World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a helyzet, hogy egyik napról a másikra nem volt kép. Sajnos nem tudtam megállapítani, hogy felállt-e a rendszer, mert elég csendes a vinyó és az akkori alaplapon nem jól kötöttem be a ledet, így nem jelzett. A házban nincs speaker, így hang alapján sem tudtam megállapítani. Memória gond is lehet, mert jártam már úgy. Egyébként egy Radeon AH3650-es kártya. Ha gondolod elküldöm és megnézed. Egyetlen nagy hibája, hogy csak és kizárólag a saját driverével megy. Több fórumot néztem és mindenhol azt írták, hogy nincs hozzá frissebb driver Atiéknál.
ebben semmi új nincs.tipikus wg hozzáállás.
hozzunk be új tankot és legyen op.A sok ember ráugrik,meg akarja szerezni minél gyorsabban,hogy neki is legyen ilyen fajin op gépe.veszik a prem-et,meg a goldot feszt.Aztán amikor már mindenkinek megvan és megcsappan a vásárlási kedv,akkor jöhet a nerf a balance miatt.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Kösz Sas!
Izmosnak néznek ki,így elsõ nekifutásra.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Ne is, mert brutál nerfet fog kapni a foch a közeljövõben. 58%-os az avarage win ratioja, a többinek meg átlag 50% körül van...😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Ha elküldöd,akkor gyorsan ki fog derülni.😊
De ha elmondod a meghalás effektjeit,abból is sokmindenre rájöhetünk.

December 31 óta nem játszottam wot-ot.Nem vagyok az a picsogós fajta,de már hiányzik.
Még azt se bánnám,ha mindjárt az elsõ csatámba kipattintana az arty!
Még akkor se ha Toby az és éppen segíteni akart!😊

Eagle16
Hétvégén lesz tesztszerver, ott ki is próbálhatod. Nincs sok infó, ezek jutottak szembe.

Object 268

- valószínûleg 850-es átlagsebzés
- Is-8 test

Jagdpanzer E-100

- 1000-es átlagsebzés
- E-100 alap
- felépítmény az ágyú körül: 300mm vastag
- felépítmény szembõl 250mm vastag
- 280mm körüli átütés

AMX-50 (155)

- 3-mas tár
- 750-es sebzés, lövések között 4-5 mp kb. (videó alapján)

T110E3:

- T95 erõsségû páncélzat, az alja sem lesz olyan gyenge
- viszonylag gyors (videó alapján)

T110E4:

- T110 test, valószínûleg gyengébb páncélzat mint az E3-é, hasonlóan gyenge a test aljánál

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hát, ahogy elnézem, a Jumbo-mat már nemcsak a KV-k hagyják majd hidegen, hanem a T-34/85-tõl se nagyon kell majd tartani 1v1-ben...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ha biztos lennék benne, hogy nem az halt meg az elõzõ gépembe, akkor már mehetne is. Így meg nem akarok égni, hogy talán az.
Igen,már hallottam róluk.😊
Van errõl bõvebb infód?

Akkor azt hiszem már nem kell elindulnom a francia TD ágon. <#schmoll2>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Solten
Pedig pont azon gondolkodtam hogy akar igen jo non prem. farmtank, qrvanagyot sebez es sz@rralottek, volt vagy ~3000 kredit a javitas. Ok, a loszer draga.

Saor Alba

Eagle16
Tier 10-es TD-k? 😊

Jó estét nép!
Ha valakinek lett idõközben agp csatlakozós min 256-os vga-ja,amit szeretne nekem elpasszolni,az legyen oly kedves és írjon rám privit.
Megboltoljuk jeligére!😊

Játékkal,kapcsolatban,valami újdonság,ami érdekelhet?(Mátyás anekdoták kivételével)

