyz
Sziasztok!
Eladó wot account: hunycika
Garázsban: Löwe,Maus,E-100,Typ E, Bat chat, 50B, Patton, Is4, Is7, obj. 261, T1 heavy, M3 stuart
8 millió ezüst, 36k Szabad tapasztalat

Érd.: [email protected]
ui.: nem várok horribilis árat érte

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

ennyi

Dehogy foglalkozom én vele azt majd megteszik a modik 😊
Így is sok van a rovásán. Látszik a kulturált viselkedés nem az érdeme.

Erre egy lehetséges válasz van, bár elég kicsi a valószínûsége, de talán arról lehetett szó, hogy attól tartott még beléd talál lõni egyet.
Mondjuk nálam ez mindig úgy van, hogy 0,1 secundumnál lõnek ki, tehát már éppen betöltene, Én már nyomom a bal egérgombot mint állat, de már felrobbanok, nem tudok lövést leadni...hajszál híján. Néha azért sikerül, de ez nagyon ritka.

Személy szerint ha ilyen szituba kerülök, akkor csak ezt nézem, hogy vajon tud-e még lõni a sebzett vad? Régebben vezetett a vérszag is, meg a "free XP", de ma már inkább a hasznosság van elõttem. Ha emiatt kilövik egy erõs tankunkat akkor a csapat jár szarul...

The Matrix has you...

Észérvekkel nem mész sokra. Hagyd a fenébe.
Ezzel foglalkozz kérlek. A fölösleges sódert meg ne ide hányd nem kíváncsi rá senki ebben a topciban.

Piszkos  Fred
Azt mi okozhatja, hogy amikor elindítom a klienst és rámegyek az indításra, akkor kifagy és kilép? Ha XVM-mel indítom, még a kliens sem jön be.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.