418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
plutoka #397560 furi, amikor én játszot, akkor csapatonként van 4-5 LT, nehéz elképzelni hogy egy sem akar menni felderíteni.Ha Top tierként mentél Lakevillen középen, akkor ki volt a városban? Nehéz tanknak ott nincs helye, mert lehet h szereztél 5k lepattanót, de max 1 percig élnek ott tankok. -
Sir Charles #397559 Az a vicces, hogy én múltkor Mauschen-nel kaptam Lakevillen scout medált, elindultam középen és kész. A vége 5000 lepattintva,Steel Wall meg Scout medál
-
Plata #397558 Gyere velem,én szoktam kapni Is7-el meg tpye 4-el felderítőt. 
Is7-el úgy szoktam rohamozni mintha lightban ülnék,padlógáz és pucoljatok gyökerek.
-
Sir Charles #397557 Én a legnagyobb problémát abban látom, hogy a játékosok nagy része úgy félti a tankját, mintha elveszne a tank, ha kilövik.
A vesztes meccsek nagy százaléka ott megy el, hogy azok a játékosok, akiknek az lenne a dolga, hogy támadjanak(jellemzően a heavik és a erősen páncélozott TD-k) egyszerűen nem csinálnak semmit. Elmennek a pálya egy jól bejáratott pontjára, ott megállnak és várják a csodát.
Az a vicces, amikor látja az ember, hogy a mi oldalunkon 5-6 tank toporog, szemben meg van 1-2 ellen, és képesek 4-5 percig ott állni és szarakodni.
Jó múltkor volt egy ilyen esetem, annyira tipikus volt, hogy benne maradt a fejemben.
Malinovka, normál csata, északi oldalon kezdtünk. A vizes oldalon nálunk 2 tier 8 heavy és egy med, meg én, a tier 6 svéd TD-vel.
Szemben 1 db VK10001P állt a kis domb mögött és onnan ugrált elő. 2 percen keresztül írtam a "csapattársaknak", hogy rohanjuk le , mert nincs ott senki más, mert mindenki a hegyen van. Nyilván nem mozdult senki, tehát nekem, a papír TD-nek kellett vezetnem a rohamot.
És lőn, átrohantam, mögé kerültem, belelőttem vagy kettőt, elhaláloztam, de addigra a tökölők is átértek és kilőtték az ellent, elfoglalták a bázist és nyertünk. Voálá, ilyen egyszerű játék a WOT. -
Gyuszopapa #397556 Sajnos legnagyobb probléma a játékosok 0 játékismerete.Pályaismeret 0 járműismeret 0.Ha top tierként bejön 7es csatában egy T 28 HTC vagy egy Oni kész vége van a világnak.Képtelenek ellenük harcolni.Símán el tudom hinni hogy jórészük azzal sincs tisztában hogy vannak gyenge pontok.Olyan játékosok is vannak ezerszámra akik klánban játszanak kómában fekvő állapotukban.Ránéztem egy-két ilyen klán játékosaikra hát totál életképtelen volt nagy részük és ezek tanítják egymást a hülyeségekre.Nemhogy fejlődnének egyhelyben topognak. -
mostanában valahogy felettébb elkeserítő lett a játék a csapatok leosztásában,4 napja reménykedek egy normális valamiben de az átlag 13 csatából 4 win,ma 10-ből 2 asszem...és a kreditszorzókkal is mókoltak,régen a saját hp felének lesebzésével simán megvolt 20k kredit vesztes csatában is t8 prémmel,ma saját hp sebzése alatt simán mínuszosok a körök,ennyit a drágán vett prém tankokkal való kib@szásról... -
Still_I_Rise #397554 Dehogy piszkálom, de a zero sebzés (lövés nincs) 500-700m mozgás azért kicsit idegesít.
Mi a tökömért játszanak? A tankokat a garázsban is nézegethetik...
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.11.13. 22:24:36 -
Szerintem csak a Leviatant várják,ne piszkáld őket 
-
Still_I_Rise #397552 Csak egy példa: rendszeresen vagyok top sebző + felderítő T8 csatában... 59-16 szutyokkal.
Mind vereség. A győzelmet a hármas polák platoon jelenti, ami ravaszul befoglal 70-130 sebzéssel.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.11.13. 21:35:32 -
Ytar #397551 Én már jó ideje nem szarok be a játékosállománytól, nem tudnak meglepetést okozni. Az agyamat sem baszatom fel, a napi második bukónál alt+f4-el távozok. Napi 2 bukóval is megvan időre az FV, így inkább vigyázok az egészségemre. -
Still_I_Rise #397550 "...de addig elleszek itt a sarokban a top tier prémmel" -
Still_I_Rise #397549 Beszarok az új szláv mozgalomtól: "nem lövök, majd lesz valami". -
8-10 csatára jutott egy győzelem.... Én nem tudtam tolerálni a tegnapi szereplést... -
Sir Charles #397547 De jókor jött ez a 15% leárazás a tier X tankokra. Megvettem az FV td-t, így 5200000-ből lesz két tier 10 tankom kövi peccsnél.
Vicces kis tank, kár, hogy nem vettem meg hamarabb. -
A tegnaptól én is tartottam,de elég vállalható volt.Több mint 100k freeet sikerült összeszednem,az 5x nek és a boostereknek köszönhetően. 
62%wr mellett
-
Én nem szoktam írogatni az ellenfélnek, ha kilőnek az az én hibám. Nekem a csapattársaimmal vannak gondjaim :D
A hétvégén kritikán aluli csapatokba kerültem, vasánap olyan hihetetlen mélységeket sikerült átélnem a játékban, hogy már én is felidegesítettem magam, pedig alapjában véve haláli nyugodt ember vagyok. -
Amúgy tegnap oldottam fel azt az opciót, hogy írhassanak-e baráti listán kívül rám.
Háát jó ötlet volt
-
Engem valamelyik nap a Type46el küldtek el anyámba 
Szegény Tigris2 nem bírta feldolgozni,hogy látatlanban filéztem ki
-
T-43al elég sokszor voltam top tier és akkor ütöttem is mindent vele. Lehet nem tetszett neki, hogy szar tankban adtam. :D -
Top tier MM szépségei...
-
T43-al játszottam ma. :D
Lehet a statisztikáim szúrták a szemét. :D -
ahogy nézem kb. szabad fordításban:
5 tierben te vagy a jani mi?
dögölj meg mint egy koszos kutya te teleszart pöcegödör

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.11.12. 19:03:26 -
Nem tudom ki ez (csatán belül nem láttam ilyen nevűt)
Valaki tudja fordítani mit mond? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ez de rohadt jó. :D
Most lett meg a T44 és jött ilyen kis segédlet. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Bat ághoz azért kellett free, löveg, motor, lánc egyiken sem volt meg.
Majd legközelebb így farmolok akkor free-t. :D
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.11.12. 18:19:01 -
diegho™ #397535 Nem mondod, hogy arra az ágra költöttél free-t?! Bárhogy is nézem a Bat AP-n kívül másra nincs értelme költeni, de még az is kérdéses. A T54-re jelenleg ~83k kell, hogy használható legyen (torony+löveg), az sem nagy dolog, pláne egy 5x hétvége után, amikor simán 15k free-t össze lehet farmolni nem egész hétvégén tolva, sőt, ha van reserve-ed, akkor a 20k sem lehetetlen. Csak, hogy ne kelljen még1 postot írnom. Egy átlagos 5x győztes csata legyen 7500xp, abból 375 free jön, ha csak 15 tankot viszel, akkor is ott van 5k. Régebben minden 5x hétvégén minden tankomra amin volt legénység megcsináltam az 5x-t. Lett is 834k free-m pár hónap alatt. -
Plata #397534 Én múltkor véletlen elköltöttem WoT free xp-t WoWp-ben.
Elfelejtettem hogy közös.
Jah ezt nézzétek,eszement voltam Fv-vel gondoltam ha már ilyen gyors akkor kamikazee.
Su 152 és st emil lőtt rám de sérülés nuku és a játék sem érzékelte,jpanther el sem talált.Arty tudott sebezni csak.
Fogadok ha ésszel játszottam volna és nem durrbele egyedül td-k közé szét lőttek volna,de a játék úgy gondolta ez úgyis hülye hagy legyen jó napja.
A jelentésben sincs benne a találata a su-nak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://kepkezelo.com/images/ollxlcg29tveex19veys.jpg
Arty leugrott előlem a tengerpartra bele a vízbe,én meg utána hogy majd rammolom,erre kilőtték alólam mielőtt ráestem volna.
-
B-C25t ág. 6-osról felhúztam 10-esre egy héten belül. -
diegho™ #397532 Miért nincs? Hová költötted el? Én nem tudok vele mit csinálni már egy ideje. -
+100k free exp a T-54. Annyim bocs de nincs. -
diegho™ #397530 Ti mit csináltok a free xp-vel, ha nem a tankok moduljaira költitek el? Miért kellene mindig minden tankot végig stock állapotban húzni, ha ott a rengeteg free xp? -
Sajnos a 9-esek elég drága dolgok xp alapján.
Már félek előre mi lesz velem a T-54 húzásánál.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.11.12. 17:28:44 -
Plata #397528 Jó móka a Type 4,ha a csapat nem totál agyhalott,csak az ágyúja nagyon sok xp,a második ágyúja meg egy rakás szar még,majd a harmadik lesz a jó.De még 30k xp. -
Plata #397527 Elfogadta nekem.
De persze sokra nem megyek vele.
Győzelem!
Csata: Erlenberg
Járművek: Type 4 Heavy
Szerzett tapasztalat: 2 833
Szerzett kredit: 13 458
Nem láttam semmit,ez tetű dombos talajon megy vagy 10-el,is7 S conqueror meg csupa gyors heavy volt,majdnem lófingot sem láttam.Csak egy type 5-öt tudtam kilőni,mert az is csiga volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.12. 17:25:07 -
Nem fogadja el. -
Amúgy a gold nem sokat ér a japán tehén ellen. Viccesnek tűnhet de ha nincs 330 alap átütésed azt a dagadt szart nem fogod sokszor belőni szemből. :D -
Papír FV TD-vel próbáld. RNG robbanó prém lőszere van. Ha a játék úgy akarja minden bemegy azt simán meglesz neked az a 8k sebzés. -
Plata #397523 Nulla ész + gold ammo=Acélfal. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jó lenne ha már meglenne a jobbik ágyú rá. -

-
Plata #397521 T49 még zombi tudású legénységgel is szereti a skorpiót. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!