World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbálkoztam a törléssel de elméletileg a win 7 már alapjában tartalmazza a directx 11-et
és mivel a vga-m is támostaja igy alapból azt használja
Szerintem meg kellene 10Xezni az artyk fejlesztési költségét. Akkor talán belenyugodnék, hogy minden körben arty miatt halok.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Amikor a mocskos random nem akarja hogy gyõzz. Ha csak az átlag sebzést beadja a foch meg a kt ellen, akkor nyertem volna, de persze nem. Mit kellett volna még tennem a gyõzelemért?!
Prém nélkül.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
a gép-nek meg gond nélkül vinnie kéne (akár még full graf on is), max nem támogatja a videokarim vagy hasonló gondja lehet
Ha megvolt és úgy sem jó, akkor talán DirectX lehet.
Az utolsó verzióm, hogy valami a gépedben kevés a játéknak és azért nem indul.
nem tudjátok véletlenül hogy mér lehet az hogy miután felraktam a játékot nem indul el (elindítom majd elõjön 1 fehér képernyõ ezután meg kilép(nem válaszol)kifogással)
autómatán is felrakattam majd most leszedtem torrentként és ismét felraktam de valamiért nem mûködik.
vagy egyszerûen csak a windows mellé kéne raknom ahova eredetileg felkinálja ?
légyszi segitsetek mer nem akarok errõl is lemondani most hogy találtam megin valami jó game-t
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ha meg nincs pénze akkor kezdeni egy felhasználói fiókkal, sokat gyakorolni és mikor már jól megy újat nyitni.
inkább azt kéne, hogy kis térképeken megmutatni, vagy botokkal kipróbálni, hogy ha 6 csapattárs megy középen és senki nincs a szélen akkor te NE menj középen, mert körbevesznek, kivégeznek. most ensknél 5en lettünk lemészárolva, mert utánunk ugyanazon az utcán jött mindenki más is (vagy 200 méterre lemaradva persze), pedig pittyegtünk nekik hogy a szomszédos utcákat zárják le, nehogy körbevegyenek. neeem, az luxus😄
I never asked for this.
Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. július 10. 10:40:55
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 3 238 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 88 128
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Kiváló Lövész
I never asked for this.
Elõször is a pályát kell megismerni. Rákell jönnie a kulcs pozichókra. Honnan tud a leghatékonyabban deríteni, védeni a testét és eredményesen tüzelni.
Természetesen ezzel együtt kiismeri a páncélosa képességeit. Eredményesen tartani tudom-e a felvet poziciót, ebbõl a körülményekhez képest indítható magas HP veszteséget okozó támadás.
Végül minezt egy jó helyzetfelismerés koronázza.
Szerintem ez a 3 mérföldkõ elérése kell ahoz, hogy egy páncélost vezetõ játékos a lehetõ legjobb hatásfokot érje el a gyõzelem elérése érdekében.
A három pont szorosan egymásra épül.
7.4 óta miért nem tudok csata alatt a chatbe írni? 😊
Rossz damage panelt használok? Talán levan tiltva a chat?
😊
Teljesen felesleges 100 kört menni elsõ szinten, mert annak tényleg nincs semmi értelme. Ha meg 3-4-es szinten mész kötelezõen 700 csatát, abból annyit fogsz megtanulni, hogy a 5-ös, 7-es tankok egy lövéssel szednek majd ki téged. 😄
Egyetértek Me0w-al, a tanulásra a legalkalmasabb szint az 5-ös. Ha valaki nem prémiumozik és kezdõ az úgyis itt farmolja a kreditet, szóval még arra sem kell figyelni, hogy hol mennyit játszol...
Ha meg a statra mész, a rengeteg kis szintû csatáddal úgy elrontod a statisztikád, hogy azt a jóRandomisten se hozza már helyre... esetleg csinálhatsz új acc-ot de akkor meg minden elveszik...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Saor Alba
WoT: Nishizumi77
Saor Alba
WoT: Nishizumi77
Ja, hogy azokat a tankokat amiket kéne nem lövi ki? De õ spórol...uramatyám...
Masreszrol meg nem agysebeszet a jatek, kis common sense kell hozza, nem kell tulmisztifikalni.
Together we'll fly someday...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Sosem szabad az elsõ adandó alkalommal a következõ gépbe ugrani!Kezdõként ahányas tier annyiszor száz csata: tier 1- 100, tier2-200, tier3-300.....
Ha kész egy ág tier-10-el, utána a következõ ágakon már végig lehet "szaladni"
Nem fogadtam meg csak félig-meddig, ha megfogadom biztos jóval jobb stat-al rendelkeznék.
most töltöttem le a gamet és lenne 1 ojan kérdésem hogy mér van az hogy miután inditom a játékot csak bejön 1 fehér kép majd kilép az egészbõl, egyszerüen nem tudja elinditani.
lehet hogy csak elfeledtem valamit megcsinálni, de mivel az angolom elég gyenge igy nem tudtam informálodni az oldalon hogy mi lehet ez igy titeket kérdezlek.
remélem nem ismeretlen a gond !
elõre is kössz a választ!
The Matrix has you...
Tipikusan az volt, amiért egy forintot se adtam volna amikor elkezdõdött.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha a játék úgy dob a kockával, hogy neked már pedig buknod kell, akkor 95%-os win chance-es csatát is simán elbuksz, de fordítva is igaz, sikerült már nyerni 20%-ost 15-2-re.