World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy superman-nel voltam az elõbb együtt! Ha ezt megüberli valaki, annak vállalok egy havi prémet!

http://worldoftanks.eu/community/accounts/501176457-Moggy47/
Gottfried
Lehet hogy hülye kérdés de azért felteszem hogy megnyugtassam magam. 😊

Az elit Ferdirõl akkor is átmegy az XP a JT-re ha a JT nincs a garázsban?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Jézuskánál próbálkozz, mert a supportot nem fogja érdekelni.

Mi esélye van annak, hogy egy "régi" már nem kapható prémtankot megvegyek??? Nem a type-59 rõl lenne szó.

Lehet-e ezzel kapcsolatban valakinek írni?
MatchDiabolo
Cáfolva hogy az xvm mod megmutatná mindig is hogy ki milyen játékos lesz abban a körben<#taps>
Amúgy meg mi ez a heves érzelmi emóciód még mindig fáj hogy beletapostam a pici lelekedbe mert én már rég elfelejtettelek de ha így rúgkapálózol egykis szeretetért<#hehe>

Ilyen Mek Elek szakik xvm mód nélkül nem is értenék ha valaki berohan a pálya közepére kilövetni magát vagy céltalanul bolyong mert nem tudja mihez kezdjen magával toptanként és 0killel meghal de a legjobb az új game módon (Counter) megfigyelni a kollektív géniuszokat szándékosan a lehetõ legtávolabb kempelnek a bázistól hagy foglalják el könnyen és mikor már rezeg a léc fejvesztve futnak meghalni biztos te is ilyen vagy mert az vmx módhoz hevesen imádkozol társaiddal mert megírta ti vagytok a jobbak és kész nem kell csinálni semmit.

vinki1
Köszi!Farm tank ként tökéletes.

:-)

a nooblexikon legsarkosabb szabálya: mindig csak egy támadjon, a többi várjon úgy, hogy ne tudjon segíteni. Ha támadó meghal, akkor indulhat a következõ...stb

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nagyon szép menet, gratulálok! Annak idején én is rengeteget mentem a pz4-el, még mindig az egyik kedvenc tankom.
http://www.wot-replays.org/replay/500951269-el_hallouf-08072012145407/.html

Egyedüliként maradtam öt ellen artyként,nyertünk <#nevetes1>

Persze, hozzásegített az ellenfél "hozzáértése" is..
Nekem van ilyen cimborám, replayt is láttam tõle nem egyet. Bár itt menõ dolog lenézõen tekinteni még az átlagos játékosokra is, azért nem kell kapásból szellemi fogyatékosokra gondolni. A bûvös efficiency rating szerint a játékosok 10%-a hulladék, 50% átlag alatti, 30% átlagos, bár õket sem kezeljük emberként sokszor... Amúgy a játékában semmi különös, két dolog miatt gyenge fõként: nem figyel arra, hogy fedezékben maradjon, csak megy a célpont után és nem mindig céloz, vagy ha igen nem tudja hova lenne legérdemesebb, ezért sokat pattog.
Engem mérföldekkel jobban idegesítenek azok, akik vagy bottal, vagy anélkül, de nem hajlandóak harcolni sem, csak belépnek és foglalják a helyet.
vinki1
Eggy ki farm Pz4-el+8 kill. http://www.wot-replays.org/player/eu/vinki/

Pales27
A kedvencem esetem ezzel kapcsolatban most történt teszt szerón: Himmelsen egy bázis foglalós csatánál, a hegyen történt, hogy az ott lévõ épületnél küzdöttünk.
Már túl voltam pár ellenfélen, amikor az épületnél a sarkon hátba lõttem egy egylövéses medet. Miután kilõttem a fedezék mögül 6! tank mászott ki 😄 t10-t9 médium volt az összes.

azért az nagyon dúrva, hogy nap mint nap többször is lehet látni, hogy sok tank nem mer lerohanni keveset még arty árnyékban sem, ez legalább annyira érdekes mint az A0 camp.

tényleg nincs valakinek ismerõse aki ilyen 45-46% winrattel bír, meg 0,7 alatti kill ratioval? Érdekelne mivel magyarázza, Matyashun nem ér, õ ugye speciális típusú személy :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

úgy látszik megérte újra elkezdeni játszani:

Annak én is örülök hogy nem adtam el még az elején mert így lesz belõle egy T110E4. 😊
A T30 elõnyére még nem jöttem rá: semmi páncél, rettenetesen pattogós ágyú, borzalmas ROF. Mostanában inkább a kisebb ágyúval használom és megyek vele mintha egy T34 lenne némileg jobb tulajdonságokkal.
Nagy levegõ,és okosan kihasználni a T30 elõnyeit.
Mikor átkerült td ágra,8 csata alatt 3 kilõtt tank díszelgett a statom mellett ill. 750 volt az effem.Majd lassan ráéreztem és 123csata/206 kilõtt tank és 1830 effnél tartok.Örülök hogy nem adtam el még az elején és ott van a garázsomban.
Élvezetes csapatni vele,pláne ha te vagy legfelül.
Kitartás...

Sziasztok?

Valaki meg tudná mondani, hogy a kv-4 milyen tank? Csak mert amikor utoljára játszottam, még nem azt kellet kifejleszteni a kv3-ból.
Mellesleg: berakták a trackert? 😊
Master91
Na,meg csináltam, Is3 full elit alakulat 100%, és a 2 ember 2. skillje 53% lett, meg nyugodtam 😄
Vagyis egész pontosan a 163%-nyi XP-nek a 20%-át vonja le.
Igen
Ezért kell egy jó irányító meg egy fegyelmezett csapat. Nálunk úgy néz ki, hogy mindig mindenki egy tankot lõ egyszerre! Nem 10-en lõnek 10 különbözõ tankra, úgy nyilván esélytelen. Ha 10-en lõnek focus fire-t valamire az még úgy is meghal 2 másodperc alatt ha a fele lövés lepattan.

Majd meglátjuk, de CW-n eddig sem volt jellemzõ a med horda, Batchat pláne nem volt ilyenre használva, mert még egy 10 fõs t10 Bat horda sem hiszem hogy el tud bánni egy 10 fõs T110E5 brigáddal, akik focus fire-t nyomnak.

Master91
CW-n nehéz trackelni, ha 8 bat lõ téged 😄
Master91
Tankomon legénységén 2 skill már meg van, egy 100% és egy 63%.
Én csak 2 embernek akarom újra ki osztani a 2. képességet.
Ha elveszem a képességet, akkor bukom mind a kettõt, de az 1. képességet 100%-ra vissza állítja, és a 2. új képességet meg 43%-ra ,ha fizetek 20ezret?
Másik Bat horda nem biztos, én szoktam nyomni három fõs Bat hordával, nagyon ritkán, de elõfordult, hogy volt a túloldalt is Bat horda, kölcsönösen nem basztattuk egymást csak a végén, inkább mészárolták õk is meg mi is a könnyebb célpontokat. Bat hordát nagyon könnyû ésszel megverni, kell jó spotter aztán a high tier TD-k, heavyk elintézik a dolgot, ha a Bat le van trackelve akkor már halott.

Nagyon jól sikerült gép, megváltás a papír T30 után. Már csak az a 150K xp fájdalmas amit össze kell még hoznom. Utálom a T30 at. 😞
Bat horda ellen???Semmi szerintem... Már két bat elég,hogy egyértelmûvé tegye a csata végkimenetelét.Szerencsére eddig még 3-at nem láttam egy oldalon de el tudom képzelni mert 3 AMX13-90 is durva egy oldalon,ha együtt maradnak,de szerencsére a lórikat valamiért nem látom ilyen veszélyesnek...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

egy jo nagy akna mezö megoldaná a problémát :-)
Eagle16
Mondjuk az hogy nem mész semerre se egyedül...

A legjobb célpont az, ami rambo-t játszik és egymaga van. Ha már 2 tank van együtt akkor kétszer is meggondolom hogy megtámadjam-e õket BatChat-el. Akkor is ha csak két Tier 7-es pl.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Master91
1 campelõ Maus horda - 2-3 arty aki counter artyznak valahol jó messzirõl.
Passz.

Esetleg másik bat horda 😄
belegondolni is szörnyû. például 10 Bat egy CW-n, megindul egyik irányba, lekaszabolja aki ott van. utána meg már elõnyben lesznek és a többit kaszaboják le. bárhova odaérnek, nem kell idegeskedniük ha az ellenfél foglal, simán visszaérnek...

most már egyértelmû hogy olyan prem tankot veszek amit nem rak ba Tier 10 be...

nem is tudom, mi a jó ellenszer a bat hordák ellen?

War. War never changes...

csak, h más soha ne kövesse el azt a hibát mint én: soha ne vegyetek 3 nap prémet hétvégére

Defeat
Battle: Siegfried Line 2012. július 15. 11:25:49
Vehicle: T34
Experience received: 1 272
Credits received: 124 147

