World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emancipate yourself from mental slavement!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Itt meg ahogy be van ragadva egy helyben a pálya szélén, épp mentem a tetû artyért és útközben lefotóztam.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
7 vereség...és ilyen 100 xp-k...siralmas
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
nekem vagy 60% vele a win ratem.... Hummel egyenlõ egy szó = ÁLLAT
GW Panther is yo nagyon 😄
Nem tudom, te hogy használod azt a Hummelt, de az vmi állat, Himmelsdorfon felmegyek vele a hegyre és lerendezem az enemyt simán 😄
Olyan kérdésem lenne,hogy a T-43-al érdemes-e veszõdni,mert megvettem és elsõ csatámon elsõ lövés lánctalp+sofõr kampeca,második lövésre torony +rádiós nyema 3. lövés kigyullaszt és fáklyásat játszva kihunyt a fényem. Van rá lehetõség,hogy annyira élvezetes lesz,mint a németeknél a Panther? vagy doplázgassam le és vergõdjek a T-44re?
Vagy legalább titkoljuk, mint a furry-s anime-re a maszturbálást.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
4-6 tierben melyik tüzérség farmol jól, hogy közben még marad némi játékélménye is az embernek?
Nem tudom, hogy GwPantherig érdemes-e küszködnöm.
[/url][/img]
Eszméletlen sok zombi csata után végre kiérdemeltem az IS 7-est, amivel minden csatában végig domináltam, sniperkedtem és csatákat tudtam megfordítani ! Most pedig ha bevezetik ezeket az új medium meg TD-ket gyakorlatilag vágóhídra viszem a tankot, teszt szerveren !
A Jpz E 100-asnak csak két lövés vagyok, ráadásúl csak campel egész csatában és a páncélátütés révén gyenge pontokat sem kell keresnie minden tizest átvisz.
Az összes tizes , élén az t110-essel eltünnek a süllyesztõben.
Szegény B2 meg Valentine viszont ezzel megy a roncstelepre.
Fõleg a lõszer árára...rájöttek hogy ez így nekik nem lesz jövedelmezõ.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"Added 'planes in the sky' environment effect to ‘Airfield’ map."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
- Reduced penetration for some of the new tier 10 TDs and MTs.
Rebalanced tank battle tiers (relatively to the new balance system introduced in the first 7.5 version)
Valentine LL: battle tier reduced by 1
A-32: battle tier reduced by 1
PzKpfw V/IV and PzKpfw V/IV alpha: battle tier reduced by 1
German PzKpfw B2 740 (f) and French B1: battle tier reduced by 1
Super Pershing: battle tier reduced by 1
Type 59: battle tier reduced by 1
Sejtettem hogy nem marad meg ez a hatalmas átütése a közepes tankoknak.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Elsõ csata: Su-152 beáll mögén ,blokkol majd felgyújt.
Második csata. Cliff, hegynél, a szikla-saroknál. Szikla mögött IS8+Löwe. Engem kísér,. egy Löwe meg egy Ferdi. Modom, hogy várj...várj...várj...ha kirontunk a fedezékbõl, õk vannak kedvezõbb helyzetben és oldala lövöldöznek. Áh...Ferdi és Löwe barátom, õk kirontanak...meghalni. Fõleg a Ferdi a jó, mert annak ügye nincs tornya...tehát még meg is kell fordulnia hogy lõhessen...negyed fordulatot tett meg, és végeztek vele. Ügyes.
Harmadik csata, a csoda-platoon
Negyedik csata, Westfield, mutatom, hogy baj van, a házak felett van az a kis rész, onnan jön egy IS7, +tier8+tier 9-es francia nehéz tank...tán lõni kéne õket vagy valami...de nem. Nem lõjjük õket...nem kell. Biztos csak tréfálkozok, álljunk háttal inkább nekik, az jó lesz.
500 XP-m nem jött össze 4 csata alatt...jaj de nagyon vidám dolog.
Most a 7.5ben jön az új +-2 tier MM avagy sem?
Mert most van fenn egy iylen ASAP videó ami szerintnem jön. akkro most mi van???????????
Persze, scout-olni akart...csudát akart. Ezek ilyen idióták.
Egyébként nem bannoltak ki? 2 killért már ban jár.
Azt mondja SerB, nem tud elképzelni olyan játékosokat akik statikus bunkert akarnak "irányítani". Hát ott a T95, kis túlzással az már egy statikus bunker 😄
A fizika már egész jó...
A kezdeti lelkesedés után visszatértem a rideg valóságba.
Már el is felejtettem,hogy mennyi hibrid bivaly játszik ezzel.😊
Hiába,az idõ mindent megszépít...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...