World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

T-34/85-re eddig se kellett a D-10, a KV-13 ágyúja jobb fegyver oda.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Azt díjaznám. Bár 2 is még belefér csak akkor 1-2 2 tierrel magasabb legyen ne 10.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Semmi szükség nincs a 107-esre T5-ben. Ha megkapja a Su-100 második 85-ösét, azzal nyugodtan lehet farmolni. OP vacak, több mint 70%-os WR-em van vele.

Eagle16
Wow, ahogy olvasom meg akarják csinálni hogy adott tank max. egy tierrel magasabb tankkal harcoljon. link link

Átlagban +/- 1 tier különbség lesz csak.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ezt most komolyan gondolják?
- T-34-85: Removed 100mm D10T gun, 85mm cannon improved D5T-85BM, added to the engine B-54K.
- T-43: Removed 100mm D10T gun, 85mm cannon improved D5T-85BM, added to the engine B-54
- SU-85: Removed 107mm gun ZIS-6C, added gun 85mm D-5S-85BM, held a general readjustment of the machine.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Érdekes 😄 T-54-esen meg lesz egy LB-1 mint top vagy mi?

Kíváncsi leszek a többi változtatásra, amik nincsenek kiírva részletesen...

Aki su-85 107mm-esével farmolta a krediteket látom már annak se fog menni.

SU-85: Removed 107mm gun ZIS-6C, added gun 85mm D-5S-85BM, held a general readjustment of the machine.

a KV-5-ben melyik 2 személyzeti tag kezelte vna a géppuskákat?
Jönnelink 7.5-ben a Black Prince?

Trucker39
Ezt egy szóval sem állitottam. Csak néhány napja olvastam itt a fórumon, hogy KV-5-l is meglehet azt csinálni, mint IS-4-l, ezen a mapon. Gondoltam, kipróbálom és ha már felvettem, meg is osztottam. Eredményt nem is várok még ettõl a tanktól, mert csak 80%-s a legénység.

Feltarott egy E-75-öt, vagyis kivette a játékból. Szerintem jó csere.

Most izé...nem azért mondom de ez nem egy olyan nagyon fényes eredmény KV-5-el.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Trucker39
Örülök, hogy müködik a dolog és légy üdvözölve a WoT világában!

Trucker39
Klasszikus "fenék kitolós " módszer KV-5-l. Az ellenfél egy E-75 volt. Úgy vettem észre, hogy nemigazán érti, miért nem tud kilõni. Rendithetetlenül próbálta újra és újra. Végül visszaért a Top TD-nk és lerendezte a fejét.

Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. július 10. 16:33:46
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 675
Szerzett kredit: 26 482
Csatában elért Achievement: Acélfal

Replay

Erre mesélem saját esetem.
Szenvedtem kv-13-al, 80-100 csata után még mindig alig volt kill-em, sebzés is gyengusz volt, win-rate pocsék.
Vissza ugrottam Bt-2-be leküldtem 150-200 élvezetes csatát, éreztem itt az idõ kv-13-ra újra.
Ezután elsõ csatám rögtön 8 kill, jöttek a jobbnál jobb eredmények.
Sokáig kv-13-al volt top hp-ém 1900 valamennyi prém nélkül.
Kedvenc tankom volt sokáig t-43-ig.<#hamm>
A gyengébb páncélzat értelemszerû, egyrészt azért közepes harckocsik, nem pedig nehezek. Cserébe dinamikusabbak.

A RoF nagyon nem jó így. Megmaradt tier 9-esektõl a tápolt sebzés. Vagy a sebzést kéne visszavenni 320 környékére és marad a nagy RoF. Vagy a RoF-ot levenni 6,2-6,5-re és marad a 390-es sebzés. A kettõ együtt nagyon OP.

Az, hogy ennyi heavy van annak köszönhetõ, hogy eddig csak azokból van tier 10 és behozták a klánharcokat. Amin csak a heavyk és SPG-k kellenek. Aki kláncstákban akart játszani annak csak heavyvel vagy SPG-vel volt esélye. De valóban túl sok van belõlük.
Pláne a szarrá nerfelt AMX-50B. Most már abszolút fogalmam sincs, hogy mire lehetne használni. Én is megvettem és 30 csatát mentem vele három hónap alatt, semmire sem jó, pláne mióta van T110.