én meg sajnos a TD-ket nem szeretem, de a francián elindultam és most már az orosszal is szemezek, mert látom hogy fürge. Ja igen t30am azért van😄
nyilván hogy ammorackelt, nekem a max sebzés 1350 volt eddig egy E100-bol.
hát igen a batmobilok meg több gondot fognak okozni mind eddig.
eddig max 1-et láttam 1 csapatban cw-n , de lehet hogy ujra kell irni a taktikát 1-2 pályán.
mind amikor megjelentek a francia T10-es heavyk cw, igy most is lesznek TD-k illetve medek, aztán majd meglátjuk melyik életképes cw-n , az amx 50B nem birta sokáig:-)
igaz nekem a td-k jobban tetszenek, de nekem az E50M akkor is lassunak tünik, az ágyuval nincs is gond, de a mostani E50 kezelhetöbb.
az Object-röl nem tudok nyilatkozni, csak a su-152 van meg.
mindegyik OP gondolom
Bisonnak 1 vitathatatlan elõnye van az pedig a 225 pen gold esetén

A legtáposabb a t57 lehet, könnyû, pattogós, gyors, pontos, mi kell még? batarty light

én is teszt szerózok most.

hát a 50-el száguldó full hp t54- emet egy lövéssel kilõtte egy JPE100.... valahogy nem vettem észre😊

viszont ami továbbra is nagy veszély az a 2-3 mas BAT csoportok. akármikor akármire rámennek és kicsinálják. aztán elmennem tölteni.

Okos CW taktikában szerintem helye van egy 3-4 fõs BAT packnak. Semmit se lehet a Bat-ok ellen tenni, legalábbis én nem tudok róla.

A tier10 hevik kora pedig lejárt...
A leglassabb med, vagy a leggyorsabb tier 10 TD átveszi a helyüket...

War. War never changes...

Ajánlom figyelmetekbe.😊 Meleg helyzet volt. Igaz, kellett a gyõzelemhez, hogy hülye legyen a hummel. 😊
http://data.hu/get/5341779/20120715_1042_ussr-IS-3_steppes.wotreplay

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

kizárt dolognak tartom, hogy lassabb legyen + az az ágyú elég brutál, jó lesz az az e-50M, csak valaki inkább a TD-ket szereti, valaki meg a medeket.

Viszont az Object a papír testével tényleg OP lenne?
Sziasztok , teszt szerveren kipróbáltam az E50M med-et és csalódást okozott.
Szerintem a tier 9 és e50 jobb nála, persze a nerf után már nem lesz az.
Nagyon lassúnak sikeredett,inkább úgy viselkedik mind 1heavy tank.
A JP E100 viszont nagyon brutál , arány lõszerrel meg mindent visz.ha így marad lehet hogy cw-n is védõi szerephez juthat.
Mauson kivül szinte mindegyik Tier 10 és tank 2 lövéses
thx
Eagle16

A Bison tényleg OP, annak az ágyúnak az erõsségét jól mutatja, hogy a T3as Sturmpanzer II is ugyanazt az ágyút használja, de a többi kb. karcolni nem tudja a tankok nagy többségét T2ben. A T3 már más, Su26 elég durva, M37 ha jó napot fog ki úgyszint durva, StPzII nem rossz, a francia fíreg szerintem elég szar.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

obj 268 statjait le tudná írni vki? vagy egy screen egyszerûbb lenne, lehet már volt róla szó, akkor bocs 😊
Lassan közeledem a 100. csatához a túlhízott Bisonkával, úgy érzem lassan el lehet oszlatni azt a tévhitet is, hogy az artyk csak high tierben OP-ok.

Itt lehet azzal érvelni, hogy senki nem tartja meg (pedig de) addig, hogy használható legyen a legénység, de akik ilyen érvben gondolkodnak, azok azt is vegyék figyelembe, hogy ebben a mezõnyben a többség 40+al rohangál és pici célpont.

A legénység még nagyon messze van a 100%-tól.

Még egy kérdés:122mm M62-T2-es ágyún mit változtatnak?

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Nálam is Jagd E-100 a cél, de sajnos csak kb 1-2 héttel a peccs után lesz meg. Addigra még csak nem nerfelik 😄

Meg hosszú távon kéne az M48 és a T110E4 is, de azoktól nagyon messze vagyok, és a T34 grind óta már valahogy nincs kedvem ilyen õrültnagy xp farmolásokhoz 😊

Nekem tetszik, megvan a modern fillingje, ez már majdnem egy M60 kinézetre 😄

WoT: Nishizumi77

KV-4-rõl szeretnék tapasztalatokat hallani!Én megvettem,de nagyon mínuszos,igaz még nincs meg a zis rá,de kérdezném,hogy érdemes vele foglalkozni?A páncélja nekem nagyon jónak tûnik,artic regio és fjords térkép kritikus pontjain egyedül meg lehet vele állítani az ellent tier 9-ig de a kreditet nagyon eszi még jó meccsnél is...

Eagle16
Szép?? Szerintem az M48 a legrondább az összes új tank közül 😄

Szembõl olyan mint valami nagy barna fasírt.

kép

Nekem eddig: T-62A és vagy E-50M, vagy Object 268. Majd meglátjuk mit alakítanak rajtuk a következõ teszten.