World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Én azért viszonylag többször voltam KV-1S -el top tank mint VK-val. VK-val rendszeresen középen voltam nem is emlékszem rá, hogy valaha top lettem volna, talán egyszer P-vel.

T-150 -et megtartottam, mert van páncélja és jól adja a pénzt.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

I.C.ram
Pershinget hogy kell használni? 😞

2x veszem meg, gondoltam megint nekirugaszkodom. A lövegpajzsát úgy lõtte át egy P2 kb 500 méterrõl, hogy csak pislogtam. Baromi pontatlan az ágyúm, és lassan is céloz. Gyorsulása meg a P2-vel vetekszik, vagy rosszabb annál. 😞
Igen, hightier csatában ez az egyetlen, amire alkalmas, szerintem. Nekem is kb. 1 éve volt, annyi maradt meg belõle, hogy papír, könnyen ég, és hol imádtam, hol gyûlöltem, úgyhogy mikor eladtam nem tudtam mit gondoljak róla. Meg hogy T6 csatában a kicsik közt nagyot lehet vele mészárolni😊
Igaz hogy én 1 éve játszottam vele, de akkor nagyon szerettem. Érdemes a mozgékonyságát kihasználva flankolgatni vele. Én mindig is úgy gondoltam erre a tankra mint egy guruló shotgunra. Megláttam egy heavyt, az oldalához manõvereztem jó közelre, aztán durr neki, majd tünés.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

De a penje oda már édeskevés, és még mindig csak állva, "hosszas" célzás után tud csak pontosan lõni, ami végzetes. Flankelésre talán jó, de nem tudom mennyire tud érvényesülni, fõleg hogy a magasabb szintû medeknek csak préda.
Egy fullos KV-S a tûzerejével és a majdnem közepes tank szintû mozgékonyságával szerintem a T6 királya, és jobban boldogul a többinél magasabb csatákban is. Még egy T9 se engedheti meg magának, hogy lebecsülje az ágyúját, mert rohadt nagyot csap.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Jah még ami KV1S-rõl megmaradt, hogy szeret égni, akár az összes KV.
De egy T34/85-tel durrogtathatsz, mert gyorsan tölt, 122-essel ezt nem lehet, mert mert ha randomra elfingod magad, széjjellõnek, amíg töltesz. Bétás tapasztalataim vannak csak vele, de papírra emlékszem, ami talált át is vitte. Vk45A-t hagyjuk, az egy igazi szardarab <#nevetes1>. Hát nem tudom, Vk-m nem volt, de ellenfélként jóval meggyõzõbbnek tûnt a 110 milis frontja, KT-val is volt hogy pattantam róla. M6-ot lõttem ahol akartam <#vigyor0>
DasIsFuck
hát én nálam az m6 a maga 80-100 csatám alatt több top voltam mint a vk36-al közel 650 csata alattXD

meg aztán azzal nem lehet szerintem heavyként játszani, míg egy m6-al igen..
m6 frontjával jobban lehet játszani mint a vk36-éval.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
hát menet közbe semmivel nem lehet pontosan lõni😊

szerintem úgy kell játszani vele, hogy a medek utját járod, de heavyként használod,forgatod...azért 200mm-es ágyúk is képesek lepattanni, persze alacsoynabb tierbe meg nyílván jobb a páncél hatása...
és gondolom az is nyeli a lövéseket mint a többi orosz tank fõleg a kv-k.

Én a vk45a-t is így használom és az is papír már t8-on is...

Vk-val nincs tapasztalatom, de szerintem barátibb az MM-je, mint a heavyknek. Top tankként lehet, de hogy hányszor voltam én top tank, mióta megvettem megint <#falbav> Bétában nagyon jó kis tank volt, arra emlékszem, fõleg mivel gyakran volt top, T7-nél nagyobb ellen nem is nagyon ment, de most... Katasztrófa.
DasIsFuck
és képzeld ha csak 132 pened van ilyen csatákba😄

különben én korábban is elég sokra tartottam az m6 frontját..jó nem kv-3 de az annó teljesen op volt t6-ra.
viszont elég sokat pattognak róla meg top tanként meg nagyon jó a páncél😊

Csak névlegesen, mivel medként kell játszani vele. Heavynek papír, viszont mozgékony, egy med meg ugye rohangál, zaklat, esetenként körültáncol heavyket. Ezt azzal az ágyúval nem lehet, mivel pontatlan, és dög lassú a töltése, ennélfogva a többi mednél megbocsátható mellélövések nála végzetesek. Menet közben lõni vele képtelenség (vagyis lõni lehet, csak nem találsz el semmit), meg kell állni, és célozni, ha pedig megállsz, szétkapnak, mint floki a lábtörlõt.
17 csata alatt a második Böllér 😄.

Victory!
Battle: Live Oaks 2012. július 11. 1:05:58
Vehicle: AMX 50 Foch
Experience received: 1 791
Credits received: 63 609
Battle Achievements: Böelter's Medal, Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Kijön a random ezek szerint itt is, én rendre T9 csatákba kerülök vele. Amit leginkább nem szeretek benne, az az irtó magas sziluettje, egy méretes szappanosdoboz az egész, baromi nehéz elrejteni, simán belõnek úgy is, ha egy csapattárs mögé állsz. A frontjával meg az ágyújával megint nem lenne baj, de T8-9-es csatákba már nagyon kevés a 100mm páncél, és a 160 pen.
DasIsFuck
Kv-1s heavy...de mozgékonyabb mint az átlag heavy a front még bõven jó t6-ra és 400+okat köpködõ ágyúja van...melyik másik t6-al oneshotolhatsz t5 tankokat?

