World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF3: Atomiccore
Badnewz, mivel te szerintem nem használod cw-n az is7-ed, csak randomban, míg kicknél pont forditott a helyzet, így biztos neked van jobb statod vele.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. július 11. 14:15:56
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 1 711
Szerzett kredit: 62 421
Csatában elért Achievement: Top Gun
Az IS-7 nálam a primary CW tank, az 500+ csatámból ha 50-et mentem randomban, akkor sokat írtam. Az esetek 90%-ban masszívan rusholok vele, de volt mikor kellett alkalmazni a kitolatós technikát és mindig bejött.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
messzirõl, bokorból még oké, nem is tûnik hülyeségnek
E-100 tornyát úgy szétkapom M62 gunnal közelrõl mint a fene, masu inkább megtud pattanni
Úgy szokták csinálni a fejlesztõék, hogy kihoznak vmi új tankot, megvárják mig sokan megszerzik aztán "igazítanak" rajta.
De már a boltban megvehetõ a következõ csodafegyver 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"Számokkal dobálózol, de a Maus-nak a tornya picit formatervezettebb mint az E100-é amire merõlegesen csapódnak be a skulók sokkal nagyobb felületen."
Mégis valamiért sokkal könnyebb belõni a Maus tornyát a löveg mellett, mint az E-100-ét és nem csak közvetlen közelrõl. Forgatással ki lehet ügyeskedni. Az E-100 tornyát legalul lehet a legkönnyebben belõni, mert az egyáltalán nem döntött, pont 90 fokos.
Összehasonlítanám az is7-el tolatós technikával elért statod az én elavult szerinted semmit nem érõ frontál módszeremmel kicsikarttal..
Hogy a te szavaiddal éljek "légy oly kedves keresd ki hol írtam azt", hogy IS-7-el csak kitolatós módszerrel küzdök. Csupán azt írtam, hogy vele is ugyanolyan jól mûködik a trükk, mint az IS-4-el. Felvilágosítanálak, hogy a pálya repertoár elenyészõ része városi pálya, az IS-7 meg eléggé offenzív jellegû tank, ritkán lehet és kell alkalmazni a kitolatós trükköt.
A küzdelmek csak elenyészõ része zajlik 1 vs 1-ben, az IS-7 meg optimális esetben csak egyetlen tank fele tudja mutatni tökéletesen az orrát, ettõl függetlenül a legjobb frontpáncélja valszeg az IS-7-nek van, de korántsem belõhetõ. Aki nem tudja belõni szembõl, az:
-messzirõl lõ rá
-noob
-szerencsétlen és szívatja a random
A stat összehasonlítást nem értem, tréningben akarod elpróbálni? Vagy most engedélyt kérsz arra, hogy megnézzed az IS-7 statom vagy mi?
ehhez szokj hozzá, rengeteg olyan "gamer" van aki akár 10.000!!!! csata után is full hülye hozzá :S:S:S
Persze ez nem mérvadó és a stat sem túl jó, rosszul használom tudom a kitolatós módszer a nyerõ.
Mivel a hasa hatalmas felület és minden ágyú annyira pontos, hogy vígan eltalálja elõre hátra mozgás közben is és nem szoktak pattanni róla ...😊 Az oldala papír ha nem a spaced armort lövik hanem alatta és mikor kigurulsz lõni a mumusa(front páncél döntött része amit elég nagy százalékban átütnek ha nem megfelelõ szögben áll és elég nagy felület) szinte merõlegesen ordibál ide lõjetek.
Hat sracok en nem szoktam senkit fikazni ( aki ismer az tudja) de ez most ki kivankozik belolem.....
En ha sz eretek jatszani egy jatekkal az azert van mert sikerelmenyem van vele, nagyot fordult a vilag ugylatszik mert ez a jatek vonza a mazochista nyomorultakat, egyszeruen nem tudom megerteni hogy a 3k feletti cstaval rendelkezo 1000eff koruli vagy az alatti gamerek(mivel 3k csata alatt elfogadhato hogy majd 1szer belejonnek) minek jatszanak, elvezik hogy szopatjak oket vagy mi??? az elmult tobb tucat csataban egeszen elkepeszto alakokkal talakoztam.....
