World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyanazt amit az összes többi nehéz magas szintû nehéz harckocsira: rammer, ventillátor.
Célzásgyorsító. Mivel gyorsabb tankok közé tartozik, szerintem fontos, hogy ha megállsz, minél gyorsabban tudj célozni.

Meg szerinten venti...az mindenre jó.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

és akkor hozza szolna valaki olyan is hozzá aki esetleg ért hozzá és segítségemre lenne?! hogy milyen 2 kieget rakjak még az IS-8ra töltés gyórsító mellet?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Szerintem az az OP tank aminek nagyon kevés hátránya van, ellenben nagyon erõs. Na már most a Jpz E-100 bõven rendelkezik hibákkal. Persze az tökéletesen igaz amit írsz a sebzésérõl, meg az alsó test eldugásáról. De szerintem a tûzerõ/páncélzat/mozgékonyság triót még mindig a Foch 155 és a T110E3 valósítja meg.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mármint Damien2305 468 -effel.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Gigalol

Szakaszba hívogat ez a remek játékos.

tenkenorman
te már csak tudod. 😊

http://www.tenke.hu

I.C.ram
Szeretem, mikor olyanok adnak tanácsot, akik max t4-ig jutottak 😊
tenkenorman
jaaaah akkor nem tudom, válogass, elég egyértelmû ami a legjobban megy a tankod és a te személyedhez

Is8ra álcaháló? elég mozgékony tank ritkán állok vele.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

tenkenorman
álcaháló szerszámosláda, esetleg periszkóp távcsõ mert az áthelyezhetõ
gondolom ég mivel orosz. szóval vizes tölténytár is jóljöhet

IS-8 ra a töltésgyórsító mellé milyen másik 2 kiegészítõt javasoltok?

A sebzést szerintem csökkentik majd, és az sem lehetetlen, hogy titokban állítanak rajta.

Van megoldás:
Józan ész -> T110E4

Vajon mit nerfelnek rajta? Páncélzatát csak nem veszik el.
Gyengítik az ágyút? Átütést? Sebzést?

Vagy töltést, pontosságot?

Kiváncsi lennék mit terveznek

I.C.ram
szokásos beetetés lesz. OP kezdetben, hogy mindenki elcsessze a rengeteg free xpt, goldot, stbt, aztán köv patchben nerfelik a sárgaföldig.
Nem kell félni, hiszen német, a következõ patch-ben nerfelve lesz az a JgPz E-100 nagy valószínûséggel.

megvan az új fantankom

lucus alaptoronnyal + gépágyú :-)

persze t5ben már szart sem ér :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

amúgy IS-8 ra a töltésgyórsító mellé milyen másik 2 kiegészítõt javasoltok?

megoldodott 😊

Ha a lower-t eldugod nincs ami biztonsággal átlõje szembõl de legalább az oldala is vastag.
Az a sebzés meg igencsak durva eddig csak artyk voltak rá képesek de azok is csak akkor ha átütöttek. Namost ahogy Gunslinger írja két ilyen 1-1 lövéssel kivégez egy T10-es heavy-t. Mi az OP ha nem ez? Atomtámadás?

mennyi idõ mulva szokott válaszolni a suppot?

Ugyan ezt éltem át én is pár napja, csak a f@sz másik végérõl<#nevetes1>. Szegény IS7 tévedt be elém meg egy másik Jpz E100 elé a halálúton, egy sortûz elég is volt neki.<#nevetes1> Nem igen láttam még olyan satuféket mint amit ez a szerencsétlen vágott.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én egyiktõl sem rettegek, bár két JPzE-100 egy szûk utcában szembõl eléggé beszaratós, egy t10 tank általában 1-1 lövés, azaz azonnal meghalhatsz, teszt szerveren volt is sajna részem benne, Himmelsen a halál utcát úgy ítéltem meg, hogy totál üres, tényleg az is volt, csak a legeslegvégén állt kettõ, miután megláttam õket 2 másodpercre rá a 2050 hp-mból 0 lett.
Jó, ilyen korábban is elõfordulhatott, de ahhoz három vagy több tank kellett, ami nem arty.

Egy szóval nem írtam, hogy T-62A OP lenne, csak azt hogy nagyon kellemes járgány, én minden percét élveztem vele. Azt sem állítom, hogy CW képes lenne, randomban játékról volt szó, onnan indult a beszélgetés.

Annyira OP hogy minden második találat kigyújt szembõl, vagy minimum elfüstöli a motort. A 18-as fordulási sebesség meg valami rémálom. Én inkább a T110E3-ra vagy a Foch 155-re mondanám hogy OP.

Ahhoz azért nem árt egy helyben állni gondolom. :-) Szerintem ne várjunk túlzott védettséget egyik medtõl sem, nem az a feladatuk, hogy sokáig állják a lövéseket, erre különben is ott a sok hp, medhez képest egyáltalán nincs szar páncélja, a Patton III sem masszívabb szembõl egyáltalán, E-50M-en van páncél, de mire mész vele, ha amúgy pocsék a menettulajdonsága és lassú az ágyúja.

