World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bajnokságokon pedig t2-tõl
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Lammaer: az E-100-hoz viszonyítva kb 1 óránál volt, a ház mögött, de addigra már majdnem 50%-nál tartott. Utána még kicsit kergették egymást a lerombolható házak között (IS-4 gyorsabban tolatott, mint ahogy az E-100 elõre ment 😄), és kész is lett a megszálló.
Oké, hogy IRL nem látok át a házon, de IRL nem kezdenék lõni a bokor mögött levõ mozdulatlan Ferdimet se 500 méterekrõl 😊
Miért?Volt olyan amikor gyengék voltak??
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Erre ti mindjárt írkáljátok,hogy mire képesek!Ezzel csak felpiszkáljátok a benne szunnyadó Vér Istvánt!<#ravasz1>#ravasz1>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
T7: AMX-13
T8: AMX-13/105
- WoT: Rogerius -
Konkrétan én azt tartom hülyeségnek hogy ház mögött is látható esetenként egy tank - de bokorban meg nem.
A World of Tanks-ban tankokkal jó a játékmenet, az artizás szerintem kiábrándítóan unalmas (amellett hogy ugye megvan a véleményük az arty fókuszú emberekrõl).
Komolyan, javasolj neki inkább egy KirályTigrist vagy egy IS3-at, hogy hajtson rá arra, vagy ha tényleg trollkodni akar akkor a francia light ágra.
Sztem játékélmény tekintetében az arty a legutolsó - kivéve ha az életben mindig megverik az iskolban és itt akar revansot venni.
Még1x: itt az arty FÓKUSZÚ emberekrõl beszélek, nem arról hogy vkinek VAN artyja.
Már bent áll a kezdõkörben az E-100-unk, de még így sem látja meg a foglaló IS-4-et... komolytalan már!
Ami azért vicces, mert úgy rémlik azért volt a 13- után a 75, mert azon 75 mmes ágyú volt, a 13-90 meg azért 90 mert azon 90 miliméteres 😊
Azért remélem igazad van, és a 13-75 csak a nevét tartja meg, de kap HP/ágyú buffot igy lényegében ugyanaz lesz T7-ben mint a 13-90 😊
Azt meg különösen bírom amikor az arty ugat mindenkinek, te menj ide, te menj oda, te lõdd ki azt, te lõdd ki ezt, te védj meg engem...vagy csak szimplán szidja az egész csapatot.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
gondolom azért mert a vége elõtt gonosz mód kiszedtem õket. Úgy sejtem akkor bezzeg nem rinyál amikor 1 lövésbõl szedi ki a lórimat (egy másik GWP) vagy 1000-et vág bele és minden modulsérülést elintéz. 2 napja meg az is8-amat egy GWT házzal együtt szedte ki 2 seccel mielõtt vége lett volna. Akkor sem "fu"-zna gondolom.
Ne felejtsél el szólni a másik oldalról se, hogy T8tól fölfelé játszhatatlanok a nehéztankok a köcsög artyk miatt. Már T34-el is játszhatatlan a játék, mert ötbõl négyszer az arty lõ ki, a leglehetetlenebb helyeken is. Ha meg nem lõ ki, akkor többszörös legénység és modulsérülést csinál. Arról se felejts el szólni, hogy az artyk azok, akik szétcseszik ezt a játékot, és a többség játékélményét. Meg arról, hogy épp ezért aki artit játszik, azt a többség egy féregnek tartja, teljes joggal.
Tudod, csak hogy teljes legyen a képe a srácnak, és megkapjon minden fontos infót.
Viszont akkor érdemes lenne újra megvenni az amx 12-t, ha kapok mellé egy új tankot és egy plusz garázs helyet.
Jön 1 új T5ös könnyû tank.
A 1375 felmegy T7be, és úgy tudom megkapja a 1390 fegyverét.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nekem egy amx13 75-öm van (tier 6) és úgy olvastam itt a fórumon, hogy változtatni fognak ezen az ágon valamit.
WoT: Nishizumi77
A támadók nem hagytak senkit bázist védeni,pedig 1 tank is feltarthatta volna,azt a 2 foglalót egy ideig.A rusht pedig szépen csinálták.
A másik csapatnak meg már a betöltõ képernyõn látnia kellett volna,az ellenfél összeállításából,hogy mi fog történni.Ehez képest mégis szétszórtan,szellõsen akartak védekezni.
Egyszer nekünk is volt ilyen kláncsatánk Steppe-n.De mikor láttuk a sok enemy medet,akkor letolattunk kollektíve a map végébe,és félkörbe beálltunk egymás mellé.Amikor befutott a rush,és kiértek a placcra,gyakorlatilag lemészároltuk õket.Talán ha 2 tankot vesztettünk összesen.Specnaz még biztos emlékszik rá.😊
Шторм сообщил, что тест начнется уже завтра, данная информация 99% верна, и если ничего не произойдет, то тест будет запущен уже завтра.
The test will be tomorrow
Storm said that the test will start tomorrow, this information is 99% correct, and if nothing happens, then the test will be launched tomorrow.
Akkora élményt nem fog okozni, mint gondolnád elsõre. Alacsony Tier-û SPG kicsit sebez, így kevés xp-t is kap körönként. Ebbõl következik, hogy lassú a fejlõdése is. Kisebb kaliberû lövedékeknél kicsi az a sebzés, ha nem találod el. Ha eltalálod, de nem üti át a páncélt a HE lõszer, akkor megint csak kicsit sebez. AP lõszer csak magasabb Tier-nél van. Ott viszont vagy eltalálod és kilövöd egy lövéssel, vagy lepattan, vagy el sem találod és nincs sebzés.
Lehetne még sorolni az SPG buktatóit, de csak egyet emelnék ki még közülük. Az ellenfél felderitõinek elsõdleges célpontja leszel és bizony a saját csapattól nagyon ritkán fogsz kapni segitséget. Viszont ha vesztésre álltok természetesen te leszel a hibás. Csatánként jó néhány üzenetet fogsz kapni, aminek nagy része kérés (inkább követelés), másik része dühöngés, mert pont azt lõtted ki, amit az illetõ akart, a maradék része pedig sértés, mert nem találtad el a célt, amit mondjuk 2 másodpercig spottolt az illetõ és mondjuk még mozgásban is van. A csapat elvárja tõled a maximális találatot (egy lövés-egy tank), attól függetlenül, hogy az SPG-d ugyanúgy fejlõdés alatt van, mint a csapat társaid tankjai. Nem számit, hogy nincs meg a nagyobbik löveged és a legénységed még csak 80 %-s, mert most képezted át õket.
Ha ezeket mind figyelembe veszed és alszol rá párat, akkor érdemes belekezdeni az SPG-be. <#nevetes1>#nevetes1>
Ha valamit akar mondani, akkor mondja azt, hogy csak óvatosan, okosan, ügyesen, csapatban, stb.
[HUN]Kami*, kiskami*
1480-as átlagsebzésem volt vele csatánként, most 1960-nál tatok a 105-össel.
203-as átlag átütéssel nem olyan szenvedõs mint egy T-54, BatChat vagy Patton grind alapágyúval.
Nekem mindegy ki mennyit akar tökölni 240-es sebzéssel végülis 😄
De az a 88 L/100 szerintem csak azért van hogy meghosszabbítsa a szenvedést.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Amúgy minden egyes kezdõ a lehetõ legjobbal szeretne menni, ezért van annyi béna vörös színû, Mátyáshun osztályú Tiger, TigerII és E-75 a játékban. Nameg IS-7/4. <#hehe>#hehe>