Hmm, akkor érthetõ a tervezett + - 1 tieres csata. Mert ha elveszik a jobb ágyúkat tõlük akkor a megmaradtakkal is bõszen lövöldözhetik az 1 tierrel nagyobbakat és nem kerül be olyan tierbe ahol esélye sincs hozzászagolni a csatához.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Mindegyik tier 7 med gyullad. Nekem a panther a legjobban, ráadásul szembõl. THX a lot WG!
Na jó T20 talán kevésbé gyúlékony de több mint 1 éve vezettem már azt így régi vele az élmény. Arra emlékszem hogy 1 bekapott lövés minimum 2 modul és 2 legény kaputt. <#zavart1>

Eagle16
Nem vagyok francia fan, kb. mindennel játszok ami jó...megérdemelte a nerf egy részét amit kapott, de szokás szerint a WG túlzásba vitte ezt is.

HP, ROF, célzási idõ, pontosság toronyforgatás közben, ágyú kitéríthetõsége, meg ami nem jut eszembe...ezt mind egyszerre nerfelték.

Yuppeee! Nem mintha ez azt jelentené, hogy nem lehetséges még 4 másik patch 8.0 elõtt.😄xD Kíváncsi vagyok, vajon a t10-es med is kijön majd velük?!

Matilda black prince lesz az a prém tank.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Nicsak, sírnak a franciafanok? <#eplus2>

Meg is volt az elsõ csatám a Fossal:

Victory!
Battle: Murovanka 2012. július 10. 21:06:26
Vehicle: AMX 50 Foch
Experience received: 3 066 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 58 722
Battle Achievements: Böelter's Medal, Top Gun, Defender, Sharpshooter, Reaper, Master Gunner, Mastery Badge: "II Class"

"This is a begining of a beautiful frindship"

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Elõbb tréningben 8-ból 8 lövés nem érte el az átlagot, a legnagyobb sebzés ami volt az 275! Több pénzt nem akartam áldozni, leszarom, ez egy hulladék.

El is felejtettem,prém ofc.
Eagle16
Ezt utálom benne én is, 300 HP-s tankba tuti 250-eket sebez...meg a lassú célzás...pedig páncélzata nincs, szóval legalább a célzási idõt nem kellett volna nerfelni.

Pánikszerûen elkezdtem Löwézni, meg is futottam a rekord körömet, jipijájé! <#vigyor0>

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. július 10. 21:00:45
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 2 347
Szerzett kredit: 135 735
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész
Na bazmeg, Batchat 25t-vel éppenhogy elég volt egy tár egy másik batchatbe, összes lövés sebzett, de egyik sem érte el az átlagot! 220-260 között adta a sebzéseket, 5 lövés után még majdnem 250 hp-ja volt, éppen hogy sikerült 6 lövésbõl kivégezni, ami papíron már 1800 sebzés, már 5 lövésbõl megvan az 1500. Utál ez a szar játék basszameg, T110-el is 400 helyett 350 az átlagsebzésem 20+ csata óta.

Sztem a t9 TD-khez nem fognak hozzányúlni, a Foch-hoz igen, mert még új cucc. T10 heavyk sztem buffot fognak kapni, t9 medek meg nerfet és talán egy-két t9 heavyhez is hozzányúlnak, bár IS-8-at most buffolták, vicces lenne ha 7.5-ben meg nerfelnék.

Amúgy, az hogy elérhetõ lesz a szuper tesztereknek egy ANGOL prém tank, ez 100%ig megerõsíti azt a tényt hogy 8.0ban jönnek a Brittek.

WoT: Nishizumi77

Pontosan! <#nevetes1> Bár ha nem barmolják el nagyon, akkor lehet hogy meg fogom tartani.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Meg addig lehet kihúzod a t10-et belõle. :-)
Jól ki lett ez találva, most kiélvezed mikor OP, utána meg már úgy sincs rá szükség. :-D

Purchased:
'AMX 50 Foch' purchased successfully. You have spent credits: 3 670 000.

Na, asszem van egy kis idõm kiélvezni, amíg "rebalanszolva" lesz 😛.

