World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az új, nagy átütésû ágyúk leértékelték a régi, vastagpáncélzatú tankokat. Nagyon fel fog borulni az egyensúly. Mindenki közepes tankkal, vagy td-vel fog menni.

Az 50-es években, a valóságban is kiszorították a közepes tankok a nehéz tankokat. Ebbõl a szempontból életszerûek ezek az erõs medek.

Talán a nagyobb tierû francia tankok, egy kis elõnyhöz jutnak. Azokat nem érinti kellemetlenül a hatalmas páncélátütõ képesség. Nekik mindegy, hogy 200-as, vagy 300-as pennel lövik át a 40 mm-es páncéljukat.
bujcsik555

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

150% credits received with the following French tanks:
S-35 CA, the tier V tank destroyer

Huhúúú.. akkor keddig szinte csak s-35 ca-val megyek.. így se keres rosszul.. jobb meccseken 20-30k tiszta haszon..

ez a tömörített textúra fájl,letöltés mûködõképes most is?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

A Marseillest ne énekeljem nekik?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Olyat kéne majd megnézni, a T10-es medek alap APDS-e sima vagy korábbi APCR-es kompenzációt kap-e.

Eagle be tudta mákolni a felépítményt T110E3al.

WoT: Nishizumi77

A jelenlegi állás szerint nem csak annak nem lesz értelme, hanem egyik olyan régi harcjármûnek se, ami nagy eséllyel kerül össze tier 10-esekkel. Az még nem is olyan nagy probléma, hogy a tier 10-es heavyk lesznek a leggyengébbek a tier 10-es mezõnyben, de gyakorlatilag összes tier 9-es harckocsi, páncélvadász esélytelen ellenük, mehetnek a roncstemetõbe. 😊
És sokkalta élvezetesebb vele játszani, mint a Ferdivel...

A Jgpz E-100-nál szembõl csak a haspáncélzatot lehet átütni ~260mm páncélátütéssel, igaz?

Fõleg az új t10 td-k és medek között.
Azért az is komoly hogy a bat 100mert üt át HEvel, lóri sikítani fog.

Micsoda buffot kap az e100: +100 hp. Ez nagyon komoly, ezután sokkal jobb, használhatóbb tank lesz. Köszi WG, kb. ennyit vártam tõletek.
Jagd E is 😄

Ha ez a HEP-t így marad, azzal a francia tankok nagyot fognak szopni. AMX-13-90-et is simán egylövésezi egy T110 TD.

bardocz
Jól sejtem, hogy a patch után az IS-4-nek számomra semmi értelme, hacsak randomban megyek úgyis?
Jgpz E-100al 1314 HPról lõttem ki az obj 268at úgy hogy csak a felépítménye látszott és sima APval vertem neki oda, ami átütötte ( kb 50 méterrõl ) 😄

A tornyomat is mozgattam közben, egyedül ha a masinát forgattam ugrott szét 1milivel szélesebbre de az is csak egy pillanatra kb
Nincs, egyáltalán. Én meg kidobtam rá 6 millát. Csak azért nem adom el, mert van bõven garázshelyem meg lóvém, ha megszorulnék tuti ez lenne az elsõ. És a poén, hogy mindig csak a német fanok bõgnek, pedig az 50B fele annyira használható, mint az E-100 vagy Maus.

eltévedt egy screenshot 😄

Jelenleg a patton célzóköre így néz ki mozgás közben, nem hiszem, hogy így marad sokáig:-/
Most van értelme az 50B-nek?

ha a géphez nem nyúltál közben,akkor a játékkal kapcsolatban lesz valami gond.Esetleg az újratelepítés elõtt más volt a grafikus beállításod.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

De most így az 50B-nek mi értelme lesz? Basszus, Batchat 5-ös tár, 390-es sebzés, 50B 4-es tár, 400-as sebzés, WTF.
Meg a Patton III-as ágyúja gyakorlatilag jobb, mint a nerf elõtti T110 ágyú, ami miatt hogy sírtak a népek, hogy mekkora OP.

Szal ehhez sztem nem igazán kell hozzászokni, komoly nerfek lesznek még itt.

Jó medeseket kérdezném, Pattora a legénységhez Brothers in arms-ot érdemes fejleszteni? illetve ettõl függõen milyen skilleket adjak a tank legénységének? 3. skillnél tartok, 80% körül és még egy skillt sem nyomtam rájuk.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Random_
egyszer már írtad, ha tud valaki segíteni, akkor biztos válaszol

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Jagdpanther II pofás, egy mini Jagdpanzer E-100 kinézetre XD

sziasztok, tegnap újra kellett raknom a gépet és újratelepítettem a world of tanksot is, Azóta minden 2. körbe megfagy a játék és csak az újraindítás segít. Valami ötlet?

