World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://worldoftanks.eu/community/accounts/501176457-Moggy47/
Az elit Ferdirõl akkor is átmegy az XP a JT-re ha a JT nincs a garázsban?
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Lehet-e ezzel kapcsolatban valakinek írni?
Amúgy meg mi ez a heves érzelmi emóciód még mindig fáj hogy beletapostam a pici lelekedbe mert én már rég elfelejtettelek de ha így rúgkapálózol egykis szeretetért<#hehe>#hehe>
Ilyen Mek Elek szakik xvm mód nélkül nem is értenék ha valaki berohan a pálya közepére kilövetni magát vagy céltalanul bolyong mert nem tudja mihez kezdjen magával toptanként és 0killel meghal de a legjobb az új game módon (Counter) megfigyelni a kollektív géniuszokat szándékosan a lehetõ legtávolabb kempelnek a bázistól hagy foglalják el könnyen és mikor már rezeg a léc fejvesztve futnak meghalni biztos te is ilyen vagy mert az vmx módhoz hevesen imádkozol társaiddal mert megírta ti vagytok a jobbak és kész nem kell csinálni semmit.
a nooblexikon legsarkosabb szabálya: mindig csak egy támadjon, a többi várjon úgy, hogy ne tudjon segíteni. Ha támadó meghal, akkor indulhat a következõ...stb
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Egyedüliként maradtam öt ellen artyként,nyertünk <#nevetes1>#nevetes1>
Persze, hozzásegített az ellenfél "hozzáértése" is..
Engem mérföldekkel jobban idegesítenek azok, akik vagy bottal, vagy anélkül, de nem hajlandóak harcolni sem, csak belépnek és foglalják a helyet.
Már túl voltam pár ellenfélen, amikor az épületnél a sarkon hátba lõttem egy egylövéses medet. Miután kilõttem a fedezék mögül 6! tank mászott ki 😄 t10-t9 médium volt az összes.
tényleg nincs valakinek ismerõse aki ilyen 45-46% winrattel bír, meg 0,7 alatti kill ratioval? Érdekelne mivel magyarázza, Matyashun nem ér, õ ugye speciális típusú személy :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A T30 elõnyére még nem jöttem rá: semmi páncél, rettenetesen pattogós ágyú, borzalmas ROF. Mostanában inkább a kisebb ágyúval használom és megyek vele mintha egy T34 lenne némileg jobb tulajdonságokkal.
Mikor átkerült td ágra,8 csata alatt 3 kilõtt tank díszelgett a statom mellett ill. 750 volt az effem.Majd lassan ráéreztem és 123csata/206 kilõtt tank és 1830 effnél tartok.Örülök hogy nem adtam el még az elején és ott van a garázsomban.
Élvezetes csapatni vele,pláne ha te vagy legfelül.
Kitartás...
Valaki meg tudná mondani, hogy a kv-4 milyen tank? Csak mert amikor utoljára játszottam, még nem azt kellet kifejleszteni a kv3-ból.
Mellesleg: berakták a trackert? 😊
Én csak 2 embernek akarom újra ki osztani a 2. képességet.
Ha elveszem a képességet, akkor bukom mind a kettõt, de az 1. képességet 100%-ra vissza állítja, és a 2. új képességet meg 43%-ra ,ha fizetek 20ezret?
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
A legjobb célpont az, ami rambo-t játszik és egymaga van. Ha már 2 tank van együtt akkor kétszer is meggondolom hogy megtámadjam-e õket BatChat-el. Akkor is ha csak két Tier 7-es pl.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Passz.
Esetleg másik bat horda 😄
most már egyértelmû hogy olyan prem tankot veszek amit nem rak ba Tier 10 be...
nem is tudom, mi a jó ellenszer a bat hordák ellen?
War. War never changes...
Defeat
Battle: Siegfried Line 2012. július 15. 11:25:49
Vehicle: T34
Experience received: 1 272
Credits received: 124 147
hát igen a batmobilok meg több gondot fognak okozni mind eddig.
eddig max 1-et láttam 1 csapatban cw-n , de lehet hogy ujra kell irni a taktikát 1-2 pályán.
mind amikor megjelentek a francia T10-es heavyk cw, igy most is lesznek TD-k illetve medek, aztán majd meglátjuk melyik életképes cw-n , az amx 50B nem birta sokáig:-)
az Object-röl nem tudok nyilatkozni, csak a su-152 van meg.
Bisonnak 1 vitathatatlan elõnye van az pedig a 225 pen gold esetén
A legtáposabb a t57 lehet, könnyû, pattogós, gyors, pontos, mi kell még? batarty light
hát a 50-el száguldó full hp t54- emet egy lövéssel kilõtte egy JPE100.... valahogy nem vettem észre😊
viszont ami továbbra is nagy veszély az a 2-3 mas BAT csoportok. akármikor akármire rámennek és kicsinálják. aztán elmennem tölteni.
Okos CW taktikában szerintem helye van egy 3-4 fõs BAT packnak. Semmit se lehet a Bat-ok ellen tenni, legalábbis én nem tudok róla.
A tier10 hevik kora pedig lejárt...
A leglassabb med, vagy a leggyorsabb tier 10 TD átveszi a helyüket...
War. War never changes...
http://data.hu/get/5341779/20120715_1042_ussr-IS-3_steppes.wotreplay
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Viszont az Object a papír testével tényleg OP lenne?
Szerintem a tier 9 és e50 jobb nála, persze a nerf után már nem lesz az.
Nagyon lassúnak sikeredett,inkább úgy viselkedik mind 1heavy tank.
A JP E100 viszont nagyon brutál , arány lõszerrel meg mindent visz.ha így marad lehet hogy cw-n is védõi szerephez juthat.
Mauson kivül szinte mindegyik Tier 10 és tank 2 lövéses
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Itt lehet azzal érvelni, hogy senki nem tartja meg (pedig de) addig, hogy használható legyen a legénység, de akik ilyen érvben gondolkodnak, azok azt is vegyék figyelembe, hogy ebben a mezõnyben a többség 40+al rohangál és pici célpont.
A legénység még nagyon messze van a 100%-tól.

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Meg hosszú távon kéne az M48 és a T110E4 is, de azoktól nagyon messze vagyok, és a T34 grind óta már valahogy nincs kedvem ilyen õrültnagy xp farmolásokhoz 😊
WoT: Nishizumi77
Szembõl olyan mint valami nagy barna fasírt.
kép
Nekem eddig: T-62A és vagy E-50M, vagy Object 268. Majd meglátjuk mit alakítanak rajtuk a következõ teszten.