World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg nálam ez a vásárlási sorrend: Jagdpz E-100, M48 patton, E-50M ( 2 T10re lesz pénzem, az utolsóhoz gyûjteni kell még ) a T110E4rõl meg lemondtam, nincs kedvem T30al még 150K xpt összeszedni, emg annyira azért nem is néz ki jól.
WoT: Nishizumi77
16 sec alatt tölt be ugye... 850-et sebez mindent átüt.. és nem egy T30 tehát viszonylag bírja a lövéseket is.. úgyhogy egész jó kis tankocska...
mozgékony is 32-vel simán megy bárhol szinte... szerethetõ kis TD 😄
Csaby
Nem lesz annyival jobb a sima E-50-nél, hogy megérje azt a 6 millát. Egyszer talán megveszem majd, de free xp-t tuti nem költök rá, és a legénységnek is hagyok még idõt fejlõdni.
US TDkrõl nem sok vélemény érkezik, az obj 268at meg szidják hogy op, na majd meglátjuk mi lesz teszt 2ben, de tuti hozzányúlnak mindenhez rossz értelemben.
Ehhez képest mondjuk a fórumon még mindig panaszkodnak néhányan és több páncélt akarnak rá 😄D Vicc.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Amúgy JTvel gyönyörûen meg lehet alázni 100%os maust közelharcban, épp most másztam bele a képébe, õ meg csak a 250es részemet tudta lõni, azt hiába forgatta el a tornyát miután lõtt ( kis naiv azt hitte rá fogok lõni a tornyára úgy ) megvártam míg betöltött és megint rám fordította a tornyot, aztán bumm bele és simán vitte 😄
Viszont 1x sikerült bemákolnia a 250es felépítményemet, sikerült valahogy átütnie.
Defeat
Battle: Siegfried Line 2012. július 15. 8:09:58
Vehicle: M103
Experience received: 1 144
Credits received: 56 467
Battle Achievements: Top Gun, Sniper
A böllér nem lett meg, mert mellélõttem a 9%-on lévõ kv-3-nak... annak a kv-3-nak, akit utána a batchatünk 5 lövésbõl nem tudott kilõni! És nem azért, mert noob volt.
Russian random <#falbav>#falbav>
Az ellenség E-100-a pedig 100% hp-n ért el a bázisunkig, amit sikeresen be is foglalt, anélkül hogy bárki is resetelte volna...
De nembaj, biztos sikerül majd egy olyan kört leduplázni, ahol lesz vagy 2 lövésem össz-vissz.
Innen van:

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Csata: Live Oaks 2012. július 15. 7:32:28
Jármû: VK4502 (P) Ausf. B
Szerzett tapasztalat: 4 046 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 75 783
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Végre ez is ász.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Azt hiszem medálok tekintetében bugos az az oldal 😞

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Más: 1500 gold körül, illetve alatt (többet nem óhajt az illetõ költeni) melyik jó prémtank? Én a Churchillt ajánlottam, de csak mert azt ismerem. Talán van még a S739, a t-25, valentine, az fcmpak, a francia spg meg talán még valami.
Melyiket ajánljátok?
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Gyõzelem!
Csata: South Coast 2012. július 15. 6:04:18
Jármû: Churchill
Szerzett tapasztalat: 6 624 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 74 464
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló Lövész
Feltetelezem az volt a fo problemaja hogy kilottem a Panther II-jebol... <#alien>#alien>
Saor Alba
Olykor közbejöhet pár dolog, - kutya, macska, barátnõ, vendégek, postás and so on - ami miatt ott kell hagyni egy kis idõre a játékot, és õszintén szólva elég nehéz jól játszani, ha nem vagy a gép közelében. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem fog csoda történni, de ha mégis, akkor jelezd, hogy vetted az adást.
"Aki kitapasztalta már a játékot az xvm mod nélkül is megtudja mondani ki milyen játékos csak jó megfigyelés kell amit már az elején le lehet venni sõt sokkal pontosabban"
Nem ér a nekünk tetszõ részt kivenni, mert ugyanúgy más is megteheti.
Ehhez neked mágia kell vagy xvm mód hogy rágyere akkor biztos te vagy az a feddhetetlen epés kaján Kálmán aki maga az atyja a wot-nak.
Menj jelentkezz az RTL-nél a Házasodna a gazda címû mûsorukba igazán rád fér.
A lényeg hogy szerintem ezután sem kell félteni a t10 heavyket, csak már nem egyeduralkodók.
Ahogy annoa történelem tanárom mondta:Fehér ember nem felejt.
Az egyetlen gond hogy az MWreplay html szemponból kicsit keszekusza (nem követi a srác a konvenciókat, igy szinte karakterrõl/karakterre kell parseolni az adatokat az oldalról), de már felvettem vele a kapcsolatot, lehet hogy meg tudunk alkudni némi supportban az õ részérõl ami megkönnyíteni a mi dolgunkat. De ha nem, akkor sincs gond, THunder mindent megold csak több sütit kell vennem neki 😊
😊
De komolyan, ha én ennyire skilles lehetnék mint a kolléga a para tudományokban, már rég a CIA-nál jósolnám meg a legközelebbi terrorcselekmények pontos jellemzõit, esetleg valamelyik nagy banknál brókerkedném a tõzsdén. Biztos hogy nem egy kretén orosz játékra pazarolnám a pszi pontjaimat illetve a mannát 😊
Olyan hasonló a nevetek 😊 Des-Des 😊
Na most utoljára..Ezt az üzenetet mentheted is,mert többet nem kapsz ilyet😊Nyilvánosan nem tervezem..(Meg akiket megnevezek)
Szal:Kezdõk és kevésbé kezdõk:Jelzem Lammaer emberke,bár szeret Trollkodni,értsd szívja a véred😄e a gonosz mögött 1 segítõkész/érzõ(õ ezt nem erõlteti,de attól még az😊 úriember van,aki bár szeret negatívan válaszolni,de ha képes vagy a sorok mögött olvasni,rájössz,h a hsz-ében több okos/hasznos tanácsot találsz,mintha az elmúlt 1 nap hsz-eit elolvasnád.Vagyis nem kell beijedni,merj kérdezni.😊Senki nem úgy jött a világra,h mindent tudott..
A mi ismeretségünk anno úgy kezdõdött,h bereklámoztam a FAQ-ot,mondván milyen jó és sokat tanultam belõle(elnézést ha másik legalább 10 emberkét nem sorolok fel),mire kiderült,h majdnem a java tõle van😊
Az már csak hab az egészben,h anno a francia taktikát 1vs1ben tõle tanultam(jelzem ma visszavettem a 1390-et😊.