World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, tök ugyanaz mint most az E-50 semmi változást nem vettem észre rajta játék közben. Ellenben M48 már nem papír mint az M46, tornyáról pattogtak rendesen a lövések. És még szép is 😄

Jelenleg nálam ez a vásárlási sorrend: Jagdpz E-100, M48 patton, E-50M ( 2 T10re lesz pénzem, az utolsóhoz gyûjteni kell még ) a T110E4rõl meg lemondtam, nincs kedvem T30al még 150K xpt összeszedni, emg annyira azért nem is néz ki jól.

WoT: Nishizumi77

csaba90
én próbáltam a T110E4-et szerintem nem rossz, nincs vele gond..
16 sec alatt tölt be ugye... 850-et sebez mindent átüt.. és nem egy T30 tehát viszonylag bírja a lövéseket is.. úgyhogy egész jó kis tankocska...
mozgékony is 32-vel simán megy bárhol szinte... szerethetõ kis TD 😄

Csaby

Én mondjuk az E-50M-rõl már így is inkább lemondtam.
Nem lesz annyival jobb a sima E-50-nél, hogy megérje azt a 6 millát. Egyszer talán megveszem majd, de free xp-t tuti nem költök rá, és a legénységnek is hagyok még idõt fejlõdni.

sziasztok, az a problémám, hogy sniper módban elég sûrûn kifagy a játék, ezzel lehet valamit kezdeni?
Caffee! <3
Kis bestia

Szerintem nem kéne hozzá nyúlni, mert baromi nagy, artyk elsõsorban mindig azt lövik, meg DPMben se nagy, és ha mellé lõ vagy csak lánc esik le akkor nagy a szívás. Most így jelenleg szerintem korrekt.
US TDkrõl nem sok vélemény érkezik, az obj 268at meg szidják hogy op, na majd meglátjuk mi lesz teszt 2ben, de tuti hozzányúlnak mindenhez rossz értelemben.

Eagle16
Aztán teszt 2-ben szanaszét nerfelik és máris nem lesz ilyen kívánatos...

Ehhez képest mondjuk a fórumon még mindig panaszkodnak néhányan és több páncélt akarnak rá 😄D Vicc.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mostanában annyi JTt látni mint 2010 szeptemberében. ( ekkor jött ki a 0.4.5 utáni patchben ) Nyomul mindenki a Jgpz E-100ra 😄

[/url][/img]
Axon
Köszi!
Akkor bõven van még idõm összeszedni a szükséges TP-t.

Még szerencse, hogy nem ezek a toronypáncél adatok vannak a játékban, úgy extrém béna lenne.

Amúgy JTvel gyönyörûen meg lehet alázni 100%os maust közelharcban, épp most másztam bele a képébe, õ meg csak a 250es részemet tudta lõni, azt hiába forgatta el a tornyát miután lõtt ( kis naiv azt hitte rá fogok lõni a tornyára úgy ) megvártam míg betöltött és megint rám fordította a tornyot, aztán bumm bele és simán vitte 😄
Viszont 1x sikerült bemákolnia a 250es felépítményemet, sikerült valahogy átütnie.

Eagle16
Jövõhét kedd, 7:00.

2 napja nem játszottam, mert egyszerûen nem volt lelki erõm hozzá. Ma rászántam magamat, erre az elsõ csatám:

Defeat
Battle: Siegfried Line 2012. július 15. 8:09:58
Vehicle: M103
Experience received: 1 144
Credits received: 56 467
Battle Achievements: Top Gun, Sniper

A böllér nem lett meg, mert mellélõttem a 9%-on lévõ kv-3-nak... annak a kv-3-nak, akit utána a batchatünk 5 lövésbõl nem tudott kilõni! És nem azért, mert noob volt.
Russian random <#falbav>

Az ellenség E-100-a pedig 100% hp-n ért el a bázisunkig, amit sikeresen be is foglalt, anélkül hogy bárki is resetelte volna...
De nembaj, biztos sikerül majd egy olyan kört leduplázni, ahol lesz vagy 2 lövésem össz-vissz.

Axon
Meddig tart pontosan a francia tankok akciós ára?

Eagle16
Ez nem pontos, ez a jó:

Innen van:

mozesapo
Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2012. július 15. 7:32:28
Jármû: VK4502 (P) Ausf. B
Szerzett tapasztalat: 4 046 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 75 783
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Végre ez is ász.

Lehet nem minden fajta medált ír ki. Kamikaze olyan mint a maus trap, vagy master gunner ezeket se láttam még ott.

Idegeskedésrõl szó sincs...és persze az ingyenesség is megkérdõjelezhetõ mindaddig ameddig az áramot és a netet nem lopod...a tökéletes játék pedig nem ez.Én csak annyit szerettem volna ezzel mondani,hogy ha már "ingyenesnek" hirdetik a játékot akkor az ingyen játszók is haladhassanak...igaz lassabban,de ne kelljen pro-nak lenni ahhoz,hogy fejlõdni tudj a játékban.Lassan ez már csak prémiumfiókkal fog mûködni és ez a szomorú!A magyar mentalitást meg inkább hagyjuk...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Csak én nem látok kamikaze medált az MWReplayson? Helyette invadert ír ki....

Azt hiszem medálok tekintetében bugos az az oldal 😞

Csöree <3 replay van-e? 😊

Na ez gyönyörû gyõzelem volt, és nagyon parás is volt a vége mert tankok közül egyedül maradtam egy IS-7 beg bat arty ellen. 2 arty volt még velem.
És elgázoltam egy IS-7et is úgyhogy kamikaze medál úgyhogy már küldöm is be a kamikaze contestre hátha nyerek 😛

😊

TOMSILENT
Alul és felül is 200mm a frontján. bravó WG ...ezt is sikerült elbaszni, játékban valami 150mm nem?

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Nem engedi hogy berakjam a képét, kibaszok én vele.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Nem írok semmit ehhez a palihoz. Legszívesebben egy napot töltenék el vele, egy "ütõ képes napot" ^^

TOMSILENT
Ram-2 best + Churchill.

Sunsetjoy
Prémbundával játszottál? 😄

Más: 1500 gold körül, illetve alatt (többet nem óhajt az illetõ költeni) melyik jó prémtank? Én a Churchillt ajánlottam, de csak mert azt ismerem. Talán van még a S739, a t-25, valentine, az fcmpak, a francia spg meg talán még valami.
Melyiket ajánljátok?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

TOMSILENT
Replay
Gyõzelem!
Csata: South Coast 2012. július 15. 6:04:18
Jármû: Churchill
Szerzett tapasztalat: 6 624 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 74 464
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló Lövész

Solten
Hat ez oriasi... Ezt figyeljetek... (van egy ket nyelvtani hiba mert igy koran reggel mar alig latok ki a fejembol) 😄

Feltetelezem az volt a fo problemaja hogy kilottem a Panther II-jebol... <#alien>

Saor Alba

Ne törjétek a fejeteket, mert nem a sandboxie miatt van, mivel anélkül sem megy win7 home 64-biten, winxp-n meg megy sandboxie-val, szóval valami egyedi probléma. Na most megyek aludni, majd holnap megcsinálom.
(Elõször meg akartalak kérni, hogy használd a fejedet, de...)

Olykor közbejöhet pár dolog, - kutya, macska, barátnõ, vendégek, postás and so on - ami miatt ott kell hagyni egy kis idõre a játékot, és õszintén szólva elég nehéz jól játszani, ha nem vagy a gép közelében. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem fog csoda történni, de ha mégis, akkor jelezd, hogy vetted az adást.

Imádom. Én azt mondom,hogy ezt a tankot mindenkinek ki kell próbálnia egyszer. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Valaki tudja, hogy kell beállítani a sandboxie-t, hogy full screen-ben fusson a wot?
Nem barátom, te ezt is írtad:

"Aki kitapasztalta már a játékot az xvm mod nélkül is megtudja mondani ki milyen játékos csak jó megfigyelés kell amit már az elején le lehet venni sõt sokkal pontosabban"

Nem ér a nekünk tetszõ részt kivenni, mert ugyanúgy más is megteheti.

MatchDiabolo
Ezt írtam: "hiába mutat 2000effet ha a csávó meg se mozdul top tankkal és csak percekkel késõbb hajlandó elindulni a csatába mire már lekaszabolták a társait."

Ehhez neked mágia kell vagy xvm mód hogy rágyere akkor biztos te vagy az a feddhetetlen epés kaján Kálmán aki maga az atyja a wot-nak.

Menj jelentkezz az RTL-nél a Házasodna a gazda címû mûsorukba igazán rád fér.

Hááát, nem is tudom, annyira sztem nem balanszolták rosszul az új t10 vasakat. Elsõre nagyon OP-nak tûntek, csak simán a statokat nézve, de játék közben nagyon úgy tûnik, hogy 1-2 kivételtõl eltekintve minden a helyén van. Az E-50M-en ráadásul inkább buffolni kéne, ez a 26k-s javítási költség botrányosan sok, a többi t10 jövevényhez képest 3k-val több! Az ágyúja bár pontos és nagyot üt, a ROF-ja a többihez képest pocsék és maga a tank semmivel sem tud többet, mint a mostani t9 E-50, amit persze szintén nerfelnek 7.5-ben.
A lényeg hogy szerintem ezután sem kell félteni a t10 heavyket, csak már nem egyeduralkodók.

Kitõl vársz választ?Mire vagy kiváncsi?

Iszonyat jó a T110E4… pattognak róla a lövedékek, iszonyat nagyot sebez, mozgékony és még a tornyát is forgatja.
Ha téged meglátlak az ellenfélnél,beállok fedezéknek neked.😊
Ahogy annoa történelem tanárom mondta:Fehér ember nem felejt.

"Sose többet nem",ahogy a cégnél mondjuk..De azért qrva jó?Mesélj,mit érzel.😊

Ugyan már, szakesztõl mit lehet tanulni? Õ csak egy nagy haxor, mert õt akkor sem látják ha 300 méterrel elõtted van egy diszkógömbbel a tankja tetején, akkor is téged lõnek csak 😄

Ha sikerül kinõnie a trackenerk a gyerekbetegségeit és meg tudom vesztegetni Thunderbyteot hogy dolgozzon még egy kicsit, akkor van egy olyan feature a puttonyomban, hogy az emberek csak egyszerûen feliratkoznak a tracker oldalon az MWREplay accountjukkal, és a tracker naponta áthúzza a friss feltöltéseiket onnan. Igy nem kell két helyre töltögetni (bár azért már igy sem nagyon macerás)

Az egyetlen gond hogy az MWreplay html szemponból kicsit keszekusza (nem követi a srác a konvenciókat, igy szinte karakterrõl/karakterre kell parseolni az adatokat az oldalról), de már felvettem vele a kapcsolatot, lehet hogy meg tudunk alkudni némi supportban az õ részérõl ami megkönnyíteni a mi dolgunkat. De ha nem, akkor sincs gond, THunder mindent megold csak több sütit kell vennem neki 😊

Természetesen nem lenne teljes a lista h nem említeném õket:Nazorov77,Szakesz,EmR3(su 85 miatt anno),TDantes,Gunsliger,Oddball29...és még akik bár nem konkrétan,de hol a hsz-eikel,hol a negatív hszeikkel segíetették ez eff ratingom emelkedését..

kerla
Ennek a HSZ-nek egy nagy, irodalmi lájk, avagy reszpekt éspacsi a kerek mondatos, szépen megfogalmazott bejegyzésért az SG WOT fórumán. <#taps>

NA ÉS MOST UTOLJÁRA: KI DOLGOZIK A GRIPENEKKEL ÉS MIT CSINÁL VELÜK?

😊

Hát, most elszontyolodva bekullogok a sarokba. Életem így értelmetlen, a WOTból is kiszálltam....

De komolyan, ha én ennyire skilles lehetnék mint a kolléga a para tudományokban, már rég a CIA-nál jósolnám meg a legközelebbi terrorcselekmények pontos jellemzõit, esetleg valamelyik nagy banknál brókerkedném a tõzsdén. Biztos hogy nem egy kretén orosz játékra pazarolnám a pszi pontjaimat illetve a mannát 😊

Megfulladok a tömjénfüsttõl, még1x ne csináld 😊

Hopp és tényleg.

Olyan hasonló a nevetek 😊 Des-Des 😊

A szeretetlétrámon?Kedves..
Na most utoljára..Ezt az üzenetet mentheted is,mert többet nem kapsz ilyet😊Nyilvánosan nem tervezem..(Meg akiket megnevezek)
Szal:Kezdõk és kevésbé kezdõk:Jelzem Lammaer emberke,bár szeret Trollkodni,értsd szívja a véred😄e a gonosz mögött 1 segítõkész/érzõ(õ ezt nem erõlteti,de attól még az😊 úriember van,aki bár szeret negatívan válaszolni,de ha képes vagy a sorok mögött olvasni,rájössz,h a hsz-ében több okos/hasznos tanácsot találsz,mintha az elmúlt 1 nap hsz-eit elolvasnád.Vagyis nem kell beijedni,merj kérdezni.😊Senki nem úgy jött a világra,h mindent tudott..
A mi ismeretségünk anno úgy kezdõdött,h bereklámoztam a FAQ-ot,mondván milyen jó és sokat tanultam belõle(elnézést ha másik legalább 10 emberkét nem sorolok fel),mire kiderült,h majdnem a java tõle van😊
Az már csak hab az egészben,h anno a francia taktikát 1vs1ben tõle tanultam(jelzem ma visszavettem a 1390-et😊.

kerla
Nayon unom, hogy E-75-el minde nagy tankról lepattogok, de még az E-100 kiságyújával is...