World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Most valamit én írtam rosszul? Nem értem.
Amúgy attól függetlenül az artyk valóban rombolják a játékélményt, de a campfest-ek feloldásához kellenek.... 😊
- WoT: Rogerius -
Te nem vagy olyan régóta ennek a fórumnak az olvasója,jól sejtem?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
a 3-at kicsit bõvebben kifejtenéd?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
FosTalicska: mégjobb <#taps>#taps>
1.: Azért ilyen erõsek, mert kb. 2-3 db-ot helyettesít 1 db. Ugyebár a II. vh-ban sem egy darabot vittek...
2.: Ugye azt is tudjuk, hogy nem tököltek a töltési idõvel, hanem minél gyorsabban igyekeztek betölteni.
3.: Ezeket NAGYON gyakran zárótûzre használták... Ez össze sem hasonlítható a WoT-ban lévõ hatékonysággal...
Azon felül,ha bármely ország ilyen hatásfokú tüzérséggel rendelkezett volna az adott idõ intervallumban,akkor most sehová sem kellene határõrség.
Sõt!Ha Palpatine meglátta volna ezeket,akkor megy a kukába a halálcsillag és vesz az árából pár S51-et.😊
Máskor porolj onnan mire oda fordul.
Csúnya volt, mikor meg jelentek a franchihák, Tier 7-os kis szúnyog 1v1-be elintézte az IS-emet....3 -mat tudtam bele lõni, 2 szembõl, 1 oldalról, maradt 30% körüli HP-ja, õ meg csak szembõl lõtt, és halott voltam. Hm.
Zavar a melegfelvonulás, kezd el szervezni, hogy mégtöbb városban legyen és ne csak téged zavarjon... XDXD
Kb mintha azt mondanád, hogy aki utálja a kelkáposztafõzeléket, az egyen sokat belõle.
Vagy tudok mégjobbat: zavar a melegfelvonulás? Akkor állj be közéjük 😄
"And for dessert on kruta
From the document to convert SU-85 for patch 0.7.5:
"If you studied an instrument _107mm_ZiS-6_S, then the player's account is charged 14 400 free experience.""
Forrás
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Csak azért hogy legyen valami más is a "Rohadt g*** atykkal már a f**szom is tele van" írások között.<#nyes>#nyes>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ferdiig kifejezetten élveztem a német TD ágat.
Meg került a Ferdi, asszem 1 rádió volt hozzá, ÉS egyszerûen elment az egésztõl a kedvem. Van aki ugyan így járt, de kifejlesztett rajta mindent, és dícséri, hogy pusztító gép, van akinek még ez se jelentett gondot, simán ment vele neki minden.
Most már van lánctalpam, a 10.5-össel még mindig nem megyek vele csak a win-eket, de most már azért néha becsusszan 4-5 kill. Ha meg lesz a 2 motor, sokkal jobban fog menni szerintem is. Fõleg ha meg lesz a 12.8-as!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ha az összes kifogásol tank miatti sírást összesítjük és szembe állítjuk az spg-k miatti népharaggal,még akkor is többszörösen az arty fog nyerni.
Ha pedig valami nagyon sok embernek szúrja a szemét,abban azért általában van némi igazság.
"Az elõítélet nem más, mint a történelmi tapasztalat
visszatükrözõdése”" Albert Einstein.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
De szívesen alkalmaznám a full med / 1 Maus témát, baromi jó.
Mit tudunk a teszt serverrõl ?
Engem most jobban érdekelnek az amcsik. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy az E2, vagy az E8 a jobb.
Szerintetek? <#eplus2>#eplus2>
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
+ a hét minden napján: TDantes: "Ez a rohadt kurva KV4! Ne merje még1x valaki azt mondani, hogy az oroszok OP-k!"
Csaby

Annyira ideges lettem, hogy még káromkodni is elfelejtettem, csak azonnal léptem is ki a játékból 😄
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Kedd: Melyik tank a jobb nap?
Szerda: Flame on flame + kurva artik.
Csütörtök: Kurva artik
Péntek: Sör.
Szombat: Rohadt OP orosz, béna német és kurva artik.
Vasárnap: Kurva artik.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog