World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Prém kis francia arty credithozama mennyire meggyõzõ? Löwe avagy Prém Jagdtiga oz több creditet?
Kellen valamibe beruháznom, mert az E-100 és E-75 szinte csak viszi a creditet...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mert pont az említett replay esetében a valós kredit több, mint a profit...
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Szóval a replay-es a részletesebb, ez nagyon jó, mert így jobb képet kaphatunk a profitról. Egyébként nagyon fasza lett az új dizájn, most láttam elõször, le a kalappal 😊
The Matrix has you...
Replay alapú bevitlnél viszont a javítási költség is megjeleníthetõ. Ezt mutatjuk is ha rámész a "részletek" linkre az ilyen tipusú adatoknál (pl a chaffenál Tibitomi eredménye ilyen).
(azért akinek van pici sütnivalója, az ugye bármikor meg tudja nézni a körülbelüli javítási költségeket meg a lõszerárat az online techtreen 😊)
The Matrix has you...
A sunnyogás az ugye kiesik mert nem lopakodós tank.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
The Matrix has you...
Átlövi a Maus frontját?
Vagy ezt csak elméletileg írtad, hogy 1 tárral kivégezhet 1 MAUS-t?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Kis tier-ben is ugyanolyan OP szar, csak ott általában nem rak be egy oldalra 4-et...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Páncélzat: hát ugyanolyan mint a Tier 9-esé...elég pattogós azért, messzirõl meg fõleg. Közelrõl a nagyobbak már átlövik.
Tûzerõ: elsöprõ, viszont elég sokáig céloz...3 sec. Ez az ami nem tetszett. Ahogy láttam, elég pontos is. 0,34.
3x850-et tud sebezni átlagban, a lövések között 5mp telik el, és 45-46mp-ig táraz. Ha jól adja be a random akkor egy tárral kivégez egy 3000 HP-s Maus-t is 😊
Jó lehet, majd egyszer lehet hogy meglesz.
Kicsit erõsnek érzem, hogy 1 kör alatt 3x mondja be az unalmast.
Tudom, támadjak seggel, meg ne fordítsam az ellenség felé. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nem nagyon ír róla senki. Engem érdekelne, hogy mennyi a tárazási idõ, és a lövések közötti idõ, illetve, hogy a valóságban mennyi az átlagsebzése.
Nekem még a Foshhoz is kell 100k-xp, ezért inkább játszok, hogy még a nerf elõtt minél több xp-t gyûjtsek.
Pluskast: persze, de annyi ideje meg free xp-je senkinek sincs hogy minden tier 10-est megszerezzen és teszteljen...ezek már 200-300k xp-be kerülnek, még a teszten se jön össze ennyi gyorsan. Ezért volt jó az élõ közvetítés, megnézhettem pl. a francia Tier 10-es TD-t is, aminek még a közelében sem vagyok, mert nem indultam el azon az ágon. Néztem este egy darabig, szerintem jó volt.
Kijött a 7.5-ös teszt, az üzenetek nagyja azzal kapcsolatos.
Modellezés vagy bármely korábbi munkafolyamat alatt nem tûnt föl senkinek...?
Ez kb olyan, mint amikor a KT méretét addig növelgették unalmukban, hogy most már konkrétan nagyobb az E-75-nél is 😄
Volt vmi érdemleges?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az Object 268 méretét valószínûleg növelni fogják, jelenleg feltûnõen kicsi...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az E-50M ROF-ját nem tervezik növelni...marad a DPM hátrány.
A mostani teszt eredményeit valamikor a héten elemzik ki, ennek megfelelõen csinálnak változtatásokat.
Én nem vagyok olyan, mint itt a többség, hogy direkt faszságot írok be, mert Én annyira ismerem már a játékot és a többi le van szarva. Tisztelet a kivételnek...
Szóval ez tényleg megtörtént és kettétörtem a billentyûzetet, mert nem volt kedvem szétszedni, hogy kitakarítsam...
The Matrix has you...
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
de bezzeg ha átváltok heavyre akkor nem dobja be a városi mapokat
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Volt olyan, hogy kb. 5sec kellett volna még és nyerünk.