418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az obj.263 ágat is megvariálják, a mostani 10 es megy tier 9 be és így tovább lefele, a mostani tier 7 es asszem kuka vagy prémium lesz. Korábban linkelt 10 es tierbe egy agyonpáncélozott med dinamikájú masztodon kerül nem túl nagy alfával. -
Plata #397519 Hallod amikor bejött eszement jó volt,ugye ez volt az első forgó tornyos,akkor még gyorsabban is forgott a tornya,néha majd le estem a székről röhögéstől mikor az ellenséges med oldalamba akart jönni mert azt hitte onnan nem tudom lőni,meg látta fordul a torony menekült mint a mérgezett egér.Nem egyszer inkább vízbe vagy szakadékba ugrottak előle.
-
Én nem mondtam hogy szerintem a legjobb, sőt szerintem is manapság már elavult konstrukció, de régebben elég népszerű volt a lila statosok között. A srác a forgó tornyot mondta előnynek és azt hogy gyakorlatilag heavy tank, de ezt régen is tudtuk, meg is lepődtem hogy ezzel példálózott. -
Plata #397517 Én megmondom hogy miért,már évek óta a garázsban alszik,nulla camo,lassú,lassan tölt,szemből belövik,a tornya alig fordul el.Ha messziről tud szikla mögül sniperkedni jó,de az ágyúja bár papíron pontos olyan lepattanókat és mellé lövéseket tud csinálni hogy a hajad égnek áll.Régen mikor még t6 tankokkal is összedobott mm azokról is hajlandó volt lepattanni.Nagyon régen volt pár pálya mai nagyon feküdt neki.De azokat vagy ki vették vagy elcseszték.T30 jobb nála fényévekkel. -
diegho™ #397516 Az E4 messze a legrosszabb TD, itt egy összehasonlítás, hogy miért -
Plata #397515 Jah ha valaki csinál T49 egy klassz Kor reskint vevő vagyok rá.De EBC is járjon hozzá.Mobilon nincs smile. :( -
Plata #397514 Mi a lekváros bukta.
Aszittem orosz.
Ránézésre olyan mint a szarmata. -
Ez egy modern lengyel tank, miről beszélsz? -
Ha kihúzod az FV-t akkor decemberben kapsz egy + td-t az új peccsben, szerintem innentől el van döntve. 8k sebzést attól még tényleg csak a mázli dönti el, az E4-ről pont 1 hete mondta egy streamben Crespiks hogy a legjobb td, persze attól még Platának is igaza van... -
Plata #397511 Kösz. -
H477YH0UR2017
Bonuszkod,5db 5x xp-t ad a győztes csatára. -
Plata #397509 Szerintem Fos vagy Fv esetleg Strv,grille max akkor ha sosem spotolnak fel.
Szerintem td-k közül most a grille a legkönnyebben kinyírható.
T110e4 olyan lassan tölt hogy borzalom,sima lőszere meg képes pattanni a friss kutyaszarról is. -
Plata #397508 Menő?
Ez az orosz vacak?
Jót röhögtem rajta a mikor a nagy orosz felvonuláson lerohadtak.
Ennek a tanknak a magyar bece neve a szarmata.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.12. 13:16:06 -
diegho™ #397507 Azt nem mondták, hogy a friend list bugot melyik évben javítják? -
Én úgy tudom a másodlagost is kell hozzá,hogy visszaadja,a 4tokent.
De majd valaki nálam okosabb megmondja biztosra. -
Igen, gondoltam . A kérdés csak az hogy te miért feltételezted rólam hogy ezt nem tudtam? Ettől független nagyon menő.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.11.12. 12:06:12 -
diegho™ #397504 Még1 kérdés. Ha a játék kötvényből kiváltotta nekem a T28 arty 15-ös küldetést és azt most megcsinálom akár csak primary-val, akkor visszakapom a 4 kötvényt és kiválthatom vele a 260-as TD 15-öt? -
diegho™ #397503 Melyik TD-vel a legkönnyebb, most kimagaslót sebezni? (8k+) A gyors csaták miatt az E4-el (egyetlen T10 TD-m) hatalmas mázli kell hozzá (vagy nem kellett volna 7200 sebzéssel pattanni a Bat-ről...), mivel nincs dpm-je és lassú. 3+1 gondolatom van. FV4005 hesh-el és csak bead 4 hesh átütőt és egy simát valamikor, a gun depression miatt lehet vele okosban is játszani. FochB, 4 kitárazás és meg is van. Strv legnagyobb dpm és gyorsan megy a lövedék. Grille, csak azért opció, mert van SkorpioG-m. Amúgy is van 360k free xp-m, valamit kellene csinálni vele és mivel már csak a TD 15 hiányzik a 260-hoz, ezért gondoltam elköltöm valamire és indulok T8-tól. -
Plata #397502 Ez nincs a játékban valójában,csak valami ratyi skin amit max te látsz. -
Zsír mi . Szovjetek már a spájzban vannak, fenét , a lengyelek saját tervezésű tankja már a WoT- ban van! :D :D
MOST találtam.
World of Tanks PL-01 Concept (reskin for T-100 LT by _RazNaRok_) 1565 EXP - Winter Himmelsdorf
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.11.12. 09:35:36 -
Angelus1991ster #397500 Az nem elég!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]A 101-es szobába!
[spoiler]Meg kell gyógyulnia.
-
Ha jól láttam akkor kirakták megint 
Most mi jön? Acc reset,vagy vesz egy újat
-
Angelus1991ster #397498 Hát persze, hogy csalt. A neve kötelezte.
-
Lokker #397497 Jaj, jaj és megint jaj... :D -
Vihar a biliben, azt a hopka szintű kommunikációt hallgatva a bejátszásban lassan kezdek élni a gyanúperrel hogy kb. funkcionális analfabéták hazája lettünk. -
Still_I_Rise #397495 Ezeknek van kinn a tábla Bécsben: "Magyar, ne LOPJ!"
De persze lopnak. -
Still_I_Rise #397494 Szimpla magyar mentalitás + matematika :) -
Mondtam hogy egy névváltoztatás megoldja a problémát:-(
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.11.12. 00:28:55 -
WT GF-be akart volna menni csak már nem tudtam törölni. :D
-
realisztikus célkereszt?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
viper07 #397490 Köszönöm szépen ! Én meg annak örülök, hogy van olyan ember, aki szakmailag felkészült, és a WG anyázása nélkül objektíven megmagyarázza a dolgokat. Ezek fényében sok minden világos lett. Feltettem egy olyan modot, ami a garázsban mutatja a bekapott és adott sebzéseket. Szinte minden esetben picit máshova megy a lövedék, mint amit a játékban látni, és ezek a lövésnyomok sok mindent megmagyaráznak. Az biztos, hogy a tracer késik a lövedékhez képest. Ajánlom a használatát, elemzését. link -
TiborTamas #397489 Most játékmechanikai dologról volt szó. Nem értem, miben befolyásolja a másik 29 ember, hogy miként fog átütni/sebezni egy löveg, de szívesen meghallgatom, ha kifejted. Maga a játék pedig, mint számítógépes program, igen is tiszta matek, hiszen annak az elvén működik.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2017.11.10. 22:17:03 -
TiborTamas #397488 Nincs ilyen, ezért 3 dolog magyarázhatja az eltérést a két löveg sebzésében:
- az egyik a 300-zal nagyobb alapsebzésű prémiumlőszerrel lőtt
- nem ugyanolyan páncélzatú pontján találta el a két lőszer a célpontot
- a néhány megfigyelt esetnél az egyik löveg esetén a random többször sebzett a +25%-os tartományban, mint a másik lövegnél
Ezt gyakorlóban egyébként le is lehet tesztelni. Azért örülök, hogy van még olyan ember, aki nem nyélből utasítja el a dolgokat, amiket nem ért vagy nem tud megmagyarázni, hanem megpróbálja megérteni. És érdemes megérteni, mert ezeket könnyen ki lehet használni az olyanokkal szemben, akik nem értik. :)
Még egy dolog. Az emberi tapasztalat nagyon szubjektív dolog, mert egyrészt nem jegyzel meg mindent, másrészt pedig az ember nagyon sokszor az érzelmeire hagyatkozik. Pl. én is megfigyeltem már többször, hogy ha nem megy úgy a játék, mert nem tudok úgy koncentrálni valami miatt vagy fáradtabb vagyok és gyengébb köröket megyek, akkor hajlamos vagyok még a győztes csatákat is vesztesként elkönyvelni. Majd megyek egymás után 3-4 vesztes kört és utána szitkozódom, hogy mindig csak bukok, majd visszanézem és egyébként még mindig több meccset nyertem, mint vesztettem. Pedig nem úgy tűnt... :) -
viper07 #397487 Köszönöm szépen, tartalmas és hasznos volt, respect. Azonban nem magyarázza meg a Type 4 vs Type 5 problematikát, miszerint tapasztalataim szerint a Type5 azonos ágyúja rendszerint nagyobbat sebez. Esetleg van egy korrigáló és nem publikus tényező a Tier nagyság ?
-
Still_I_Rise #397486 Az biztos, hogy az érvelésed valami briliáns. -
Gondoltam nem tudod megállni
-
Still_I_Rise #397484 Idézem még egyszer. Látom szövegértési gondjaid vannak.
"Tiszta matek, ahogy az EGÉSZ JÁTÉK "
Várj, segítek: rajtad kívül van még pl. 29 játékos/szubjektum randomban.
Például itt lentebb az a borulás is matek igaz?
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.11.10. 16:02:39 -
HD kép 110 frontjáról, ingyenes Defender lesz belőlle? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Azt leszámítva hogy csak trollkodni jársz ide, szerinted az RNG mi ha nem tiszta matematika?
-
Desmodromic #397481 Ha borulás, akkor az LTTB-t lehetetlen űberelni. Gyakorlatilag sima, vízszintes úton is fel tud borulni kanyarodáskor...