World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 50-es években, a valóságban is kiszorították a közepes tankok a nehéz tankokat. Ebbõl a szempontból életszerûek ezek az erõs medek.
Talán a nagyobb tierû francia tankok, egy kis elõnyhöz jutnak. Azokat nem érinti kellemetlenül a hatalmas páncélátütõ képesség. Nekik mindegy, hogy 200-as, vagy 300-as pennel lövik át a 40 mm-es páncéljukat.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
S-35 CA, the tier V tank destroyer
Huhúúú.. akkor keddig szinte csak s-35 ca-val megyek.. így se keres rosszul.. jobb meccseken 20-30k tiszta haszon..
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
WoT: Nishizumi77
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Meg a Patton III-as ágyúja gyakorlatilag jobb, mint a nerf elõtti T110 ágyú, ami miatt hogy sírtak a népek, hogy mekkora OP.
Szal ehhez sztem nem igazán kell hozzászokni, komoly nerfek lesznek még itt.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Még mielõtt újratettem a gépet a játék sose fagyott meg, maximum mesterlövész nézetben.
Victory!
Battle: South Coast 2012. július 12. 19:00:42
Vehicle: M48A1
Experience received: 12 471
Credits received: 445 854 (compensation for damage caused by allies: 135)
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Még mielõtt újratettem a gépet a játék sose fagyott meg, maximum mesterlövész nézetben.
az, hogy 160k kell hozzá és az ágyú is csak 45k utána meg a lõszer is ócsó viszonylag imádnivaló^^ várom a nerfeket 😄
Egyedül maradtam...nem tudtak kilõni, befoglalták a bázist, pedig írtam nekik gyertek , gyertek...áh...KV-5-öt Rocky-nak fogom hívni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Kinézetre 10/10 nagyon tetszik.
Sebessége sajnos kevesebb az elõzõ Pattonnál, csak 44km/h
Jól fordul, és elég nagy mészárt csináltam vele, rárontottam én megy egy T-62A hátulról egy amx 50 fosra meg T-62Ara és KTra, megkapták a magukét, ráadásul T-62Anak a frontjában lehet egy üzemanyag tank mert front lövéstõl kigyulladt!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius