World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vigyázz, mert mindjárt megkapod hogy SPG gyûlölõ vagy, pedig õk is emberek 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Teljesen más szemszögbõl figyeljük az eseményeket, dehát ettõl szép a világ.

Random work
Én is ilyen barom vagyok. 😊

Na jó egy eset elõfordult, mikor mentünk már a zászlóhoz és így akart visszafogni egy másik, hogy elkezdett hátba lövöldözni. Gondolom neki is frag kellett vagy a cimbijének csak én nem értettem. Megfordultam és figyelmeztetõleg felé lõttem, de nem hagyta abba. Aztán másik lövésem megölte, mert belesétált.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Metalmilitiakid
persze ez így van, ezért mondom, hogy minek kellett ahhoz replayt kérni, hogy nem tudta megölni a T1 et, simán benne van a játékban 😄 Én amikor m4 shermannal 105 el öltem IS4 et(bár sztem akkor az még a T9 volt). Szinte minden lövésem átvitte. Haver meg ts en ordibált, hogy meneküljek mert kinyír erre én öltem meg õt 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ha kell IS-4, nem tudsz másfelé menni. Ha nem kell, az élvezeti faktor miatt nem érdemes erõltetni szvsz.

Random work
Nem öltem volna meg a csapattársam! Ennyi! Majd a heawy barátunk összeszedi következõ nap a plecsnijét.

Ha az SPG-s megvetendõ állatfaj, akkor a TK-s még inkább! Fõleg ilyen SEMMISÉG miatt! Nincs zsák számra szerintem Top Gun medálom, de nem is tudom mit kezdenék vele... kinyomtatom és mutogatom az oviba? Én sose kértem, hogy adjanak át nekem fragot vagy bármit. Ha kiérdemlem, mert jól játszottam, akkor megkaptam, ha nem akkor nem.

Lehet a statom nem olyan szép, de nem a stat díszítése a célom a játékban.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sippie
Így van. Ráadásul az artyk TD módban is nevetségesek, elõbb eltalál mint a T34-ben ülve egyáltalán rá tudnék szûkülni.
Személy szerint nem lõnék ki sosem saját csapattársat ilyen dolog miatt. Ha engem meglõne sem tartom valószínûnek, hogy visszalövök, mert ez ütközik az elveimmel. Én meg ebben vagyok hülye...

The Matrix has you...

Nem tudom, hol találtál bármiféle TK-ra utalást a hozzászólásomban...

ja, várjál, félreolvastam, most már mindegy 😊 azért a kijelentésem még helytálló 😄

The Matrix has you...

Ha stoppos nem nyögte volna be ez a TK incidenst, akkor valószínûleg már megtudtuk volna, hogy a jó nép átengedi-e azt az utolsó jelentéktelen kis fraget valaki olyan számára, aki megérdemli, vagy pedig aljas módon elorozza azt elõle. Sajnos erre sosem fog fény derülni, mert "biza lõtt õ ama gonosz módon bajtársat sebtében és válva ezáltal sátáná borzalmas tettéért".

Most komolyan, te mit csináltál volna? Odaadod az utolsó fraget a heavynek, amit simán elvihetnél, de jön egy idióta és mindenáron el akarja venni tõle, többszöri kérés és felszólítás ellenére.

kerla
KV-3 éa KV-4 jó valamire? Eladni tervezem a KV-3-amat, érdemes gyúrni a 4-esre?

Random work
Ok, akkor TK-zuk le tényleg a kurva spg-t, elfogadom érvelésed.

engme a másik torony, gyorsabb ágyú kombóval is ilyenekbe rak be😄 tiszta fun az a tank, szinte hallom az ellen anyázását amikor a 10. is lepattan😄

I never asked for this.

Milyen arty-ról beszélünk? Nekem SU-5-el 6 lövésbõl sem döglött meg a rohadék KV-1. Nagyon nagyokkal még nem játszottam, Hummel volt még régen, most Grille a legnagyobb, de azzal sem tudok olyanokat kiosztani, mint mások. Tudom, a legénység és a felszerelés is számít, de errõl beszélek Én is, ez is random azért 😊 mármint nem tudod, hogy éppen milyen felosztásba kerültél. Lehet egy stock arty-val jönnek ellened, Te meg remegsz a bokorban, hogy most mi lesz 😊

The Matrix has you...

Én értem, de még ez sem garancia semmire, saját tapasztalat és hát itt is állandóan ilyeneket olvasni, hogy ezt nyelte be, meg azt nyelte be, meg ez is átment rajta, meg amaz is lepattant róla holott nem kellett vóna...ez érthetõ?

