World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minek megint ennyi új map, ha folyton ugyanazokra dobál be???

BF3: Atomiccore

Hát nem tudom, nekem a beforgatott tornyos e100 sokkal kellemetlenebb célpont, a masut meg úgy lövöm át, ahogy akarom.😄 Persze lehet bennem van a hiba.

Badnewz, mivel te szerintem nem használod cw-n az is7-ed, csak randomban, míg kicknél pont forditott a helyzet, így biztos neked van jobb statod vele.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Milyen jól hoz prémmel😄😄

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. július 11. 14:15:56
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 1 711
Szerzett kredit: 62 421
Csatában elért Achievement: Top Gun
Forolto
Figy,én láttam mit csinált,neki a cuki kis tankok tetszettek,ilyen hogy bujkálni,meg arty meg ilyen hol vannak a hitboxok szerinted?Lõtt amit látott.

Most tulajdonképpen mirõl akarsz meggyõzni? Hogy az IS-7-el nem alkalmas a kitolatós módszer?
Az IS-7 nálam a primary CW tank, az 500+ csatámból ha 50-et mentem randomban, akkor sokat írtam. Az esetek 90%-ban masszívan rusholok vele, de volt mikor kellett alkalmazni a kitolatós technikát és mindig bejött.

Master91
1k-2k csatánál már illik bele jönnie....1k alatt lehet már Tier VI tankja simán. Tier V-VI az, ahol már komolyan kell venni az egészet.
Ezek szerint o" jol jatszott , mondtam 3k csata alatt nem gaz mert akkor azt mondja az ember hogy majd belejon....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Forolto
Hozzáteszem 1000 csatából eljutott a KV-2 ig és fullos a T-43-asa és van mellé egy M41-es artyja.

Forolto
Barátnõm húzott egy accot,akinek fingja nincs errõl a játékról,belépett pufogtatott kettõt ment egy kört és ennyi volt,namost õ 1000 csatát lejátszott,mint egy élö bot és 800as!!!! ratigje van.Namost aki ez alatt van,az nagyon messze nagyon messze kerülje ezt a játékot mert nagyon messze van agyilag ettõl.

Hát a T14 elég régi vas, inkább csak pechre gyanakszom.

Én Batchattel szoktam CW-n így spotolni, beállok a spotter helyre és orral arra nézek amerrõl jöttem, hogy minél elõbb elszelelhessek vissza, ha felfedeztek. :-) Mivel tökre papír a tank elöl-hátul így tök mindegy, hogy melyik páncélomat mutatom az ellenfél felé, átlõnek ha átakarnak.

Master91
És himmelsdorfon ez hogy valósul meg? 😄 Állnak 1 keresztezõdésbe az ellenfelek, te kidugod a segged, lõsz eggyet, és kb. enyi voltál.

messzirõl, bokorból még oké, nem is tûnik hülyeségnek
jah, masu tornya jobb szembõl mint E-100-é az tuti...
E-100 tornyát úgy szétkapom M62 gunnal közelrõl mint a fene, masu inkább megtud pattanni
Ha igy van akkor tök normális.

Úgy szokták csinálni a fejlesztõék, hogy kihoznak vmi új tankot, megvárják mig sokan megszerzik aztán "igazítanak" rajta.
De már a boltban megvehetõ a következõ csodafegyver 😊

Csak kíváncsi voltam ha már ennyire szakértõ vagy és jobban vágod a dolgokat mennyivel van jobb statod vele a játékban mert nyilván hülyeségeket beszélek.
tapasztal mas is olyat, hogy a T-14 MM-je megvaltozott a legutobbi patch ota? valahogy joval tobb tier 6-os tankot dobal be a csataba. ami csak azert bosszanto, mert a gyengecske agyuval szinte esely nincs sebezni oket. es most nem tudom, hogy ennek koszonheto-e, de az atlagbevetel is megcsappant nalam. eddig szerettem ezt a tankot, most mar valahogy kevesbe...
mijki
Jaj, van az a tank, amit úgy neveznek Archer errõl azt kell tudni hogy az ágyúja hátrafelé néz, magyarul odatolat a lõ pozícióba, lõ és már csak hûlt helye maradt a tüzelési pozíciónál. Mi haverral így játszottunk T49-el és sokszor bejött. Oda tolattunk a bokorba lõttünk és eltüntünk. Sokszor úsztuk meg így a találatokat. Régi szép idõk. <#vigyor>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Komolyan kezd izzadtság szagú lenni ahogy erõlködsz.