Nem ertem..... azert mert ingyen is lehet egy jatekkal jatszani nem fogok vele jatszani es elrontani masok szorakozasat ha hulye vagyok hozza ,elnezest ha megbantottam vkit DE ezt mar nem lehet idekekkel birni.....nem linkelek replayt vagy screenshot-okat de sztem sokan tudjak mirol beszelek
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A T8-as közepes tank T44-es 93e xp, a KV4 nehéz tank meg csak 53e xp <#nemtudom>#nemtudom>
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Többet nem akartam szánni prém tankra, de komolyan gondolkodóba estem egy prém Jagdtiga vagy Löwe beszerzésén, ha a jövõbene setleg akarok még új tankot venni creditbõl...
Szerintem teljesen rendben van, nem szoktam élvezni különösebben amikor T8-9el egy csóri T5 jön felém, én meg egy lövésbõl dezintegrálom. És voltam én is eleget a másik oldalán ennek, nem volt kellemes.
Magasabb tierû(+2 tier) tankok ellen meg senki se szeret játszani szerintem. Ha ez igaz, nagyon jót fog tenni a játékélménynek szerintem.
Minél tapasztalatlanabbul kerül valaki top tierbe, annál kisebb eséllyel fogja tudni fenntartani a tankját prémium vagy prémtank nélkül. Ha pedig már eljutott odáig, vérpistikének derogálna kisebb tankkal menni, elvégre nem azért ül IS-7-ben 2k csata után, hogy valaha is újra szembesüljön nagyobb tankokkal...
az a baj, hogy megint az egyik végletbõl a másikba estek. A kis Pz38-akkal pl, amik még nem dedikált scoutok, nagyon csúnyán kiszúrt az MM, pedig a szerencsétlenek csak PzIV-et szerettek volna, nem scoutolni, elvégre van 150 csata a hátuk mögött, és általában azt sem tudják, hol vannak.
Tier6 szintén orbitális szívás, néha még tapasztalt játékosként is.
Ezeken kellett volna csiszolni, MM korláttal, amit egyébként sok egyéb tanknál sikeresen bevált.
De neeem, inkááb felváltják az egyébként többségében elfogadható rendszert egy ilyen légbõlkapott ötlettel, amibõl természetesen oltári blama lesz, akárcsak új "játékmódokkal", és 1-2 peccs után állíthatják vissza majd az elõzõ rendszert, akárcsak amikor azzal az elsõ 10 csatában top tank leszel dologgal próbálkoztak.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
e100 kitolatós módszer át lehet lõni a torony mellett, amcsi heavy tankokkal csak kis szögben lehet forgatni mert gyenge az oldaluk és a hull down picit hasznosabb, az is7-el 5* annyit pattognak ha szemben vagy kitolatás helyett.. Maus az egyetlen ahol úgy mûködik vagy talán jobban a kitolatós módszer mint az is4-nél. 9-es vk-t nem tudom ritkán találkoztam vele.
De efölött már nem igazán(most ilyen KV-2 troll gun meg ilyesmi ez kivétel persze)
De legalább lenne értelme tier 6-ban fejlõdni. Mert most se a francia, se a német TD-ágat azért nem kezdem el, mert nem bírnám a tier 6-os szenvedést.
nekem jobban megy vele mint IS-7-el....
IS-7: 306 csata 475 kill 2550damage/battle
IS-4: 113 csata 226 kill 2937damage/battle
Egy párszor õ is eltalát, fájt is rendesen. De legalább az E-50 lepattant😄
Aztán a 261 úgy gondolta, hogy nem kell nekem az a 120hp😄
[HUN]Kami*, kiskami*
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"