Én a Te véleményedet osztom egyébként, nem értem mi a gondod azzal amit írtam 😊 A beszûkült SPG célzókör sem garancia és a beszûkült heavy célzókör sem...szerintem...ezért random 😊

The Matrix has you...

Most ugyanarról a játékról beszélünk?

Ha tankban ülve beszûkült célkereszttel rálõsz valamire, az sokkal nagyobb eséllyel fogja ezt megúszni sérülés nélkül, mintha SPG-vel teszed ugyanezt...

Amikor tankkal lövök beszûkült célkereszttel, simán mellémehet az is. Ha betalál, lepattanhat, ha nem pattan le, trackelhet, ha nem trackel, lehet nullás kritikus...

Míg artyval beszûkült célkereszt mellett vagy eltalálod és meghal, vagy mellélõsz és meghal.

SPG-t fektetett ki? Nincs több kérdésem.😊

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Random work
Valószínû nem lõném ki én se a csapattársat, ha 5 killem lenne, hiszen az levonást jelenten.

Az zavar, hogy ti teljese elfogadhatónak tartjátok a TK-t, mint népnevelési módszert. Megértem a TK-t, ha a csapat gyõzelmét akadályozza, mert blokkol vagy sebzi a saját csapattársat. Na de topgun medálért? pff...

a helyzet megítélés kérdése 😊 jogos volt a TK, de etikátlan, ezen lehet ellovagolni, de minek? 😊

The Matrix has you...

Hát ez érdekes.

Amióta a Tier5-ös tornyot használom M1A1-el az M4A3E2-õn, azóta még a késõ esti órákban is ötbõl négyszer Tier6-7-es csatákba rak. Valóságos jutalomjáték.

(A #148282 hozzászólásból.)

Sokszor megesik velem is, hogy sokáig nem tudok lõni, és ha a végén van alkalom, akkor lövök, nekem is kell az xp, meg a lóvé...

Arról van szó, hogyha teheted, akkor átadod-e a lehetõséget a csapattársadnak, hogy megszerezhesse a Top gun-t, ha megkér rá, mert szeretné. Az arty akit kilõttek egyrészt ezt az egészet magasról letojta, másrészt nem a nyomorult fraghunter 5 killes heavy lõtte ki, hanem a csapattársa, hogy a nyomorult fraghunter 5 killes heavynek meglegyen a medálja. Következésképp elképzelhetõ, hogy a nyomorult fraghunter 5 killes heavy nem is annyira nyomorult és fraghunter, viszont megérdemelte a kitüntetést, és a csapattársának volt annyi tartása, hogy akár a saját kárán is, de megadhassa a heavynek a lehetõséget a megszerzésére? Igen? Akkor itt miért azt kell beállítani rossz, alávaló és ízig-vérig alattomos játékosnak, aki csak jót akart? Mert egyelõre a helyzet nagyon így fest.

Random work
Gondolj bele! T34 vagy IS-3 esetében az nagy valószínûséggel garantált, hogy eltalálod lövedékkel az ellent, hiszen célba veszed és rászûkül a célkör az már fél siker. Az spg-nél ott kezdõdik, hogy eltalálod-e az ellent, mert hiába szûkül rá a célkör attól még marad lehetõség arra, hogy mellétrafálsz.

Ugye érthetõ?

Random work
Tegnap egy esetben hárman vontuk el az ellenség figyelmét és vártuk, hogy a felmentés flankeljen vagy bári történjen. Medek voltunk és mikor már nagyon tûz alá kerültünk megnéztem, hogy ugyan már mi történik a pályán. Hát a 4-5 heawy a házak között campel szinte egy kupacban. Végül meghaltunk és õket meg hátba támadták, mert annyira nem figyeltek a játékra, hogy a varázserdõ felõl mögéjük kerültek.

Néha azt ne értem, hogy miért ne képesek mások belegondolni a másik helyzetébe. Pl. lebasztak mert PzIV-el nem lõttem a KV-5-öt. Kettõt lõttem bele ami sebzett. Nem fogják fel, hogy egy helyen lehet eltalálni hatásosan, ha azt nem mutogatja, akkor hiába is mozdulok ki a fedezékbõl. Papírból vagyok, csak a móka kedvéért nem ugrálok ki a fedezékbõl, hogy leöljem magam.

Miért? Egy T34-es vagy IS-3 talán mindig mindenkit kilõ? egy random-faktorral megáldott játékban?? ne nevettessünk már senkit 😊

The Matrix has you...