"Számokkal dobálózol, de a Maus-nak a tornya picit formatervezettebb mint az E100-é amire merõlegesen csapódnak be a skulók sokkal nagyobb felületen."
Mégis valamiért sokkal könnyebb belõni a Maus tornyát a löveg mellett, mint az E-100-ét és nem csak közvetlen közelrõl. Forgatással ki lehet ügyeskedni. Az E-100 tornyát legalul lehet a legkönnyebben belõni, mert az egyáltalán nem döntött, pont 90 fokos.

Összehasonlítanám az is7-el tolatós technikával elért statod az én elavult szerinted semmit nem érõ frontál módszeremmel kicsikarttal..

Hogy a te szavaiddal éljek "légy oly kedves keresd ki hol írtam azt", hogy IS-7-el csak kitolatós módszerrel küzdök. Csupán azt írtam, hogy vele is ugyanolyan jól mûködik a trükk, mint az IS-4-el. Felvilágosítanálak, hogy a pálya repertoár elenyészõ része városi pálya, az IS-7 meg eléggé offenzív jellegû tank, ritkán lehet és kell alkalmazni a kitolatós trükköt.
A küzdelmek csak elenyészõ része zajlik 1 vs 1-ben, az IS-7 meg optimális esetben csak egyetlen tank fele tudja mutatni tökéletesen az orrát, ettõl függetlenül a legjobb frontpáncélja valszeg az IS-7-nek van, de korántsem belõhetõ. Aki nem tudja belõni szembõl, az:
-messzirõl lõ rá
-noob
-szerencsétlen és szívatja a random

A stat összehasonlítást nem értem, tréningben akarod elpróbálni? Vagy most engedélyt kérsz arra, hogy megnézzed az IS-7 statom vagy mi?

+1
ehhez szokj hozzá, rengeteg olyan "gamer" van aki akár 10.000!!!! csata után is full hülye hozzá :S:S:S
Hatalmas szögben döntött...😊 amit 5-bõl 3-szor 100m-rõl is átlövök átlagban is7-el és nem kis felületet kell eltalálni míg a maus 20mm-rel gyengébb tornya ívelt és vagy a közepén lövöd el vagy ha szerencséd van az alsó részét találod el amirõl rápattan a testére.

Persze ez nem mérvadó és a stat sem túl jó, rosszul használom tudom a kitolatós módszer a nyerõ.
Mivel a hasa hatalmas felület és minden ágyú annyira pontos, hogy vígan eltalálja elõre hátra mozgás közben is és nem szoktak pattanni róla ...😊 Az oldala papír ha nem a spaced armort lövik hanem alatta és mikor kigurulsz lõni a mumusa(front páncél döntött része amit elég nagy százalékban átütnek ha nem megfelelõ szögben áll és elég nagy felület) szinte merõlegesen ordibál ide lõjetek.

Hat sracok en nem szoktam senkit fikazni ( aki ismer az tudja) de ez most ki kivankozik belolem.....
En ha sz eretek jatszani egy jatekkal az azert van mert sikerelmenyem van vele, nagyot fordult a vilag ugylatszik mert ez a jatek vonza a mazochista nyomorultakat, egyszeruen nem tudom megerteni hogy a 3k feletti cstaval rendelkezo 1000eff koruli vagy az alatti gamerek(mivel 3k csata alatt elfogadhato hogy majd 1szer belejonnek) minek jatszanak, elvezik hogy szopatjak oket vagy mi??? az elmult tobb tucat csataban egeszen elkepeszto alakokkal talakoztam.....
Nem ertem..... azert mert ingyen is lehet egy jatekkal jatszani nem fogok vele jatszani es elrontani masok szorakozasat ha hulye vagyok hozza ,elnezest ha megbantottam vkit DE ezt mar nem lehet idekekkel birni.....nem linkelek replayt vagy screenshot-okat de sztem sokan tudjak mirol beszelek

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Mért csapódnának be a lövedékek merõlegesen az e100 tornyába, mikor döntött? Csak egy vékony függõleges csík van a torony alján, az meg csak kis távolságból játszik. Egyébként jóval gyengébb a maus tornya, ráádásul 20mm-el vékonyabb is szembõl, mint az e100 torony.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Master91
Már rántom is le az orosz klienst!
kösz az információt,most azthiszem dugig lesz a teszt,az éles meg úgymond kiürül😊
Eagle16
Biztos hogy menni fog EU-sal is.

link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

honnan van az információ? eus accal betudok majd jelentkezni vagy orosz verzió?
holnap teszt szeró????? 😄
Számokkal dobálózol, de a Maus-nak a tornya picit formatervezettebb mint az E100-é amire merõlegesen csapódnak be a skulók sokkal nagyobb felületen. Összehasonlítanám az is7-el tolatós technikával elért statod az én elavult szerinted semmit nem érõ frontál módszeremmel kicsikarttal..
Eagle16
Holnap kezdõdik a teszt.