Még mielõtt újratettem a gépet a játék sose fagyott meg, maximum mesterlövész nézetben.
A kamikaze contest promó képén ott egy KV-2 rushmachine. Asszem' elég nagy lejtõ kell és lendület gyûjtés kell neki, hogy az áldozat ne tudjon kitérni elõle.<#taps>

Most vagyok túl egy idegtépõ csatán. 2 Tigris és egy Type (Hárman voltak egy szakaszban.) Sikeresen kilõtt a csapatunkból 4 játékost,köztük engem is. Ilyenkor megfordul a fejemben,hogy mi a faszért játszik az ilyen barom????
M46 Patton top ágyújával, és csak IS-4et lõttem APCRrel 😄

Victory!
Battle: South Coast 2012. július 12. 19:00:42
Vehicle: M48A1
Experience received: 12 471
Credits received: 445 854 (compensation for damage caused by allies: 135)
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter

Tényleg ki lehet gyújtani szembõl, pont most égettem el így egyet <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gyorsulni viszont jól gyorsul. Terepen kb. tudja tartani a többivel az iramot.

ugye átteszik a ferdirõl az XP t a JT re
sziasztok, tegnap újra kellett raknom a gépet és újratelepítettem a world of tanksot is, Azóta minden 2. körbe megfagy a játék és csak az újraindítás segít. Esetleg valami ötlet mert így élvezhetetlen.

Még mielõtt újratettem a gépet a játék sose fagyott meg, maximum mesterlövész nézetben.
én toltam vele 10-et, gold ammohoz nem nyúltam és 3100 átlag dmg a nagy fejetlenségben, elõször nagyon keveseltem azt a 44 km/h-t de mozgás közben ugyanakkora a célkereszt mint állva(jóval kisebb mint patton-é volt) a pen az mesés lõttem vele enyhén forgatott is7-et, is4-et szembõl mindent visz.. kicsit csúnyácska és a sebessége 44km/h , ezen kívül csak pozitívumokat lehet róla mondani, a speedet már megszoktuk pattonon.
az, hogy 160k kell hozzá és az ágyú is csak 45k utána meg a lõszer is ócsó viszonylag imádnivaló^^ várom a nerfeket 😄
Igen, elég kevéske fõleg úgy hogy az orosz IS-8 meg francia heavyk 50el elhúznak mellette.

Komolyan mondom a KV-5 rájöttem, olyan mint Rocky baszki...lehet ütni mint a szart...de akkor se lehet lenyomni. 51 lövést bírtam ki...és nem ám holmi kis izék lõttek.

Egyedül maradtam...nem tudtak kilõni, befoglalták a bázist, pedig írtam nekik gyertek , gyertek...áh...KV-5-öt Rocky-nak fogom hívni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

44? Ajjaj, én még a Sherman 47-jét is keveslem egy tisztességes medrushhoz..
Na kipróbáltam az M48 pattont, még csak 1 kört mentem vele:
Kinézetre 10/10 nagyon tetszik.
Sebessége sajnos kevesebb az elõzõ Pattonnál, csak 44km/h
Jól fordul, és elég nagy mészárt csináltam vele, rárontottam én megy egy T-62A hátulról egy amx 50 fosra meg T-62Ara és KTra, megkapták a magukét, ráadásul T-62Anak a frontjában lehet egy üzemanyag tank mert front lövéstõl kigyulladt!

Én a T62-re írom.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

De ha nem volt beforgatva, akkor pattant a pike-rõl minden. Nem kell az alját célozgatni.

Pedig csak a tornya kemény, amúgy meg papír.

Solten
WTF??

Saor Alba

Eagle16
Azóta már kitiltották ideiglenesen, 4 óra elõtt csinált egy kis ámokfutást, de azért kösz hogy benéztél 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

TVelvet
Madarak azt csiripelték, valakit reptetni kell...
Eagle16
Amúgy szereztem T110E3-ast is. Meg Object 268-ast. Ennyire futotta, nincs több gold 😊

Ha valakit érdekel, az új 155-ös a T110E4-en már beforgatás nélkül is viszi AP-vel szembõl a IS-7-est.

Eagle16
Max. a tornya lehet érdekes...