World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak az FPSt teszteltem, de vért izzadtam ezért az 1 killért is, borzalmas volt touchpaddal 😄
WoT: Nishizumi77
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A kérdés arról szólt, hogy LÁTOM és célba veszem de a lövés pillanatában eltûnik. Ezt szerettem volna megtudni, hogy ez miért van. Tudok esetleg rajta segíteni?
De igazatok van, nem zaklatom a nagyokat a hülye kérdéseimmel.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
a páncélzatát én randomnak mondanám: van olyan kör mikor semmi nem tud sebezni de van olyan (fõleg olyankor mikor 1 lövésnyi hp-m van) h 1 vk36 is átlõ fordulásból a rövid 88-al...😄
Számomra ferdi egyértelmûen jobb mint az isu, bétában imádtam azt a tankot, de most pontatlan, lassú töltés, legjobb mikor a menet széltõl el kellene h pusztuljon a tank de csak a láncot kapom le v lepattan....az meg külön öröm mikor meglövöm a slugger-t a tornyán és did not go trú...ferdivel is van ilyen de az gyorsabban betölt, a lõszer is olcsóbb, jobban fordul (isu 1 tetû fordulásban, hiába megy 40-el), és ferdinél még ott van az esély h lepattan/nem megy át, míg isunál egyáltalán nincs...😊
persze szar dolog mikor elõttem van 3 tank és mozgolódnak stb, de akkor is engem vesznek észre...😊 de ehhez már hozzá szoktam😊
Mint kezdõ kérdezném (ne kelljen kikeresni a 10000 hozzászólásból), mi az a jelenség, hogy meglátom, ráfordulok, eltûnik. De ez folyamatos. Van hogy egyáltalán nem lövök mert nincs mire. Lemegy a kör én meg csak forgolódom mert mindenki eltûnik. Mit állítsak vagy mit csináljak?
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Meg a másik kedvencem, mikor bármilyen tier6 feletti tank meglát (márpedig meglát) és szinte célzás nélkül durrant felém egyet, az tuti hogy átüt. Még a D-25t-vel is, akárhol is találnak el. Ennyit ér a nagy páncélja, ami miatt még ráadásul lomha is...
Én meg persze lövöm a lepattanókat és a 0 sebzéseket. Bár ez nem a Ferdi hibája, hiszen mindennel elõfordul, de mégis különösen zavaró egy olyan harcjármûnél, aminek lényegében az ágyú az egyetlen pozitívuma...
Sokan dícsérik és tudnak vele játszani, de nekem valahogy nem sikerült megkedvelnem.
Csak azt sajnálom, hogy már ennyi xp-t beletettem a Ferdibe, így már logikusabb abból kihúznom a JT-t. Pedig egyáltalán nem élvezem, a Ferdi minden várakozásomat alulmúlta... meg sem tudnám mondani, mikor teljesítettem valamivel ennyire rosszul utoljára 😞
Viszont a JP2 jelen formájában nagyon ütõs, és a JT is sokkal jobban tetszett, mint gondoltam volna 😊
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. július 14. 8:49:18
Jármû: VK 3002 (D😎
Szerzett tapasztalat: 2 562 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 27 328
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Aztán jött az E-75, mire egyedül maradtam malinovka tetején már csak 13%a maradt, és 4 lövésbõl csak 1 vitt át az oldalát ( 5 méterrõl ) és persze hogy 190et sebzett ezért õ túlélte és én meghaltam.
pedig mindenki azt mondta imádni fogom 😄
Azért akarod eladni mert még mindig neki van a legnyagyobb pene T6 medek közül? 😛
You do realize that they are buffing the T-34-85 right?
They added a 600HP engine, which takes the T-34-85 and T-43 to almost 20hp/ton. That is a ~20% mobility buff and having played both tanks on test, I can say it matters A LOT.
The new 85mm is great! Buffed alpha without a nerfed ROF + better aimtime = higher DPM.
Honestly the new T-34-85 feels awesome, combined with the new MM (T4-T8) the 144mm pen is more then enough for a fast flanker.
Annak a valami 85mmes ágyúnak 144mm penje van és orosz ágyúhoz képest elég pontos. T6 medek közül még mindig ennek lesz a legnagyobb átütése. ( amcsi: 128, német: 132 )
Most sikerült elolvasnom a 0.7.5 változásokat...hát ezek...*@&...
Su-85-(ami eddig nekem farmtank volt)-107 zis eltávolítva,helyette kap valami 85-öst
T-34-85,T-43(ezzel így is alig haladtam) 100-as csõ mínusz helyette kap még egy motort...
Komolyan kezdem elhinni,hogy az összes patch csak arról szól,hogy szopassák a népet és prém nélkül játszhatatlanná tegyék a játékot.A francia TD-ket és Light-okat máris nerfelik...????
Ezek hihetetlenül pénzéhesek...
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Lehet bot volt mind és csak lenyomták az R betût és kész?
Én se remekeltem mert TD-vel nehezen fogok egyszerre 3 felel lõni, de le a kalappal az ellenség elõtt, szépen bekerítettek.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
JT-vel amúgy is öröm a játék, max elment rá 1 adag idõm 1 nem saját acc-on....bumm 😄
az okos a más, a hülye (mint én) saját kárán tanul, ha a srác nem venne prémet szívnék kicsit, de nem érne világfájdalom, mondjuk úgy is 1 jót játszottam JT-vel, gondolom prém acc-ja is van, úgy meg még nagyobb fun a play😊