World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Ha élesben is így jön ki, én megõrülök v nem tom...
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
viszont 7.4-ben nem változik. ezek szerint lesznek plusz lehetõségek 7.5ben. nem néztem végig, mert én is elégedett vagyok a mod-al.
amúgy modokból a célkereszt megy, info panel megy, damage panel/indikátor megy, skinek mennek, csata/garázs alatti óra is. xvm-et meg biztos megoldják addig
xfire: kistekila
A töltés jelzõ gyári kör nem jelenik megy csak ha nyomok egy sniper módot, utána már jó. Tegnap meg volt, hogy egy régebbi Jimbo amit használok beragadt aztán ott volt a garázsba is.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Eddig még csak egyet láttam, de azzal akadtak problémáim az E-50M-mel.
Más:
A Jagd E-100 randombeli használhatósága kezd megkérdõjelezõdni bennem. Eddig még csak 5 kört mentem vele, de ebbõl csak 1 olyan volt, ami nem volt totál szégyen...
3 alkalommal valami fos megflankelt, a kretének meg természetesen hagyták megpusztulni a csapat legnagyobbat sebzõ tankját. Egyszer meg megindult a leming vonat, én elmentem a másik irányba, és jól nem jött szembe senki 😊
Ha ehhez még hozzáveszem, hogy EU szerveren is legalább ennyi a hülye, csak több az arty... hát elgondolkodtató 😊
Egyébként csak 120K kell mert 160 már van és jövõ héten délutános leszek,ami azt jelenti hogy este 10-tõl hajnali háromig minden nap ráérek játszani,míg a család alszik. 😊 Szóval sima ügynek tûnik 😊 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mert ilyet még nem is láttam sosem, de tetszik nagyon.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Miért, nincs igaza? <#eplus2>#eplus2>
30K / 950 = 31,57 kör (duplázó miatt -1) 30,5 kör
ha minden zsírul megy egy kör legyen 7 perc = 213,5 perc
ez azért húzos :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Na azért EU playerek közt is vannak ilyen unikumok <#hehe>#hehe>
Srác ezelõtt global chatbe anyázott a csapatára. Mikor megkérdeztük, mindezt miért közös chatbe kell vadul kurvaanyázni kezdett, majd az ezt helytelenítõ orosz playerrel közölte, hogy takarodj vodkát vedelni, te ruszki noob. Végül beírta az utcsó életbenmaradt artyjuk (ennek a SU8-nak) pozícióját.
Amúgy ilyenkor nem enged lõni vele a játék, kiírja, hogy víz alatt vagy, nem tudsz lõni, hiába tolom ki a csöve végét. :-D

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Na persze én kemény vagyok mint a gorillaszar!Szemem a pályán!Nem szarozok,tudok lõni!...<#mf1>#mf1> stb
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Mivel TD-s vagyok,remélem ezekkel a 10-esekkel már lehet menni cw-re is mert eddig az objectemmel nem mindig fértem be a csapatba. 😞
Csaby
Hét egymást követõ lövésre immunitás, oldalszög nélkül, kis távolság
Homlokpáncél: 220mm (E-50)
Homlokpáncél a géppuska vonala felett: 180 mm (Pershing)
Orrpáncél: 170mm (elsõ francia DCA)
Lövegpajzs: 220mm (E-50)
Torony eleje+spaced armor: 160mm (Slugger)
Megvenni amúgy nem szabad, Churchill legyorsulja, végsebesség csak szikláról lelökve lefelé.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!