World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

..a klingonok mar a spajzban vannak! 😊
randomban t5-öl op az arty
bajnokságokon pedig t2-tõl

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Lexlutor: vagy csak simán olyan fényesre polírozták Igorék, hogy visszatükrözte a tájat maga körül 😄

Lammaer: az E-100-hoz viszonyítva kb 1 óránál volt, a ház mögött, de addigra már majdnem 50%-nál tartott. Utána még kicsit kergették egymást a lerombolható házak között (IS-4 gyorsabban tolatott, mint ahogy az E-100 elõre ment 😄), és kész is lett a megszálló.
Oké, hogy IRL nem látok át a házon, de IRL nem kezdenék lõni a bokor mögött levõ mozdulatlan Ferdimet se 500 méterekrõl 😊

"Az tuti, hogy a mostani buff al a nagy tierben erõsek lettek az artyk"

Miért?Volt olyan amikor gyengék voltak??

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Van egy SU-26-m, azzal szoktam trollkodni, ha a játék kicsapja nálam a biztosítékot.... Gyakorlatilag rászûkül teljesen az ellenséges tankra, gyorsan lõ és nem ugrik szét... Ha átüti a páncélt akkor 250-300-at is belevághat még egy 6-os tankba is.

Metalmilitiakid
Az tuti, hogy a mostani buff al a nagy tierben erõsek lettek az artyk, de mondjuk én a grillevel (amire ha jóltom 450 vagy 490 sebzés van írva) még közvetlen találattal sem tudtam 400 at sem lõni soha egy medium vagy light tankba sem, azt már ne is nézzük, hogy az esetek kb 50% ban simán lepattanok mindenrõl ha be is talál. Az arty ebbõl a szempontból kb olyan mint a francia med ág, az elején szopsz érte, aztán a végére OP lesz.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Egy új játékosról van szó,aki rákérdezett az artykra.Nyilván leszûrte 1-2 videóból,hogy azzal happy az élet.Írtak neki a"nehézségeirõl"ami talán eltántoríthatta volna az artytól.
Erre ti mindjárt írkáljátok,hogy mire képesek!Ezzel csak felpiszkáljátok a benne szunnyadó Vér Istvánt!<#ravasz1>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

😄DD
Mit kell ezen rágódni? Aki arty-zik az buzi és kész. <#mf1><#banplz>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

..gondolom sokat jatszottal veluk tier2-4ben..
Mindegy milyen szintrõl van szó, aránytalanul unbalanced...

na!Kezdõdik...<#whatever>

Metalmilitiakid
Nemtom te hogy vagy vele, vagy mennyire artyztál eddig, én a grillénél tartok, de a pontosságok valami szánalmasak eddig. Nem is kevésszer még az is megesik, hogy a célkörön kívül csapódik be a lövedék nem, hogy betalál, pedig nem tartam magam egy szar játékosnak 1200 körüli effel. Én sem szeretem az artykat, de low tierben tényleg eléggé gáz velük játszani.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

.. gondolom sok energiat igenyel az olvasas mellett ertelmezni is a leirtakat 😊 egy kezdo jatekos tier2-tier5 kozotti idoszakarol szolt a leiras 😊)))
Láttad már az új tech tree-t? Abban már csak így szerepel a kettõ:
T7: AMX-13
T8: AMX-13/105

- WoT: Rogerius -

A végén kiderült hogy hol van? Ház elvben takarhatja, és ha nem közvetlenül a ház két oldalánál lapulnak akkor érthetõ hogy nem látja. Végeredményben IRL se látsz át egy házon (bár hallani hallod a lopakoó tankkokat- ez tény).

Konkrétan én azt tartom hülyeségnek hogy ház mögött is látható esetenként egy tank - de bokorban meg nem.

Én azt mondanám a haverodnak, hogyha artizni akar akkor játsszon ezzel mert itt lehet tüzérségeset játszani.

A World of Tanks-ban tankokkal jó a játékmenet, az artizás szerintem kiábrándítóan unalmas (amellett hogy ugye megvan a véleményük az arty fókuszú emberekrõl).

Komolyan, javasolj neki inkább egy KirályTigrist vagy egy IS3-at, hogy hajtson rá arra, vagy ha tényleg trollkodni akar akkor a francia light ágra.

Sztem játékélmény tekintetében az arty a legutolsó - kivéve ha az életben mindig megverik az iskolban és itt akar revansot venni.

Még1x: itt az arty FÓKUSZÚ emberekrõl beszélek, nem arról hogy vkinek VAN artyja.

..biztos kitakarja a gyulolcsarus-stand 😊
Azért õket is meg tudom érteni, szerencsétlen nyomorékoknak nem megy a játék meddel és heavyvel, állandóan csak halnak, Td-vel sem tudnak mit kezdeni, hiszen erre is vissza tud lõni az ellenség. Tehát ha továbbra is játszani akar, akkor már csak az arti marad, de itt is oda kell tennie magát, mert 1600 méterrõl igen nagy az esélye (kb 5%), hogy mellélõhet és akkor már nem sebez csak 1000 hp-t, de közvetlen találatnál sem jobb a helyzet, hiszen akkor is max csak egy tizes tankot one-shotolhat egy 10 méter sugarú körön belül a többi csak a szokásos 700-1000-es splasht kapja. Ezalatt persze folyamatosan mindenki szidja, gyávának nevezi... ejj, de rossz nekik... sajnáljuk együtt az artikat szerintem

Na EZ mi?
Már bent áll a kezdõkörben az E-100-unk, de még így sem látja meg a foglaló IS-4-et... komolytalan már!

..csak mert egy kezdo jatekosrol van szo aki nem tier8as gwtigerrel fog kezdeni..
Metalmilitiakid
Igen engem is ez idegesít, amikor beállok egy szikla mögé nem is egy KV val ami akkora mint egy ház, hanem egy t34-85 tel ami elég alacsony. A szikla kb 2x akkora mint én, a teteje még befele is nyúlik felém, teljesen hozzá vagyok simulva és mégis majdnem teljesen az átellenes irányból 3/2 eltalál az arty. Bezzeg ha én véletlen artyba 85% os legénységgel ugyanott még a sziklát sem találom el, nem hogy mögötte a tankot...

..gondolom sokat mentel artyval h ezt ilyen korrekten meg tudod itelni, es nem zsigerbol nyomod a sirast 😊 menj egyet egy tier2es artyval , vicces lesz 😄DD
"A 1375 felmegy T7be, és úgy tudom megkapja a 1390 fegyverét."

Ami azért vicces, mert úgy rémlik azért volt a 13- után a 75, mert azon 75 mmes ágyú volt, a 13-90 meg azért 90 mert azon 90 miliméteres 😊

Azért remélem igazad van, és a 13-75 csak a nevét tartja meg, de kap HP/ágyú buffot igy lényegében ugyanaz lesz T7-ben mint a 13-90 😊

mijki
Hát mindjárt sírva fakadok, jaj szegény artik olyan szar lehet nekik, hogy leghátul kempelnek egy bokorban, megbántják õket, vadásznak rájuk és alacsony Tier-ben kicsiket sebeznek. Nem is értem, hogy miért nem buffolják még õket, miért ilyen szarok, hogy amikor meglövik a KT-met vagy oneshot, vagy 3-4 ember kiesik, meg egy két modul, és a sziklákat se használhatom fedezéknek, mert a lövések közel 75-80 fokban érkeznek.

Azt meg különösen bírom amikor az arty ugat mindenkinek, te menj ide, te menj oda, te lõdd ki azt, te lõdd ki ezt, te védj meg engem...vagy csak szimplán szidja az egész csapatot.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Na jó, de a torony az honnan volt meg alapból? Azt is ki kell húzni, szóval több lesz az 100-nál 😊

Sippie
😄 tegnap egy lorrival a prohorovkás assaulton védõ voltam. másfél percel a vége elõtt a támadóknak élt 3 tankja és 2 artyja, középen elindultam az artykért, a tankok a széleken voltam, egy lövést láttam is szembe, kis hummel volt spottoltam kiszedtem, aztán elindultam északra. Ott volt egy GWP, már felém fordult, de nem tudott lõni, 2 lövésbõl kiszedtem, amire annyit reagált hogy "fu"
gondolom azért mert a vége elõtt gonosz mód kiszedtem õket. Úgy sejtem akkor bezzeg nem rinyál amikor 1 lövésbõl szedi ki a lórimat (egy másik GWP) vagy 1000-et vág bele és minden modulsérülést elintéz. 2 napja meg az is8-amat egy GWT házzal együtt szedte ki 2 seccel mielõtt vége lett volna. Akkor sem "fu"-zna gondolom.
..szerintem korrekt volt a leiras.
Trucker39
Senki nem síránkozott. Mindössze leírtam nagyjából mire számítson.

..nah ez a sirankozas..
Ha már artista siránkozás, akkor:

Ne felejtsél el szólni a másik oldalról se, hogy T8tól fölfelé játszhatatlanok a nehéztankok a köcsög artyk miatt. Már T34-el is játszhatatlan a játék, mert ötbõl négyszer az arty lõ ki, a leglehetetlenebb helyeken is. Ha meg nem lõ ki, akkor többszörös legénység és modulsérülést csinál. Arról se felejts el szólni, hogy az artyk azok, akik szétcseszik ezt a játékot, és a többség játékélményét. Meg arról, hogy épp ezért aki artit játszik, azt a többség egy féregnek tartja, teljes joggal.

Tudod, csak hogy teljes legyen a képe a srácnak, és megkapjon minden fontos infót.

Axon
Köszi a válaszokat. Nem tudom, hogy ez most akkor jó lesz-e vagy sem, de tartok tõle, hogy nem.
Viszont akkor érdemes lenne újra megvenni az amx 12-t, ha kapok mellé egy új tankot és egy plusz garázs helyet.

Az amx 12T T6os lesz, így minden az fölötti 1 tierrel fentebb lép.
Jön 1 új T5ös könnyû tank.
A 1375 felmegy T7be, és úgy tudom megkapja a 1390 fegyverét.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Egy tierrel feljebb kerül minden az AMX12t-tõl kezdve. Rémlik valami, hogy ha a garázsban van a 12t, akkor kapsz mellé egy AMX ELC-t + garázshelyet.
Axon
Mondanátok egy kis infot, hogy mi lesz a francia könnyû tank ággal.
Nekem egy amx13 75-öm van (tier 6) és úgy olvastam itt a fórumon, hogy változtatni fognak ezen az ágon valamit.

Ha a 9-esek MM-jét módosítják kedvezõbbre,akkor lehet érdemes megtartani
T-54et mivel azt a többivel ellentétben nem nerfelik hanem buffolják. -.-

WoT: Nishizumi77

Mindkét csapat buta volt.
A támadók nem hagytak senkit bázist védeni,pedig 1 tank is feltarthatta volna,azt a 2 foglalót egy ideig.A rusht pedig szépen csinálták.
A másik csapatnak meg már a betöltõ képernyõn látnia kellett volna,az ellenfél összeállításából,hogy mi fog történni.Ehez képest mégis szétszórtan,szellõsen akartak védekezni.
Egyszer nekünk is volt ilyen kláncsatánk Steppe-n.De mikor láttuk a sok enemy medet,akkor letolattunk kollektíve a map végébe,és félkörbe beálltunk egymás mellé.Amikor befutott a rush,és kiértek a placcra,gyakorlatilag lemészároltuk õket.Talán ha 2 tankot vesztettünk összesen.Specnaz még biztos emlékszik rá.😊

..most h jonnek a 10es medek, a 9esek kozul velemenyetek szerint lesz ertelme barmelyiket megtartani?
Тест будет уже завтра

Шторм сообщил, что тест начнется уже завтра, данная информация 99% верна, и если ничего не произойдет, то тест будет запущен уже завтра.

The test will be tomorrow

Storm said that the test will start tomorrow, this information is 99% correct, and if nothing happens, then the test will be launched tomorrow.

Tegnap írták hogy 99% az esélye annak hogy ma indul.

nem úgy néz ki, hogy elindul ma a teszt...
Hiányozni fog:

7.5ben mindenféleképpen el fogom adni, kell a pénz az újra, meg minek tartsam meg a nerfelt régit ami ráadásul majdnem ugyanúgy néz ki?
Remélem az Ausf.M is lesz ilyen jó móka mint ez.

Trucker39
Szerintem nincs olyan, hogy a legjobb. Ha összehasonlítod a három (most már négy) SPG ágat, az azonos szinten lévõk között kicsi a különbség. Az egyik pontosabb, a másik nagyobbat sebez. Érdemes nézegetni Replay felvételeket és csak utána eldönteni, melyik ág tetszik a legjobban.

Akkora élményt nem fog okozni, mint gondolnád elsõre. Alacsony Tier-û SPG kicsit sebez, így kevés xp-t is kap körönként. Ebbõl következik, hogy lassú a fejlõdése is. Kisebb kaliberû lövedékeknél kicsi az a sebzés, ha nem találod el. Ha eltalálod, de nem üti át a páncélt a HE lõszer, akkor megint csak kicsit sebez. AP lõszer csak magasabb Tier-nél van. Ott viszont vagy eltalálod és kilövöd egy lövéssel, vagy lepattan, vagy el sem találod és nincs sebzés.

Lehetne még sorolni az SPG buktatóit, de csak egyet emelnék ki még közülük. Az ellenfél felderitõinek elsõdleges célpontja leszel és bizony a saját csapattól nagyon ritkán fogsz kapni segitséget. Viszont ha vesztésre álltok természetesen te leszel a hibás. Csatánként jó néhány üzenetet fogsz kapni, aminek nagy része kérés (inkább követelés), másik része dühöngés, mert pont azt lõtted ki, amit az illetõ akart, a maradék része pedig sértés, mert nem találtad el a célt, amit mondjuk 2 másodpercig spottolt az illetõ és mondjuk még mozgásban is van. A csapat elvárja tõled a maximális találatot (egy lövés-egy tank), attól függetlenül, hogy az SPG-d ugyanúgy fejlõdés alatt van, mint a csapat társaid tankjai. Nem számit, hogy nincs meg a nagyobbik löveged és a legénységed még csak 80 %-s, mert most képezted át õket.

Ha ezeket mind figyelembe veszed és alszol rá párat, akkor érdemes belekezdeni az SPG-be. <#nevetes1>

Venti+célzás és töltésgyorsító van a masinán(átmentettem a pantherII rõl),így valszeg kell majd a lánc is.Nem tóm,h az E-50 a legjobb med-e,de az tuti,hogy elég jól pattognak róla a skulók.Persze arty ellen nincs orvosság...
Szerintetek megéri szenvedni a KV4-el vagy hagyjam a francba? Az ST-1 már jó lesz, vagy az is ilyen vacak? Melyik a legjobb tier 8 nehéz tankok közül?
Nekem ez az effmutató és csatakimenetet jósoló mod játékélményt csökkentene, ill. csökkent is. Tele vagyok ilyen játékokkal, amikor valami pussy benyögi az elején, hogy "we loose, good luck noobs", meg "ok, we lose, 35% to win" - és ezen megy a csitcsat, ahelyett, hogy játszanának. A facom kíváncsi az ilyen hülyeségekre. Az más, amikor 10:3-nál kezdik egymást oltani, mert akkor tudom, hogy miért, de elõre...
Ha valamit akar mondani, akkor mondja azt, hogy csak óvatosan, okosan, ügyesen, csapatban, stb.

[HUN]Kami*, kiskami*

Eagle16
Nekem jó volt a fejlesztett torony + L/71 is vagy 100 csatán keresztül...aztán rögtön ráment a 105-ös. Egyáltalán nem éreztem borzalmasnak, ami zavaró volt viszont az a kicsi sebzés és a hosszú célzási idõ. 88 L/100-tól ugyanezt kaptam volna, szóval inkább kihagytam.

1480-as átlagsebzésem volt vele csatánként, most 1960-nál tatok a 105-össel.

203-as átlag átütéssel nem olyan szenvedõs mint egy T-54, BatChat vagy Patton grind alapágyúval.

Nekem mindegy ki mennyit akar tökölni 240-es sebzéssel végülis 😄

De az a 88 L/100 szerintem csak azért van hogy meghosszabbítsa a szenvedést.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Azt ajánlanám neki hogy sürgõsen keressen egy másik típust az artyk helyett. De komolyan.

Amúgy minden egyes kezdõ a lehetõ legjobbal szeretne menni, ezért van annyi béna vörös színû, Mátyáshun osztályú Tiger, TigerII és E-75 a játékban. Nameg IS-7/4. <#hehe>

Nálam is épp aktuális az E-50 téma, úgyhogy vártam is ide a bölcs gondolatokat 😊