World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
biztos van dojcs részleg is, kájne probléme 😄
Zegi Norbi HUN
Én nem beszélni angol,csak hungarian, meg kicsi német😛

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Sippie
lol 😄
TOMSILENT

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Sippie
szóljatok fórumon, nyilván azért teszt. Lesz nagy felháborodás akkor megcsinálják, csak nem ide kell irogatni, hanem oda 😛
csaba90
így van nekem is.. azt a 205.000 xp csak úgy huss volt nincs :S

Csaby

Zegi Norbi HUN
Komolyan mondom,képtelenek vmit normálisan megcsinálni...
Ha élesben is így jön ki, én megõrülök v nem tom...

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Akinek van JT-je és Ferdi-je,annak szintén eltûnt a JT-rõl az xp?? Csak mert azt mondták,h össze fog adódni a kettõrõl szerzett xp... Ehhez képest a Ferdi-rõl szépen át is rakta,csak közben a JT-vel szerzett 70k xp-t meg elnyelte a vörös csillag v fekete lyuk😞

Az mitõl lehet, hogy x csata után eltûnnek, nem látszanak a lövés- és robbanáseffektek? 7.4-ben is és most tesztszerveren is elõjött nálam ez a bug. Modokat nem használok.
kisTekila
nekem is máshogy nézett ki teszten. simán vissza lehet állítani a beállításokban.
viszont 7.4-ben nem változik. ezek szerint lesznek plusz lehetõségek 7.5ben. nem néztem végig, mert én is elégedett vagyok a mod-al.

amúgy modokból a célkereszt megy, info panel megy, damage panel/indikátor megy, skinek mennek, csata/garázs alatti óra is. xvm-et meg biztos megoldják addig

xfire: kistekila

Valamit megint kavartak mert nálam is ugyan ilyen + bugzik.
A töltés jelzõ gyári kör nem jelenik megy csak ha nyomok egy sniper módot, utána már jó. Tegnap meg volt, hogy egy régebbi Jimbo amit használok beragadt aztán ott volt a garázsba is.

Azért rendes szerven kicsit más. Nincs gold lõszer, nincs ennyi idióta. Teszten sokan össze-vissza mennek mindent kirpóbálnak, nem is játszanak rendesen, csak jééé...de szép az új tankom...lalalala...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Na ez pl. egy érdekes dolog, ez egy sima Jimbo crosshair és csak a teszt szerveren néz ki így, de az összesen, már 7.0 óta ezt használom, normál szerveren nem így néz ki, speciel nekem nem is tetszik. Ha valakinek van rá valami magyarázata erre az érdekes jelenségre, hogy teszten tök máshogy néz ki, mint live-on az ne tartsa vissza az infót.

A tier10 Fos TD-t próbálta már valaki? Mit tud élesben?
Eddig még csak egyet láttam, de azzal akadtak problémáim az E-50M-mel.

Más:
A Jagd E-100 randombeli használhatósága kezd megkérdõjelezõdni bennem. Eddig még csak 5 kört mentem vele, de ebbõl csak 1 olyan volt, ami nem volt totál szégyen...
3 alkalommal valami fos megflankelt, a kretének meg természetesen hagyták megpusztulni a csapat legnagyobbat sebzõ tankját. Egyszer meg megindult a leming vonat, én elmentem a másik irányba, és jól nem jött szembe senki 😊

Ha ehhez még hozzáveszem, hogy EU szerveren is legalább ennyi a hülye, csak több az arty... hát elgondolkodtató 😊

jah bocs nem tudok számolni😊 csak 3.5 óra
ez a redhshire is nem igaz hogy a szûk agyukkal nem veszik észre mennyire kedvezményezett az északi oldal, Prohrovka ugyan az aki közelebb van a dombhoz nyert, hülye map designerek
Gottfried
213 percre hogy jött ki a 6 óra ???

Egyébként csak 120K kell mert 160 már van és jövõ héten délutános leszek,ami azt jelenti hogy este 10-tõl hajnali háromig minden nap ráérek játszani,míg a család alszik. 😊 Szóval sima ügynek tûnik 😊 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Jah, megyek is TW-zni mindjárt

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Bocs, a nem a témához illõ kérdésért de ez milyen crosshair, és honnan tudom letölteni?
Mert ilyet még nem is láttam sosem, de tetszik nagyon.

Metalmilitiakid
Képen nincs rárakva, de ugyanúgy mint a Panther en is van rajta a légbeszívó, meg hozzá a magasító csõ. Annyi hogy ez a panthernek ott is van az oldalán felrakva.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

akkor lépjél ki, hogy én be tudjak lépni😛 😊
az csak 6 óra az nem sok
Ez a tesztszerver...gyakorlatilag játszhatatlan. Csak gold ammo és csak teljesen fogyatékosok...hát ehhez nekem nincs türelmem.

