World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pont miattuk van a campfest 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

LOL? Mármint hangosan nyerítve röhögsz? Tõlem...
Most valamit én írtam rosszul? Nem értem.

Hát nem XD
Amúgy attól függetlenül az artyk valóban rombolják a játékélményt, de a campfest-ek feloldásához kellenek.... 😊

- WoT: Rogerius -

Elképzeltem...😊
Te nem vagy olyan régóta ennek a fórumnak az olvasója,jól sejtem?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Amúgy arról van infó, hogy a francia t9es td megkapja-e a t10es ágyúját revolvertár nélkül?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A való életben nincs olyan, hogy balance 😄

3.: Ezeket sokszor használták úgy, hogy elég sokkal, egyszerre és egy adott területet teljesen zárótûz alá vettek. Képzeld el, hogy kb. 10 db M12-vel egy adott pontra, ahol tudjuk hogy sok ellenség van tüzérségi tüzet nyitunk, és a gránátok nagyjából másodpercenként csapódnak be. (Mondjuk ez a terület nem egy WoT négyzetnek, hanem jóval nagyobbnak felelne meg.)

Az 1-2 pont ok.
a 3-at kicsit bõvebben kifejtenéd?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Master91
Pedig vicces lenne 😄 3-4 GW Tigerrel záró tüzet szórni 1 kockára 😄
Stoppos: vétek lenne megfeledkezni errõl a gasztronómiai remekrõl 😄

FosTalicska: mégjobb <#taps>

Na, ez azért túlzás...
1.: Azért ilyen erõsek, mert kb. 2-3 db-ot helyettesít 1 db. Ugyebár a II. vh-ban sem egy darabot vittek...
2.: Ugye azt is tudjuk, hogy nem tököltek a töltési idõvel, hanem minél gyorsabban igyekeztek betölteni.
3.: Ezeket NAGYON gyakran zárótûzre használták... Ez össze sem hasonlítható a WoT-ban lévõ hatékonysággal...

😄
A lényeg az,hogy ebben a formában az artyk bántóan többet nyújtanak,mint bármely más jármû,egy alapvetõen tankokról szóló játékban.Ez tény.
Azon felül,ha bármely ország ilyen hatásfokú tüzérséggel rendelkezett volna az adott idõ intervallumban,akkor most sehová sem kellene határõrség.
Sõt!Ha Palpatine meglátta volna ezeket,akkor megy a kukába a halálcsillag és vesz az árából pár S51-et.😊

Master91
Ha a KV1 OP, akkor a te tankod nem volt az? 😄 Mire oda fordult te 3 lövést leadtál rá, ha mind a 3 hitteli, jóval nagyobbat veszel le a HPjból mint õ neked 1 hitbõl ( talán, nem tom milyen ágyúja volt )
Máskor porolj onnan mire oda fordul.

Csúnya volt, mikor meg jelentek a franchihák, Tier 7-os kis szúnyog 1v1-be elintézte az IS-emet....3 -mat tudtam bele lõni, 2 szembõl, 1 oldalról, maradt 30% körüli HP-ja, õ meg csak szembõl lõtt, és halott voltam. Hm.
Ez úgy lenne helyes, hogy ha utálod a kelkáposztafõzeléket enni, akkor kezd el nagy mennyiségben fõzni.
Zavar a melegfelvonulás, kezd el szervezni, hogy mégtöbb városban legyen és ne csak téged zavarjon... XDXD

Basszus, ez a kelkáposzta nagyon egyszerre jött. <#nevetes1>

Ja és minden B héten, mint a kelkáposztafõzelék a menzán, megjelenik valaki, aki beírja, hogy mekkora szívás artyval játszani, aminek eredményeképp meglincselik, felnégyelik és a darabjain rituálisan átmennek egy maus-zal.

LOL utálod az artyt? Akkor játsz azzal! Ez aztán a logika 😄
Kb mintha azt mondanád, hogy aki utálja a kelkáposztafõzeléket, az egyen sokat belõle.
Vagy tudok mégjobbat: zavar a melegfelvonulás? Akkor állj be közéjük 😄

mijki
Kamu?
"And for dessert on kruta
From the document to convert SU-85 for patch 0.7.5:
"If you studied an instrument _107mm_ZiS-6_S, then the player's account is charged 14 400 free experience.""
Forrás

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Lehet az orosz tankok többsége nem OP, de a KV1 az igen. 30 méterrõl elkezdtem lõni az AMX13/75 alap ágyújával a KV-1.es oldalát a motornál. 3 lövést engedtem belé(amibõl 1 sebezte a másik 2 lepattant), addig szép komótosan rám fordult, és azonnal ellõtte az ágyúm. Utána már nem volt esélyem elslisszolni...

Csak azért hogy legyen valami más is a "Rohadt g*** atykkal már a f**szom is tele van" írások között.<#nyes>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Elképzelhetetlenül nagy 😊

Tényleg, azt bele akartam írni, csak a kolléga itt mellettem éppen szidta a játékot és kétfele kellett figyelnem.

Master91
#149376 ?

Ferdiig kifejezetten élveztem a német TD ágat.
Meg került a Ferdi, asszem 1 rádió volt hozzá, ÉS egyszerûen elment az egésztõl a kedvem. Van aki ugyan így járt, de kifejlesztett rajta mindent, és dícséri, hogy pusztító gép, van akinek még ez se jelentett gondot, simán ment vele neki minden.

Most már van lánctalpam, a 10.5-össel még mindig nem megyek vele csak a win-eket, de most már azért néha becsusszan 4-5 kill. Ha meg lesz a 2 motor, sokkal jobban fog menni szerintem is. Fõleg ha meg lesz a 12.8-as!
Ezer helyen át lehet lõni. A lövegpajzsot. A torony alját, itt alacsony pen-nel is átlövik mindig, például.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Azért jóval kevesebb rinya megy a tankok vagy TD-k,mint az artyk miatt.
Ha az összes kifogásol tank miatti sírást összesítjük és szembe állítjuk az spg-k miatti népharaggal,még akkor is többszörösen az arty fog nyerni.
Ha pedig valami nagyon sok embernek szúrja a szemét,abban azért általában van némi igazság.

"Az elõítélet nem más, mint a történelmi tapasztalat
visszatükrözõdése”" Albert Einstein.

Nektek (akik szidják) komolyan van valami arty fóbiátok! Bakker, ti is indulhattok artyval, nem?

polluxware
Kérdés!

A Ferdi TD mennyire szenvedés stock állapotban? általában mik a tapasztalatok?

..nekem akkro szolj majd legyszives, ha eljutunk a tigris volt a legjobb temahoz 😊
kv-4😄 Sorozatban 5x pattantam róla t30al😄 T30 amúgy egy vicc lett, de azért az is érdekes, hogy tier8as tankon weakspotokat kéne keresgélnem egy 270 átlagpenes tier9es TD ágyújával😄
Lesz. A hétvégén biztosan.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Master91
Ha õk is látják akkor persze hogy valahogy úgy taktikáznak 😄

De szívesen alkalmaznám a full med / 1 Maus témát, baromi jó.

Mit tudunk a teszt serverrõl ?
Szerintem sem OP-k.
Engem most jobban érdekelnek az amcsik. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy az E2, vagy az E8 a jobb.
Szerintetek? <#eplus2>

Metalmilitiakid
Nem mert én egyszer kilõttem egy T-50-2 õt, úgy hogy nem volt spottolva a grillével 😄 Na jó hogy egész pontos legyek a térképen megjelent a spot de mire arra fordultam már nem láttam, de a random beadta 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Engem E-50-bõl egylövéseztek, kezdés után kb. 50 másodperccel, 50-el rongyolva, nem jelzõ hatodik érzékkel. Nyertem? <#vigyor0>
Akkor még lehetett látni..

Master91
Én azt mondom 😄 Nem tudok rá milyen indokot mondani hogy OP az orosz.
Master91
Töltõ képernyõn nem látod az ellenfelet CW-n. Addig nem tudod kikkel jönnek amíg fel nem spottolgatjátok õket.
Kihagytad a mocskos revolvertáras "ilyen nem is volt a második VH-ban, de még az elsõben sem" franciákat.
+ a hét minden napján: TDantes: "Ez a rohadt kurva KV4! Ne merje még1x valaki azt mondani, hogy az oroszok OP-k!"

csaba90
hali! tudni már valamit a teszt serverrõl? nekem sajnos nem jön be az orosz oldal valamiért :S

Csaby

Volt már, hogy oneshotolt a grill a csörébõl menet közben, kb a 2. percben Ruinbergen...
Annyira ideges lettem, hogy még káromkodni is elfelejtettem, csak azonnal léptem is ki a játékból 😄

<#taps>

FAQ/wiki: HE sebzés

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Metalmilitiakid
igen errõl beszéltem, hogy feltolták a criteket

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
megfelezi ami 350 es sebzés, de a stat szerint többet kellene sebeznie, (most megnéztem tankopédiát, aszerint 680 at), szóval így nézve oké, hogy megfelezi de többet kellene sebeznie 😄

.. a mostani patchleairasban szerepel valami a he es criticalok atdolgozasarol, jol remlik?
Hétfõ: Szidjuk a játékot és kurva artik
Kedd: Melyik tank a jobb nap?
Szerda: Flame on flame + kurva artik.
Csütörtök: Kurva artik
Péntek: Sör.
Szombat: Rohadt OP orosz, béna német és kurva artik.
Vasárnap: Kurva artik.

Ahá, igy már érthetõ... akkor remélem az AMX13 nem lesz más mint a 13-90, és akkor barátok maradunk WGvel 😊

Metalmilitiakid
Régebben is sebeztek, amivel alapból nincs bajom az a dolguk, amit most buffoltak és mocskosul irritál az a critical esélyek, ami nagyon OP most már, hogy nem elég, hogy eltalál hanem még azt is biztosítja, hogy könnyû préda legyél az utolsó scoutnak is, mert még az istent is kilövi a tankodból.

A Grillsütõ szószerint megfelezi a csörcsilt. Egy lövéssel fele legénység, fele modul, fele hp.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog