World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jatekosallomany minosegerol mindent elmond:
Defeat
Battle: Karelia (foglalos baromsag) 11 July 2012 21:11:58
Vehicle: Lorraine39 L AM
Experience received: 349
Credits received: 8,557
Battle Achievements: Top Gun
Defeat
Battle: Karelia (foglalos baromsag) 11 July 2012 21:11:58
Vehicle: Lorraine39 L AM
Experience received: 349
Credits received: 8,557
Battle Achievements: Top Gun
Saor Alba
Hánemigazmá', elõ a farbával vagy marajá' csöndben, rejtélyeskedsz már itt nekem. 😊
Gyere inkább World in Conflictozni, összeszedünk még pár embert, aztán mehet az össznépi atomháború😄
Jóvanmár, meleg van a szobában vagy mi? 😊
Pilóta éppen vagyok, mondjuk nem Gripenen, én ésszel repülök nem benyával. 😛
Pilóta éppen vagyok, mondjuk nem Gripenen, én ésszel repülök nem benyával. 😛
Mivel nem kell 30 órán át nyomni, sztem annyira nem is volt repeta 😊
Jó kis hent, kell az a magamfajta kockának - pont jó volt arra hogy akkoriban tartsak 2-3 nap WOt szünetet 😊
Jó kis hent, kell az a magamfajta kockának - pont jó volt arra hogy akkoriban tartsak 2-3 nap WOt szünetet 😊
Én is kedvelem a Warhammert, de hát repetitív játékmenet, ami fél óra után már semmi újat nem nyújt, egyhangú, monoton, papapapa <#vigyor2>#vigyor2> ízlések és pofonok persze
Asszem minden országban ahova Gripen ment, ott kitört valami korrupciós balhé! 😄
Még mindíg nem értem hol gázolok át a lelkeden, egy rossz szót nem írok sehol a Gripenekrõl....
Na mind1, hanyagoljuk annyit nem ér hogy egyel több "rajongóm" legyen. De ha guglizol akkor ezek szerint se nem pilóta nem vagy, se nem valami mûszerész a G hangárában...
Na mind1, hanyagoljuk annyit nem ér hogy egyel több "rajongóm" legyen. De ha guglizol akkor ezek szerint se nem pilóta nem vagy, se nem valami mûszerész a G hangárában...
Te lammaer én úgy szeretlek, úgyhogy inkább ne beszélj a Gripenekrõl, nem akarom, hogy ez megváltozzon. 😛
Egyébként, amikor katona voltam /1994-95/, akkor volt ez a 10 órát repül egy pilóta/év, most már sokkal jobb a helyzet, nemtom mennyit repülnek, de amikor Kecskemét felé járok nagyon sokszor látom a levegõben õket. A nem tud megfordulni a határon belül, meg no comment 😄.
Most ugrott be, hogy nem rég voltak Svédországban éleslövészeten.
Na kigugliztam; olyan ezer párszáz órát repül a 12+2 Gripen évente, szerzõdés szerint 10 év alatt 16.800 órát lehet repcsiznünk, jelenleg még nem tartunk az arányosan kirepülhetõ idõnél, mert eleinte nem pörögtek úgy ,mivel Kanadában képzõdtek a pilóták. Most már pörgetik õket rendesen, tavaly fél milliárddal meg kellett toldani a kerozin büdzsét augusztusban, mert idõ elõtt elfüstölték az éves penzumot.
Egyébként, amikor katona voltam /1994-95/, akkor volt ez a 10 órát repül egy pilóta/év, most már sokkal jobb a helyzet, nemtom mennyit repülnek, de amikor Kecskemét felé járok nagyon sokszor látom a levegõben õket. A nem tud megfordulni a határon belül, meg no comment 😄.
Most ugrott be, hogy nem rég voltak Svédországban éleslövészeten.
Na kigugliztam; olyan ezer párszáz órát repül a 12+2 Gripen évente, szerzõdés szerint 10 év alatt 16.800 órát lehet repcsiznünk, jelenleg még nem tartunk az arányosan kirepülhetõ idõnél, mert eleinte nem pörögtek úgy ,mivel Kanadában képzõdtek a pilóták. Most már pörgetik õket rendesen, tavaly fél milliárddal meg kellett toldani a kerozin büdzsét augusztusban, mert idõ elõtt elfüstölték az éves penzumot.
Tudod, vki szerint a Tigris jó, vki szerint meg szar.
Ízlések és rokonok, nekem a single nagyon tetszett. Talán azért mert wh40k rajongó is vagyok és bizony az RTSen kívül nem nagyon volt belõle más az utóbbi idõben, és régen is csak a körökre osztott stratégiákban volt elfogadható.
Hamarost végigtoltam aztán uninstall.
Ízlések és rokonok, nekem a single nagyon tetszett. Talán azért mert wh40k rajongó is vagyok és bizony az RTSen kívül nem nagyon volt belõle más az utóbbi idõben, és régen is csak a körökre osztott stratégiákban volt elfogadható.
Hamarost végigtoltam aztán uninstall.
Sziasztok!
szovjet t-43as med. legénységnek milyen képességeket ajánlotok?
hatodik érzék,halálos szem,kuplung égetõ + rádiós/töltõnek javítás jó lesz?
szovjet t-43as med. legénységnek milyen képességeket ajánlotok?
hatodik érzék,halálos szem,kuplung égetõ + rádiós/töltõnek javítás jó lesz?
Mikor kiírták a vadászgép tendert,az volt a cél,hogy lecseréljük a MIG-29-eseket.Merthogy ugye,azok fentartása nagyon drága,meg egyébként is elavult és legfõképpen nem NATO kompatibilis.
Na erre kaptunk pár ajánlatot.F-16-osokat szarér húgyért,ajánlatot a MIG-ek kompatibilissé tételére és át elektronikázására stb stb.
Erre mi elfogadtuk,a lehetõ legdrágább ajánlatot,a Gripen-re,úgy hogy elõször csak béreljük õket.Hozzáteszem,a Gripen se NATO kompatibilis.
És még meg is magyarázták a különbözõ médiákban,hogy ez miért is jó nekünk.😊
Csak a szokásos sikkasztásos,korrupciós,tolvajlásos történet...
Magyarország,én így szeretlek!😊
Na erre kaptunk pár ajánlatot.F-16-osokat szarér húgyért,ajánlatot a MIG-ek kompatibilissé tételére és át elektronikázására stb stb.
Erre mi elfogadtuk,a lehetõ legdrágább ajánlatot,a Gripen-re,úgy hogy elõször csak béreljük õket.Hozzáteszem,a Gripen se NATO kompatibilis.
És még meg is magyarázták a különbözõ médiákban,hogy ez miért is jó nekünk.😊
Csak a szokásos sikkasztásos,korrupciós,tolvajlásos történet...
Magyarország,én így szeretlek!😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Jó, de ebbõl még mindíg nem derül ki mit csinál Desty arrafelé 😊
Space Marine jó? Kalap kaksi <#eplus2>#eplus2>
ja agyvérzés! Kell a vadászgép😄 Inkább elosztogatták volna a pénzt a szegények között. Ezt olvasná valamelyik amelyik egy nagyobb összeget tett zsebbe az ügyletbõl, sztem sírva röhögne rajtam😄
Ugyan!😊
A Gripen story nem arról szólt,hogy nekünk feltétlenül arra a gépre lenne szükségünk,mindenféle soha nem használt és teljesen fölösleges hozzávalókkal.Ráadásul,elsõ körben csak bérleti szerzõdéssel.
Klasszisokkal jobb,olcsóbb ajánlataink voltak,vadászgépekre.
Csakhát onnan jött a legtöbb lóvé zsebbe.
Akinek egy bolhafingnyi agya volt,az pontosan átlátta,hogy csak a pénznyúlásról szól a dolog.
De hát miért pont ennél az ügynél lenne másképp,mint általában ebben a nyomorult országban.