Nehhh most halok be !
ez eleje óta gondoltam arra a lehetõségre hogy a procit kéne feljebb pörgetnem a kivánt 2.2 Ghz re amit irnak hozzá, de mivel minden game elmegy magonkénti 1-el igy nagyon ritka esetben van az hogy a game ellenörzi azt hogy megvan e a szükséges frekvencia és ha nincs meg akkor nem elgedi futtatni a játékot
és most hogy 2,5 re felhuztam már jó is lett, mondjuk megin elég sokat gondolkodott a fehér képernyõnél, de továbblépett 😄 jehhhh

kössz mégegyszer is mindenkinek
Hát végsõ elkeseredésedben átállíthatod a regional settings-et. Az egyik belinkelt fórum alján az jött be valakinek.

Mondjuk a videokari beállításokkal is lehet játszani egy kicsit. Mindent levenni a francba és egyesével visszarakni, ha úgy mûködik.

Viszont a francia tankok rettegni fogják az új medeket a szuper HE miatt.

Solten
Az interju alatt se birja ki hogy ne zabaljon ez a lepukkant alkesz bolsevik... <#vigyor>

Saor Alba

Kipróbáltam a link en lévõket mindent ujra raktam , frisitette , majd a graf kártyánál is elõszedtem azt a beálitást de alapból nem volt már bekapcsolva
sajna már ötletem sincs hogy mi lehet
csak anyit tapasztaltam hogy megin tele let a gép mindenféle hüleséggel amire nincs szükségem, meg esetleg be is zavartam elég szépen a sok próbálkozásal

1 valamit még megpróbálok de kétlem hogy jó lesz tõle

mindenesetre KÖSZÖNÖM a segitséget mindenkiek, és talán találok majd megoldást rá valahol valamikor, azt csatlakozom a játékhoz akkor én is.
Eagle16
Jó, hát azt szerintem mindenki sejti hogy az átütés az nem marad ennyi.

240-250-re belövik majd a végén.

Csak a közepesnek ugye jobban kell aggódnia a kisebb tankok miatt is, pl. a T-62A-t már egy IS is át fogja lõni a D-25T-vel, ha nem lesz beforgatva.

BatChat-rõl nem is beszélve...azt még egy felderítõ is sebzi, SPG egylövésezi...

Is-7-nek meg még a Tier 8-asoktól sem kell félnie.

Olyan mint most a Patton vs. E-50. Az E-50-nek még két IS is csak kaja, Patton-ba meg 400-akat vernek bele...cserébe a Patton-nak ott a kiemelkedõ DPM. Ahogy hallom elég jó a Patton szóval ez jól mûködik.

Szerintem maradjon a DPM, de kisebb átütéssel és jó lesz.

Remélem csökken majd a heavy-k mennyisége, nem hiszem hogy olyan sokan mennek majd velük mikor ott lesznek a 850-1000-eket sebzõ TD-k, a nagy DPM-es medek meg a hatalmasat sebzõ SPG-k.

Valami ilyesmit kellett volna csinálniuk. Persze nem sikerült nekik (ez sem).
Én így csinálnám meg.

Lenne egy alap AP (fiktív vagy sem, mindegy)390-es alfával, 240 körüli átütéssel és kb. mostani Patton szintû ROF-al.

Lenne egy kredites APDS, 320-as alfával, 260 körüli átütéssel. Mondjuk kerüljön négyszer annyiba, mint az AP

És végül gold HEAT, esetleg HE/HESH.

Nem a szart nem. Nagyobb tûzerejük van mint a T110-nek. Például a 105 mm M68-nak közel akkora az átütése és sebzése mint a 120 mm M58-nak (már ez is nonszensz), emellé még 7,5-ös RoF-ja van. 320-as sebzés mellett oké lenne, de 390-es. A T110-es 6,5-ös RoF-ját csökkentették le 6-ra...
Ugyanez igaz a 100 mm D-54TS-re, a 10,5 cm Kwk45 L/52 Aufs K kb elfogadható RoF-al rendelkezik.

Csak annyira kell gyenge pontokat lövöldözniük mint bármi másnak aminek tier 10-es lövege van. Maximum 245 mm-es átütésû lövegeknek kéne lenniük, kisebb RoF-al.

Az a 1-200 HP elõny meg nem sokat ér a DPM elõnnyel szemben. Pláne úgy, hogy a szuper lövegek mellé jó mozgékonyságuk is lesz.
Az csak az M48, ahol kelleni fog.

Semmi okuk nincs a buffra, asszem írták is hogy meg vannak elégedve a jelenlegi teljesítményükkel. A t8 artyk így is top tier tankok, olyan mintha t10-ek lennének.

Két új közbensõ tier viszont akár jót is tehet a játékegyensúlynak. Több lesz a kisebb tierû, kevesebbet sebzõ arty. Nem lesznek olyan hirtelen nagy ugrások a dammage-ban és lassabban szereznek veszélyesebb férgeket.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

A játékosok 90%-nak nem lesz fölös 70K exp-je az erõsebb ágyúkra. Ezt azért kalkuláld bele a képletbe.

Egyszerûen DPM-el és átütéssel megvédené magát támogatás nélkül is a vele egyszintû heviktõl. Befoglalja a pozíciót, arrébb se lehet tessékelni, mert kockára lõ mindent.

Átütés az ezen a szinten szerintem már kell, fõleg, hogy páncél az nem nagyon lesz, a ROF mindenképpen sok.

Viszont páncélban és HP-ban még mindig gyengébbek lesznek, szóval nem lesz az vészes.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Trucker39
Csak ötlet volt. Látszik, hogy másnál is volt ilyen gond. Kicsit nézelõdsz a keresõvel, bizonyára találsz frissebb megoldást is.

Igazából el kéne dönteniük, mit akarnak a T10-es medektõl? Alapvetõen egy flenker, pozíció-rusholó, támogató valamit jó közelharc-képességgel, vagy egy mindent szétlövök minden helyzetbõl generalistát, ami küldi a szemétbe az összes többit?

Extrém mozgékonyság+szuper ágyú, ez együtt sok.

Egyszer azt olvastam, hogy valakinek az oldotta meg, hogy aa triple bufferinget kikapcsolta a videokrátya beállításoknál.

Annyi átütés veszteség elférne rajtuk. Bár szerintem annyira nem vészes ez a nagy átütés se, mivel nagyon ritka a med vs heavy face to face harc. Egy med szinte mindig oldalról támad, ott meg annyira nem fontos a nagy pen.

megpróbálom de 1 jó darabig el fog tartani fõleg hogy az ottani dolgoknak jó része régebi mind ami fenn van nekem
Akkor vagy a gold vagy a HE lõszert ki kellett volna venniük. A goldért vehetõt értelemszerûen nem fogják, a HE-ért nem lenne nagy kár ezen a szinten, de azért hiányozna. Jó ez így. Figyeljétek meg hogy kapni fognak egy 15-20mm-es átütés csökkenést a végére. AMX-50B is 280mm-rõl indult...

Eagle16
Gunslinger: valószínûleg holnap jön a videó második része, amiben benne lesznek a Tier 10 TD adatok gondolom, esetleg egy kis infó a re-balanszról. Szóval én valószínûnek tartom a hétvégi tesztszervert még mindig.

Trucker39
Nézd meg a linket amit az elõbb postoltam.

Próbáld meg esetleg Trucker linkjét kicsit lejjebb! Azzal csak az a bajom, hogy a brit angolról, amcsi angolra és visszaváltás mûködik angol nyelvterületen, de ha pl. magyar van, akkor nem biztos, hogy jó lesz így. Egy próbát megér.
Így se jobb. Felmennek tier X-be, kapnak egy kis plusz hp-t...esetleg kicsit növelik a sebzésüket...

És behoznak tier 6-os artyakat? De jó. A mostani tier 6-osok is túl durvák.

Totális arty-land lesz. Ha ezt behozzák, végleg elcseszik.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Jobb lett volna ha meghagyják a sima Ap lõszert ami gyenge de olcsó és amellé lenne az APCR mondjuk 2x-es áron.

Csak egyféle lánctalp meg torony lesz hozzá, ágyú lesz 60k és kész. Lásd Is-4, E-100.

Lehet az lesz, mert kis T8as ágyúval nem fogok szaladgálni. Pedig sajnálom nagyon, mert a Pattont vártam a legjobban a medek közül 😞.

Eagle16
Nem hiszem.

A páncélzatuk nem lesz valami jó, T-62 tornyát kivéve kb. elég ha auto-aim-et nyomsz rájuk és nehéztankkal darabokra lövöd õket (250-270-as átütés vs. 200mm effektív páncélzat), a közepeseknek viszont ugyanúgy a gyenge pontokra kell majd célozni mint eddig.

Ha belegondolsz akkor 2000 HP-t egy nehéztank is leszed majd róluk 4-5 lövéssel és neki nem lesz azzal gondja hogy lepattan-e valami...

Közepeseknek lesz DPM elõny, nehezeknek HP elõny.

Most hogy így belegondolok nem tûnnek olyan nagyon OP-nak. Bár az átütést én azért visszavenném 230-235 körülire...

igen be se tud jelentkezni az inditó fehér már ami sztem is a direcx mer az szokta ezt okozni

másik kérdésre meg a tüzfal totál ki van kapcsolva
+30k a lanctalp.. lehet mega torony is vagy 40k... 😊
..en buffra nem is gondoltam, es mostani formajukban is pont elegek lennenek tier10eskent..
Két hónapig nem nyúlsz hozzá a free xp-hez és összejön.