A tier 10-es TD-k valóban nagyon erõsek, mégis mindenki a T62A-tól retteg ezen a fórumon. 😊

Ehhez képest õk kapták meg a legrosszabb T10-es TD-t <#nevetes1>.

Mondják akiknek nincs általában 😄
Hát szerintem a T-62 minden csak nem OP.
Ami OP azok a X-es TD-k leginkább az E-100. Na sz most az OP abszolút szinonimája.

Azért a Bat páncélja a T-62A páncéljának közelében nincs. A 240-es toronypáncél igen hasznos tud ám lenni, a Bat sem rossz amúgy, de simán elbírna az is egy kis ROF emelést, mondjuk 5.8 környékére.

A toronnyal meg annyi a gond hogy már egy Dicker Max belövi a jobb oldali kupolánál ha szépen becélozza az infralámpát vagy mi a szöszt.
Próbáltuk, hogy az sebzõdik-e és 5-bõl 3-4-szer a búvónyilást simán ütötte pedig nagyon lapos szögben éri a lövés.

(Pisszt, orosz tank csak OP lehet.) <#nezze>

Arra ott a Bat is.
A páncélja annak is van annyi de legalább hamar kiköpi az ötös tárat az ágyú kitéríthetõsége is vetekszik a T-62-vel.

hogy vagy hol kell ticketet dobni a suppotnak ezügyben? help plz 😞 Köszi

Depression a Pattonon kívül a többinek is nulla, T-54-nek is az volt. A testén tényleg papír, a tornya viszont a legerõsebb a négy közül, menetbõl meg nem igazán tudsz úgy fordulni, hogy 35 alá essen a sebességed. A gyorsulása és végsebessége viszont sztem is elmarad a T-54-étõl, de ezt kompenzálja a jó manõverezõ képesség. Na meg persze az az ágyú azzal a brutál DPM-el mindent visz.

Viszont nagyon mozgékony és jól rejtõzködik.

A többihez képest elég nagy a DPM hátránya, picit emelnék a ROF-ját mondjuk 6.9 környékére az elég is lenne.
Továbbá papíron 3 tonnával könnyebb, mint a mostani t9 E-50, mégis szarabbul megy.

"T-62A meg valami elképesztõen jól sikerült cucc," <#fejvakaras>
4-5 körönként ég mint a rongy
már 175-ös pen-el átlövik szembõl a frontját
gundeppression=0
menetbõl mintha lomhábban riszálna mint a T-54
Egyedül az ágyú amire azt lehet mondani, hogy jó de a hátrányai szvsz messze nem kompenzálja.

Na igen, a T62 tényleg brutális lett. Kb olyan mint amilyen a T54 volt a bétában. Miatta neki fogok állni a ruszki med ágnak.
Az amcsi TD-k közül csak a T95 utód van meg. A T95 orbitális hibái ki vannak nála javítva, szóval imádni való egy jószág, pariban van bármelyik T10-es heavyvel szvsz. A Patton szintén nagyon jó, bár CW-re még mindig felejtõs lesz.
A Bat meg tényleg jobb mint az 50B <#nevetes1>. A Foch 155 kipróbálása is ajánlott, nagyon fun egy tank, egy tárból kiszedi a legtöbb tankot, még mielõtt pislognának.
Az E100 TD is nagyon bejön, megfizethetetlen élmény amikor valamirõl 1300 HP-t lövök le. Viszont az E50M nekem is csalódás, mert nincs benne semmi elõrelépés, csak a plusz HP az ami jobbá teszi.

Nyilván sokat gondolkozhatott a"készítõ"hogy nehogy az egyik vonalat pl picit arrébb rajzolja be,vagy ilyesmi..😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Miért lett szar az E-50M?
Jah, gondolom valami expert artysta kézikönyvbõl van, nem én csináltam, csak anno rátaláltam és lementettem, most meg eszembe jutott, hogy talán ide beillik.

Valakiknek nincs humora.

Medek közül E-50M, Batchat 25t, T-62A, TD-k közül T110E3 és T110E4 amiket próbáltam. Mindkét TD nagyon bejött, gyorsak, masszívak, nagyot harapnak, nem nagyon van igazi gyenge pontjuk, a T95 "utód" pont kétszer olyan gyors, mint a T95 hasonló védettség mellett, brutális.
Patton III is meggyõzõ teljesítményt produkált abból ítélve amit külsõ szemlélõként tapasztaltam, de az E-50M sajnos katasztrófa. Bat 25t nagyjából visszanyerte 7.1 korabeli fényét, az új ágyúja jobb, mint az 50B-nek, ami nagyon ciki (az 50B-nek), a T-62A meg valami elképesztõen jól sikerült cucc, csak kicsit sokszor gyullad ki. Adrenaline rush-al basszus 5 másodpercenként tölt, na meg tud helyben fordulni és mellé a tornya is gyors, nincs olyan hósikló, ami ki tudná trükközni. :-D

elõfordult esetleg veled, vagy mással is hasonló jellegû probléma?

Ha még egy darabig nem érkezik meg, akkor dobj egy tickettet a supportnak hogy intézkedjenek.

várj pár órát aztán supportnak írj.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

lol ez valami szabásminta a Burda magazinból?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...