World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez csodás, IRL egy harckocsihoz legalább három ember kell.

Hát nekem az összes medium tank unszimpatikus volt a béta elején, mindegyik túl gyorsan mozgott, rohadtul nem volt harckocsi hangulatuk. Az M46 is úgy fordul helyben, hogy az már undorító. Aztán megszoktam és egyre több gyors heavy, TD lett és mindegy lett.
A T-62A formára tetszik, normális alakú tornya van. Elgondolkoztam, hogy megszerzem azt is és az M48-at is. De, ha így köjönnek ezek új T10-ek, akkor törlöm a fenébe és inkább NF-ezek. Úgyis 15-én indul egy jó kis event ott.
fel tudom tenni ezt az orosz tesztszervert USA kiliensre?
Iletve hogy kell elkezdem telepiteni a WOT fokonyvtaraba (amirol persze csinaltam mentest)
de valami kriszkraszk hiba uzenettel megszakad a telepites...
ELC

Ami meg megadurva, T-62A meg tud helyben fordulni!!! Semelyik ruszki med nem tudott eddig, ez meg forog mint a ringlispíl, bazigyorsan.

Nézd meg mire válaszolt...

Miben van két fõs legéynség?
Az milyen kemény már, hogy T110E4-el alulról a harmadik voltam. :-D

Solten
Victory!
Battle: Steppes 12 July 2012 23:46:51
Vehicle: KV-1S
Experience received: 1,988 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 21,794
Battle Achievements: Top Gun, Sharpshooter, Reaper

Jo ez a tank.

Saor Alba

Beteg az a tank, csak két fazon ül benne, lapos mint egy gördeszka, gyors is nagyon, de a tornyát egyáltalán nem lehet forgatni, kb. annyira lehet kitéríteni az ágyúját, mint egy JPz4-nek.

Mentem egyet az egyik új pályán, Port névre hallgat, amcsi metropolisz, de a felhõkarcolók nem a játszható részen vannak, egész jó kis pálya, hatalmas pályaudvarral. :-)
Másik kettõhöz még nem volt szerencsém.

Hmm.. igaz azt benéztem 😊... úgy 1800 is meglett volna.

Nyílván sebzés mértékétõl,amúgy vesztes csatával lett 1196xp, nem?
egy 1196 Xps körtõl eszméletlenegy tank?

Viszont a credit érdekes, mitõl kapott ennyi Xpre ennyi creditet?

Defeat
Battle: Karelia 2012. július 13. 0:30:23
Vehicle: T-62A
Experience received: 11 968
Credits received: 901 921
Battle Achievements: Böelter's Medal, Top Gun

Eszméletlen ez a T62 😄

5.52 sec alatt töltök be,valljuk be,brutális...
Legjobb név eddig az ELC-AMX-nek. Cockroach on cocaine...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A jenki TD-t el tudom képzelni CW-n. Az E100 td is esélyes városi mapokra, meg talán a francia is, bár õ kétséges eléggé. A többi viszont felejtõs.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szerintetek T10 TD-k vihetõk-e CW-re?Gondolom a medeket nem fogják kihagyni.
Egyébként a T110E3-tól minden T10-es hevi össze fogja csinálni magát ijedtében. A felépítménye egy atombunker, a minitornyáról 268 pen még pattan és 10 fokos a lövetbólintása.

köszi, terveztem, hogy kihúzom teszten de még 3 millával le vagyok maradva és 30k xp-vel a t10 patton-hoz és arra gubbasztottam rá. érdekes lesz t10 medeknél az erõviszonyok hogyan fognak alakulni az 1v1 szituációkban.
Arctámadni jó lehet vele, mert a torony az nagyon erõs, és sebezni olyan helyzetben leginkább a test búvónyílásain keresztül lehet. Oda viszont csak amcsi tankok tudnak lecélozni. A parancsnoki kupola elég Bermuda-háromszöges, át lehet ütni, viszont sokat benyel.

Eagle16
Nem, ugyanolyan az ágyú kitéríthetõsége mint a T-54-nek.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Jó lesz ez akkor. 😊
Az ágyú kitéríthetõség milyen, lehet amcsizni vele, ha már ilyen kis keményfejû a drága?
Eagle16
T-62A: brutális DPM és átütés. Gyorsan céloz, kb. olyan gyorsan mint a mostani Tier 9-es E-50. Megállsz 50-rõl és 2mp múlva pontosan lõhetsz.
Helyben tud fordulni, nagyon gyorsan...torony is nagyon gyorsan forog.
Gyorsulása mintha jobb lenne a mostani T-54-esnél, de minimum egy szinten van vele.

A páncélzata a testen elég rossz, kb. Type 59 szint. Sokszor kigyullad frontális találatoktól...A tornya jól bírja, nagyon pattogós, csak a top ágyúk üthetik át szerencsével.

Menet közben elég pontos, nem egy Patton, de ha 50-el mész akkor ekkora a célkör max.:

Ez nagyon is jó, ahhoz képest hogy a T-54-nek kb. dupla ekkora ilyen sebességnél.

Nekem tetszik, csak csinálják meg hogy ne égjen mint egy öngyújtó és jó lesz.

Hogyishítták azt a kis köcsögöt a Gyûrûk urából, aki alatt nem süppedt be a hó? Na úgy kell hívni a T-62-t. 😊

Be is ugrott; Legolas.
Úgy veszem észre, hogy a Super Pershing "fülei" baromi papírok, szembõl, oldalt, ahol ferdén vannak, T20 90-esével töbször egymás után gond nélkül átlõttem ott, minden alkalommal sebzõdött.
Eagle16
Hogyan lehet gyorsabb a T-62A a T-54-nél, annak ellenére hogy a T-62A ugyanolyan súlyban van de 120 lóerõvel gyengébb a motorja...

Talaj ellenállás értékek:

T-62A: 0.5 0.6 1.4
T-54: 1 1.1 2.2
M48: 0.8 0.9 1.7
E-50M: 1.1 1.3 2.3

A kisebb a jobb. A T-50-2-nek is majdnem kétszer annyi az ellenállása mint a T-62A-nak, 0.91 körül.

Valaki aki kipróbálta a t62-õt meg e50M-et ha megosztaná a tapasztalatokat megköszönnénk sokan szerintem😛
Kipróbáltam a szuper persinget.

A löwe gyorsabb!!!!!!
Ez nem kicsit szar tank lesz,hanem nagyon.Állítólag medium,de a heavyk simán leelõzik.7200 gold.A MM katasztrófa.Tízes tankok között mikor a táplálék lánc alján van,gyakorlatilag több értelme van afk-zni,mint csatázni vele,mert,hogy arty-ig ezzel a tempóval nem lehet eljutni az tuti,de megkerülni egy heavy tankot sem.
Kipróbáltam a tesztet,emiatt a tank miatt,de már le is töröltem.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

dante3
Gyõzelem!
Csata: Airfield 2012. július 12. 22:53:16
Jármû: IS-7
Szerzett tapasztalat: 1 287
Szerzett kredit: 55 360

Nem lõttem ki senkit, de kellemes kis csapat jött össze, élveztem a játékot!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Hajj, az orosz pajtik. Azután írta a Ferdis srác, hogy melléálltam, és leszedtem 100-ról <#eplus2>
Na, elég már a sírásból, legközelebb konstruktívan szólj már hozzá.

Abban ne legyél biztos az emberi hülyeséget sosem lehet lebecsülni. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Minden "jóakarómnak" kívánom, hogy ez a platoon legyen a segítõje:
Nemesis_AS
MrMaiks

Akkor se fog, ha egy utolsó elsõmeccses noob az ellenfél. A weekspotokat leszámítva esélye nincs átlõni, de még azokon a helyeken is csak szerencsével.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Ezt mondtam.
Azt hogy nem fogsz te KV5 -öt ölni M4-el ha a játékosok tudása megegyezik.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ha valami nem klappol a linkkel, megtalálod itt, a 29. hsz-ben.
Köszönöm!😊

A jelenlegi, 7.4-es verziójú WoT mappádról csinálj egy másolatot valahova máshova, majd szedd le ezt, és telepítsd a másolt WoT mappára.
Üdv! Kicsit kuka vagyok angolból, elmondanátok, hogy hogy kell telepíteni a tesztklienst?

És most ez mit bizonyít? Vagy egyáltalán hogy jön ide?
Megvettem a SU-76-ot a free XP miatt, 10. meccs és még nem dupláztam, win ratio 0%. Kezdek kicsit elbizonytalanodni...<#wilting>
Egyébként meg, Csörcsillel általában szétkapom az M4-eseket...na puff neki.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hát T25TD-vel sem azért lett 12 kill mert az ellenfél hú de eszes lett volna.

Hülyeség. Csak mert valaki farmolásra tart T8 prémet, nem fakezû. Más kérdés, hogy sok hülyének van KV5-je, de ez minden nem prém tankra is igaz.
Sokunknak van itt KV-5-öse és azért nem mind fakezû...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

DasIsFuck
akkor 12t-ért tuti jár a garázshely?
megkapom efl amx-et meg a 12t-t is majd patch után?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Akinek Kv5 van az nagy eséllyel fakezû.

Persze, bármi elképzelhetõ, ha retardált vs. jó játékos felállás az alaphelyzet, de azonos szintû játékosokkal, 1v1-ben esélytelen egy Sherman egy KV5 ellen, lebecsülés nélkül.
Elhiszem. Nem becsülöm le az M4-et, de szemtõl szembe nincs esélye egy tier 8-as ellen, ha csak az M4 vezetõje nem kurva jó, a tier 8-asé meg teljesen fakezû.

Szóval nem, normál esetben nem sikerülhet.

Nem hit kérdése,de már sikerült.M4 vs 2 Kt kimenetelérõl is láthatsz képeket,már ha van kedved visszakeresni a pár hónappal ezelõtti képeimet.Nem kellene lebecsülni azt a járgányt.Képeim már nincsenek meg,mert minden képem törölve lett,kivéve azt a 15 darabot amit az elmúlt napokban készítettem.