World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Háh, mondtam hogy a héten lesz 😄

"Test very soon. This week. "

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

580??? T-54-nek most van 700 pacis és nem egy gyorsvonat.

Fúúúha ha ezt megcsinálják egy csomó tankot visszaveszek ami tetszene nekem, de az MM miatt biztos nem használnám csak ha muszály.

WoT: Nishizumi77

De ha dízel lesz az M48-ban, akkor nem lesz hozzá 100 oktános üzemanyag.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Freebõl meglesz az M68 úgyis.

Eagle16
Igen. Meg még az is kiderült hogy a top motorja a T-62A-nak 580 LE-s lesz, nem 1050...WTF?? Storm szerint a mozgékonysága még így is T-54 szintû...most vagy trollkodik vagy nem tudom.

Mindegyik Tier 10-esbe a valódi motor kerül, ami igazából is benne volt. Kivéve az E-50-esbe ugye.

Nem, csak a hírekben láttam, és ez pont olyan .

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hogyan lehet olyat csinálni, hogy kiírja a tank típusát, amivel voltál, meg azt, hogy melyik mapon volt, meg ott van, hogy hány tankot lõtt ki, olyat, amit Random_ nem rég csinált
Master91
Én! Akkor te nézed a " buzi felvonulást"? ...
Egy halvány kis reménysugár 😄. Mert valljuk be, elég jellemformáló lett volna egy kis fostos 90-es löveg.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ki az aki arty-s eredményeket tölt fel és miért? Ez pont olyan mint nyiltan részt venni a buzi felvonuláson.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Hm, lehet hogy a Patton III-mal nem lesz olyan szörnyû a grind, mert Storm szerint rámegy majd a 105-ös is a mostani Pattonról. link

"Storm: You will be able to stick the top barrel of conventional Patton."

Random_
Na ez egy nagyon eredményes kör volt. 😛
[/url][/img]

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Tuti camós úgy nézd. Volt már olyan amelyiket úgy raktak bele.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Igen. Túl bonyolult. A városi pályák túl bonyolultak.
Olyan pálya kéne ami sík, nincs rajta semmi. Se épület, se semmi. Még egy kis emelkedõ se. Mint egy sakktábla. Talán az elég egyszerû lenne.

Komolyan, legközelebb én is megyek fel a hegyre. Nem érdekel mivel vagyok, megyek a hegyre. Lesz ami lesz.

Master91
Én egy tankot nem tudok most így mondani ,aminek a tornya olyan mintha francia színû lenne, a segge meg barna oO
ha az eleje az ágyú, akkor azért marhára lecsökken, ha meg a barna színü, akkor kb 5 tankot kell alaposan megnézni

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

bardocz
Szóval a pálya hibája az, hogy az emberek hülyék?
De utálom Himmelsdorfot. Komolyan ennyire még pályát se utáltam.

KV3+object TD szépen megy fel akkora kibaszott hegyre...TD+nehéz tank a hegyen...a halál utcában persze senki...miért is védené bárki is...utálom szar szar szar pálya.

mozesapo
Ezeken én is csak nézek, hogy a búbánatban képesek kitalálni 3 pötybõl, hogy melyik tank is.

Doc Hooliday
Szélsõséges egy tank! Én mentem vele közel 500csatát szóval van róla némi fogalmam, és azt tudom mondani hogy van amikor azon gondolkodtam hogy eladom a francba, van amikor meg örültem hogy nem adtam el!<#nevetes1> Egy baj van vele, nem lehet vele igazi jó pénzt keresni! Nem egy farm tank, de általában élvezetes vele a játék és viszonylag idézõ jelbe mondanám hogy "fürge" is! Én élveztem vele kifarmolni anno az IS-t!

Hát mindenki ezt mondta én is félve kezdtem neki de mivel igencsak hulldownképes teljesen illik a játékstílusomhoz perzsáról igen kellemeset csalódva benne.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Solten
Kisse OP topkutyakent ez a KV-1S nem? 😊 Btw kib@szott jo tank.

Victory!
Battle: Mines 10 July 2012 17:21:41
Vehicle: KV-1S
Experience received: 2,666 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 27,030
Battle Achievements: Steel Wall, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Saor Alba

Nekem kivan fejlesztve, teszt szerón meg is vettem, de valami kegyetlen rossz :S:S::S Nincs az az isten hogy élesben is megvegyem 😄
Mindenkitõl azt hallom hogy egy gagyi szar 😄
bocsánat ha noob a kérdés, de ezt a "tank ász" jelvényt pontosan hogyan lehet megszerezni?
van egy központi adatbázis, hogy mennyi teszem azt, a tigrisekkel a játékosok átlag xp-je, és nekem annak kell a 99%át elérnem? vagy hogy mûködik ez?:S

I never asked for this.

Azért olyan húde kõkemény hozamokról egy Churchill, egy T14 vagy egy Valentine esetében nem beszélnék. Fõleg úgy nem, hogy van két t8 prémtankom is...
Ezekkel az aprólékokkal csak az élvezet kedvéért ment az ember pár kört naponta, de így már ezt is elvennék tõlük.

Hallottam egy pár klántársamat játszani vele. Kb folyamatos káromkodás volt az egész, ebbõl pedig nem sok jót tudtam leszûrni <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Vagy csak jó köreim voltak vele, nem tudom. De azért ez nem ugyanaz már mint ami volt bétában.

Azért az olcsó fenntartás, és a kõkemény pénzhozam még mindig megmarad nekik.
Akkor úgy látszik hogy ez a Te egyéni fétised <#nevetes1>.

Én se hallottam még róla jót senkitõl. Ry0K3N-en kívül.
2 tier különbség szerintem is jobb lenne, ha csak 1 lenne, az túl egysíkúvá tenné a csatákat.
Csináltam én már topgunt PzIV-gyel tier8 csatában is 😊

Amúgy ez az egységes +/-1 tier nem kicsit tenne be a tierlimites prémtankoknak is, amiknek kb az volt az egyetlen elõnye, hogy le tudtad csapni a sok kis aprólékot, de magukkal egyszintûekkel szemben már komoly nehézségeik adódhattak...

Van olyan aki szereti egyáltalán? <#hehe>

Nyilván szubjektív vélemény, de én rühellem szegényt. Még anno a béta idejébõl származik az ellenszenvem iránta.

"mosott szar" <#taps>
De amúgy valóban. Az interjúra így aznap meg kellett vonni a reggeli vodkásadaját.

Amúgy mintha elkezdtek volna kicsit gondolkozni az orosz barátaink, vagy csak a vezetõség elküldte õket a detoxba és rájuk kényszerített pár alkalomnyi anonim alkoholisták csoportfoglalkozást.😄 Áááá nem, serb nagyon másnaposnak nézett ki a videóban, olyan volt mint a mosott szar...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

A Matilda Black Prince. Õ egy centaur tornyos matilda mkII, 6 fontos löveggel.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

én mondjuk tier4ig +/-1et csinálnék, tier5, tier6 lenne +2, -1 és aztán tier7tõl +/-2. kicsi tankoknál, vannak nagyon nagy különbségek.

I never asked for this.

Szar???
Szerintem a legjobb tier 7 med véleményem szerint. Randomokba könnyû vele alkalmazkodni a csatához.

Kettõ az nekem már elég.

Ezt biztos nem fogják meglépni, +/-2 inkább reálisabb, hogy Tigris tudjon harcolni olyanokkal akik ellen valójában is harcolt. Az igazat megvallva a t6 és t7 kivételével tök rendben van a szóródás.

Ezeket a szovjet heavy ág átvariálásakor simán megcsinálhatták volna. Vicc, hogy a T-28 top ágyúja az mint a KV-1 top ágyúja, ami egy tierrel nagyobb és heavy is. Más kérdés, hogy randomban kb. senki nem használja, viszont t4 companyban a legütõsebb tank, azt a T-28-ak uralják, egy t3 TD-t simán egy lövésez.

A T-34-85-nél tökre megértem, hogy elveszik a D10T-t, eleve hülyeség is rajta használni a baromi alacsony ROF miatt, de a T-43-nál bizony baromi nagy nerf. SU-85 rebalance-nak is már rég meg kellett volna történnie.

vége lesz a tigris gyilkos shermanes köreimnek😄

I never asked for this.

Igazából nagy ívben lefosnám õket, de sajnos még a T43 az amin át kell esnem ha egyszer akarok T62-t. Ha nagyon szar lesz akkor majd max átugrom freebõl.

Na erre kíváncsi leszek. De szerintem is nem +/-2 Tier belefé, nm kell olyan szûkre szabdni a dolgokat. Bár nem tudom, amikor volt az új hk-val az elspõ 10 meccs Top Tank móka, az is megfektette állítólag az MM-et, mi lesz akkor most? <#eplus2>

Igen, a T43-at én se értem. Habár ha mozgékonyabb lesz...

Én anno a 100-as gunnal használtam, viszont még a 85-ös se rossz rajta. De a T43 így totál használhatatlan lesz, amúgy is kb az ágyúja volt az egyetlen értékelhetõ dolog azon a vackon.

Hûha, azt el tudnám viselni. Legalább lenne értelme kisebb tankokkal is játszani.