World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Csata: Airfield 2012. július 11. 18:51:58
Jármû: Churchill
Szerzett tapasztalat: 1 346
Szerzett kredit: 29 398
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
Harmadik Top Gun-om ma. Én már félek...mi a fene van? Három Top Gun? Kezdek beszarni...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Vereség
Csata: Steppes 2012. július 11. 18:45:48
Jármû: M12
Szerzett tapasztalat: 37
Szerzett kredit: 5 191 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 2 000)
Tiszta idióta csapat,csak a tk ment nekik.
Nekem lesz T110Ealárhány (a tornyos) és M48.
De az igazi az lenne, ha versenyeztetnék a T10-es medeket.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
es igen, van belole a garazsban 😊
Kíváncsi vagyok mennyi lesz a Batnek, amilyen gecik visszaadják neki az induló 1600 hp-t, persze t10-ben.
Egyébként kijött a tegnapi videó angolul is: http://worldoftanks.eu/news/3045-asap-video-interview-part-ii/
Ezt azért tudod,ha már a franciákból leckéket vettem tõled...Ami nem snyalás,hanem hízelgés,de legyen köszönet..
De szó ami szó belementél a pimaszságmutató vörös skálájába.
Viszont láttam a smile-t a mondatod végén,ami megkülönböztet a sok okos civil általi hsz-tõl..
Mielõtt elmondanám,h a spanom spanjának a spanja mondta,mi van a Gripenekkel:Te ezt a faxságot hol hallottad/melyik jól informált civiltõl?:"Nálad van a vákuumcsomagoló amivel lezsírozvaelpakolják a hangárba az éves PR bemutató után?"
Ott túl nagy az egó olyankor hogy ilyet tegyen. <#nyes>#nyes>
Engem mondjuk totál nem izgat, E-50-ben és T-54-ben is van 350-350 ezer xp, nem kapcsoltam be a gyorsított képzést sokáig. :-)
Azért 1 arty splas, meg 1 seggbelövés között van különbség.
Mondjuk az Su is láthatta az indikátoron, hogy elölrõl lõtték meg.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
A BatChat-rõl tényleg semmi nincs...lehet meglepetésnek szánják, holnap kiderül milyen lesz 😊
Na meg a Tier 10-es TD statok se jöttek...hmm.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Én repülõkkel foglalkozom és repülök,de ez nem az...Vicc.Amint a sóvárgók megkaplyák a belépési acc-ot,azonnal látni fogják...Még akkor is,ha x vesztes csata után megkapják a köv repülõt.Az irányítás miatt sztem ez halott ötlet.Nem jó.A lövés arány ebbõl kifolyólag vicc..pár %
Maradok a munkámnál...
A T-54-et meg mintha buffolnák picit, pedig azt akartam nagyon eladni, hmmm, meglássuk.
De nem igaz, hogy a Batchat 25t-rõl még mindig semmit nem bírnak böfögni.
Ugyan arra a bokorra pályáztunk. (én AC 48)
Véletlen 1máshoz súrolódtunk, és ebben a pillanatban õ bekapott a túloldalról 1 200as sebzést.
Látom fordul rám. Írom neki, hogy túloldalról lõtték, ekkor bekap még 1 200ast.
Eltelik 1-2 másodperc és rám lõ, de lepattan.
Kb 1 percébe került , hogy rájöjjön, hogy nem én vagyok az ellenfél.
(biztos nem az ütközéstõl ment le 200, mert nem kaptam büntit)
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
afk=teamkill ez a véleményem,tehát meg kell ölni
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Nálad van a vákuumcsomagoló amivel lezsírozvaelpakolják a hangárba az éves PR bemutató után? 😊
AFKsokat leszarom, mint lentebb írtam én megértõ vagyok ezen a téren. REal Life first!
Ma voltam fent délután 120 fõ "terhelte" a szervert, legalább 10k ember kéne, hogy nem legyen ilyen keveredés tierekben.