Alien69
Malinovka, védekezés:
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. július 10. 20:32:44
Jármû: AMX 12t
Szerzett tapasztalat: 3 240 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 40 957
Csatában elért Achievement: Felderítõ, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

tenkenorman
persze, csak úgy tûnik mert elég sok nem elkészült tank van a játékban, meg ezek a legendás gépek inkább a bevetésük idejében, meg darabszámuk miatt volt olyan sikeres. im just sayin.

http://www.tenke.hu

Master91
Sérti a fülemet ez a hitetlen beszéd...

Szerintem meg teljesen a helyükön vannak, ezekkel nincs probléma.

Amúgy nem lehet hogy ezt azért csinálják, hogy balanceolt legyen a high tier?
Mert én pont emiatt aggódtam, ha most 7.5ben elszabadul egy rakat T10 med meg TD, akkor a jelenlegi MM szerint a T6,7,8as tankok iszonyatosan megszívnák, így viszont korrekt lesz. Megjegyzem másfél éve már ilyennek kéne lenni.

Amúgy overlord emlegette ezt pár nappal ezelõtt, hogy meg akarnak szabadulni az extrém unreális tank konfigurációktól, és említette a T-34/85öt is ( aminek a javítása megkezdõdöt ) meg a Pz4et is. Speciel a Pz4 javítást nagyon várom már, gondolom leszedik a Scmallturmot és végre normális tornyot kap. Elég gáz hogy a Világháború egyik leghíresebb tankja nem úgy szerepel topként ahogy igazából, hanem egy böhöm nagy Panther toronnyal és általában így látjuk csatában, nem úgy ahogy igazából.

Facebookon napi baromarcú WoT-kérdés, do you like consumables?

Ah,a persze, sört ebben a melegben.

tenkenorman
ne is mond.. én meg kihúztam a t-34-85 ig... ezt nem szeretem a játékban hogy olyan legendák mint a t-34 meg a tigris relatíve semmit sem érnek ahhoz képest hogy a történelemben mennyire jók voltak.

http://www.tenke.hu

Eagle16
Mondjuk ha ilyen "apró" hibákat raknak be a videóba, mint az 1050 lóerõ helyett 580...asszem várjuk meg a hétvégét, mert lehet hogy a statok háromnegyede ilyen kamu elírás 😊

A videó óta gondolom nem egy szupertesztes patch volt már, szóval az infók már elavultak.

Én azt szerettem. T-43 meg nonstop kigyulladt.

Sztem a KV-13 hulladékabb, mint a T-43.

Hát srácok most jól megszívtam, elszállt a videókártyám. NEm tudom, hogy lesz így kifarmolva az xp.
Viszont most már nagyon fúrdal a kíváncsiság mit babráltak a 85mm BM85XY9 ágyúval, azért most se olyan rossz, egész pontos meg átütésben is korrekt a többi vele egy szintû ágyúhoz képest.

Ja hogy lebegni fog, akkor már értem. :-D

..a rinyagep megind beindult 😊)))
HÁHÁHÁHÁHÁÁ 😄
Akkor a francia T5 marad a nagy alphás szörnyeteg T5ben.

Amúgy meg nem is volt történelemhû, nem bírta volna el, meg akkor su-107nek kéne hívni. Bár az utóbbi csak szõrszálhasogatás mert a 122es ágyúval meg su-122 amibõl meg volt jó pár darab.

Tyûha, fele sem tréfa! Toljátok lécci az infót, ha kiderül, hogy mennyibe fognak kerülni a medek.
A valós mozgékonyság úgyis csak gyakorlóban derül majd ki

Mondjuk kíváncsi vagyok mit improveolnak a 85mmesen, meg szerintem a T-43ról nem kellett volna levenni, az a leghulladékabb T7 med.

Eagle16
Ja, ezt írta...a talaj ellenállása lesz lecsökkentve vagy mi...de akkor is, nem tudom elképzelni.

Höhöhö

- T-34-85: Removed 100mm D10T gun, 85mm cannon improved D5T-85BM, added to the engine B-54K.

Na ez így már fair lesz. Német meg amcsi medek abban a tierben 132 meg 128 pennel szaladgálnak.