DasIsFuck
hát pl nálam a vk36-nak rosszabb az mm-je míg az m6 meg rendre jó csatákba és már elit.
bár még nincs 100 csatám vele...
de szerintem nagyon jól lehet a fronjával játszani...mozgékony és pontos az ágyúja...

t150-nek rosszabb az mm-je és nagyobb az ágyú szórása..persze tûzerõbõl jobb..de jóval lomhább m6 javára..

kössz megtaláltam közben😊
Az az opgun mindenre alkalmas, csak medezésre nem, de ezek szerint sokaknak bejön.
Valaki segítsen pls mit kell átmásolni a 7.3-as xvm-bõl az újba , hogy mûködésre lehessen bírni.
Igen? Ízlések és pofonok ezek szerint. T-150-em csak rövid ideig volt, de annak ugye ott a 107-es, ami igen jó ágyú T6-ban, plusz még mindig pattogósab mint az M6. Az ARL-nek egész jó a frontja, dacára a harmatgyenge oldalaknak és toronynak, plusz van egy (elméletileg) 212-es penû ágyúja (ettõl függetlenül nem szerettem). M6 nekem a leggyengébbnek tûnik hármukból. Ettõl függetlenül tökmindegy melyik milyen jó a saját tierjében, ha a hülye wg-seknek hála folyton T9 ellen mennek.
DasIsFuck
mert még azon ott a régi kv3 op-gun...

DasIsFuck
M6 legjobb t6 heavy😊
...
ha a vk36-on lenne egy olyan jó ágyú.....<#rolleyes>

Vissza kell venni a Matyit!Az a kulcsa a hangulatnak😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nincs valakinek egy feles T5+ig kihúzott accountja? 😊 Lenne aki játszana vele ^^

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Na igen, nekem pont a mozgékonyság meg az az ágyú nem jön össze a fejemben.
Random_
Szeretem, hogy mozgékony és nagyot tud harapni a 122-essel. Eddig átmeneti tanknak tartottam az IS felé haladva, de egyre kedvesebb számomra.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hát nekem legyen mondva, M6-tal vért hugyozok, hogy folyton E75-ök, meg Ojjektek ellen megyek. Szenvedés.
rakás szar, de amúgy azt vettem észre elég sokszor toptier a tier6 mostanában. Újabban az a menõ, hogy CW-ket sorsol össze, T-54el szinte mindig utolsó harmadba rak be😄😄😄
Nagy KV1S kultusz alakult ki mostanában, bár én még mindig ügyetlen konstrukciónak tartom.
engem már Is-7bõl is kipattintottak egy lövéssel szembõl, és nem arty volt😄
Random_
Amennyire utáltam a KV-1S -t az elején most annyira imádom a 122-es ágyúval.

T43-ak hajlamosak robbanni/égni, állítólag.
Random_
Ja igen ezt a visszajátszást azért pakoltam be, mert érdekesség benne, hogy egy lövéssel lebontottam egy T-43 -at 1100 HP-ról! Nem kicsit lepett meg a történet!

höhö és a médiumok???? 😄😄 Csak a T-62 😄
Tobyt se láttam már egy ideje meg sajnos Bedyt sem :/ De azért még most is vannak jó arcok a klánban 😄
Épp ma volt egy izgalmas meccs, nálunk a top tank, egy 600 eff-el rendelkezõ IS-7, aki Abbey-n beállt kempelni a kezdõkörnél lévõ páncélvadáz helyekre, és nem is csinált semmit, csak a tornyát forgatta. Szerencsére a saját tüzér jól nyomta, sikerült kikapnia az ellen két topját, onnantól sikerült a meccset hozni.

Az XVM gyõzelmi esélyeire nem adok. Van, amikor 95%-ot mond nekünk, aztán kikapunk 3-15-re, és az sem ritka, amikor elvileg esélyünk nincs, és simán hozzuk a meccset.

Valószínûleg csökkent az átlagsebzésed.

Magasabb tierben jobban lehet novelni jelentosen az effit. Ma PzIV napot tartottam. 15 csata, 31 kill, Oslin kituntetes, 9 gyozelem/6 vereseg. Minden gyoztes csataban 1000 evperience folott kaptam es igy is csokkent az effim 1412-rol 1411-re.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

csaba90
azért szerintem túl nagy elvárás lenne hogy a sok noob-ot normálisan ossza el a csapatok között 😄

Csaby

bujcsik555
Na jó, azt hiszem a héten se kell többet játszani. 20/20 vereség, legnagyobb esély xvm szerint eddig 37% volt. Köszönöm Wg!

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Azon kívül semmi más. xD
csaba90
A tankok neve 😄

Csaby

Ebbe a játékba mi az ami történelemhû? <#wilting>
csaba90
nekem még mindig tetszik a T110 és az E100 😊

Csaby

Saját jó

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Master91
Teszt szerverre ugye kell a 7.4 ruszki kliens, majd letölteni a teszt szerver patchét.

Saját accountal, vagy csináljak 1 ruszki accountot?
Solten
Na.. Mi van ma...?? A ruszki tankok szeretnek? <#zavart1>

Victory!
Battle: Himmelsdorf 10 July 2012 21:07:37
Vehicle: KV-3
Experience received: 2,452 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 32,392
Battle Achievements: Böelter's Medal, Top Gun, Sniper, Defender, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Saor Alba

hát ez alapján több megoldás is lehetséges.😊
Mindegy.
Ha megadom a címem,elküldöd nekem,utánvétel?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...