World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem tudsz véleményt formálni amíg nem jársz azon a szinten. Mégpedig azért, mert a Tierek emelkedésével a heavy tank-arty viszony drasztikusan megváltozik majd, ahogy azt te is tapasztalni fogod. Ha nem hiszed, nézd csak meg a tech treeben, hogy milyen durván növekszik az egyes artyk sebzése a tierjük növekedésével. Tier5-ön az artyk még csak csipegetik a heavyket, és kicsi a lõtávolságuk. Magas tieren pedig egy lövésbõl ki tudják csinálni akár a T8-T9 heavyket is, és általában nagyobb a hatótávolságuk mint maga a pálya. És ott már van splash damageük is, vagyis területre hat a sebzésük, tehát nem is kell hogy pontosan eltaláljanak. Egészen más helyzet lesz mint tier5-ön.
És szerintem valaki, aki elkezdni a játékot, nem azért áll neki a Maus kihúzásának, hogy amikor végre megszerzi(tömérdek energia, idõ és pénz beleölésével), akkor egy arty egy, maximum két lövésbõl elintézze õt a pálya túlsó végérõl, harc és kockázat nélkül. Márpedig Tier10-ben sajnos így megy a játék. Felspotolják a Mausodat, két bumm, és számodra vége a körnek. Ennek nem szabadna így mennie, az artyk gyakorlatilag játszhatatlanná teszik a magas tierû lassú heavyket.
Renton:
"minden mapon van olyan rész ahova nem tud belõni az arty, minden mapon!"
- Amikor heavy tankal megyek, akkor az elsõ sorból vezetem a támadást, ahogy azt a top heavy tanktól elvárják. Vagy ez, vagy az arty fedezékben ácsorgok az egész csata alatt. A kettõ együtt nem megy. És ugyebár nem is azért játszunk a játékkal hogy egy helyben ágyorogva álljuk végig a csatát.
- Szerintem a sokezer lejátszott csata alatt mindannyiónkal elõfordult már nem egyszer olyan helyzet, hogy az arty ott lõtte ki(akár splash damaggel), ahol elvileg lehetetlen lett volna. Nagyon sokszor megesik.
A mapok területének 90-95%-át simán be tudja lõni az arty, az arány csak a városi térképeken jobb.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
dombok felé csak fejlógatós tankkal megyünk. valójában még mázlid is volt, hogy nem oneshotoltak, hiszen a segged mutattad az artyk felé, tudtál sokat lõni
persze a csapat is hülye volt, pl a med úton kempelõ 2 retardált hvy szemrebbenés nélkül végignézte, hogy az ellen med rendet vág az artyk között.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Abba kell belegondolni, hogy minden játékosnak azonos szopás a játék.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
KV-4:
The turret traverse speed seems to have been increased from 18 to 20 degree per second.
The minimum RoF of the 107mm ZiS-24 has been increased from 5,22 to 5,26 rounds per minute.
Ja és +70 hp-t...-.-' nem értem minek erõltetik a Zis24et egyáltalán...
A kv3 pedig csak +100 hp-t kapott.
Annyi más szarság van az életben, kár ilyenek miatt idegeskedni! Kilõtt 1 arty, szar ügy, de kilépsz, átülsz egy másik tankodba, s megbosszulód (máson)! 😊
BF3: Atomiccore
BF3: Atomiccore
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
"Úgy gondolom, hogy artiból max tier 6 lenne az ideális. Azok is tudnak nagyon kellemetlen perceket szerezni, nem hogy a tier7-8-asok..."
Akkor már mind1...
S-51 és GWPanther a két prominens arty az említett tierben és a magasabb tierû artyknak már csak kicsivel nagyobb a sebzésük,rOF-juk,sebességük vagy horizontális csõkitérésük...
Jó ez így, ahogy van. Ha csak az S-51-et nézem egy vadállat a 203-as csõvel(az obj212-nek is "csak" az van)...a MAUS elõtti VK is oneshot oldalról 800 méterrõl.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
- a világ végérõl lõ rád, lövés után általában nem spotolódik
- a nem kicsi sebzés mellett átlagosan két ember és két modul kampec
- többször egy lövéssel megöl full hp-n lévõ tier8-9-10 tankokat.
vs bokorban ülõ HT vagy TD:
- max 400-500 méterrõl lõ rád, a lövés után általában spotolódik
- mivel az esetek nagy részében AP-vel lõ, lepattanhat, 0 sebzés lehet, illetve nincs splash dmg. Max 1 ember és/vagy 1 modul sérül
- egylövéses kill nincs, csak ammo rack robbantással lehet full hp-s tier8-9-10 tankot kivégezni.
Sokan mondják, hogy maradj fedezékben: sose fogom elfelejteni, hogy Erlenbergen (folyó középen, három hídon lehet átmenni) a folyó mellett álló több 2 szintes házak egyikének fedezékében álltam IS-4-gyel. A tier8-as arty a tetõt lõve is kaptam a nem kevés splash damage-et.
Úgy gondolom, hogy artiból max tier 6 lenne az ideális. Azok is tudnak nagyon kellemetlen perceket szerezni, nem hogy a tier7-8-asok...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Amúgy ne kezdjük az arty rinyát, mert már látom mirõl fog szólni a mai nap. El kell fogadni, hogy a játék ilyen!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Valaki le tudná írni,hogy ez konkrétan mit fog jelenteni a KV-3-nál és KV-4-nél? :
"Rebalanced (mainly buffed) some parameters of the second USSR Heavy Tank line: Т-150, КV-3, КV-4, SТ-1, IS-4."
Ez egyszerû ballisztika.Ha elég nagy szögben lövik ki és elfogy a lövés következtében a gránátra ható erõ,akkor a röppályája egyre meredekebbé válik,egészen a függõlegesig.
Lásd,aknavetõ...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
A fejlesztõk ismét tudták, hogy hol kellene belenyúlni a játékélménybe.
Added 'planes in the sky' environment effect to ‘Airfield’ map.
Így már sokkal jobb lesz. Köszönjük.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Jó éjt mindenkinek.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Gottfried inkább a helyesírási szótárat nyitogasd mert ez a "mijen" eléggé durva helyesírási hiba...
Ha te eldöntheted kirõl milyen kritikát írsz akkor ám én is így tehetek 😊
En tier 6-os artynal nem engednek nagyobbat es azokbol is max. kettot oldalankent. Aki sunyi modon akarja ezt a jatokot tolni varjon a sorara a fajtajaval egyutt.
Azt meg azt hiszem eldönthetem hogy mijen jellegû kritikát írok,akár este,akár reggel van. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Westfielden errõl az oldalról heavy tankkal a város az ideális választás.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha lehet kérni estére csak építõ jellegû hozzászólásokat küldjetek ne álljatok neki személyeskedni mert nincs erõm hozzá 😊
Az artysta meg egy gennyes állat,ezt minden jóérzésû ember tudja,kár ezen itt századszor is vitatkozni. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ha lehet ne következzen az hogy ne oktassalak mert ki vagyok én meg stb stb... Te kérdeztél.
Ez most ütött. 😊
ON:
Fújj, fújj arty, gonosz arty, minden csata elrontója fújj, fújj! (Meg ilyenek.)
OFF:
Crossy problémájához annyit, hogy a beállításoknál mindenki személyre szabhatja, hogy hány mínusz pontnál rejtse el a hozzászólásait az adott személynek a fórum. Alapból azt hiszem, hogy ez az érték -50, de ez ugye nem releváns.