World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Na jó egy eset elõfordult, mikor mentünk már a zászlóhoz és így akart visszafogni egy másik, hogy elkezdett hátba lövöldözni. Gondolom neki is frag kellett vagy a cimbijének csak én nem értettem. Megfordultam és figyelmeztetõleg felé lõttem, de nem hagyta abba. Aztán másik lövésem megölte, mert belesétált.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ha az SPG-s megvetendõ állatfaj, akkor a TK-s még inkább! Fõleg ilyen SEMMISÉG miatt! Nincs zsák számra szerintem Top Gun medálom, de nem is tudom mit kezdenék vele... kinyomtatom és mutogatom az oviba? Én sose kértem, hogy adjanak át nekem fragot vagy bármit. Ha kiérdemlem, mert jól játszottam, akkor megkaptam, ha nem akkor nem.
Lehet a statom nem olyan szép, de nem a stat díszítése a célom a játékban.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
I never asked for this.
The Matrix has you...
Én a Te véleményedet osztom egyébként, nem értem mi a gondod azzal amit írtam 😊 A beszûkült SPG célzókör sem garancia és a beszûkült heavy célzókör sem...szerintem...ezért random 😊
The Matrix has you...
Ha tankban ülve beszûkült célkereszttel rálõsz valamire, az sokkal nagyobb eséllyel fogja ezt megúszni sérülés nélkül, mintha SPG-vel teszed ugyanezt...
Amikor tankkal lövök beszûkült célkereszttel, simán mellémehet az is. Ha betalál, lepattanhat, ha nem pattan le, trackelhet, ha nem trackel, lehet nullás kritikus...
Míg artyval beszûkült célkereszt mellett vagy eltalálod és meghal, vagy mellélõsz és meghal.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Az zavar, hogy ti teljese elfogadhatónak tartjátok a TK-t, mint népnevelési módszert. Megértem a TK-t, ha a csapat gyõzelmét akadályozza, mert blokkol vagy sebzi a saját csapattársat. Na de topgun medálért? pff...
The Matrix has you...
Amióta a Tier5-ös tornyot használom M1A1-el az M4A3E2-õn, azóta még a késõ esti órákban is ötbõl négyszer Tier6-7-es csatákba rak. Valóságos jutalomjáték.
Sokszor megesik velem is, hogy sokáig nem tudok lõni, és ha a végén van alkalom, akkor lövök, nekem is kell az xp, meg a lóvé...
Arról van szó, hogyha teheted, akkor átadod-e a lehetõséget a csapattársadnak, hogy megszerezhesse a Top gun-t, ha megkér rá, mert szeretné. Az arty akit kilõttek egyrészt ezt az egészet magasról letojta, másrészt nem a nyomorult fraghunter 5 killes heavy lõtte ki, hanem a csapattársa, hogy a nyomorult fraghunter 5 killes heavynek meglegyen a medálja. Következésképp elképzelhetõ, hogy a nyomorult fraghunter 5 killes heavy nem is annyira nyomorult és fraghunter, viszont megérdemelte a kitüntetést, és a csapattársának volt annyi tartása, hogy akár a saját kárán is, de megadhassa a heavynek a lehetõséget a megszerzésére? Igen? Akkor itt miért azt kell beállítani rossz, alávaló és ízig-vérig alattomos játékosnak, aki csak jót akart? Mert egyelõre a helyzet nagyon így fest.
Ugye érthetõ?
Néha azt ne értem, hogy miért ne képesek mások belegondolni a másik helyzetébe. Pl. lebasztak mert PzIV-el nem lõttem a KV-5-öt. Kettõt lõttem bele ami sebzett. Nem fogják fel, hogy egy helyen lehet eltalálni hatásosan, ha azt nem mutogatja, akkor hiába is mozdulok ki a fedezékbõl. Papírból vagyok, csak a móka kedvéért nem ugrálok ki a fedezékbõl, hogy leöljem magam.
The Matrix has you...
Az elõbb említett szituban volt egy ilyen is, ott álldogáltak a srácok a töltés két oldalán. Én meg fogtam és kicsi figyelgetés után átmásztam a töltésen, hogy magamra vonjam az ellenség figyelmét, szerencsémre nem túl tapasztalt kollega ült a KV-1-ben, rohangáltam körbe-körbe, Õ meg csak forgatta a tornyot de nem ért vele utol 😊 közben a többiek is átjöttek és segítettek. Néha ez bejön, néha meg nem. Van aki azért noob-ol, mert nem megyek át, van aki azért mert átmegyek és a töltés tetején meghalok. Mikor mi... 😊
The Matrix has you...
Lehet lovagolok a TK témán, de nekem nagyon nem esne jól, ha egy hülye plecsni miatt kilõne a csapattársam és az egyébként jövedelmezõ kört nullára hozná ki. Amúgy abba meg ugye még bele se gondoltunk, hogy egy spg nem sniper. Szóval azt, hogy kilövi nem garantált egyáltalán. Persze a TK a legtutibb ennek bebiztosítására.
Egyébként hétvégén volt egy emlékezetes köröm spg-vel amikor egyedül 4 killt szedtem össze. Persze vesztettünk, de azért úgy érzem hasznos tagja voltam a társaságnak. A végén egyedül maradtam egy afk csapattárssal és td módban sikerült sebeznek egy JGPanthert, de a túlerõvel nem tudtam mit kezdeni...
Szóval azt csináltam amit szeretett volna, csak más módon, mint Õ csinálná vagy nemtom, ezért inkább belémlõ egyet (kivételesen nem talált, de akár ez is lehetett volna).
Ennek van értelme, kérdem Én?
Végig jól mozogtam, mutogattam az ellenfeleket, a végére maradt vagy 30 HP-m. Ha most sérülten kezdem a kört és emiatt nem tudok segíteni a többieknek mint scout akkor kire haragudjak?? Magamra vagy az idióta társakra??
The Matrix has you...
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Annyira sajnáljátok tõle azt a pár száz HP-s, számotokra jelentéktelen kis fraget? Komolyan? 😊
The Matrix has you...
mindegy, igazság úgy sem születhet ebben a játékban, valami mindig bökni fogja a másik csõrét.
The Matrix has you...
az SPG-s dologban egyetértek veled egyébként.
The Matrix has you...
Az AFK állapotot egyszer-egyszer el kell játszanom nekem is kis idõre, mert valamiért egyszer csak grafikai hibákkal lesz tele a kép és piros lesz a sniper nézet. Így játszhatatlan. Be kell zárni a WoT-ot és újraindítani. Nem tudom ez mitõl van, de a 7.4-ig ilyen gondom nem volt. A grafikai hibákat pedig eddig senki nem hozta fel csak a piros képet.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Jó lehet én kerítek nagy feneket a dolognak, de szerintem azért lehordani valakit, mert azt a tankot lövi, mint te...
A felvillan és a felgyullad szerintem nem egy dolog.
Nekem csak egy spg van amivel duplázókat futok, tehát én se annyira vagyok artys. De azért lenézni valakit, mert kiszed engem elég érdekes. Néha azért menjetek ki a gép elõl és éljetek rendes életet!
Engem nem szednek ki többször artyk, mint egyéb más tankok és ha kiszed, akkor elfogadom, hogy fasz voltam, mert ácsorogtam fél órákat a pálya közepén. Ha tank lett volna a közelben, akkor az szed ki...