World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bukta
próbálkoztam a törléssel de elméletileg a win 7 már alapjában tartalmazza a directx 11-et
és mivel a vga-m is támostaja igy alapból azt használja
Szerintem az is elég lenne, ha meg kellene téríteniük az okozott kár teljes összegét. Mondjuk ha kilõ 3 db 10-es tankot akkor az gyáva artistának mondjuk 100k levonás. Ha nincs elég pénze, akkor meg a játék automatikusan sorra eladhatná a legnagyobb tankjait, hogy tudja mibõl fedezni az összeget. 😄

Szerintem ez a fejlesztési költség nem is durva, ha belevesszük, hogy a pálya túlsó végébõl 1000-ek sebzel az ellenbe.
Szerintem meg kellene 10Xezni az artyk fejlesztési költségét. Akkor talán belenyugodnék, hogy minden körben arty miatt halok.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Valahol egyszer olvastam errõl a problémáról, de már nem emlékszem hol. Angol megy, vagy segítsek keresgélni?

Sippie
lol én is ugyanerre gondoltam 😄 hellokitty nem mutattál be áldozatot az istenek elõtt 😄
Ehh, nem semmi bazzeg. Még egy szüzet fel kellett volna áldozni a gyõzelemért.

Forolto
Mi a helyzet a magyarokkal a CW területén?Amióta ujraindult a CW nem hallani semmit,amit most láttam,leültem.HHR átment rózsaszinbe?

9k dammage-os kör t30-al.
Amikor a mocskos random nem akarja hogy gyõzz. Ha csak az átlag sebzést beadja a foch meg a kt ellen, akkor nyertem volna, de persze nem. Mit kellett volna még tennem a gyõzelemért?!

Prém nélkül.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Még jobb. A WoT supportján keresgéltem. Ott azt írják, hogy a 10-es összeakad a Visual C++ egyes részeivel, ezért javallott a 9c felrakása. Gondolom, hogy a 11-el is ez lesz a gond.
11 et használok
DirectX 10-et használsz, vagy még 9-et?
mindig a launcher el inditotam és a frissités fullos
a gép-nek meg gond nélkül vinnie kéne (akár még full graf on is), max nem támogatja a videokarim vagy hasonló gondja lehet
Így elsõre nem tudom mi lehet, de próbáld elindítani a launchert, ha eddig nem azzal indítottad. Az leszedi a mindenféle frissítést.

Ha megvolt és úgy sem jó, akkor talán DirectX lehet.

Az utolsó verzióm, hogy valami a gépedben kevés a játéknak és azért nem indul.
please
nem tudjátok véletlenül hogy mér lehet az hogy miután felraktam a játékot nem indul el (elindítom majd elõjön 1 fehér képernyõ ezután meg kilép(nem válaszol)kifogással)
autómatán is felrakattam majd most leszedtem torrentként és ismét felraktam de valamiért nem mûködik.
vagy egyszerûen csak a windows mellé kéne raknom ahova eredetileg felkinálja ?
légyszi segitsetek mer nem akarok errõl is lemondani most hogy találtam megin valami jó game-t
Ez valami új taktika lehet, mert mostanában szinte minden itt folyó csatában ez megy.
Ezt Lakeville-n tudják még jól mûvelni. Középen elindul a fél csapat, aztán szembe találkoznak egy akármilyen szintû ellenféllel, megállnak, majd a városból szétlövik õket.
És nem hiszem el...tényleg el vagyok átkozva. Megint nem lett meg a Top Gun..megint hajszál híja...mi a bánatos fasz van már de tényleg. Minden nap egyszer-kétszer lenyúlják elõlem? Ez már de idegesít, és nem a rohadt kitüntetés miatt, de pár másodperc kéne...egy utolsó lövés...és nem.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Prém nélkül? Az szép. Megdöntötted a rekordom. össze kell kapnom magam KV-5-el. Csak napok óta egy értelmes csatám nem volt vele. Instant szopóárga kerültem

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ha engem kérdezne egy új akinek van pénze hogy hogyan kezdje el a játékot és már az elején ne legyen rossz statisztikája? Akkor én azt válaszolnám hogy vegyen egy 2.-3. tierû pedotankot (tetrach, T-127 stb) és azzal tanulja meg a pályákat és a stratégiákat. Menjen rá a foglalásra és a védésre hogy az effje magas legyen. Nézzen sok videót és olvassa el a faq-ot. Ha már jól megy vegyen egy 5. tierû pedotankot és azzal is menjen 1-2 száz kört. Kezdje el húzni azt az egy vagy több ágat amit kinézett magának. Ha már itt is profinak érzi magát vegyen egy 8. tierû prémet (ha van akció akkor "typot") és haladjon a tankok húzásával. Szerintem így sokkal jobb statja lesz egy kezdõnek mint ha egybõl belecsapna a lecsóba. Sokat kell nyomni szakaszba és századba ott egybõl tudnak a jobbak segíteni.
Ha meg nincs pénze akkor kezdeni egy felhasználói fiókkal, sokat gyakorolni és mikor már jól megy újat nyitni.
igazából szerintem ide nem is olyan tutorial kéne mint a többi játékba. haver tegnap elkezdte, végigcsinálta, ilyeneket mutatott meg neki a játék, hogy hogyan kezdj csatát... hogyan töltsd föl a lõszert... hogyan vegyél repair kitet.
inkább azt kéne, hogy kis térképeken megmutatni, vagy botokkal kipróbálni, hogy ha 6 csapattárs megy középen és senki nincs a szélen akkor te NE menj középen, mert körbevesznek, kivégeznek. most ensknél 5en lettünk lemészárolva, mert utánunk ugyanazon az utcán jött mindenki más is (vagy 200 méterre lemaradva persze), pedig pittyegtünk nekik hogy a szomszédos utcákat zárják le, nehogy körbevegyenek. neeem, az luxus😄

