World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Ja ez még valami korai verzió lehet.

Azért szép lenne, Patton III lerendez egy Maus-t 50 mp alatt 😄

HP gondolom 2000 körül lesz.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Jaja, ez csak a beszopatós rész. Most mindenki õrülten elkezdi grindelni a t10 medeket, mert milyen op-k lesznek, veszik a sok sok aranyat. Majd testszerveren meg mindenkinek leesik az álla, mert már elõnerferve kapjuk õket kézhez.😄😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Csak így mi értelme lesz használni például szegény Maus-t? Lassú, nagy, arty csemege, a fegyvere szart sem ér, a tier X-es medekhez képest se...egy elõnye sincs.

Kár érte. Mindegy, én átmentem ruszki ágra csak kár érte.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Kíváncsi vagyok a t10 Batchatnek mit fog tudni az ágyúja ezek után.

Amúgy ne vegyük ezt készpénznek, ezeken az átütéseken és ROF-okon 99%, hogy nerfelni fognak, ahogy eddig is tették igen sok esetben. Emlékezzünk csak vissza az elsõ 6.6 szupertesztes kiszivárgásra a 88mm L/100-at illetõen, ami az E-50-re került, 3600-as DPM-je volt.

..szerintem idaig sem a loszerek sebzesevel volt a baj, hanem h az spgknek volt sok hp-je..
Eagle16
Amúgy látszik hogy hogy balanszolták ki a T62 gyenge frontját...majdnem annyi a DPM-je mint a Pattonnak.

Az E-50-nek alig lõ gyorsabban az ágyúja, de gondolom megmarad jól páncélozottnak és sok lesz a HP-je.

Viszont a premium lõszer az tuti valami korai HEAT. Gyanúsan sok a HE átütése is, ez lehet HESH/HEP. Végre egy lövésre kifekszik majd a legtöbb SPG.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

korábbi kérdések:
2010-es c++ van fenn
net framework v mi-bõl a 4 es van (legujabb)
a directx el semmit nem tudtam kezdeni, mer se törölni se a 9c-t nem engedi rakni mer annál meg ujabb van

a játékot külön particióta raktam (nam arra amin a win-van)
emelett meg minden ugy van mind ahogy alapjábol csinálná (mappanév .. minden egyezik)

de sztem megin ujra rakom csak monst a win 7 mellé azt talán jó lesz e akkor meg a helyem igen meg fog csappani ott
..ez annak az eredmenye, h minden ujabb patchben ra akarnak rakni meg egy lapattal, h az uj dolgok aztan igazan utosek legyenek.
Szvsz egy T10-es mednek nem kell ekkora ROF. Annyi elég, mint ami most a Pattonnek van, csak pontosság meg átütés lehet több.

Mekkora már...a Maus ezekhez képest egy rakas kutyaszar...német tier X csoda nehéz tank...hahaha...csodaszar-vas. Ez nem német nerf sírás, bánja a fene, de azért kicsit vicces dolog ez.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tényleg érdekes lesz így a CW és company. Hátha megtörik az a jelenlegi tendencia hogy 1 med, 2-3 arty a maradék meg heavy. Szívesen látnék már több medet és TD-t.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na meg az az 56fokos fordulás/mp se semmi..

Inkább az új Patton.

A tiedbõl meg az enyémbõl lehet/biztos nem de átlaguser majd jól szopni fog a fenntartással aztán nem gyõzi kinyitni a hitelkártyát a prémiumra.
A jelenlegi durván 1/10 arányú hp/credit aránnyal iszonyat sebzést kell velük bevinni ha nullszaldóra akarja majd az ember kihozni õket.

Éppen hogy sztem közelíteni fog az egyensúly fele, nem ritkán vagyok olyan csatában, ahol szinte nincs is med, csak heavy meg arty, meg az új francia TD-k, bár az utóbbi 1 hónapban javult sokat a helyzet, mert elkezdték a népek grindelni az xp-t az új t10-ekhez, de még ez is kutyafasza. Egyértelmûen a heavyk domináltak már a béta óta a játékban, most új opciók nyílnak, CW és t10 company szinten is.

Meg szerintem az artyknak is!
Mert azért fenntartani 1 artyt, hogy meccsenként 1et lõsz vele, az szerintem nem éri meg. <#eplus2>

De majd buffolják õket, nehogy elgyengüljenek. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Kb az E-50M lesz majd az új T110.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ezek komolyan gondolták, hogy egy szar 170 penes ágyúval kell kiszenvedni a 105-öst t10-ben, mikor az összes többi med megkapja a top gunt egybõl?!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ilyen ROF-al sztem ezt így nem rakhatják be. Összes T10-es heavy elavult lesz.

Ilyen ROF mellett? Ehhez képest a T110 semmi nem volt.

Forolto
El fog torzulni a játék a medium felé...és sajna a TD-k sorsa meg van pecsételve.

Eagle16
Még olyan adatok jók lettek volna azért, hogy pontosság, célzási sebesség.

De így valóban brutális, ezekkel a Tier 10-es heavy-ket meg se kell kerülni, lerendezik szembõl is...

Hát az én zsebembõl ugyan semmit😊.

De így OP-gyakás lesz egy vagy két patch erejéig megint.

Kész örömmel <#nevetes1>
Eagle16
Ehh, látom nem rakta be: szóval átütés 268mm, sebzés 390

65k lesz az M68, nekem meglesz free-bõl, de ez eszement durva.

Eagle16
Ott van mindkét lövegrõl az infó:

1. 90mm M41
Damage 240/240/320
Penetration 173/263/45
Ammo types AP/APCR/HE
ROF 10 shells/s

2.105mm M68
Damage
Penetration
Ammo types APCR/HEAT/HE
ROF 7,5 shells/s

Miért?
Szerintem meg abszolút racionálisan húzzák ki a pénzt a játékosok zsebébõl ezekkel is.

Eagle16
A végén még van egy kis brit tankos videó 😊 Pár másodperc.

Na most a top med-ek-be lesz APCR /HE /HEAT.

A T-62-n meg 40 tonnára (se) jut majd egy 1050 lóerõs motor 😄 Itt az új hósikló.

Köszönöm, hogy elmagyaráztad az én észjárásomat lexnek.
Így talán õ is megérti.
Még egyszer köszönöm.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Master91
Amcsinak a 2. lövegérõl mé nincs infó? 😄 Meg lesz zsidózva az is ?
Trucker39
Egy printscreent készits már, hogy hová tetted fel és inditás elõtt esetleg mégegyet. Valami triviális dolgon siklik el a dolog úgy gondolom. Másik kérdés, legutóbb milyen játékok voltak fenn és volt-e valami hiba velük?

Ezek megõrültek.

Mert az átlag artysta miután rájött arra, hogy gyökér normál tankkal játszani, akar egy olyat, amivel a pálya végébõl, kockázat nélkül oneshotolhatja a fronton nyomuló heavyket, "Na most ki a noob, köcsögök!" felkiáltással. Mivel ilyet T5 artyig valszleg nem fognak, kénytelenek addig grindelni, ami 10x annyi xp-követelménnyel már riasztó, és nagyobb az esély, hogy bele se fog, inkább visszamegy codozni.
Eagle16
Hát az átütés az elég durva, 260+ 😊 Azzal nem lesz gond 😄

..hiszti.. artyhiszti a kobon.. ugyan mar.. miert hagyna abba ha 10x annyi? foleg ha mondjuk az a celja mint nekem is, h meglegyen az adott nemeztben a plecsni, h kihuztam az osszes tankot. es akkor arrol ne is beszeljunk amikor egy klanba a belepo egy 8as arty.. mert cw-hez ez a minimum..
Én is így gondolom, de nem tudom, hogy engedi-e a Windows telepíteni, ha van magasabb verziószámú? XP legalábbis nem nagyon szokta engedni.
Eagle16
Infó a Tier 10-es közepesekrõl: statok

Nem kell törölnöd semmit.
Tölts le egy DX 9c-t és telepítsd fel! Tippem szerint ez lesz nálad a megoldás.

Driverek a legfrissebbek?

Nézelõdtem tovább. Melyik Visual C++ van fent? Ha a 2008, akkor szedd le netrõl a 2010-et és telepítsd! Hátha. És ha már nézelõdsz, nézd meg légy szíves, hogy melyik .net framework van felrakva neked!
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan.
Szerintem meg ez a triviális:
Véleményed szerint melyik a veszélyesebb 1 grill, vagy 1 gw e?
Játszon 10x annyit grillel, majd megunja, meg a kezdõk el is rettennének a fejlesztési költségektõl.
Vagy te úgy gondolod, hogy ha valaki megszerzi a t8as artyt, akkor lenyugszik, és abbahagyja vele a játékot? Pont azért fejleszti ki, hogy minél nagyobbat tudjon lõni vele.

Én is várom már õket. Ott ül az egész francia light/med vonal a garázskámban.

Sippie
Lorianne-re érdemes rárakni a 100 milis ágyút?
Nem lenne sírás, csupán csend és hullaszag...

Random work
örülök, ha ez a legnagyobb problémát 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Forolto
Én már várom a tier 9-10 es artykat.😄 Mekkora sírás lenne.😄

Sippie
persze
..gondolom, szipogas kozben fel sem tunt az a trivialis osszefugegs, hogyha 10x annyi fejlesztes kellene egy artyhoz, akkor 10x annyi ideig fognak vele jatszani, es akkor 10x annyit fogsz szivni 😄DDD
mijki
Hogy lehet 92%-os legénységnek 2db skillje is? Ha tovább viszem a legénységem a tanult skillek is tovább mennek velük?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro