World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is!
A fejemben mindenki 12 éves Vérpistike, mert így nem okoznak csalódást. Ezek után minden tudatos megmozdulást sikerként könyvelek el tõlük. 😊
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Természetesen többnyire olvasom a chat-et - már amennyire ez tõlem telik, mint már említettem a csata heve 😊 - tehát ha ilyet irnak akkor leállok, de elképzelhetõ, hogy nem látta 😊 visszaírt amúgy?
Tudod alapból mindenkit hülyének nézek ilyenkor és nem csodálom ha nem válaszol 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Egy platoonban és company-ban valószínû azért magasabb szintû a csapatjáték és egymással kommunikálni képes emberek játszanak, de randomban a fele ember alig értelmesebb egy lapát földnél. Tõlük nem várom el az ilyen viselkedést. Nem várhatom el.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ettõl függetlenül még mindig átadjuk, ha éppen a játék sûrûjében erre még oda is tudunk figyelni -nekem néha nem sikerül, elõre is bocs -, de ha éppen nem jön össze, akkor Te mit csinálsz? kilõsz engem?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Jó esetbe egy érett emberrel hozott össze a sors, aki ezután belátta, hogy vétkezett és legközelebb nem veszi el más ajándékát.
Az esetek többségében egy kisgyerekket próbáltál nevelni, akit még a szülei se tudnak és fel se fogta mirõl volt szó.
The Matrix has you...
Nem állítom, hogy azért mert valaki 5 killt összeszed egy alávaló fragvadász, de ezt se állítsuk, hogy aki nullát szed össze, az nem érdemel meg egy darabot se. Kicsit túlságosan a statisztikára figyeltek.
Egyébként lehet én láma vagyok, de eddig nem is tudtam, hogy az 5 fragnek van jelentõsége. Én nem figyelem ezeket a plecsniket annyira, hogy ezek befolyásolják a játékom. Ha kapok, akkor megnézem miért és örülök, de sose hajtott az, hogy van már öt, akkor még egy kellene és elkezdek chaten kuncsorogni.
Na tényleg leállok, mert széllel szembe nem érdemes...
máskor tök megörültem, shermannel csipegettem le egyedül egy tigrist, aztán amikor 150 hp-ja maradt, a jagdp. nagy kegyesen elõbújt mögülem és kivégezte.
én sokszor találkozom ilyennel, figyelem is, ha mással is csinálják, és az ilyen játékosokat elkerülöm inkább.
I never asked for this.
Persze lehet ez azért van, mert viszonylag keveset megyek heavy-kkel, többnyire medium tankokkal gyûröm a játékot, ez más mentalitással jár 😊
The Matrix has you...
De még mindig azt mondom, hogy
1. nem tudjuk mennyiben segítette õt az SPG? Vajon, ha az SPG nincs, akkor is szerez 5 killt? Lehet csak négyet szerez...
2. nekem semmi extra motiválót nem ad egy plecsni, szóval kicsit se értékelnék ilyen ajándék frag-et a Top Gun plecsnihez.
Megölni egy csapattársat a legszarabb megoldás. Tompíthat a dolgon az, hogy miért teszem Pl.: megvédeni a saját vagy társam életét. Azért lelõni a csapattársat, mert nem kapna más plecsnit az már nekem elfogadhatatlan. És ennek ellenkezõjérõl nem tudtok meggyõzni. Legyen a fragtolvaj SPG vagy bárki más. Számomra egyforma fontos minden csapattárs...
Egyébként nem, nem teszem jól, ha lenyúlom azt az utolsó frag-et, de erre akkor sem az a válasz, hogy TK-zol.
The Matrix has you...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
múltkor csináltam azt hogy ketten lõttünk egy tankot, aztán már csak 300 hp-ja maradt. (mindketten átlagba 200-250et szedtünk belõle) töltöttem, de a másik nem lõtt közbe. azt várta, hogy én szedjek még le és akkor 100% hogy övé lesz a kill. na ez a szánalmas.
I never asked for this.
The Matrix has you...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egyébként meg ez az egész abból indult, hogy ha már valaki összeszedett 5 killt, akkor miért kell tõle sajnálni azt a kis örömet, hogy megszerezhesse a hatodikat is? Ha egyszer a sok 0-1 killes elviekben úgyis kiosztott egy csomó sebzést, akkor nekik ez már nem oszt nem szoroz úgysem, viszont a másiknak örömet jelenthetne.
Ha már ilyen hosszúra sikeredett az artikról még mindig az a véleményem, hogy amikor a kis vagy lesebzett tankokat lövik ki "-1 csõ jelszóval" csak a csapat ellen dolgoznak és frag-re vadásznak.
Bármilyen tankban ülök is mindig a legveszélyesebb, legnagyobb túlerõvel rendelkezõ tankot lövöm elsõnek ha van választási lehetõségem mert Õ az aki eldöntheti a csatát nem a kis lófütty aki karcolgathatja a csapatomat, valamint a top tankokat lehet csak a mi topjaink és az arty tudja sebezni..(persze nem scoutokra értem hisz õk az elsõdleges célpontok ha van arty)
Agyfaszt kaptam mikor campinovkán a templomnál spotoltam a domboldalon felfelé igyekvõket és azt a kisfaxt szedte ki az arti aki max csak a seggem tudta volna zaklatni a top heavy meg fullosan ért fel!
"ne ölünk csapattársat"
Pontosan. Ez evidens.
megvédeni és segíteni
Ez is teljesen korrekt és elfogadható. Ez a csapatjáték lényege.
Ezeket teljesen jól látod, de hadd kérdezzek meg valamit. Ha van valaki, aki egész idõ alatt odafigyelt, korrekt módon játszott és segített számodra, akkor te vajon jól teszed-e, hogy a végén lenyúlod elõle a jól megérdemelt jutalmát? Egy egyszerû kérdés, amire mindenféle mellébeszélés nélkül meg lehet adni a választ.
The Matrix has you...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az egész csak feltételezés a konkrét eset ismeretéig. Én pl. nagyon tudok vágyni egy fragre miután kiosztottam egy zsák sebzést és nulla killt. Mindenki csak a számot nézi a listába és azt képzeli, hogy akinek ott nagyobb értéket mutat õ a legjobb játékos. Holott ez nem mindig igaz.
Viszont az elõfordul, hogy látok valami kétségbeesett kis tankot az ellentõl kamikaze-akcióba kezdeni az SPG-ink ellen. Ha úgy látom, a csatát már úgyis megnyertük, akkor ugyan elkezdem üldözni, de inkább végignézem, ahogy kibelezi õket, és csak aztán nyírom ki😊. Szolidaritás.
Egyébként nyilván elsõsorban nagyobb artykra értettem amit írtam, bár szedett már ki a tier4 grille is full hp-ról Churchillbõl, vagy a tier5 M41 a Ferdibõl.
Szerintem ha már egy csapatban vagyunk, akkor az alap felálláson túl, hogy ne ölünk csapattársat az a következõ, hogy próbáljuk egymást megvédeni és segíteni. De lehet én nem ismerem a csapatsportokat és máshogy értelmezem a csapatban való munkát.