I never asked for this.

2:5-rõl fordítottuk meg a meccset egy artyval. 8 kill a végén!!
Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. július 10. 10:40:55
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 3 238 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 88 128
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Kiváló Lövész
Rákattintasz banner alatt a futó csíkra és kikeresed a T49es eredményeket(az én eredményeim vannak fent). Amúgy igen lehet vele keresni, a javítás plusz lõszer nem több 3-4ezernél, a bevétel meg egy-egy jobb kör után 20-35ezer között alakul. A páncél nem lényeg annál a tanknál, a gyorsaság a lényeg. Picit ugyan lassan fordul de nem vészes. Véleményem szerint nagyon jó tank.

t49el lehet farmolgatni? mik a vélemények róla? elég papírnak tûnik:/

I never asked for this.

Lehagytad, hogy 100 csatát kell kötelezõen menni a lepketraktorral... 😄

Hozzászolva a "mikortól lesz valaki jó játékos" témához:

Elõször is a pályát kell megismerni. Rákell jönnie a kulcs pozichókra. Honnan tud a leghatékonyabban deríteni, védeni a testét és eredményesen tüzelni.
Természetesen ezzel együtt kiismeri a páncélosa képességeit. Eredményesen tartani tudom-e a felvet poziciót, ebbõl a körülményekhez képest indítható magas HP veszteséget okozó támadás.
Végül minezt egy jó helyzetfelismerés koronázza.

Szerintem ez a 3 mérföldkõ elérése kell ahoz, hogy egy páncélost vezetõ játékos a lehetõ legjobb hatásfokot érje el a gyõzelem elérése érdekében.
A három pont szorosan egymásra épül.

Trucker39
Elõbbi. Rossz damage panelt használsz.

Lenne egy láma kérdésem:
7.4 óta miért nem tudok csata alatt a chatbe írni? 😊

Rossz damage panelt használok? Talán levan tiltva a chat?

😊

Ekkora baromságot régen olvastam.... az aki adta neked a tanácsot valószínûleg mégsem volt akkora pro. 😛
Teljesen felesleges 100 kört menni elsõ szinten, mert annak tényleg nincs semmi értelme. Ha meg 3-4-es szinten mész kötelezõen 700 csatát, abból annyit fogsz megtanulni, hogy a 5-ös, 7-es tankok egy lövéssel szednek majd ki téged. 😄
Egyetértek Me0w-al, a tanulásra a legalkalmasabb szint az 5-ös. Ha valaki nem prémiumozik és kezdõ az úgyis itt farmolja a kreditet, szóval még arra sem kell figyelni, hogy hol mennyit játszol...
Ha meg a statra mész, a rengeteg kis szintû csatáddal úgy elrontod a statisztikád, hogy azt a jóRandomisten se hozza már helyre... esetleg csinálhatsz új acc-ot de akkor meg minden elveszik...

Eagle16
Úgy játszatok most heavy-vel hogy minden high tier csatában 6-8 SPG van. Én közepessel megyek szóval annyira nem zavar.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Solten
Trucker39
678 csata kellett, mire meg lett. Szerencsére néztem Replay-t, mielõtt megvettem, mert különben egybõl el is adtam volna. Mindösszesen 5! (öt) fok a löveg kitéríthetõsége és még az Ob212-s miatt morogtam, mert nagyon szük sávban mozgatható a lövege. Ja és nyitott küzdõteres, így a ventillátor nyújtotta elõnyrõl is le kell mondani. A lõszer javadalmazása pedig mindössze 18 db.

Ügyes az ilyen ember...

Type E kifejlesztése is sokáig tartott pedig az kevesebb xp, bár én pont megjártam, 240k xp volt az ára aztán mire közel értem hozzá, egyik patchben felvitték 260kra.

