World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Háhá Laptopon touchpaddal T-127el nyertem és 1 killem is lett XD
Csak az FPSt teszteltem, de vért izzadtam ezért az 1 killért is, borzalmas volt touchpaddal 😄

WoT: Nishizumi77

Sunsetjoy
Hm, most utóbbi 1 órában jól berakott 15-40%-os csatákba, ahol hoztuk a papírformát. Eh. Nem baj, ki van fejlesztve az is7, már csak lóvé kellene rá.D

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

..en azon gondolkodom, h eladom a ferdit es ezt veszem vissza helyette majd.
Nem lehet segíteni, ez bad luck, hogy pont akkor tûnik el mikor lõnél, velem is megesik, bosszantó mert nem tudom hogy eltaláltam e vagy sem viszont akkor is rá lehet lõni mert a tank még ott van csak nem látod.

Ma mentem vele 2 kört, nekem tetszett, Ferdinél használhatóbb mivel azt is ugyanúgy átlövik, de közben ez meg megy 45el és nagyon jól fordul, viszont vízszintesen erõsen korlátozott a mozgatása, meg ugye frontban van a váltó ami kigyulladást okoz. Viszont majd ha lesz rá keretem lehet kifejlesztem rendes szerón és megveszem, annak ellenére hogy mindjárt meglesz az XP Jgpz E-100ra.

GaBenc
Ki van nyitva. Olvastam is, értem is. De mivel csak én vagyok a hülye felejtsétek el, hogy kérdeztem.
A kérdés arról szólt, hogy LÁTOM és célba veszem de a lövés pillanatában eltûnik. Ezt szerettem volna megtudni, hogy ez miért van. Tudok esetleg rajta segíteni?
De igazatok van, nem zaklatom a nagyokat a hülye kérdéseimmel.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

..kiprobalta mar valaki a teszten h miylen jagdpather2? mert az ertekei szinpatikusak
nekem agresszív "assault" tank alkalmazásba vált be, t8-ba menni lõni írtani, t9-10-be viszont már én is szépen második vonalba húzódok vissza.

a páncélzatát én randomnak mondanám: van olyan kör mikor semmi nem tud sebezni de van olyan (fõleg olyankor mikor 1 lövésnyi hp-m van) h 1 vk36 is átlõ fordulásból a rövid 88-al...😄

Számomra ferdi egyértelmûen jobb mint az isu, bétában imádtam azt a tankot, de most pontatlan, lassú töltés, legjobb mikor a menet széltõl el kellene h pusztuljon a tank de csak a láncot kapom le v lepattan....az meg külön öröm mikor meglövöm a slugger-t a tornyán és did not go trú...ferdivel is van ilyen de az gyorsabban betölt, a lõszer is olcsóbb, jobban fordul (isu 1 tetû fordulásban, hiába megy 40-el), és ferdinél még ott van az esély h lepattan/nem megy át, míg isunál egyáltalán nincs...😊

persze szar dolog mikor elõttem van 3 tank és mozgolódnak stb, de akkor is engem vesznek észre...😊 de ehhez már hozzá szoktam😊
Röviden azért tûnik el mert ilyen a játékban a láthatósági mechanika, alapból nem látod az ellenséges tankot, van egy látótávolsága a tanknak, azt azon belül ha sikerül spottolnod akkor látod, de mivel elég random ez a rendszer ezért vannak olyanok hogy 100 méterrõl is eltûnik, vagy te semmit se látsz az ellenség meg vígan szétlõ a pálya másik felérõl.

GaBenc
Eddig jó. De nincs benne a válasz.

GaBenc
Sziasztok.
Mint kezdõ kérdezném (ne kelljen kikeresni a 10000 hozzászólásból), mi az a jelenség, hogy meglátom, ráfordulok, eltûnik. De ez folyamatos. Van hogy egyáltalán nem lövök mert nincs mire. Lemegy a kör én meg csak forgolódom mert mindenki eltûnik. Mit állítsak vagy mit csináljak?

Nekem az vált be a Ferdivel, hogy a második vonalban tartok a nehezekkel, és egy kicsit messzebbrõl támogatom õket. Bokorban tényleg felesleges a Ferdivel álldogálni.

Így viszont az ISU-152 hajlik erõsen az OP-ság felé, egyszer láthatatlan még akkor is, amikor lõ, másodször a 700-900 sebzésével. Az meg gyenge szöveg a balance-ra a WG-sektõl, hogy az ISU-nak nincs páncélja. A Ferdinek is csak papíron van.