Valahol biztos, de ez egyszer nem éreztem a késztetést, hogy igazat adjak neki😊
"takarodj vodkát vedelni, te ruszki noob"

Miért, nincs igaza? <#eplus2>

tételezzük fel, hogy atom pró játékos vagy (950 avg xp)
30K / 950 = 31,57 kör (duplázó miatt -1) 30,5 kör
ha minden zsírul megy egy kör legyen 7 perc = 213,5 perc

ez azért húzos :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Akkor lesz igazán elrugaszkodott, ha jön majd a fizika, és 50-60 tonnás vasak fognak ugratni, meg szaltózni a levegõben. <#nevetes1>

mijki
Egy tankkal így belelehet menni a vízbe a játékban? Honnan kap levegõt a motor? Azonnal le kéne robbannia annak a szarnak azonnal, ez a játék meg egyre messzebb megy a valóságtól.<#shakehead>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Na azért EU playerek közt is vannak ilyen unikumok <#hehe>
Srác ezelõtt global chatbe anyázott a csapatára. Mikor megkérdeztük, mindezt miért közös chatbe kell vadul kurvaanyázni kezdett, majd az ezt helytelenítõ orosz playerrel közölte, hogy takarodj vodkát vedelni, te ruszki noob. Végül beírta az utcsó életbenmaradt artyjuk (ennek a SU8-nak) pozícióját.
Kis szutyok tengeralattjárónak is elmenne. :-D
Amúgy ilyenkor nem enged lõni vele a játék, kiírja, hogy víz alatt vagy, nem tudsz lõni, hiába tolom ki a csöve végét. :-D

kell a JT re a hosszú 128 as a játék legjobb német ágyúja mindent átlövök vele és nem keveset sebzek vele az hozza az xp t. kár hogy magát a JT-t elbaszták.
Ahh!Ezt nem tudtam.😊Köszönöm az infot!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Én is mindig rinyáltam,hogy TD-vel menjek klán csatába.😊
Na persze én kemény vagyok mint a gorillaszar!Szemem a pályán!Nem szarozok,tudok lõni!...<#mf1> stb

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Az elit Ferdirõl átkerül az xp a JT-re mikor kijön a patch.
de ahoz,hogy azt a rengeteg xp-t átkonvertáld free-nek,nem kevés gold kell ám!

Gottfried
Ferdivel kell,nem JT-vel és már van rajt 160K,így csak 120K kell. 😊A JT-t így átugrom majd.
Mivel TD-s vagyok,remélem ezekkel a 10-esekkel már lehet menni cw-re is mert eddig az objectemmel nem mindig fértem be a csapatba. 😞

Nem tudom de én a Jt-vel prémmel napi 20k jön de lehet azért mert nincs meg a top löveg
Elnézve a hétvégi eventet, jöhetne már egy olyan, amikor félárú felszerelések vannak, kellene a töltés- és célzágyorsító a GwTiger-re. <#idiota>

Akkor már mindegy volt, JP E100, egy új Ojjekt, JPII, meg T54 mászott az arcunkba (ketten voltunk egy Objecttal), akármerre mozdultam volna, szétlõnek. Nem is éltem sokáig😊
ez azt jelenti 10 nap alatt az 300K XP és 10napon belül biztos nem jön ki a 7.5 szerintem juli vége aug eleje
Jt vel naponta premiummal 30K xp t össze lehet szedni erõlködés nélkül és még egész nap se kell játszani vele
lol engem jobban izgatna az a rész ami a hp csíkból elfüstölt,mint a lyuk mérete!😊

Gottfried
Kalkulálom és gyorsan vettem is egy hét prémet.😊 Tolom ezerrel,így nem elsz gond ha adnak egy kis haladékot és nem jön ki a patch 1-2 napon belül de gondolom emiatt nem kell aggódnom mert még csak az elsõ teszt fut.

Fõként T9-ben. Sima perzsával nyomom, kb egy szintû csatákba kerülünk, de amíg én tudok flankelni, õk 20-al totyognak fel-alá, és próbálnak átütni valamit a 180-as penû ágyújukkal. A tornyukon a fülek bármivel lõhetõk, a testük tényleg elég masszív, de T8-9 heavyknek, TD-knek már nem jelent gondot.
Nem para, csak azért szóltam, hogy nem lesz elég a JagdE-100 ra szükséges 210k, hanem a JT top ágyújának a költségét is kalkuláld bele, mert különben kellemetlen meglepetés fog érni.

Mert gondolom t10 csatában látod õket. Sztem sem egy nagy eresztés, de azért t8-ban elég durva az a páncél.

Sippie
az elszánt egy kifejezés a nolifer-re? <#idiota>
Hihetetlenül gagyi tanknak tûnik kívülrõl (én nem próbáltam), ahogy mondtad dög lassú, az ágyúja ehhez a sebességhez használhatatlan, nem is beszélve a sufnituningolt páncélzatáról😊 Egyet nem láttam még érdemi eredményt felmutatni.
csaba90
nem is akartam én ezzel azt kelteni... csupán egy megfigyelés volt 😄 nekem van mindenféle tankom.. azzal megyek ami éppen jó 😄

Csaby

Super Pershing frontpáncél elõzetes:

Hét egymást követõ lövésre immunitás, oldalszög nélkül, kis távolság

Homlokpáncél: 220mm (E-50)

Homlokpáncél a géppuska vonala felett: 180 mm (Pershing)

Orrpáncél: 170mm (elsõ francia DCA)

Lövegpajzs: 220mm (E-50)

Torony eleje+spaced armor: 160mm (Slugger)

Megvenni amúgy nem szabad, Churchill legyorsulja, végsebesség csak szikláról lelökve lefelé.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!