World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom, hogy melyik hozza jobban a dellát, szerintem az alapján dönts, hogy mivek szeretsz jobban játszani. Én pl. megmakkannék, ha egy TD- vel kéne sok száz csatát farmolni.
kerla
Teszek még egy próbát, hátha valaki mond okosat tapasztalatairól:

Prém kis francia arty credithozama mennyire meggyõzõ? Löwe avagy Prém Jagdtiga oz több creditet?

Kellen valamibe beruháznom, mert az E-100 és E-75 szinte csak viszi a creditet...

Miért nem olvassátok el inkább a a FAQt találgatás helyett? 😉

Konkrétumokkal privit a kollégának!

Van, amikor az mwreplays-bõl semmi adatot nem hoz át, minden nulla.

izlések és pofonok, én pl a mini trollgunt is kifarmoltam a 85-ös elõtt, hozott is iziben egy Nemes gáz medált (Halonen), még kell 5k xp a 107-eshez, de így is undorítóan OP, szégyelek vele játszani és még kiemelkedõ kört nem is mentem vele (még csak másodosztályú a kitüntetés) az alacsony legénység skill miatt. 107-essel nem is fogok játszani, ahogy megvan adom el.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Random work
A valós kredit a javítással csökkentett érték akkor. Nekem a profit szó azt jelenti, hogy haszon vagy nyereség. Szóval szerintem a profitnak kellene annak az összegnek lennie ami tényleges haszon és lejött már belõle a javítás költsége.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Az érdem thunderbyte-é, én csak marketingelek 😊

Random work
A valós kredit az nem a csata végén gyûjtött bruttó összeg? A profit pedig az amibõl már lejött a javítás???

Mert pont az említett replay esetében a valós kredit több, mint a profit...

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

csak van neki 220-as penje :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Fú, ne is mond... A 280 méteres látótáv meg hab a tortán, ami ráadásul nincs is annyi, mert 88%-osak a srácok.
na ez az amit még írni akartam, csak már félek bármit is tippelni, mert csak lehülyéznek..na mindegy.

Szóval a replay-es a részletesebb, ez nagyon jó, mert így jobb képet kaphatunk a profitról. Egyébként nagyon fasza lett az új dizájn, most láttam elõször, le a kalappal 😊

The Matrix has you...

Mivel a text alapú bevitelnél más infó nincs igy igen, az a bruttó bevétel.
Replay alapú bevitlnél viszont a javítási költség is megjeleníthetõ. Ezt mutatjuk is ha rámész a "részletek" linkre az ilyen tipusú adatoknál (pl a chaffenál Tibitomi eredménye ilyen).

(azért akinek van pici sütnivalója, az ugye bármikor meg tudja nézni a körülbelüli javítási költségeket meg a lõszerárat az online techtreen 😊)

Szerintem nem szembõl kell érteni, hanem oldalról, hátulról a sebezhetõ részeken. Persze, hogy elmélet addig amíg nem látjuk videón is 😊

The Matrix has you...

Hát, én a célzás, stratégia és flankolási skilljeimet használom fõként pantherben. 😉
A sunnyogás az ugye kiesik mert nem lopakodós tank.

Eagle16
Hát a front felsõ részét nem lövi át alap lõszerrel, de bárhol máshol igen...torony, LFP, szokásos pontok. 290mm átütés azért nem kevés.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ha már szerzett kredit..ez ugye itt a meccs során kapott "összes" pénz, tehát ebbõl levonódik a lõszer és a javitás is, nemdebár?

The Matrix has you...

Köszi!
Átlövi a Maus frontját?
Vagy ezt csak elméletileg írtad, hogy 1 tárral kivégezhet 1 MAUS-t?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Eagle16
Su-85-tel szenvedek a 107-es ágyúért hogy kapjak free xp-ét, de kezdek kételkedni hogy megéri-e...120mm-es átütéssel dobál be Tier 8-as csatába, amikor meg kicsikhez rak akkor a mocskos SPG szed ki egyfolytában.

Kis tier-ben is ugyanolyan OP szar, csak ott általában nem rak be egy oldalra 4-et...

Tono34
AMX M4 egyik kedvenc tankom lett. Nem szabad vele elõre rohanni, csak támogató tank szerintem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

..azt en ertem, de ezt a 65ot meg lejton sem tartom elkepzelhetonek..
Eagle16
A végsebesség nem egyenlõ az átlagsebességgel...az Is-7 se megy 50-el sík terepen, csak dombról lefelé.

mijki
Panther-re milyen skilleket használtok?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

ARL-44 pedig elég jó.... annak van páncélja, de ezt még a vérpistikék is átlövik :/
kérlek szépen ez a dupla annyiból állt hogy sebeztem egy IS-3-asba kb 240et majd megvágott az IS-3+Löwe+JT egyszerre és meg is haltam 😄😄😄 szal ezt inkább ne töltsük fel mert talán matyashun is jobbat csinál xDDDD
..amx50-120nal hogy jott ki nekik egy a 65km/h vegsebessegnek? nagymotor, nagy lanc, a gep 60tonna most felszerelve,a limit 65tonna lenne. es jo ha 50et ki tudok belole csikarni..
Eagle16
Mozgékonyság: gyors, jól gyorsul, 1200 LE-s motorral hamar eléri a 45 km / órát, és 50 a vége. Gyorsan is kanyarodik, ahhoz képest hogy mekkora.

Páncélzat: hát ugyanolyan mint a Tier 9-esé...elég pattogós azért, messzirõl meg fõleg. Közelrõl a nagyobbak már átlövik.

Tûzerõ: elsöprõ, viszont elég sokáig céloz...3 sec. Ez az ami nem tetszett. Ahogy láttam, elég pontos is. 0,34.
3x850-et tud sebezni átlagban, a lövések között 5mp telik el, és 45-46mp-ig táraz. Ha jól adja be a random akkor egy tárral kivégez egy 3000 HP-s Maus-t is 😊

Jó lehet, majd egyszer lehet hogy meglesz.

Lehet valamit kezdeni azzal a kicsit idegesítõ problémával, hogy a francia dt-k csövét állandóan ellövik?
Kicsit erõsnek érzem, hogy 1 kör alatt 3x mondja be az unalmast.
Tudom, támadjak seggel, meg ne fordítsam az ellenség felé. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Milyennek tûnt a francia?
Nem nagyon ír róla senki. Engem érdekelne, hogy mennyi a tárazási idõ, és a lövések közötti idõ, illetve, hogy a valóságban mennyi az átlagsebzése.
Nekem még a Foshhoz is kell 100k-xp, ezért inkább játszok, hogy még a nerf elõtt minél több xp-t gyûjtsek.

Volt, tesztelgesd a WOT Result trackert és ha gebasz van írj thunderb81-nek privit mert én megyek nyaralni 😊

Eagle16
Hehe 😄 Korán reggel ezért nem is szoktam játszani, mert még a linket és félrenézem, mi lenne akkor a játékban 😄

Eagle16
Erre az orosz játékosok jöttek rá, a fejlesztõk nem írtak ezzel kapcsolatban semmit...de nekem is feltûnt hogy milyen kicsi.

Pluskast: persze, de annyi ideje meg free xp-je senkinek sincs hogy minden tier 10-est megszerezzen és teszteljen...ezek már 200-300k xp-be kerülnek, még a teszten se jön össze ennyi gyorsan. Ezért volt jó az élõ közvetítés, megnézhettem pl. a francia Tier 10-es TD-t is, aminek még a közelében sem vagyok, mert nem indultam el azon az ágon. Néztem este egy darabig, szerintem jó volt.

Az attól függ, mennyi ideig nem voltál 😊
Kijött a 7.5-ös teszt, az üzenetek nagyja azzal kapcsolatos.

És ehhez egy public tesztre volt szükség, hogy rájöjjenek, az Objectnek nem stimmelnek a méretei? 😄
Modellezés vagy bármely korábbi munkafolyamat alatt nem tûnt föl senkinek...?

Ez kb olyan, mint amikor a KT méretét addig növelgették unalmukban, hogy most már konkrétan nagyobb az E-75-nél is 😄

Tono34
2205 üzenet, kicsit nem vagyok gép elõtt .... 😊

Volt vmi érdemleges?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Pluskast
Inkább töltse le az illetõ a public testet ha ki akarja próbálni a 7.5-t.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Eagle16
link

Wtf 😄 nem megy ez.

Eagle16
Akkor linkben:

Eagle16

Eagle16
A T110E3-ról van egy kis infó, Storm leírta hogy az LFP 152mm vastag (vastagabb mint a T110E5-ösön), a felépítmény mindenhol 305mm-es, a kupola pedig 240-250mm-es. link

Az Object 268 méretét valószínûleg növelni fogják, jelenleg feltûnõen kicsi...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az E-50M ROF-ját nem tervezik növelni...marad a DPM hátrány.

A mostani teszt eredményeit valamikor a héten elemzik ki, ennek megfelelõen csinálnak változtatásokat.

Volt szmájli vagy nem volt??

Én nem vagyok olyan, mint itt a többség, hogy direkt faszságot írok be, mert Én annyira ismerem már a játékot és a többi le van szarva. Tisztelet a kivételnek...

Szóval ez tényleg megtörtént és kettétörtem a billentyûzetet, mert nem volt kedvem szétszedni, hogy kitakarítsam...

The Matrix has you...

Hát persze!<#eplus2> Ha ilyenkor bepróbálkozok az is-3-mal vagy a kv-4-gyel akkor rögtön steppes... Ráadásul a KV-4-gyel nem nagyon haladok mert még nincs meg rá a zis löveg(motor,felfüggesztés,torony is stock).Elég szenvedõs ez a tank,ha nem olyan pályán játszok ahol be tudom rakni egy viszonylag jól védhetõ helyre pl: Fjords,artic regio...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

MatchDiabolo
<#nevetes1>nekem is detto ilyenkor lehet tudni milyen kedve van a szerónak
de bezzeg ha átváltok heavyre akkor nem dobja be a városi mapokat

...szombaton játszottam utoljára,de nem sikerült egy térképen sem védõ poziciót kapni a magasságos MM-tõl.Arról nem is beszélve,hogy ha elõvettem mérgembe az arty akkor rendszerint Himmel...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Ugorj le a kútra cigiért mert ez csak rosszabb lesz...

Gottfried
Sorry ha rondán beszélek de valahol ki kell dühöngnöm magam.A család alszik,a cigim elfogyott,így marad a fórum.. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Lassan szétbasz az ideg emiatt a szar mod miatt.Minden második csatában ezt adja.Rohadjon meg az a buzi amelyik kitalálta és még legyen más baja is!

Ha már nem akarják kivenni az assault mod-ot akkor legalább ne 10 perces legyen egy kör, hanem maradjon a 15 perc, mert az esetek 90%-ban ha nem olyan a team 8mikor olyan?) akkor a 10 perc kevés, a foglaláshoz és az ellenség megsemmisítéséhez.

Volt olyan, hogy kb. 5sec kellett volna még és nyerünk.
Gottfried
Igen,összekevertem 😊