Sokmindenben különböznek egymástól,de azt azért nem merném ilyen bátran kijelenteni,hogy jobb mint az ISU.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Igen, az priceless, mikor Malinovkán a bázisnál állok egy bokorban full camos legénységgel és lõnek rám a saját bázisukról, pedig nincs is scout 😊

Meg a másik kedvencem, mikor bármilyen tier6 feletti tank meglát (márpedig meglát) és szinte célzás nélkül durrant felém egyet, az tuti hogy átüt. Még a D-25t-vel is, akárhol is találnak el. Ennyit ér a nagy páncélja, ami miatt még ráadásul lomha is...

Én meg persze lövöm a lepattanókat és a 0 sebzéseket. Bár ez nem a Ferdi hibája, hiszen mindennel elõfordul, de mégis különösen zavaró egy olyan harcjármûnél, aminek lényegében az ágyú az egyetlen pozitívuma...

Sokan dícsérik és tudnak vele játszani, de nekem valahogy nem sikerült megkedvelnem.

A ferdi már most ütõsebb mint az isu 😊 ha még a camo-ja is jó lenne, op lenne.
Én is a Ferdivel nyomom most. a 128-assal nem olyan rossz szerintem, és ha csak fele úgy tudna rejtõzni, mint mondjuk a ISU-152, egy igazán ütõs gép válna belõle, de ez ugye nem érdeke a fehérorosz barátainknak.

Én el sem adtam, és már van is rajta elég xp-m a JP2-re 😊

Csak azt sajnálom, hogy már ennyi xp-t beletettem a Ferdibe, így már logikusabb abból kihúznom a JT-t. Pedig egyáltalán nem élvezem, a Ferdi minden várakozásomat alulmúlta... meg sem tudnám mondani, mikor teljesítettem valamivel ennyire rosszul utoljára 😞

Viszont a JP2 jelen formájában nagyon ütõs, és a JT is sokkal jobban tetszett, mint gondoltam volna 😊

Akkor majd megint kell venni egy JP-t. Végülis nem baj, szerettem.

nyilván ki kell fejlesztened, ennyi erõvel elit a t-54em és megvásárolhatom a t-62-t. Kell hozzá XP is.
Ha van egy elit JP, akkor automatikusan megkapjuk a JPII vásárlási lehetõséget, vagy elveszik az elit státusz, és kell még XP a JPII-höz?

Tegnap írtam neked hogy kb 2 hét mire kijön..

Pedig jópofa a JPII, nagyon jól fordul meg a ferdi páncélja kb semmit se ér mert mindenki tudja hol kell lõni, szóval a mobilitás nagyobb elõny. Csak az nem tetszik JPIIn hogy alig lehet vízszintesen mozgatni a löveget.

Mikor lesz meg az új patch?
Már 30k XP van a DBn, 100Kt összefarmolok az indien panzerre, annyi már csak elég lesz, aztán benyomom a gyorsított képzést és fejlesztgetem a legénységet.

polluxware
tegnap meglett a ferdi, erre olvasom hogy köv peccsben jön a jagdp2...

kicsit se vok ideges😊

én kipróbáltam teszten VK3002õt meg Panthert, ugye a két t7 med, és szerintem Panther sokkal jobb, azon legalább van ágyú, még ha kicsit is sebez de van átütése, eléggé pontos, és gyors... míg a 3002db-n ott van a 88as ami elég gyatra átütéssel rendelkezik 😊
Mondjuk panaszra nem lehet okom XD

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. július 14. 8:49:18
Jármû: VK 3002 (D😎
Szerzett tapasztalat: 2 562 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 27 328
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Mármint malinovka dombján, ez a "tetején" nem tudom honnan jött.

Az a baj 7.5 MMtõl is ugyanúgy berakja a DBt T9be, épp most mentem vele, jó meg minden de már egyes T8 heavyk is gondot okoznak neki, PL IS-3 oldalát közelrõl alig ütöttem át, le volt trackelve és legalább úgy sikerült a spaced rész alá lõni és szerencsére ki is gyulladt és meghalt, de amúgy megölt volna.
Aztán jött az E-75, mire egyedül maradtam malinovka tetején már csak 13%a maradt, és 4 lövésbõl csak 1 vitt át az oldalát ( 5 méterrõl ) és persze hogy 190et sebzett ezért õ túlélte és én meghaltam.

jaja xD megszoktam a 100mm-erest 😄 volt VK3601(H)-m is..... jó nem utáltam de nem is szerettem 😄
pedig mindenki azt mondta imádni fogom 😄
Mert a DBn a rövid 88 nem kicsi? Az meg 1 tierrel nagyobb nála.
Azért akarod eladni mert még mindig neki van a legnyagyobb pene T6 medek közül? 😛

hát nem tudom, én amikor játszottam vele d10-t használtam, de megbántam, igazából a legrosszabb tier6 medium volt úgy, visszagondolva inkább a 85st tettem volna rá. D10t alapból szar gun, nemhogy medre, menet közben pontatlan sõt összeszûkülve is pontatlan, sõt kb 10 perc amíg összeszûkül. egyetlenegy jó tulajdonsága van az ágyúnak tier6ban az átütése.
SU-85 tökéletesen játszható az új 85mm-essel, T-34-85 már nem annyira XD lehet szegény megy a kukába 😞 pedig nagy kedvenc tankom volt, de a 85mm kicsi rája' 😄
jó de azért azt vedd figyelembe, hogy az mégis csak a francia med ág, azt azért senki ne várja el, hogy tier8ig scoutoljon az ember, hogy elkezdhessen aprítani is. A dedikált scoutok tier5ben szerintem más tészta, mint a francia "med" vonal.
Amúgy inkább buff ez a medeknek mint nerf, idáig a T-34/85 elég lassú volt most meg úgy néz ki normális med lett:

You do realize that they are buffing the T-34-85 right?
They added a 600HP engine, which takes the T-34-85 and T-43 to almost 20hp/ton. That is a ~20% mobility buff and having played both tanks on test, I can say it matters A LOT.
The new 85mm is great! Buffed alpha without a nerfed ROF + better aimtime = higher DPM.
Honestly the new T-34-85 feels awesome, combined with the new MM (T4-T8) the 144mm pen is more then enough for a fast flanker.

Balance miatt szükséges volt ez, fõleg a su-85tõl elvenni a 107est. Már rég el kellett volna venni.
Annak a valami 85mmes ágyúnak 144mm penje van és orosz ágyúhoz képest elég pontos. T6 medek közül még mindig ennek lesz a legnagyobb átütése. ( amcsi: 128, német: 132 )

Sziasztok!Jó reggelt mindenkinek! :-)
Most sikerült elolvasnom a 0.7.5 változásokat...hát ezek...*@&...
Su-85-(ami eddig nekem farmtank volt)-107 zis eltávolítva,helyette kap valami 85-öst
T-34-85,T-43(ezzel így is alig haladtam) 100-as csõ mínusz helyette kap még egy motort...
Komolyan kezdem elhinni,hogy az összes patch csak arról szól,hogy szopassák a népet és prém nélkül játszhatatlanná tegyék a játékot.A francia TD-ket és Light-okat máris nerfelik...????
Ezek hihetetlenül pénzéhesek...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

1:30 telt el a körbõl és már 7 tankunkat kilõtték, ráadásul az összes top tier tankunk köztük volt, most komolyan, hogy lehetnek ennyire bénák a játékban?

Lehet bot volt mind és csak lenyomták az R betût és kész?

Én se remekeltem mert TD-vel nehezen fogok egyszerre 3 felel lõni, de le a kalappal az ellenség elõtt, szépen bekerítettek.

Jó ez a 150%-os kredithozam 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Hat azert ha egy 13 90 el nem te valasztod meg kivel akarsz harcolni akkor jelentsuk ki hogy a hiba nem a tankban van, es azt hiszem ezzel eggyet ertunk itt sokan ;-)

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Kivették a két új pályát? Eddig kb. 25 meccset mentem, de nem adta be egyszer sem a játék.
ui. sajnos nyaralok, így nem tudok jelentkezni rá :/
én azért lehet bele mennék 1 ilyen grindbe, sõt biztos 😄
JT-vel amúgy is öröm a játék, max elment rá 1 adag idõm 1 nem saját acc-on....bumm 😄

az okos a más, a hülye (mint én) saját kárán tanul, ha a srác nem venne prémet szívnék kicsit, de nem érne világfájdalom, mondjuk úgy is 1 jót játszottam JT-vel, gondolom prém acc-ja is van, úgy meg még nagyobb fun a play😊
Sippie
veszi a halál, lenyúltam a WG-t egy ingyen prémtankal <#hehe> sõt igazából többel is, de az M4A2EE és a kistierû izék nem hoznak olyan jól mint a T34 😞
Ez csak természetes, majd megveszed szépen a prémet, mint minden rendes ember <#hehe>
Sippie
azért az kemény hogy az E8 shermant már MEGINT butítják credit ügyileg. A múltkori 50%-os nerfje óta is gyengén hoz, ehhez képest még inkább leveszik a kredit hozamot, és növelik a javítást. Nóóórmális?
Egy light és medium tankban ülve az esetek többségében rajtad áll, hogy kivel, hol és milyen körülmények között akarsz megütközni. Ez a gyors és mozgékony tankok egyik legfõbb erénye, amit érdemes kihasználni, ha életben akarsz maradni.