World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Az milyen, hogy főoldalas hírt csináltak WG-nél a Foch incidensből... amiről sokan még csak nem is hallhattak.
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/sirfoch-incident/

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én is szeretem a prémeket.
Feltéve ha szép.
STO-ban is mindig megveszek minden új hajót,múlthéten kiadott 3 részes packot is megvettem.
Oszt még ki sem próbáltam.
Igaz STO-ban játékkal lehet pénzt keresni.
Még sosem fizettem valódi pénzért még is van több ezer dollárnyi megvásárolt cuccom.Most is van több mint 500 dollárnyi pénzem amit már nem tudok mire költeni.

Tényleg, azzal indult az egész. Szóval adtak 5db T8 prémet annak, aki játszott. Nem kell érte pénz, csak játszani kellett, most pedig megadták a lehetőséget a beváltásra, ráadásul az ajándék tankokat is be lehetett cserélni. Nekem így lett Revo-m és Panther 8.8-am összesen 2275 goldért.
T34 is volt.

ROMOTO
Tipikus hogy le kell szarozni, mert elvárás hogy mindenből a legjobb kell persze ingyen, folyamatosan lökik az eventeket, kredit, xp boost már szinte csak azért ha elindítod a játékot, de az renben van mert a sok csóringer már hozzászokott és elvárja hogy kinyalják a seggét is a semmiért...
Pedig semmi komoly probléma nincs vele, de adtak IS-6-ot is, WZ111-et és FV4202-t is.

Mellesleg a WG azért csinálja ezt a prémtank dömpinget, mert erre van igény. Hülyeség, hogy erre van igény? Amikor kijöttek a "Black edition" tankok, arra is ráugrottak a szobanövények, itt vált számukra 100%-ig biztossá, hogy a játékosállomány zömét alkotó tereptárgyak minden szart megvesznek, amit az arcukba tolnak. Teljesen mindegy, hogy a játék nevét sem tudják leírni, de költenek rá, mert egyszer meglátnak egy csatában egy tankot dominálni, akkor az kell nekik, mert akkor ők is jók lesznek. Tőlünk nyugatabbra olyan összegeket tolnak a játékokba, hogy azt itt nálunk nagyon kevesen hiszik el. Gondolom mindenki látott olyan accountot, amin volt 4-5 prémium tank és csak T1-el volt azon kívül csata. Bizony létezik több ezer csatás olyan is, aki nem tudja hogyan kell kifejleszteni és megvenni a tankokat, csak a weben tudja megvenni a prémet.
Csak a játékosok tehetnek arról, hogy ilyen sok egyre erősebb prémium tank jön ki. A WG-t lehet szidni és anyázni, de amíg a fizető közönség fizet, addig az ingyenélőknek kuss a nevük. Így van ez mindenhol mindenben.
Sherman0070
Az egy szemét. Azért nem látod. Tier7-ben lenne jó.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nem sokat látom azt a teljes értékű tier8 prém medet. 😄
ROMOTO
Azért azt látni kell hogy más játékokhoz viszonyítva még mindig lazán el lehet lenni zseton nélkül, pl. fostos androidos "ingyenes" játékok a többszörösét gombolják le a playerekről mert nagyjából lehetetlen zseton nélkül érvényesülni, a wg-t ekézni mert berak prémeket kicsit túlzás annak fényében hogy nemrég adtak szinte ingyen 1 teljes értékű tier8 prém medet
Sherman0070
Sok régi jó mapot kivettek ok nélkül....

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Szerintem is fölösleges ennyi prémtankot betenni. Minden tank 1 valag pénzbe kerül, de gondolom nyereséges nekik, különben nem csinálnák.
Jobban örülnék , ha a bugokat irtanák ki, meg kitennék a csalókat. A térképeket is javíthatnák, meg a régi jó mapokat visszahozhatnák. Nem kiegyenlített? Miért a mostaniak azok? A csapatok sem azok.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Jingles is kilépett a CC-ből
Sherman0070
Jónak tűnik. de szerintem be kéne fejezniük a folyamatos prém tank hányást, mert a communitynek kezd elege lenni ebből. Ezek tech tree-ben pl. tök jók lennének alternatívának.

kigyi
Igen csak ugye én február végétől tolom csak 😄 Akkor legalább jól gondoltam mit kell majd csinálni 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

itt nézd meg
némi infó a chryslerről

Erről van szó. Féláron vett kütyükön nincs veszteség, bár ha a tankkal együtt eladja az ember amikor akció van , akkor az is kevesebbet ér.

Sherman0070
Valaki, aki megvette tud véleményt mondani a chrysler gf-ről?

ROMOTO
Akcióban kell venni minden felszerelést és fogyóeszközt előre, így goldba sem kerül a leszerelés mert eladod annyiért amennyiért megvetted, fogyóeszközből 1,5k körül van nálam átlagban típusonként, felszerelésből 4-5db. fajtánként, sosem kellett teljes áron vennem meg aranyért leszerelnem 6 év alatt, mert amikor akciós elverek 5-6 millát és le van tudva a következő akcióig a dolog...
kigyi
Igen 500k-t nem szívesen adnék ki én sem értük, ha lehet olcsóbban is. Akkor legalább most lesz esélyem gyűjteni kicsit. Ha jól gondolom nyár végénél előbb nem kerül rá sor szóval addig fel kell halmoznom 3-4 milkát pluszban (a jelenlegi aranytartalékot ennyivel megemelem, hogy ne kerüljek nehéz helyzetbe és akkor bevásárolok mindenre amire kell esetleg 1-2 tartalékot veszek, ha úgy jön ki. Most úgy is megkopasztott a heavy/med akció 3 milka alá kerültem.