Szerintem mindenki hasznos bizonyos értelemben, ha másért nem legalább egy kicsit magára vonja az ellenfelek figyelmét és kinyíratja magát. Persze ha ez értelmetlen szituban van, akkor más a tészta.
Az elõbb említett szituban volt egy ilyen is, ott álldogáltak a srácok a töltés két oldalán. Én meg fogtam és kicsi figyelgetés után átmásztam a töltésen, hogy magamra vonjam az ellenség figyelmét, szerencsémre nem túl tapasztalt kollega ült a KV-1-ben, rohangáltam körbe-körbe, Õ meg csak forgatta a tornyot de nem ért vele utol 😊 közben a többiek is átjöttek és segítettek. Néha ez bejön, néha meg nem. Van aki azért noob-ol, mert nem megyek át, van aki azért mert átmegyek és a töltés tetején meghalok. Mikor mi... 😊

The Matrix has you...

Random work
Pont pár száz fragrõl beszélünk. Ezért megéri kilõni a csapattársat? Ezért megéri a másiknak pár ezer kiadást okozni, mert javíthatja a kilõtt spg-t? Amit egy csapattársa okozott neki? Egy plecsni miatt. Kicsit bele kellene gondolni a másik oldalba és a hatásaiba.
Lehet lovagolok a TK témán, de nekem nagyon nem esne jól, ha egy hülye plecsni miatt kilõne a csapattársam és az egyébként jövedelmezõ kört nullára hozná ki. Amúgy abba meg ugye még bele se gondoltunk, hogy egy spg nem sniper. Szóval azt, hogy kilövi nem garantált egyáltalán. Persze a TK a legtutibb ennek bebiztosítására.

Random work
Valaki mindig kilõ és lesz aktuális célpont akit utálhatunk.

Egyébként hétvégén volt egy emlékezetes köröm spg-vel amikor egyedül 4 killt szedtem össze. Persze vesztettünk, de azért úgy érzem hasznos tagja voltam a társaságnak. A végén egyedül maradtam egy afk csapattárssal és td módban sikerült sebeznek egy JGPanthert, de a túlerõvel nem tudtam mit kezdeni...

Tegnap pl olyan történt Velem, hogy Prokhorovka-n játszottam Encounter-t, mi védekeztünk. Jármûm T-50. Chat-en valaki beirja, hogy ne rush-oljunk, várjunk egy kicsit meg még valami. Én elindultam, azaz lerobogtam a dombról, megcéloztam a zászlót, de csak a töltésig akartam menni - azaz oda is mentem és spotoltam is jópárat akik odaértek közben-, de ezt nem tudhatta a kedves társam, csak azt látta, hogy száguldok arra. Faszán mellém lõtt, gondolom nyomatékosítani akarta a szándékát. Most, ha írok egy OKÉT, akkor szerinte nem ezt fogom csinálni vagy mi?
Szóval azt csináltam amit szeretett volna, csak más módon, mint Õ csinálná vagy nemtom, ezért inkább belémlõ egyet (kivételesen nem talált, de akár ez is lehetett volna).
Ennek van értelme, kérdem Én?

Végig jól mozogtam, mutogattam az ellenfeleket, a végére maradt vagy 30 HP-m. Ha most sérülten kezdem a kört és emiatt nem tudok segíteni a többieknek mint scout akkor kire haragudjak?? Magamra vagy az idióta társakra??

The Matrix has you...

Új képek a pörölycápához

Köszi!

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Itt arról van szó, hogy vagy-e annyira lojális, hogyha megkérnek rá, akkor meghagyod-e az illetõnek az utolsó fraget vagy nem. Ugye a másik félnek éppenséggel még számíthat, hogy megszerzi-e a hatodikat a Top gun medálért, mert neki az a 6 kill talán eddigi WoT-os pályafutása egyik legjobb körét jelentheti, és persze az a hatos egyértelmûen jobban mutat az összesítésnél, mint az öt. 😊

Annyira sajnáljátok tõle azt a pár száz HP-s, számotokra jelentéktelen kis fraget? Komolyan? 😊

* túl sok lejátszott meccs, akartam mondani...

The Matrix has you...

Ez viszont nem túl gáláns hozzáállás. Hacsak nem ismered névrõl, akkor nem tudod, hogy ki ül abban az SPG-ben, nem? Ha éppen jól teljesítene Te meg ráengeded a scoutokat mikor lehet, hogy megmentené a segged egy meleg szituban, akkor mivan? Ja, tudom, semmi, mert Te szarsz az egészre. A túl sok lejátszott nem mindig jelent jót úgy látom 😊
mindegy, igazság úgy sem születhet ebben a játékban, valami mindig bökni fogja a másik csõrét.