Itt van pár új pálya amik benne lesznek:

egy
kettõ
három
négy
öt
hat
hét

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

hát ja, olyan 18k az ágyú, de ott van rajta a 105-ös még mindíg, ami azért 300at sebez, és 165-öt visz át, tegnap vitte az IS-3-at is szembõl, lehet azért alkotni. Meg sunyulni kell a zanócban, az a tédé dolga
Koridor
Vajon mi alapján számolják hogy ki hogy melyik tank kifejlesztése mennyi xp?
A T8-as közepes tank T44-es 93e xp, a KV4 nehéz tank meg csak 53e xp <#nemtudom>

Nem írtad hogy csak annál, de akkor ne is írd hozzá pluszként, mert nem csak nála mûködik. E-100-nál sztem legalább olyan jól mûködik, vicces hogy azt írod hogy a löveg mellett átlõhetõ az E-100 mikor utána meg azt írod, hogy a Maus jobb ebben a kitolatósban, mikor szembõl papírabb a tornya, mint az E-100-nak. Picit gondold át amiket írsz. IS-7 ugyanúgy jó erre, ha szembõl kiállok vele max a noobok nem lövik át, azok ellen meg IS-4-el sincs szükség kitolatósdira. T10 heavyk közül 50B-vel nem ajánlatos csinálni, T110-el is még mûködik, de nagyon oda kell figyelni a szögekre, beforgatásoknál is jellemzõ hiba T110 usereknél, hogy túlforgatják a tankot és simán lõhetõ az oldalpáncél.

Ja, de és mire az a ágyú meglesz rá? Áh....meg most berak tier x-be is...pfff

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Master91
Ez a tolatós módszer még is milyen ?
a francia tier 6-ossal, az ARL V39-cel végülis sztem nem olyan gikszer, van neki egy 212 penes ágyúja, ami minden 8-ast átvisz tudtommal, najó nem mindenhol. pölö KT, de IS-3 lõhetõ, Löwe is, 4502A is, AMX 50 100 is, max a KV-4 húzósabb kicsit.
kerla
Már kezdetektõl látszott, hogy prém nélkül hosszú játék ez biza. Én csakis akkor játszok ha tudok prémesedni és ki is tudom használni. De még így is kellett vennem pár med prém tankot, amivel a nagyok mínuszait kompenzálom és lényegében a creditet keresem, mert már az arty sem annyira jó rá, esetleg még a Humi jól hoz, de egy GW Panther kalap kakker. Tehát egy E-100 kör után jönnek sorba a T-25, kezdeti prém Sherman, B2, és így már kerestem is creditet.

Többet nem akartam szánni prém tankra, de komolyan gondolkodóba estem egy prém Jagdtiga vagy Löwe beszerzésén, ha a jövõbene setleg akarok még új tankot venni creditbõl...

A mostani helyzetet mindenképpen meg kell változtatni, mert a középsõ tierek majd egy éve játszhatatlanok már.

Szerintem teljesen rendben van, nem szoktam élvezni különösebben amikor T8-9el egy csóri T5 jön felém, én meg egy lövésbõl dezintegrálom. És voltam én is eleget a másik oldalán ennek, nem volt kellemes.

Magasabb tierû(+2 tier) tankok ellen meg senki se szeret játszani szerintem. Ha ez igaz, nagyon jót fog tenni a játékélménynek szerintem.

tornyon a löveg mellett😄
Mi nem, na de a kedves devek... 😊

Minél tapasztalatlanabbul kerül valaki top tierbe, annál kisebb eséllyel fogja tudni fenntartani a tankját prémium vagy prémtank nélkül. Ha pedig már eljutott odáig, vérpistikének derogálna kisebb tankkal menni, elvégre nem azért ül IS-7-ben 2k csata után, hogy valaha is újra szembesüljön nagyobb tankokkal...

az a baj, hogy megint az egyik végletbõl a másikba estek. A kis Pz38-akkal pl, amik még nem dedikált scoutok, nagyon csúnyán kiszúrt az MM, pedig a szerencsétlenek csak PzIV-et szerettek volna, nem scoutolni, elvégre van 150 csata a hátuk mögött, és általában azt sem tudják, hol vannak.
Tier6 szintén orbitális szívás, néha még tapasztalt játékosként is.
Ezeken kellett volna csiszolni, MM korláttal, amit egyébként sok egyéb tanknál sikeresen bevált.

