World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

This little piggy...WENT TO HELL

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hali felre ne erts nem akartalak megbantani <#puszi>

csak megneztem a statokat, szvsz azzal lehet megtalalni a rendszeres bothasznalokat , ok a statjaik alapjan atlagos gamernek tunnek ,sooot matyashunnak volna mit tanulni toluk ;-)

es nem utolso sorban megneztem a replayt 2x es azert igen messze vannak a teljes szinkrontol inkabbb( legalabbis nekem ) ugy tuntek mint 2 5 eves gyerek akik egyszerre probalnak masirozni az utcan :-)

u.i: meg1x elnezest ha megbantottalak

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Srácok már egy jó ideje nem voltam kényszerszabadság miatt, de ma feljöttem egy kicsit játszani. Az új patch óta a HE lövedékkel nem lehet foglalást nullázni? 3 HE-t lõttem az enemy tankra, mindegyik átütött és sebzett is, de a foglalás az ment tovább. Ez valami új Event?
noname23
<#nezze>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Ja és még csak platoonba se voltak. Biztos ennyi szabadidejük volt, hogy megvárják, amíg az mm egybepakolja õket, hogy aztán a csapatukat megtéveszthessék, mert ez tényleg olyan vicces.
Hát nem.

ha már voltál ilyen kegyes és 3 cheat letöltõ helyet is belinkeltél a kedvedért megnéztem és egyiken sem találtam wot cheat-et^^
pont azért is jó wotozni mert a sok tízéves kis vérpistike(nem, õ nem hacker csak egy szerencsétlen aki megtalálta a letöltés gombot)bármely fps-el játszottam elõfordult (nagy arccal elõre tunkolva a falat vagy pörgõbotozva visítva esetleg olyan játékban lövöldözve át a falat ahol nem lehet ) az itt nagyrészt 600-as effel káromkodik és csalóz ha kidurrantják valamint pengeti a komoly összegeket, hogy elérjen t10ig ahol szintén bealázzák ^^
Eh...én már egy rakás alkalommal voltam bot meg cheater...akkor ennyi erõvel...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

noname23
Végül is azt jól mondod ott a bizonyíték a szemünk elõtt noclip és látni hogy mûködik de azt nem tudni mikor és hol.

Oké, régi topicocat nem néztem, azt hittem mind az idióta névbannolások miatt van és az értelmesebb dolgok ki lesznek emelve, de nem.

Viszont várni a bannolásokkal egyszerûen felesleges, nincs értelme, nem spórolnak semmit azzal, hogy várnak x ideig, és csak utána bannolnak.

Atee73 ha ez neked nem csalás, hát, akkor nem is tudom mit mondjak.

Ezt két ember nem tudja kivitelezni. Teljesen szinkronban van az egész. Az ilyesmit tanulni kell sok ideig, és még akkor sem ilyen pontos. És ki az aki erre pazarolná az idejét?
Egy ember pedig nem tud két tankot teljesen vezetni.

A hit ratioról megítélni valakit pedig hááát...artyzz többet.

Srácok a lórihoz kérnék tanácsokat tippeket. Már kevesebb mint 10k xp kell, gondoltam utánajárok, miként érdemes használni alapként, mert ahogy elnézem se motor se löveg.
Ott van minden bizonyíték. Te nem tudod bizonyítani hogy az valóban hack csak jártatod a szádat.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Feltetelezem hogy nagyobb tudassal birsz az online jatekok teren mint itt a legtobb lehuto , namost felvilagositanal minket hogy milyen metodikaval tartod elkepzelhetonek a csalast egy olyan jatekban amiben mindent a server oldal szamol, es a te kliensed altal kuldott adatokat is eleg soxor felulbiralja lasd pl:server oldali celkereszt ,amivel kivaloan latszik hogy a server oldal magasrol leszarja hogy a kliens milyen adatokat kuld .
( a tracer megfestes inkabb csak apro varialas volt mivel azt alapbol mindenki latta csak 1-2 hulyenek megerte hogy randa legyen a jatek csakhogy a statjat javitsa, a bot hasznalat pedig farmolas ,a wg ugyis lerendezi oket mivel a zsebukben kotorasznak)

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

noname23
Te lehet többet is tudnál<#eplus2>

noname23
Látod neked sincs semmi bizonyítékod csak teóriád most én is írhatnám a sajátomat.

noname23
Félre lehet érteni xD de lehet arra is használni hogy megnézi az ember és elkerüli ezeket a játékokat és inkább néz mást én is inkább arma2-õt vettem volna meg mint a BF3-at ha elõbb használom így.

Keresd meg az eredeti videót, megnézed 720p-ben. Keress rá youtubeon arra hogy world of tanks hack és ki fog adni 20 millió különbözõ találatot ezzel a videóval mind másmilyen linkel hogy itten bizony lehet hekkelni fizess érte.
A delikvens meg még ma is vígan játszik és köszöni szépen jól van aki furikázott fel alá az AMX-el. És érdekes módon semmiféle más "hack"-nek beállított videó nincs a mai napig amikor is van replay funkció és több millió regisztrált játékos szemtanúnak. Na vajon miért is? Vagy csak nincs hack?
Ugye tudod van ez a dolog mikor a tank beleragad és belesüpped a textúrába. Szerinted mi történik ha olyan pici a tank hogy sikerül is átesnie rajta? Mert nekem van egy tippem.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Azért az durva, hogy kapásból hármat hozzánk vágsz. <#phone>

Hat en vegigneztem a replayt ,es ez siman lehetett akar 2 debil aki szorakozott, miota vege a sulinak naponta talalkozni ennel hulyebekkel is (fejlodik a technika a botok okosabbak mar mint egynemely gamer)

mellesleg megjegyzem az eggyiknek magasabb a statjaban hit ratio-ja mint a tied ,hogyha kiderul rola hogy bot... nos akkor jobb ha belehuzol <#law>

peace pls ;-)

bottal találkoztam ezidáig egyedül, de azt meg überkönnyû kiszúrni és ha törlik az accot idõvel sok értelme nincs annak sem...
viszont a modoknál volt pár amit káromkodást gerjesztett..
pl spg-hez távolság és becsapódási idõ kijelzõ ami még azt a kevés skillt is csökkenti ami szükségeltetik hozzá😊
a zoom mod is elég durva, egyszerûen kizoomolsz és megnézed merre áll a szikla mögött ülõ játékos és a hátába kerülsz😊
bujcsik555
Flampanzer nevû játékost érdemes meglesni. Elõbb voltam vele csatában, 2200 körüli eff, IS-ben ült, top tankunk. Gondoltam érdemes lesz nézni mit csinál, mentem vele. Legnagyobb meglepetésemre miután nagy harcban alulmaradt egy Su-85 és egy M4-es ellen, gondoltam csak lecsekkolom már az adatlapját. Hát érdekes emberek vannak 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Jól ismert? Neked talán igen <#eplus2>
noname23
Könnyû utána nézni google xD meg a jól ismert hack gyártó teameknél catalyst gameexplosit fpscheats

olyan csalót még 1 fps-ben, mmo-ban sem láttam, akit ne bannoltak volna idõvel és vehetett új játékot vagy csinálhatott új account-ot.
a wot tipikusan az a játék ahol idõ kell, hogy felfejlõdj és ha két hónap utána basszák ki mikor már van egy löwe vagy 2 t10 a garázsban nagyobbat vesz torokra... pláne melyik hülye lenne aki fizetett is érte és úgy csal.. credit és gold hack meg szinte biztos, hogy nincs... a wg erre különösen ügyel (elvégre ebbõl élnek)na meg ha valaki feltörné a szerverüket és beletúrna az adatbázisba valószínû nem vennék észre..
Pár óráig volt ilyen bug a játékban. Át lehetett menni a tereptárgyakon.

Basszus, van egy jobban dekorált topiklakónk is 😊

Szólok Szpecnyaznak hogy húzzon bele, neki csak két felkiáltójele van 😄

"nem olyan gyakoriak a hackek" - értsd kfejezetten ritkák. Nem úgy mint mondjuk CSben vagy BFben.

noname23
Látom el is hiszed amit mondasz kizárt dolog hogy ez bug de valószínûleg a nagy tehetségednek, tapasztalatodnak és a sas szemednek el is tudod mondani hogy mikor és hol volt ilyen bug? és kik állították be ezt undetected fizetõs letöltõs hacknek és hol?

Höhö, vki meghackelte Ry0k3n accountját a WGtõl azt most nyomja itt a WG szlogent... 😊

Ha a CIA-hoz be tud törni egy-egy jó arc, esetleg alkalmanként megfújnak bankoktól pár ezer hitelkártya adatot, akkor egy játékot megpiszkálni azért szintén nem lehetetlen. Abban viszont egytértünk, nem olyan gyakoriak a hackek mint azt az emberek beírják a chaten.

Sztem nincs itt olyan akit már ne gyanusítottak volna meg hackkeléssel meg cheattel a játékban mert malaca volt... és tudjuk hogy mi nem hackeltünk, csak a csávó hisztériázott.

Ez egy bug volt amit a sok balfasznak úgy állítanak be mint undetected übercheat hogy fizessen érte jól lehúzva õket.
Ebben a játékban nincs semmiféle csalás.
És nem is lesz.

azért akárhogy is, szerintem lett volna egy komoly visszatartó ereje ennek a szörnynek:

http://pics.coldline.hu/pics/604883-20120707-PYjcZk.jpg

http://pics.coldline.hu/pics/604890-20120707-8NSmme.jpg

http://pics.coldline.hu/pics/604891-20120707-U1Jixs.jpg

ez a legjobb 😊 : http://pics.coldline.hu/pics/604892-20120707-PUJIqx.jpg
"Rendszeresen közlik? Akkor volt elsõnek és utoljára."

Bocsi, most ez nem jött be, menj egyel feljebb és látni fogod. Tény hogy belassultak, márciusban hetente-két hetente, áprilisban csak egyszer azóta pedig csend, de ez nem jelenti azt hogy nem lesz több.

Violations and Punishment: Bot users and Leechers (April 21, 2012)
Violations and Punishment: Bot users and Leechers (March 23, 2012)
Violations and Punishment: Bot users and Leechers (March 16, 2012)
Violations and Punishment: Bot users and Leechers (March 03, 2012)
...

Mivel láthatóan foglalkoztak a múltban a témával, nyilván a jövõben is fognak. Nem hiszem hogy mostantól kezdve hirtelen engedik a BOTokat. Szólj ha majd a következõ lista kijön és nincsenek ott 😊

MatchDiabolo
Szerintem fölösleges ilyenen rugózni már nem is rajtatok múlik egyelõre maradjatok a tényeknél nincs válasz és kész kár tovább filozofálni.

Azt nem értitek meg hogy céges környezetben mindennek van egy menetrendje. Nem úgy mûködik hogy ott ül az admin, megnéz valamit, megnyomja a permaban gombot azt veszi a következõ ticketet.

Simán lehet hogy a srácok neve már régen fenn van egy listán, és amikor jön a következõ banhullám menni fognak a levesbe. És akkor Komonyi is végre megnyugszik amikor lája az illetõk nevét a topikban a bannoltak közt 😄

Te feltételezgettél rólam nem valós dolgokat, én meg csak állítottam rólad valós dolgokat.

Nem volt ticketem fizetéssel kapcsolatban (ezzel csak bizonyítottad amit írtam rólad), accounttal kapcsolatban volt, mégpedig töröltetni akartam az NA-s accountot.

Szerintem joggal feltételezhetõ, hogy supportnál sok ember dolgozik, ebbõl ugyebár arra is lehet következtetni, hogy kifogni ugyanazt az embert, ugyanazzal a típusú kérdéssel nem annyira valószínû. És egy munkafolyamat jobban megy, ha felosztják egymás között, szerintem ez is feltételezhetõ.

Láttam egy topicot bannokról, ami már több hónapos, nem volt frissítve. Megint csak elsiklottál a lényeg felett.

Igen itt meg lehet nézni a neveket, de ugye nem hiszed, hogy összesen ennyi csaló van a rengeteg játékos közül, és ápr 21-e óta nem is volt több?

Viszont ezeken kívül nem tudod megnézni ki lett bannolva (kivéve ha klánba van, akkor a klántag listában át van húzva a neve (érdekes, hogy ezt így meglehet, mivel szabályellenes)).

A linkre kattintva egybõl látszik a verzió szám.

Rendszeresen közlik? Akkor volt elsõnek és utoljára.

És persze, hogy türelmetlen vagyok, nincs sok kedvem csalókkal összeakadni.

Defeat!
Battle: Airfield 2012. július 7. 17:13:57
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 128
Credits received: 6540

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

MatchDiabolo
De azért ne hagyd ki ritka hogy ilyen szinkron van<#vigyor>

Gyûlik az xp 😊.

Victory!
Battle: Airfield 2012. július 7. 17:43:32
Vehicle: E-50
Experience received: 2 482
Credits received: 90 820
Battle Achievements: Böelter's Medal, Steel Wall, Top Gun

Nem vitattam hogy vki lehet BOT vagy nem. A kolléga csak türelmetlen.

Amirõl beszéltünk az az hogy a bannolásnak van egy menetrendje. Mivel azóta még nem volt banlista közölve (és láthatóan csomagokban dolgoznak) nem tudhatjuk mi a support lépése ezügyben.

A kolléga sérelmezte hogy szabvány választ kapott, nem pedig egy olyat hogy "köszönjük, bannoltuk õket". Errõl folyt a diskurzus, nem arról hogy az illetõk botok e vagy sem.

Továbbra is fenntartom, hogy mivel az WOTban rendszeresen közlik hogy kiket banoldak permanensen (név szerint) bot használatért és cheatekért, elõbb utóbb õk is rákerülhetnek a listára. Ennyi, nem több amirõl beszéltünk.

MatchDiabolo
Tier7-ig még eredményes is lehet egy ilyen bot mert legalább vissza sebez és milyen poén lehet ha még ki is lövi a noobokat<#nevetes1>

MatchDiabolo
Félárú fogyócikkek vannak<#dumcsi>

bazz ha a replay alapján valaki azt mondja a két gyökér typosra nem bot az hülye. Vicces volt látni hogy ráfordult azonnal a célpontra, meg az a szinkron mozgás... Ha ezeket nem bannolták azonnal akkor megérdemli a wg

Koridor
Féláru barakk van <#phone>

Khm...
Amikor megnyitod az oldalt ott van minden infó 😄
Egyébként 7.3 és nekem lejátszotta.

Nohab
Jó, ez egy szélsõséges eset. Rengeteg hülye van, aki nem tudja hogyan kell csalni. Lásd: valamelyik FPS-ben 148/2 K/D-t csinál. Csak gondolj bele, hogy néhány szorult helyzetben azért elégé sokat segítene, ha csak egyszerûen átmenne a tankodon egy-kettõ lövés. Az áldozat még nem is fog igazán gyanút, mivel ezt nem lehet ritka jelenségnek nevezni.

Mondjuk lehet, hogy tényleg csak egy lanparty, de amíg nincs bebizonyítva, addig nem nagyon hiszek ennek a variációnak. 😊
Pales27
Nekem kiírja, hogy nem kompatibilis verzió, de aztán igenre kattintva sikerül lejátszani. Két type megy egymás mellett, akik teljesen egyformán mozognak (állnak meg fordítják a tornyukat) persze aztán így együtt nekimennek a hegynek és túrják a földet. A két type nincs platoonba.

MatchDiabolo
LoL vagy meg se nézted<#hehe> pedig csak az igenre kell nyomni és lejátsza szóval érdemes.
szerintem utánna az álláspontod hamar változni fog én is megnéztem vicces a két kis szinkrontáncos.

Amúgy milyen verziójú a replay? Nekem a 7.4 nem játssza le.

Azért ne hasonlítsunk össze egy hitbox skint (amit bárki meg tud csinálni mivel a skinek használata officiálisan engedélyezett) és egy szerver hacket. Köszönõviszonban sincs a kettõ 😉

Sajnálom hogy elvesztetted a türelmedet és személyeskedésbe mentél át.

1-2 adatból messzemenõ következtetéseket vonsz le amelyek simán lehetnek hibásak. Értsd:

- volt 1 ticketed paymenttel kapcsolatban, meg egy másik a bvannról, láttál összesen 2 embert, de te ebbõl már azt is tudod hányan dolgoznak
a supportnál, pontosan tudod a ticket feldolgozási szablyaikat is.

- szerinted több 100ezer játékos nem termelhet annyi ticketet ami esetleg problémát jelenthet egy limitált létszámú support team számára

- láttál 1 topikot banról, melyben érdekes módon pont még neveket is mutatnak ebbõl te arra következtettél hogy több ban nem lesz 😊

- meglepõ módon a linkeld topikod még NEVEKET is tartalmaz, ehhez képest végig arról reklamáltál a WG miért nem közli a játékosok nevét akiket csaláson kapnak...

stb stb.

Ha tudsz értelmes módon beszélgetni szívesen folytatom a diszkurzust, ha fikázol akkor álljunk meg itt.

Ezen a listán -gyenge angoltudásom szerint- azok vannak csak, akik végleg lettek kitiltva a játékból. Nincs rajta.
Hogy mikor lehetett reselve, azt napra pontosan nem tudom megmondani, de 04.26. után, abban biztos vagyok.