World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T-150 -et megtartottam, mert van páncélja és jól adja a pénzt.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
2x veszem meg, gondoltam megint nekirugaszkodom. A lövegpajzsát úgy lõtte át egy P2 kb 500 méterrõl, hogy csak pislogtam. Baromi pontatlan az ágyúm, és lassan is céloz. Gyorsulása meg a P2-vel vetekszik, vagy rosszabb annál. 😞
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
meg aztán azzal nem lehet szerintem heavyként játszani, míg egy m6-al igen..
m6 frontjával jobban lehet játszani mint a vk36-éval.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
szerintem úgy kell játszani vele, hogy a medek utját járod, de heavyként használod,forgatod...azért 200mm-es ágyúk is képesek lepattanni, persze alacsoynabb tierbe meg nyílván jobb a páncél hatása...
és gondolom az is nyeli a lövéseket mint a többi orosz tank fõleg a kv-k.
Én a vk45a-t is így használom és az is papír már t8-on is...
különben én korábban is elég sokra tartottam az m6 frontját..jó nem kv-3 de az annó teljesen op volt t6-ra.
viszont elég sokat pattognak róla meg top tanként meg nagyon jó a páncél😊
Victory!
Battle: Live Oaks 2012. július 11. 1:05:58
Vehicle: AMX 50 Foch
Experience received: 1 791
Credits received: 63 609
Battle Achievements: Böelter's Medal, Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
bár még nincs 100 csatám vele...
de szerintem nagyon jól lehet a fronjával játszani...mozgékony és pontos az ágyúja...
t150-nek rosszabb az mm-je és nagyobb az ágyú szórása..persze tûzerõbõl jobb..de jóval lomhább m6 javára..
...
ha a vk36-on lenne egy olyan jó ágyú.....<#rolleyes>#rolleyes>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Csaby
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Saját accountal, vagy csináljak 1 ruszki accountot?
Victory!
Battle: Himmelsdorf 10 July 2012 21:07:37
Vehicle: KV-3
Experience received: 2,452 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 32,392
Battle Achievements: Böelter's Medal, Top Gun, Sniper, Defender, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Saor Alba
Mindegy.
Ha megadom a címem,elküldöd nekem,utánvétel?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...