World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Su-85-nek eddig jobb volt a DPM-je, mint a 100-asnak.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A Bat-et elvileg ingyé kapjuk, szal lehet megúszod 20-22 millából, feltéve ha nem lesznek heavy árban a medek is.

Negatív, Kickgunner néven leledzek.

ja! az mas 😊
Az nem egylövésezi a mezõny 3/4-ét, ha top tier.

..csak az alfa sebzest neztem, h rosszabb lenne, mint a 122es. nem szamoltam dpm-et.
Eagle16
Mondjuk ez lehet hogy 30 millió kredit körül lesz 😄 Annyim meg nem lesz akkor se ha eladok mindent, de a teszten hamar összejön a pénz mindenre.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Churchillel nem nehéz,max t6-ba rak be,de jó eséllyel t5,ahol a prémeknek nincs ellenfelük.T14-el kerültem már olyan csatába is ahol a legtöbb ellenfél t2-t3 volt.

T28 cikk, még csak Paint-es képpel, de amint megjön a külhonba szakadt emberem, cseréljük.

Ezzel a nickkel vagy WoT-on?

Az mitõl OP? 100-assal a pontosság és a DPM is jobb.

Gyõzelem!
Csata: Airfield 2012. július 11. 18:51:58
Jármû: Churchill
Szerzett tapasztalat: 1 346
Szerzett kredit: 29 398
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész

Harmadik Top Gun-om ma. Én már félek...mi a fene van? Három Top Gun? Kezdek beszarni...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Vereség
Csata: Steppes 2012. július 11. 18:45:48
Jármû: M12
Szerzett tapasztalat: 37
Szerzett kredit: 5 191 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 2 000)
Tiszta idióta csapat,csak a tk ment nekik.

Eagle16
Nekem lesz T-62A, E-50M, Object 268, BatChat, meg talán a T110E3 is belefér majd a free xp keretbe.

Nekem a négy t10 medbõl három egybõl meglesz, (E-50M, T-62A, Bat 25t), szívesen segítek majd, ha gondolod.

.. en legszivesebben a su100 top 122eset cserlnem le vele. igy is magasan veri mind a nemet, mind a us td-ket..
Bármi ami új és kéznél van.

Nekem lesz T110Ealárhány (a tornyos) és M48.

De az igazi az lenne, ha versenyeztetnék a T10-es medeket.

Jó kérdés, ha a Su-100 nem kap valami mást a 85BM helyére, akkor igencsak meg lett rövidítve XP-ügyileg.

Mit terveztek tesztelni?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ez csak az általános köznépi felfogás hogy a magyar gripenek az alkalmankénti repülõnapon jók kiállítva hogy ilyen is van itt errefelé mert repülni nem sokat repülnek kevés a büdzsé okán. <#zavart1>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

De vajon ezt az ágyút akkor kiveszi ka játékból vagy hozzácsapják a SU-100-hoz? Mert emlékeim szerint csak a SU-85 tudja használni.

Holnap késõ este ki jön tesztszerverre? Sok lesz a munka a következõ hetekben.

..teljesen jogos h a kv utan vegre a su85 is vegre megkapja a maget. egy percig nem fog hianyozni tier5ben egy 167penes 300as sebzesu agyu.. nincs megegy ilyen op tank tier5ben evvel az agyuval. lehet meg massal is boven farmolgatni.

es igen, van belole a garazsban 😊
Akkor ez megint ilyen 30-50 hp-s tili-tolizás lesz, hogy ne kelljen túl sok hp-t adni a t10 medeknek.

Kíváncsi vagyok mennyi lesz a Batnek, amilyen gecik visszaadják neki az induló 1600 hp-t, persze t10-ben.

Egyébként kijött a tegnapi videó angolul is: http://worldoftanks.eu/news/3045-asap-video-interview-part-ii/

Nem,de 300méter magasról nem menjek már a folyóba 1 könnyû repülõvel.

A csávónak valszeg annyi agya volt, hogy látta, hogy piroslik az indikátor, én meg pont közvetlenül mögötte megyek, mert addigra már csak pár méter volt köztünk, egyébként kis arty volt, talán t5-ös, sokat nem kapott le belõle, pontosan nem emlékszem mivel voltam, talán t6-7-el, az tuti hogy német med volt, az sem sebez túl nagyot.

Tisztellek,becsüllek,meg még kedvellek is😊
Ezt azért tudod,ha már a franciákból leckéket vettem tõled...Ami nem snyalás,hanem hízelgés,de legyen köszönet..
De szó ami szó belementél a pimaszságmutató vörös skálájába.
Viszont láttam a smile-t a mondatod végén,ami megkülönböztet a sok okos civil általi hsz-tõl..
Mielõtt elmondanám,h a spanom spanjának a spanja mondta,mi van a Gripenekkel:Te ezt a faxságot hol hallottad/melyik jól informált civiltõl?:"Nálad van a vákuumcsomagoló amivel lezsírozvaelpakolják a hangárba az éves PR bemutató után?"

Ugyanmár elvárni valakitõl hogy beismerje a hibáját miután már dredd bírói módon igazságot szolgáltatott nagy elánnal? 😄
Ott túl nagy az egó olyankor hogy ilyet tegyen. <#nyes>

Mihez képest? Most a heavyknél a legolcsóbb az E-100, az 183 ezer, a legdrágább meg az AMX-50B 212 ezer xp-vel.
Engem mondjuk totál nem izgat, E-50-ben és T-54-ben is van 350-350 ezer xp, nem kapcsoltam be a gyorsított képzést sokáig. :-)

Ne haragudj, de ezen jót nevettem.
Azért 1 arty splas, meg 1 seggbelövés között van különbség.
Mondjuk az Su is láthatta az indikátoron, hogy elölrõl lõtték meg.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Eagle16
HP.

Ó ha csak az lenne.... az utóbbi 1 hétben mást nem hallok mint hogy WHOOOOOOOOOSSSSSSSHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEWHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM egész nap mert reptetik a madarakat.

Ez a "Reduction of strength;" a hp-ra vagy páncélra vonatkozik?

210 az már jó sok lenne...😄
ezt most nem egeszen ertem ... legyen a folyo elott racs vagy mi??

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Azt írta Overdög, hogy 180-210k xp között lesznek nemzettõl függõen.

és arról van info mennyi xp lesz kigrindelni a tier10es tankokat!???
Pfff, vannak sajnos ilyen agyhalottak, egyszer Mountain Passn-él a híd északi lábához álltam valamilyen német meddel, közvetlenül elõttem olyan 30 méterrel kempelt egy T-44, épp akkor érkeztem oda mikor közénk lõtt egy ellenséges arty, én a pofámba kaptam a splasht, a T-44 noob meg a hátába, amitõl azt hitte, hogy én lõttem seggbe, mögém tolatott majd seggbe lõtt és mint aki jól végezte dolgát le is lépett, majd ráírtam, hogy bazzeg az arty volt és nem én ezt nem hitte el, majd még egy srác aki látta megerõsített engem, erre befogta a pofáját de egy sorry nem hangzott el a részérõl.

Eagle16
Ja...pedig pont azt akartam eladni, mert már benne van 212k xp...persze az E-50-net meg nerfelik, amivel még kéne kb. 140k 😄

A BatChat-rõl tényleg semmi nincs...lehet meglepetésnek szánják, holnap kiderül milyen lesz 😊

Na meg a Tier 10-es TD statok se jöttek...hmm.

ha 5 perc múlva is ott fog állni, az afk, akár fosik akár telefonál

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Ezt aláírom..Ahogy mondtam kb 1 hónapja ne sem léptem oda..Vicc..Simán berepülök a folyóba,simán leszed 1 magasabb tier 1 sorozattal.Egyébként valóban vicc,h csak ilyen kevés embert engednek játszani.Élvezhetetlen.Nincs(volt) semmilyen mód nálam,de már a csatakiosztásnál tudtam,h mit tudok.Max nézegettem,h h reagál a bill/egérre a repülõ.Valóban magasabb tiernek olyAn voltam,mint itt 1 tier 5nek a LTRAKTOR.
Én repülõkkel foglalkozom és repülök,de ez nem az...Vicc.Amint a sóvárgók megkaplyák a belépési acc-ot,azonnal látni fogják...Még akkor is,ha x vesztes csata után megkapják a köv repülõt.Az irányítás miatt sztem ez halott ötlet.Nem jó.A lövés arány ebbõl kifolyólag vicc..pár %
Maradok a munkámnál...

s ha csak kidobta a játék és igyekszik vissza?😄 vagy rájött a szapora esetleg telefon vagy egyéb elfoglaltság ütött közbe? lehet 1 perc múlva megérkezik és lehozza a kört nektek volt már rá példa.
E-50-nél uccsó sor gondolom azt akarja jelenteni, hogy lassabban fog szûkülni a célkereszt és lassabban fog tölteni a 105-ös. Meg még maga a tank is rosszabbul fog fordulni... Asszem megy ki a garázsból.
A T-54-et meg mintha buffolnák picit, pedig azt akartam nagyon eladni, hmmm, meglássuk.

De nem igaz, hogy a Batchat 25t-rõl még mindig semmit nem bírnak böfögni.

Azt a marha Su152-ét.
Ugyan arra a bokorra pályáztunk. (én AC 48)
Véletlen 1máshoz súrolódtunk, és ebben a pillanatban õ bekapott a túloldalról 1 200as sebzést.
Látom fordul rám. Írom neki, hogy túloldalról lõtték, ekkor bekap még 1 200ast.
Eltelik 1-2 másodperc és rám lõ, de lepattan.
Kb 1 percébe került , hogy rájöjjön, hogy nem én vagyok az ellenfél.
(biztos nem az ütközéstõl ment le 200, mert nem kaptam büntit)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

inkább gratulálni kellene neki?
afk=teamkill ez a véleményem,tehát meg kell ölni

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Hélo', te mit csinálsz a Gripenekkel?

Nálad van a vákuumcsomagoló amivel lezsírozvaelpakolják a hangárba az éves PR bemutató után? 😊

Én csak az artikat gyûlölöm, 1-2x elpattant már a húr és ilyenkor nem vagyok részrehajló, a sajátokkal kezdem 😄

AFKsokat leszarom, mint lentebb írtam én megértõ vagyok ezen a téren. REal Life first!

Tegyük hozzá, hogy az esténként fent lévõ 200 emberrel nem lehet jó MM-at csinálni WoWp-ban!

Ma voltam fent délután 120 fõ "terhelte" a szervert, legalább 10k ember kéne, hogy nem legyen ilyen keveredés tierekben.

Fene, ez még növekszik is? Pedig egy idõben tervben volt hogy minden napot 3 friendly legyilkolásával zárok, de ezek szerint elég hamar hidegre tehetnek permabannal 😊

Master91
minek nyírjátok ki az afk-osokat?