World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flashpointer
szetintem szpotol az artiknak, ezentúl õk mindent látnak

Emancipate yourself from mental slavement!

igaz a dologban annyi van még,hogy a torony hiányzik,így nem a legjobb puska van rajta.De az 7000xp,az egy kínszenvedés lesz,amikor T1-rõl lepattanok 3szor...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

eddigi artyknál nem volt okom panaszra, de ezek szerint még csiszolódnunk kell
Jah, összes t10 heavy közül neki szûkül leglassabban a célzóköre.

Itten is van:

Itt meg ahogy be van ragadva egy helyben a pálya szélén, épp mentem a tetû artyért és útközben lefotóztam.

Hát az általad említett sniperkedést sose lehetett vele ûzni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

7 vereség zsinórban. Nem értem. Miért szívat a játék? Mit áldozzak már? Kecskét? Kakast? Szûzlányt?Szûz kecskét?

7 vereség...és ilyen 100 xp-k...siralmas

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Én kedvelem a T-43-at, de én béna vagyok. 😊

IS 7-essel mindent lehetett csinálni, most pedig már semmit sem lehet majd.

WTF???
nekem vagy 60% vele a win ratem.... Hummel egyenlõ egy szó = ÁLLAT
GW Panther is yo nagyon 😄
Nem tudom, te hogy használod azt a Hummelt, de az vmi állat, Himmelsdorfon felmegyek vele a hegyre és lerendezem az enemyt simán 😄
hummel-lel remekül megy a titkolás
Szép estét az uraknak!
Olyan kérdésem lenne,hogy a T-43-al érdemes-e veszõdni,mert megvettem és elsõ csatámon elsõ lövés lánctalp+sofõr kampeca,második lövésre torony +rádiós nyema 3. lövés kigyullaszt és fáklyásat játszva kihunyt a fényem. Van rá lehetõség,hogy annyira élvezetes lesz,mint a németeknél a Panther? vagy doplázgassam le és vergõdjek a T-44re?
MEM_FARMOLUNK_TÜZÉRSÉGGEL.

Vagy legalább titkoljuk, mint a furry-s anime-re a maszturbálást.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hummel winrate-m 36 % 59 csata után 100 %-os személyzettel, még azt sem mondanám, hogy legalább a pénzt hozza, Grille után kész csalódás!

4-6 tierben melyik tüzérség farmol jól, hogy közben még marad némi játékélménye is az embernek?
Nem tudom, hogy GwPantherig érdemes-e küszködnöm.
Csak dísz, mint a madarak.

Hozzátesz valamit a játékhoz? Vagy csak dísznek van?
Ez az elsõ tesztverzióban is volt, csak bugos, átrepült egy repülõ fordulózás közben a pálya felett, majd megállt és lebegett egy helyben a pálya egyik szélén. Amúgy rendesen meglepõdtem, mikor elõször megpillantottam.

IS-7-el sniperkedtél?

Azt hiszem végre megtaláltam a jószággal az összhangot
[/url][/img]

Na, ha véglehesítik, akkor a T110E4 felépítményt le tudjuk rendezni holnap, és péntek mehet cikk.

Igazságtalan az élet, elcsesztéka játékot !

Eszméletlen sok zombi csata után végre kiérdemeltem az IS 7-est, amivel minden csatában végig domináltam, sniperkedtem és csatákat tudtam megfordítani ! Most pedig ha bevezetik ezeket az új medium meg TD-ket gyakorlatilag vágóhídra viszem a tankot, teszt szerveren !

A Jpz E 100-asnak csak két lövés vagyok, ráadásúl csak campel egész csatában és a páncélátütés révén gyenge pontokat sem kell keresnie minden tizest átvisz.

Az összes tizes , élén az t110-essel eltünnek a süllyesztõben.

Csak ne 1-2 ponttal változtassák, mert már ilyen is volt.

Szegény B2 meg Valentine viszont ezzel megy a roncstelepre.

Eagle16
Holnap 14:00-kor már el is indul...kíváncsi leszek az új értékekre.
Fõleg a lõszer árára...rájöttek hogy ez így nekik nem lesz jövedelmezõ.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

mijki
0 hps-s penetration-ok, OP artyk, szarjuk le kaptunk helyettünk repcsiket. Erre k*rva nagy szükség volt.<#idiota>
"Added 'planes in the sky' environment effect to ‘Airfield’ map."

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Eagle16
- Rebalanced income, repair cost and ammo prices for all new vehicles added in the 7.5 update.

- Reduced penetration for some of the new tier 10 TDs and MTs.

Rebalanced tank battle tiers (relatively to the new balance system introduced in the first 7.5 version)

Valentine LL: battle tier reduced by 1
A-32: battle tier reduced by 1
PzKpfw V/IV and PzKpfw V/IV alpha: battle tier reduced by 1
German PzKpfw B2 740 (f) and French B1: battle tier reduced by 1
Super Pershing: battle tier reduced by 1
Type 59: battle tier reduced by 1

Sejtettem hogy nem marad meg ez a hatalmas átütése a közepes tankoknak.

Ez gyors volt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Teszt 2: link

Lesz.

NA vki nem tudja lesz e új MM a 7.5ben??????????????
A fene se figyelte körön belül volt-e

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A39 Tortoise, brit TD.
Doc Hooliday
Az kakas lehetett!<#vigyor1> Megvan még ez a kép valahol?

ha=amikor. 😊

Nem akkor lõtted meg, ha valamelyik zászlónál lévõ körben volt? Ilyenkor azonnal bekékülsz.

Fec papa
A végén az milyen tank?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

akkor te még nem láttad azt a képet, amín egy bt2 kilõtt egy T30-at :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Haha! Ezzel a Lammaer féle lista élére kerülök, lemming vonat utáni védés jól sült el^^

Nem. Viszont már olyan is volt, hogy belém lõ egy hülye mert kill vadász volt, és meg akart állítani, ne hogy elõtte lõjjem ki az utolsó ellenséget...vissza lõttem, és bekékültem. Az érdekesebb volt, hogy a másik belém lõ, én vissza én kék, õ semmi. Ki érti ezt?

Az a baj, ma zsinórban csak retardáltak vannak.

Elsõ csata: Su-152 beáll mögén ,blokkol majd felgyújt.

Második csata. Cliff, hegynél, a szikla-saroknál. Szikla mögött IS8+Löwe. Engem kísér,. egy Löwe meg egy Ferdi. Modom, hogy várj...várj...várj...ha kirontunk a fedezékbõl, õk vannak kedvezõbb helyzetben és oldala lövöldöznek. Áh...Ferdi és Löwe barátom, õk kirontanak...meghalni. Fõleg a Ferdi a jó, mert annak ügye nincs tornya...tehát még meg is kell fordulnia hogy lõhessen...negyed fordulatot tett meg, és végeztek vele. Ügyes.

Harmadik csata, a csoda-platoon

Negyedik csata, Westfield, mutatom, hogy baj van, a házak felett van az a kis rész, onnan jön egy IS7, +tier8+tier 9-es francia nehéz tank...tán lõni kéne õket vagy valami...de nem. Nem lõjjük õket...nem kell. Biztos csak tréfálkozok, álljunk háttal inkább nekik, az jó lesz.

500 XP-m nem jött össze 4 csata alatt...jaj de nagyon vidám dolog.

Üdv emebrek!

Most a 7.5ben jön az új +-2 tier MM avagy sem?
Mert most van fenn egy iylen ASAP videó ami szerintnem jön. akkro most mi van???????????
Szóval kilõttél két tankot full HP-ról, de mégsem bannoltak ki? Ez meglepõ.

Áh, nem jár érte ban. csak szép kék szín.

Persze, scout-olni akart...csudát akart. Ezek ilyen idióták.

Jah, néhány artista is azt játssza...

Doc Hooliday
Igazad van!!!<#eljen> Ez kábé olyan mintha csak 14-en indulnánk hátránnyal már az elején! Kis tankok ilyenkor úgyis csak pukkogtatnak ilyenkor össze vissza, max a festést tudja karcolni még közelrõl is! Van amikor én is shootolom az ilyeneket mert bizony nem mindig poén már ez!<#nevetes1>

Lehet scoutolni akart. Régebben mintha én is csináltam volna hasonlót. BT-7 akár még hasznos is lehetett volna, ha kedvezõ a pálya számára.

Egyébként nem bannoltak ki? 2 killért már ban jár.

Eagle16
Áh, pont a brit teknõcnél lett vége 😄

Azt mondja SerB, nem tud elképzelni olyan játékosokat akik statikus bunkert akarnak "irányítani". Hát ott a T95, kis túlzással az már egy statikus bunker 😄

A fizika már egész jó...

Na újra tudok játszani.Köszönet Kronos-nak,innen is!😊
A kezdeti lelkesedés után visszatértem a rideg valóságba.
Már el is felejtettem,hogy mennyi hibrid bivaly játszik ezzel.😊
Hiába,az idõ mindent megszépít...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Ehh, kínai szerveren lesz 5 fõs platoon, persze randomba nem mehetnek be, hanem egymás ellen illetve companyk ellen mennek majd. Érdekes koncepció lenne mondjuk 3x5 fõs platoonokat egy oldalra rakni, tehát 6 platoon harcolna egy csatában.