World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
- T-34-85: Removed 100mm D10T gun, 85mm cannon improved D5T-85BM, added to the engine B-54K.
- T-43: Removed 100mm D10T gun, 85mm cannon improved D5T-85BM, added to the engine B-54
- SU-85: Removed 107mm gun ZIS-6C, added gun 85mm D-5S-85BM, held a general readjustment of the machine.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Kíváncsi leszek a többi változtatásra, amik nincsenek kiírva részletesen...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
SU-85: Removed 107mm gun ZIS-6C, added gun 85mm D-5S-85BM, held a general readjustment of the machine.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. július 10. 16:33:46
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 675
Szerzett kredit: 26 482
Csatában elért Achievement: Acélfal
Replay
Szenvedtem kv-13-al, 80-100 csata után még mindig alig volt kill-em, sebzés is gyengusz volt, win-rate pocsék.
Vissza ugrottam Bt-2-be leküldtem 150-200 élvezetes csatát, éreztem itt az idõ kv-13-ra újra.
Ezután elsõ csatám rögtön 8 kill, jöttek a jobbnál jobb eredmények.
Sokáig kv-13-al volt top hp-ém 1900 valamennyi prém nélkül.
Kedvenc tankom volt sokáig t-43-ig.<#hamm>#hamm>
A RoF nagyon nem jó így. Megmaradt tier 9-esektõl a tápolt sebzés. Vagy a sebzést kéne visszavenni 320 környékére és marad a nagy RoF. Vagy a RoF-ot levenni 6,2-6,5-re és marad a 390-es sebzés. A kettõ együtt nagyon OP.
Az, hogy ennyi heavy van annak köszönhetõ, hogy eddig csak azokból van tier 10 és behozták a klánharcokat. Amin csak a heavyk és SPG-k kellenek. Aki kláncstákban akart játszani annak csak heavyvel vagy SPG-vel volt esélye. De valóban túl sok van belõlük.
ez eleje óta gondoltam arra a lehetõségre hogy a procit kéne feljebb pörgetnem a kivánt 2.2 Ghz re amit irnak hozzá, de mivel minden game elmegy magonkénti 1-el igy nagyon ritka esetben van az hogy a game ellenörzi azt hogy megvan e a szükséges frekvencia és ha nincs meg akkor nem elgedi futtatni a játékot
és most hogy 2,5 re felhuztam már jó is lett, mondjuk megin elég sokat gondolkodott a fehér képernyõnél, de továbblépett 😄 jehhhh
kössz mégegyszer is mindenkinek
Mondjuk a videokari beállításokkal is lehet játszani egy kicsit. Mindent levenni a francba és egyesével visszarakni, ha úgy mûködik.
Saor Alba
sajna már ötletem sincs hogy mi lehet
csak anyit tapasztaltam hogy megin tele let a gép mindenféle hüleséggel amire nincs szükségem, meg esetleg be is zavartam elég szépen a sok próbálkozásal
1 valamit még megpróbálok de kétlem hogy jó lesz tõle
mindenesetre KÖSZÖNÖM a segitséget mindenkiek, és talán találok majd megoldást rá valahol valamikor, azt csatlakozom a játékhoz akkor én is.
240-250-re belövik majd a végén.
Csak a közepesnek ugye jobban kell aggódnia a kisebb tankok miatt is, pl. a T-62A-t már egy IS is át fogja lõni a D-25T-vel, ha nem lesz beforgatva.
BatChat-rõl nem is beszélve...azt még egy felderítõ is sebzi, SPG egylövésezi...
Is-7-nek meg még a Tier 8-asoktól sem kell félnie.
Olyan mint most a Patton vs. E-50. Az E-50-nek még két IS is csak kaja, Patton-ba meg 400-akat vernek bele...cserébe a Patton-nak ott a kiemelkedõ DPM. Ahogy hallom elég jó a Patton szóval ez jól mûködik.
Szerintem maradjon a DPM, de kisebb átütéssel és jó lesz.
Remélem csökken majd a heavy-k mennyisége, nem hiszem hogy olyan sokan mennek majd velük mikor ott lesznek a 850-1000-eket sebzõ TD-k, a nagy DPM-es medek meg a hatalmasat sebzõ SPG-k.
Lenne egy alap AP (fiktív vagy sem, mindegy)390-es alfával, 240 körüli átütéssel és kb. mostani Patton szintû ROF-al.
Lenne egy kredites APDS, 320-as alfával, 260 körüli átütéssel. Mondjuk kerüljön négyszer annyiba, mint az AP
És végül gold HEAT, esetleg HE/HESH.
Ugyanez igaz a 100 mm D-54TS-re, a 10,5 cm Kwk45 L/52 Aufs K kb elfogadható RoF-al rendelkezik.
Csak annyira kell gyenge pontokat lövöldözniük mint bármi másnak aminek tier 10-es lövege van. Maximum 245 mm-es átütésû lövegeknek kéne lenniük, kisebb RoF-al.
Az a 1-200 HP elõny meg nem sokat ér a DPM elõnnyel szemben. Pláne úgy, hogy a szuper lövegek mellé jó mozgékonyságuk is lesz.
Két új közbensõ tier viszont akár jót is tehet a játékegyensúlynak. Több lesz a kisebb tierû, kevesebbet sebzõ arty. Nem lesznek olyan hirtelen nagy ugrások a dammage-ban és lassabban szereznek veszélyesebb férgeket.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Átütés az ezen a szinten szerintem már kell, fõleg, hogy páncél az nem nagyon lesz, a ROF mindenképpen sok.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Extrém mozgékonyság+szuper ágyú, ez együtt sok.
És behoznak tier 6-os artyakat? De jó. A mostani tier 6-osok is túl durvák.
Totális arty-land lesz. Ha ezt behozzák, végleg elcseszik.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A páncélzatuk nem lesz valami jó, T-62 tornyát kivéve kb. elég ha auto-aim-et nyomsz rájuk és nehéztankkal darabokra lövöd õket (250-270-as átütés vs. 200mm effektív páncélzat), a közepeseknek viszont ugyanúgy a gyenge pontokra kell majd célozni mint eddig.
Ha belegondolsz akkor 2000 HP-t egy nehéztank is leszed majd róluk 4-5 lövéssel és neki nem lesz azzal gondja hogy lepattan-e valami...
Közepeseknek lesz DPM elõny, nehezeknek HP elõny.
Most hogy így belegondolok nem tûnnek olyan nagyon OP-nak. Bár az átütést én azért visszavenném 230-235 körülire...
másik kérdésre meg a tüzfal totál ki van kapcsolva