The Matrix has you...

De nem tudod, hogy miért afk, szerintem nem direkt lépett ki, azért ez többnyire hálózati vagy gép hiba szokott lenni. Jó, biztos van 1-2 állat, de ha Én AFK vagyok akkor annak oka van, de hathatós...(például az asszony áll a hátam mögött sodrófával...)

az SPG-s dologban egyetértek veled egyébként.

The Matrix has you...

Végül is vesztettünk, de tényleg csupán ez volt a gondom nem az, hogy lenyúlta õket.
Az AFK állapotot egyszer-egyszer el kell játszanom nekem is kis idõre, mert valamiért egyszer csak grafikai hibákkal lesz tele a kép és piros lesz a sniper nézet. Így játszhatatlan. Be kell zárni a WoT-ot és újraindítani. Nem tudom ez mitõl van, de a 7.4-ig ilyen gondom nem volt. A grafikai hibákat pedig eddig senki nem hozta fel csak a piros képet.
Random work
Engem az sokkal jobba felbosszant, ha valaki afk és azonnal így hátránnyal kezdünk. Valahogy ezt igazán büntethetnék. Pl. amit kapna xp és pénz azt elosztaná a csapat többi tagja között. Tegnap is egyik top közeli tankunk afk volt és persze olykor nagyon hasznos lett volna a hathatós segítsége.

Random work
Ok, így érthetõbb, de végül is nyertetek nem? A mi lett volna, ha kezdetû dolgok, meg puszta spekuláció. Mert a random mit dob azt nem tudni. Persze értem az álláspontod, de nekem az ilyen nem okoz megrökönyödést. Inkább ilyen játékosok mint AFK-s top tankok.

Najó, az ritka. 😊

Random work
Csak kicsit fura, hogy az ellenfél spg szopat és te a saját csapattársad szopatod cserébe.

Kicsit félreérted. Mi voltunk a varázserdõben, nem az ellenfél. Õk csak kint a házak között és a pusztán próbálkoztak. Ezért lett volna jó, ha nem engedünk a hátuk mögé senkit.
Nem szeretnék belemenni az SPG vitába, de mint mondtam rühellem õket és kész. Lehet én vagyok beteg, de jól esik amikor szívok miattuk egy csomót, aztán azzal honorálom a dolgot hogy pl rájuk engedem a scoutokat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Random work
Varázserdõben még hasznosabb, ha gyorsan kilövöd az ellent, mert eltûnik és akkor keresheted. Persze még eltûnése után odalõhetsz párat, de ne tudhatod, hogy mi a eredménye.
Jó lehet én kerítek nagy feneket a dolognak, de szerintem azért lehordani valakit, mert azt a tankot lövi, mint te...

Random work
ahogy a TK is?

Random work
Jó csináljátok a plecsnigyûjtést! Addig nem zavar, míg nem engem szedtek ki TK-val ezért...

Igazad is van akkor, ha a pusztán lövöldözünk egymásra. Ha viszont, mint jelen esetben a varázserdõben állsz, nem vesznek észre. A hátránya ebben az esetben az általad vázoltaknak, hogy addig a másik tank meg bír kerülni és spotolni tud. Pontosan így is történt. Egy 13-75-ös elment, aztán vesztettünk.

A felvillan és a felgyullad szerintem nem egy dolog.
Random work
És azért mert kiszedne az arty a hibás? 😄 Bocsi!

Nekem csak egy spg van amivel duplázókat futok, tehát én se annyira vagyok artys. De azért lenézni valakit, mert kiszed engem elég érdekes. Néha azért menjetek ki a gép elõl és éljetek rendes életet!

Engem nem szednek ki többször artyk, mint egyéb más tankok és ha kiszed, akkor elfogadom, hogy fasz voltam, mert ácsorogtam fél órákat a pálya közepén. Ha tank lett volna a közelben, akkor az szed ki...

Milyen veszélyforrás? Van mondjuk 7 túlélõ tankunk, az enemynek meg 1. Szerinted az milyen veszélyt jelent a csapatra nézve? Nem hiszem hogy olyan nagy bûn átengedni egy 5-6 frages tanknak azt a killt, fõleg hogy a meccsre már úgyse lesz befolyással a dolog.

Pedig csapatsportban elég gyakran elõ szokott fordulni az ilyesmi.