WoT: Nishizumi77

..nekem meg 100k xp h meglegyen. sirni tudnek h a 300%os legenyseg miket tud produkalni. gw tiger meg nem is 100%os, megis pontosabbnak erzem.
Solten
A hivatalos forumon is irnak tonnanyi baromsagot, Lorainne erre jo pelda: a 90-es agyu sokkal jobb a 100-asnal, mert elobbihez csak 200 korul van a loszer es de jol jar anyagilag... <#zavart2>

Saor Alba

Trucker39
Nagy nehezen kifejlesztettem és megvettem ezt a fenevadat(Object 261). Sajnos, a francia SPG-k nem jöttek be, de kellett egy komoly, ütõs eszköz ami pár kör alatt megnyugtat, ha a nehéz vagy közepes tank fejlesztés során a vérnyomásom az egekbe szökne. A fejlesztés költsége igen csak vissza rettenti az embert. Ki találhatta ki, hogy egy T8-s SPG-nek 320 ezer xp legyen a fejlesztési költsége? A T7-nek mindössze 146 ezer volt.

Én pont ma reggel lõttem ki egy E-75öt JTvel amin rövid 105mmes volt. Biztos spórolt KTn 45K XPt a hosszú 105össel...

WoT: Nishizumi77

De hogy hány iylen van! Itt a fórumban is kifejtették, hogy igen is nem kell a top ágyú, jó a kisebb, mert azzal spórol!

Ja, hogy azokat a tankokat amiket kéne nem lövi ki? De õ spórol...uramatyám...

Amilyen emberek rohangálnak ebben a játékban, még azt is el tudom képzelni az ilyenekrõl, hogy ki van nekik fejlesztve a top ágyú, csak nem rakják föl, mert azt hiszik, hogy ez automatikusan történik, vagy brilliáns logikával kreditet akarnak spórolni top tierben, mert arra ugye ez a legjobb megoldás 😊

Annyira nem hülyeség, mert így el lehetne kerülni, hogy például bemenjen E-75-tel 8,8cm ágyúval vagy 90mm ágyús BatChat-tel a csatába stb.

Me0w
Ez hulyeseg, nem statra megy a jatek, hanem, hogy mennyire elvezed. Attol meg nem fogod elvezni a jatekot, hogy muszajbol a buvarszivattyuval lenyomsz 300 kort, mikor 20 utan mar valthatsz.

Masreszrol meg nem agysebeszet a jatek, kis common sense kell hozza, nem kell tulmisztifikalni.

Together we'll fly someday...

Szerintem tier 5-ig nyugodtan lehet rohanni. Addig teljesen lényegtelen mennyit játszik az ember. Az igazi tanulóiskola tier 5-nél kezdõdik. Ott kell lenyomni kezdtenek vagy 100 -200 csatát.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Egy nem kezdõnek prém-el tier-6 cca100-120 csata. Ez egy-két húzós nap alatt meg van.
Én mikor kezdtem játszani, egy nagymenõ-tõl arra a kérdésre, különbözõ tier-ben mennyit érdemes menni? azt a választ kaptam:
Sosem szabad az elsõ adandó alkalommal a következõ gépbe ugrani!Kezdõként ahányas tier annyiszor száz csata: tier 1- 100, tier2-200, tier3-300.....
Ha kész egy ág tier-10-el, utána a következõ ágakon már végig lehet "szaladni"
Nem fogadtam meg csak félig-meddig, ha megfogadom biztos jóval jobb stat-al rendelkeznék.

Üdv all
most töltöttem le a gamet és lenne 1 ojan kérdésem hogy mér van az hogy miután inditom a játékot csak bejön 1 fehér kép majd kilép az egészbõl, egyszerüen nem tudja elinditani.
lehet hogy csak elfeledtem valamit megcsinálni, de mivel az angolom elég gyenge igy nem tudtam informálodni az oldalon hogy mi lehet ez igy titeket kérdezlek.
remélem nem ismeretlen a gond !

elõre is kössz a választ!
Ezt már megkérdeztem korábban. Eddig úgy van, hogy minden eredmény megmarad. Gondolom amíg bírjak tárhellyel, de ugye ezek nem sok adatot tesznek ki, persze idõvel egyre több lesz az 😊

The Matrix has you...

Gondolom hogy pont az ilyen csatákra gondoltál 😄
Tipikusan az volt, amiért egy forintot se adtam volna amikor elkezdõdött.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Elrontottam az ünnepélyes pillanatot, elõzõ körben campinovka támadás 2 arty oldalanként. Mikor már csak 2 maradt közülük felmentem kispotolni az artit, hagytam magam ellövetni.. majd az utolsóra tiger2-re is ránéztem 200 hp-val és kilõtt pont mikor nyomtam a gombot. Kilövésem után vettem észre, hogy 15-1 lett 😄 Fogtam is a fejem^^
Szerintem nem lehet ezt a win chance-t komolyan venni, mert túl sok a kiszámíthatatlan esemény, akár neki áll valaki afkolni, vagy már csak funnolni, ment fel vagy amit a kolléga írt lentebb stb.
Azért ez a win chance dolog sokszor semmit nem jelent, a random erõsebb. :-D
Ha a játék úgy dob a kockával, hogy neked már pedig buknod kell, akkor 95%-os win chance-es csatát is simán elbuksz, de fordítva is igaz, sikerült már nyerni 20%-ost 15-2-re.