World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Ma kipróbáltam a teszten bat-el és úgy kibasztak az artyk fél perc alatt, hogy csak néztem. Az északi oldalról indultunk.
A délirõl valamivel jobb ahhoz kell a lenti oldal, hogy át tudjon menni az arty belõni.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Mind tudjuk jól, hogy ez egy szép elmélet a gyakorlat meg az, hogy azzal harcolunk ami jön szembe.
Leginkább az ellen top tankja, fõleg ha minimum 3 tier-el nagyobb és/vagy papír szarban vagyunk. 😄
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
esetleg az artykat???
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Tegnap óta.
iszonyat nagy lagok vannak. xvm-et is használok.
War. War never changes...
Amúgy mi a feladata ha nem az hogy harcoljon? Vigyem át a fehér zászlót, vagy diplomáciázzak 😄 ?
Mind1, amint írtam sztem csak az MM besorolása lesz szopás, de a TierX medek megjelenése azért indirekt egész kellemetlen egy harcoló lightnak. Csak biztam benne, hogy kap mondjuk egy kis pent vagy valamit, ha már jönnek a nagy dögök is és közéjük vágják 😊
Puding próbája az evés, WOTban végülis normális hogy minden változik. Adaptálódni kell, kikeresni azt ami éppen OP.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Ja, és ne feledd el, jönnek a T10 medek, most hogy a 13-90 feljebb van, azokkal megy egy ligába.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
sebesseguk ,alcazasuk,agilitasuk megvan hozza ,besororolasukhoz kepest igen csak tul voltak fegyeverezve.
Kliment Yefremovich Voroshilov... orosz írásban Woroshilov? nem hinném, hiszen Вороши́лов esetében a szó eleji betû az V.
Miért írja mindenki úgy játékban, hogy KW? megkérdeztem valakit, és azt mondta, hogy igazából az KW. Na?
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
wot nick: PsychoTrooper
Kiprobaltam a rokonommal a Maust az JagdPz E-100-al szemben, malinowkan a mezon alltam be ugy hogy tier 10-esek nem nagyon tudnak atloni... o 170 meterol barhol atlott, arra voltunk kivancsiak hogy ahol idaig nem lehetet atloni a mauszt ott most atlovi-e a JagdPz E-100 agyuja....hat atlote mindenhol...
Viszont utana lottuk egymast mihelyt meglatuk a msikat, ez kb 370m lehetett es o nem tudot megloni, (en alltam egyhelyben a mezon) en viszont kinyirtam....minden loves bement sot 500-as sebzeseket kapot de volt 560 is...
Múlt hét szerda óta nem olvastam a fórumot, történt valami érdekes a tesztszerveren kívül?