A Gripen story nem arról szólt,hogy nekünk feltétlenül arra a gépre lenne szükségünk,mindenféle soha nem használt és teljesen fölösleges hozzávalókkal.Ráadásul,elsõ körben csak bérleti szerzõdéssel.
Klasszisokkal jobb,olcsóbb ajánlataink voltak,vadászgépekre.
Csakhát onnan jött a legtöbb lóvé zsebbe.
Akinek egy bolhafingnyi agya volt,az pontosan átlátta,hogy csak a pénznyúlásról szól a dolog.
De hát miért pont ennél az ügynél lenne másképp,mint általában ebben a nyomorult országban.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Skyrim uncsi, a space marine jó de 6 óra alatt letolod. Utána jöhetsz vissza WOTolni.
Bocs ha belegázoltam vmibe, semmi rosszándékom nem volt.
Ahogy Ryok3n is írta, mi pórnép civilek úgy tudjuk a barátok közt után következõ hiradóból 😊 hogy a Gripenjeinket csak akkor vesszük elõ ha jön valami Nato generális, megmutatjuk hogy ilyen is van (büszkén mutogatva még a légi utántöltõ szett is meg lett véve horror áron, igaz, a pilóták nem gyakoroltak még vele soha és egy Gripen kb nem tud bevenni úgy egy kanyart hogy ne hagyja el az ország légterét tehát a légi utántöltés nagyon fontos). Mert pénz arra hogy rendesen üzemeltessük is már nem jutott. Ide most kéne egy szmájli, de nemtom hogy 😊 vagy 😞 a helyénvaló.
Ennyi, nem több. Szóval, mit csinálsz a Gripeneken? NEadjisten te röpteted õket?
Ahogy Ryok3n is írta, mi pórnép civilek úgy tudjuk a barátok közt után következõ hiradóból 😊 hogy a Gripenjeinket csak akkor vesszük elõ ha jön valami Nato generális, megmutatjuk hogy ilyen is van (büszkén mutogatva még a légi utántöltõ szett is meg lett véve horror áron, igaz, a pilóták nem gyakoroltak még vele soha és egy Gripen kb nem tud bevenni úgy egy kanyart hogy ne hagyja el az ország légterét tehát a légi utántöltés nagyon fontos). Mert pénz arra hogy rendesen üzemeltessük is már nem jutott. Ide most kéne egy szmájli, de nemtom hogy 😊 vagy 😞 a helyénvaló.
Ennyi, nem több. Szóval, mit csinálsz a Gripeneken? NEadjisten te röpteted õket?
hiába 175 a pen én sjanálom hogy a d10tvel toltam azt a tankot, nem mediumra való az a löveg a 85 milis sokkal jobb
Hmm akkor napi 15k xp-t ha beleteszek simán meglesz, nagyon hajtani akarok rá, mert a batmobil lenne az elsõ kilcenes tankom, ami aztán tízessé avanzsálódna XD
Ha tényleg kijön holnap a tesztszerver, és 2-3 tesztelési fázissal számolunk, akkor szerintem durván két heted még van rá.
Szerintetek meddig tarthat majd a tesztelés? még 150k xp kell a batmobil-ig XD
A WG állandóan elhúz mindent, tarkónszarom magam, ha pont most ezzel jönnek ki idõben.
A WG állandóan elhúz mindent, tarkónszarom magam, ha pont most ezzel jönnek ki idõben.
Mostanság én se tolom, mert odáig jutottam, hogy a legélvezetesebb tankokkal (AMX13-90) se élveztem már a játékot. Közben meg grindelni kéne olyan tankokat is mint a stock közeli Patton, Lorri és a T-44, ami nem más mint idegesítõ favágómunka.
És ilyenkor teszem fel magamnak a kérdést hogy valóban szenvedni és idegeskedni akarok szabadidõmben? Pláne amikor olyan tuti cuccok ülnek a gépen mint a Skyrim, az Assassins Creed Revelations, a Spec Ops the line vagy a Warhammer 40k:Space Marine. Kihagyásoknál mindig megfigyelem hogy mennyivel nyugodtabb az életem a WoT nélkül.
És ilyenkor teszem fel magamnak a kérdést hogy valóban szenvedni és idegeskedni akarok szabadidõmben? Pláne amikor olyan tuti cuccok ülnek a gépen mint a Skyrim, az Assassins Creed Revelations, a Spec Ops the line vagy a Warhammer 40k:Space Marine. Kihagyásoknál mindig megfigyelem hogy mennyivel nyugodtabb az életem a WoT nélkül.
Dettó. Már ha.
Megyek egy kört, kikapcsolom. Megyek egy kört, megint kikapcsolom. Valahogy így tolom, márha elindítom egyáltalán.
Elsõdleges és másodlagos képzettségek léteznek. Az elsõdleges a parancsnok/lövész/sofõr/töltõ/rádiós. Ebbõl értelemszerûen csak egy van. Másodlagos képességbõl javítás/rejtõzködés/kuplung égetõ/pillanatkép stb. akárhány lehet. Itt a fórumon vannak olyan csávók akik már az ötödik kör másodlagos képzettséget osztják ki a legényeiknek.
a legénységnek egy-egy általános és specifikus képességet lehet adni vagy többet is?
I never asked for this.
MOst már biztos:
The test will be tomorrow
Storm said that the test will start tomorrow, this information is 99% correct, and if nothing happens, then the test will be launched tomorrow.
The test will be tomorrow
Storm said that the test will start tomorrow, this information is 99% correct, and if nothing happens, then the test will be launched tomorrow.
WoT: Nishizumi77
Röviden összefoglalva: Infók T10 medekrõl, 7.5 patchnote dióhéjban, egy két orosz tanktól elveszik a 100as és 107es ágyút, ebbõl kifolyólag megy a hiszti wot fórumon elsõsorban.
Ja és lehet holnap jön a teszt.
Ja és lehet holnap jön a teszt.
Ez a WG-s bagázs minden szinten retardált lehet...
Twitter Quiz, német vonal, múlt héten: 16.00 órai kérdést technikai okok miatt 30 percel késõbb sikerült twittelni.
Ma, 17.00 órás kérdés az angol szálon: 17:15-kor megjelent, hogy 60. Ez a válasz volt csakhogy a 17.00-ás kérdést fel sem tették!
Szóval mi harminc?<#conf>#conf>
Twitter Quiz, német vonal, múlt héten: 16.00 órai kérdést technikai okok miatt 30 percel késõbb sikerült twittelni.
Ma, 17.00 órás kérdés az angol szálon: 17:15-kor megjelent, hogy 60. Ez a válasz volt csakhogy a 17.00-ás kérdést fel sem tették!
Szóval mi harminc?<#conf>#conf>
Gyõzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. július 11. 20:54:57
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 235
Szerzett kredit: 29 468 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 90)
Ennek a tanknak írok egy szép verset, az biztos!
Hihetetlen mennyiségû expet hordok vele 😄 PzIII/IV is baromira bejött, de ez még ûbereli azt is. Alig várom már a DB-t 😄
Csata: Fisherman's Bay 2012. július 11. 20:54:57
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 235
Szerzett kredit: 29 468 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 90)
Ennek a tanknak írok egy szép verset, az biztos!
Hihetetlen mennyiségû expet hordok vele 😄 PzIII/IV is baromira bejött, de ez még ûbereli azt is. Alig várom már a DB-t 😄
T-54et meg inkább buffolták, másik 2 gyengült.
A T-46-osok engem is rendre szívatnak, már mikor meglátok egyet kétkedve nyomom le a tûzgombot, mert csak pocsékolom a drága lõszert ezekre a kis szarokra 😊
The Matrix has you...
T9 med rebalance:
A reduced strenght az HP csökkentés.
According to information received from the Storm-a
M46 Patton:
• Reduction of strength;
• Reducing Reservation caterpillars;
• adjustment of the first cross-country running (M46T80E1) on soft soils;
• scatter correction when shooting on the move;
• Increase the speed of rotation top (M46M67) tower;
• reduced range of review top of the tower (M46M67) to 410 m;
• reduced rate and comfort (the speed of information, tools, spread on the go, the speed of rotation of the tower, the effect of rotation on the spread of the tower, etc.), a top gun (105 mm Gun T5E1M2) on both towers.
T-54:
• an increase in the strength of the base tower (T-54 sample in 1946);
• Increase the speed of rotation first way (T-54);
• improve the accuracy of shooting on the move with the first way (T-54);
• adjusting the rotation speeds of the two towers;
• Adjustment of rate of gun D-10T;
• Reduced rate of fire guns LB-1 to the base tower (T-54 sample in 1946);
• Increased comfort (speed information tools, the spread on the go, the speed of rotation of the tower, the effect of turning the turret on the rabros etc.) netopovyh guns in top turret.
E-50:
• Reduction of strength in the top configuration;
• reducing the rotation speed of a top chassis;
• an increase in the spread on the move;
• Increase the time the information a top gun and a decrease in its rate of fire.
A reduced strenght az HP csökkentés.
According to information received from the Storm-a
M46 Patton:
• Reduction of strength;
• Reducing Reservation caterpillars;
• adjustment of the first cross-country running (M46T80E1) on soft soils;
• scatter correction when shooting on the move;
• Increase the speed of rotation top (M46M67) tower;
• reduced range of review top of the tower (M46M67) to 410 m;
• reduced rate and comfort (the speed of information, tools, spread on the go, the speed of rotation of the tower, the effect of rotation on the spread of the tower, etc.), a top gun (105 mm Gun T5E1M2) on both towers.
T-54:
• an increase in the strength of the base tower (T-54 sample in 1946);
• Increase the speed of rotation first way (T-54);
• improve the accuracy of shooting on the move with the first way (T-54);
• adjusting the rotation speeds of the two towers;
• Adjustment of rate of gun D-10T;
• Reduced rate of fire guns LB-1 to the base tower (T-54 sample in 1946);
• Increased comfort (speed information tools, the spread on the go, the speed of rotation of the tower, the effect of turning the turret on the rabros etc.) netopovyh guns in top turret.
E-50:
• Reduction of strength in the top configuration;
• reducing the rotation speed of a top chassis;
• an increase in the spread on the move;
• Increase the time the information a top gun and a decrease in its rate of fire.
Lassan két év játék után most jutottam el oda, hogy lenne idõm játszani, de még a duplázókra sincs lelkierõm, annyira köcsögparty lett ez a játék. A fos MM, a sok retard player, a játékot gátlástalanul elcseszõ artyk, a nullsebzéses criticalok, a pofátlanul pénzéhes fejlesztõk, megmagyarázhatatlan lepattanók, és még sorolhatnám, betették az ajtót nálam. Béta alatt élmény volt játszani, most többnyire dühöngés. Napi 2-3 csatát nyomok, egyébként maradok a World in Conflictnál, meg olvasgatom a fórumot.
a Gaijin csinálgatja.Lehet,hogy lesz belõle valami.😊
Mármint nem a Shermannal repülõztem 😄
2 féle játék mód szerû van benne, lesz, aki irányítja a csapatokat a térkép nézetben vagy hogy, és akkor lesznek a soilderek akik meg a mappon ölnek.
2 féle játék mód szerû van benne, lesz, aki irányítja a csapatokat a térkép nézetben vagy hogy, és akkor lesznek a soilderek akik meg a mappon ölnek.
Saját topikja. Játszottam én is, jó lesz, ha sokan fognak vele játszani. CSAK nekem XP-n valami ótvar ratyi volt a graf.
A sherman az 1 nagy zöld valami volt. Repülõztem vele, fun volt, ahogy a terepjáróból kikaptam a 2 haveromat 😄
Ja és van bicikli is benne.
Jó lesz, csak még mindig nagyon béta azt hiszem.
A sherman az 1 nagy zöld valami volt. Repülõztem vele, fun volt, ahogy a terepjáróból kikaptam a 2 haveromat 😄
Ja és van bicikli is benne.
Jó lesz, csak még mindig nagyon béta azt hiszem.
Mesélnél errõl a játékról részlete4sebben?
Egész nap csak tier 9el játszottam, meg úgy általában minden nap, nem sokat játszottam ma de összejött 300k profit tegnap óta 😄
viccen kívül én t40el farmolok most, sherman mellett.
néha berak tier7be, (tigrist meg ist is kaptam már le vele, igaz csak 3-400 hpról) de tier 4es csatákban, ahol legtöbbet megy, egyeduralkodónak érzem. minimum 4 kill megvan vele mindig, gyors is, jól páncélozott szembõl és jó nagy szögben mozog az ûgyúja, tökéletes kis rondaság😊
nem mellesleg hoz 15K-t (mint sherman) de feleannyiért rakják rendbe.
néha berak tier7be, (tigrist meg ist is kaptam már le vele, igaz csak 3-400 hpról) de tier 4es csatákban, ahol legtöbbet megy, egyeduralkodónak érzem. minimum 4 kill megvan vele mindig, gyors is, jól páncélozott szembõl és jó nagy szögben mozog az ûgyúja, tökéletes kis rondaság😊
nem mellesleg hoz 15K-t (mint sherman) de feleannyiért rakják rendbe.
I never asked for this.
Heroes and Generals, nem konkrétan tankos mmo, de csak ww2 elején választaz és csak azzal mész de ittl ehetsz pilóta tankszemélyzet normál gyalogos, különféle fejleszthetõ fegyverek, és nincs hp rendszer, olyasmi mint a Battlefield, csak ez böngészõhöz van kötve némileg.
A legjobb az volt pár napja, amikor a Ferivel átváltottam HE-re, mert valami Tier 10-est lõttem, és aztán úgy maradt, a hõs KV-2 tornyáról úgy lepattant a 128-as robbanó, hogy öröm volt nézni. <#levele>#levele>
Mit vártál ettõl a pökhendi, hazug alkoholistától, aki fákkot dob a megélhetését biztosító fizetõ játékosoknak, mikor számonkérik rajta a sok hazugsága egyikét...
Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. július 11. 20:29:32
Jármû: SU-85
Szerzett tapasztalat: 1 328
Szerzett kredit: 32 656
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Mesterlövész
(gonosz kacaj)<#eplus2>#eplus2>
Csata: Siegfried Line 2012. július 11. 20:29:32
Jármû: SU-85
Szerzett tapasztalat: 1 328
Szerzett kredit: 32 656
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Mesterlövész
(gonosz kacaj)<#eplus2>#eplus2>
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
hagyd, ezek értenek hozzá ..
csak pont annyira volt OP azzal a 107essel, mint az S-35 a 90-essel ..
ezek igenis nerf-ért kiáltanak.
"papír a teste" .. könyörgöm .. megáll a suttyó a bokorban, azán a legbénább vérpistike is oneshotol szinte bárkit akit spottolnak neki, míg õ mindenki mástól legalább 2-t, de inkább 3-mat kér. igen, élvezetes vele a játék. vele. nem ellene.
csak pont annyira volt OP azzal a 107essel, mint az S-35 a 90-essel ..
ezek igenis nerf-ért kiáltanak.
"papír a teste" .. könyörgöm .. megáll a suttyó a bokorban, azán a legbénább vérpistike is oneshotol szinte bárkit akit spottolnak neki, míg õ mindenki mástól legalább 2-t, de inkább 3-mat kér. igen, élvezetes vele a játék. vele. nem ellene.
Azaz, mikor Sörmennel, derpgunnal egy SU-152 seggébe állva szép nyugodtan szét lehetett rágni néhány lövéssel. Múltkor Steppes-en egy szikla mögül kiguruló T46-nak pont az orrom elõtt lõtték le a láncát (100%-on maradt). Pont merõlegesen állt rám, kb 20 méterre. Na mondom trolol, oneshot. Elsõ lövés ötvenvalahány százalékra szedte le (plusz lánc), második valami 4%-on hagyta. Azt hittem ott kapok agyfaszt. Ha egy T46-ot nem lehet vele oneshotolni, mire számítsak T7-es csatákban? Köcsög banda