De neeem, inkááb felváltják az egyébként többségében elfogadható rendszert egy ilyen légbõlkapott ötlettel, amibõl természetesen oltári blama lesz, akárcsak új "játékmódokkal", és 1-2 peccs után állíthatják vissza majd az elõzõ rendszert, akárcsak amikor azzal az elsõ 10 csatában top tank leszel dologgal próbálkoztak.

Mármint plusz 2 tier na.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

légy oly kedves keresd ki hol írtam azt, hogy csak vele kivitelezhetõ. az is4-el máshogy nem lehet hatalmas elõnyre szert tenni és gondolom azért írtam 😊 mondj még egy módszert amivel biztonságban érzed magad benne.
e100 kitolatós módszer át lehet lõni a torony mellett, amcsi heavy tankokkal csak kis szögben lehet forgatni mert gyenge az oldaluk és a hull down picit hasznosabb, az is7-el 5* annyit pattognak ha szemben vagy kitolatás helyett.. Maus az egyetlen ahol úgy mûködik vagy talán jobban a kitolatós módszer mint az is4-nél. 9-es vk-t nem tudom ritkán találkoztam vele.
Szerintem plusz + tier lenne az elfogadható. Mert 2 tier-el magasabb ellen még lehet esélyed.

De efölött már nem igazán(most ilyen KV-2 troll gun meg ilyesmi ez kivétel persze)

De legalább lenne értelme tier 6-ban fejlõdni. Mert most se a francia, se a német TD-ágat azért nem kezdem el, mert nem bírnám a tier 6-os szenvedést.

Hát azért az IS-4 nem kutya XD
nekem jobban megy vele mint IS-7-el....

IS-7: 306 csata 475 kill 2550damage/battle
IS-4: 113 csata 226 kill 2937damage/battle
Sziasztok. Uyge azt tudjáok, hog a +/-1 az csak battletierre vonatkozik? Tehát nem közvetlen tierre. szóval ha a battletiert változtatják, végsõ soron a sima tier változik, de nem olyan drasztikusan. Pölö a te egy Tigrissel vagy, ami tier 7, és tier 9-be kerülsz, akkor olyan lesz a tier 9, hogy max egy, vagy kettõ 9-es lesz, nagyja 8-as, 7-es, és az alatt, sztem az meg már nem jelent gondot a tigrisnek. Ha jól játszol simán lehet eredményesnek lenni, mint nekem tegnap Fisherman's Bay-en, ahol egyedül ettem meg a T110-et, az a hülye az IS-4-esünket lõtte, az IS-4 meg õt, de nem tudta sebezni, én meg szépen durrogtattam a pocakját, aztán 74 hp-val elmenekült a városban, és amikor merõlegesen feltûnt az egyik utcában, nem kegyelmeztem😄D
Egy párszor õ is eltalát, fájt is rendesen. De legalább az E-50 lepattant😄
Aztán a 261 úgy gondolta, hogy nem kell nekem az a 120hp😄
Ilyenekre szokták szerintem a WG-sek írni, hogy nem pontos a találatok megjelenítése.

[HUN]Kami*, kiskami*

Jah, az oldala tényleg eléggé varázspáncél, kicsit túl sokat is bír ki, de szembõl nevetséges, még beforgatva is.

Jól bemákolta azt lövést. Kb 100ból 1x jön be egy ilyen 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Keresd a hibát:

Egy t8-as csinálhatta, nagyobb nem volt a környéken, dammage panel mutatja a sebzést.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Viszont az artyk jobban el fognak oszlani, fõleg ha széthúzzák õket T10-ig.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A tier szûkítésnek egyetlen hatása lesz: a kevésbé skillesek (nem akarok csúnyán fogalmazni) sokkal hamarabb jutnak high tierbe top tanknak és kevesebbet kell armolniouk a fenntartáshoz (hiszen a farmtank is kedvezõbb besorolásban esz ergó többet lehet vele keresni). Ezt akarjuk? 😊