Ha jól emlékszem a lóhere valamit csinál,de olyan rég volt róla szó hogy mit hogy már rég elfelejtettem,de úgy rémlik régen valami olyasmi volt hogy ha a tankodról pattant lövés akkor csinált valamit.
Egy biztos ha lóhere van a tankodon akkor MM is szeret.
Legalább is sokszor úgy éreztem vele hogy MM homlokon csókolt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.23. 14:45:32

Idönként van leárazás olyankor szoktam én is venni 1-2-őt a raktárba.Csak le szerelhető arannyal felszerelni ingyenes.Mivel prém nélkül játszom szoktam venni néha egy kicsi aranyat.Azért mert ezek 500-600 ezerbe kerülnek és azért a lóvéért nekem sokat kell nyomni tehát durván 12 forintért érdemes inkább leszedni mert megmarad és át tudod tenni másik tankra ha kell.De megsemmisíteni nekem fájdalmas.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Régen nagyon gyakori volt, most már kifejezetten ritka, azt mondanám, félévente egyszer szokott lenni kábé. Igen, halmozhatod őket, ergo annyit veszel raktárra, amennyit akarsz és persze amennyire van pénzed. Egyébként csak a leszerelés kerül aranyba.
kigyi
Mivel nem régóta játszok így nem ismerem a WG gondolkodásmódját (ha van ilyen) ezért most kérdezek:

Vajon milyen gyakran szokott lenni felszerelés leárazás? (Töltésgyorsító, venti és társai)
Azt tudom, hogy volt ilyen valamikor a tavasszal, de akkor nem tudtam venni, mert nem volt miből és még nem volt mire sem.
Aztán azt sem tudom hogy működik.
Ha veszek lehet belőle raktárra is venni? (persze gondolom nem lesz annyi pénzem amikor esedékes lenne, hogy vegyek plusz darabokat, de jobb tudni). Azt tudom, hogy oda van írva arannyal szerelhető le/fel stb, de mivel nem volt soha semmim ezért nem ismerem a módját.
Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradságot és válaszol.

Nem tudom,de T8 T49-en nekem volt,az idei eventen szereztem egy újat de nem használtam el,mikor t49 T9 lett le jött róla matrica festés egyéb cucc,festés árát vissza kaptam,de lóherét nem,a félre tett idei lóherét raktam rá.

ROMOTO
Sebzés+spot vagy track sebzés patikamérlegen adagolva, spot sebzés track sebzéssel szar, ezért vagy csak spot vagy csak track lehet egy csatában mert a nagyobb értéket veszi figyelembe, cserébe heavy tankokra optika, ugyan a heavyknél közelharcban semmi értelme de cserébe beesik pár vaksi csapattárs miatt az assist, igazi high end content setup <#hehe>
A gunmark miről szól? Sebzés+spot sebzés együtt elér egy szintet.
ROMOTO
Na igen, szegény rendesen ráfeszült arra a gunmarkra, mondjuk le a kalappal hogy goldammo nélkül tolja, de nézni azt a vergődést minden volt csak élvezetes nem (akkor már lőjjön goldot és legyen kicsit oldottabb) össz-vissz 2-3 szót ismételgetett azt is valami angolból átvett káromkodással meg lolozással kevert kun tájszólásban hadarva, nem vágom így hogy akar nézőket toborozni...<#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.05.23. 13:42:30
joe662
Nem lehet,hogy ott van,de mivel egy T8 ra raktad,ezért csak arra lehet,visszarakni??
Bár nem vagyok nagy matrica szakértő.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

HTS s3rg1nh00
a játékban tényleges nincs,csak pszichológiailag előnyösebb Platának ha rajta van.

@Plata,amúgy írj egy ticketet,hogy
"Dear Support,

During the conversion of light tanks,I lost my cloverleaf sticker which was on my T49.I would like to ask if you can send it back,please.

"

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Van ám.

kigyi
Van ennek a lóherének gyakorlati haszna is, hogy annyira baj az elvesztése?

https://wotinfo.hu

Hát nem,nem is tudok angolul.
De mikor bejöttek a t10 lightok,a t49-ről levették a lóherét és nem kaptam vissza.
A Sheridanre félre tett lóherét raktam rá.Viszont így a sheridanre nem maradt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.23. 12:32:06

Miért grindelsz tankot? Hogy legyen egy jó tankod, amivel jó csatákat játszhatsz. Tehát a grind eszköz a játékélményhez. Egy jó csatával viszont pont a játékélményt kapod meg. Ha ez nem elégít ki, mert úgy érzed, hogy a csata élvezeti értéke ellenére nem haladsz elég jól a grinddel, akkor elfelejtetted, hogy miért is játszol a játékkal. Érted. A célt rendeled alá az eszköznek, nem az eszközt a célnak 😊
joe662
Írtál már nekik ez ügyben?

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nekem is kikéne húzni már az E75-öt,kéne bele vagy 20k xp.<#vigyor>
De nem sok kedvem van,Sheridan miatt rendesen elment a kedvem mindenféle húzástól.
Bár talán E75 nem olyan szerencsétlen.
Köcsög WG vissza adhatná az elvett lóherémet.

nem nehéz... csak tovább tart. 😄DD<#banplz>
Részben igaz, de nem mindegy, hogy mennyi xp-t kapok. Nyilván vesztes csata után kevesebbet, és így elég nehéz tankot, és legénységet húzni.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Százszor inkább ez, mint hogy nyerjük a csatát, ahol két perc alatt elhaltam 500 sebzéssel. Részemről akkor jó a csata, ha tudom hozni a sebzést, amit elvárok magamtól. Ha még nyerünk is, az már a hab a tortán. De persze ízlések és pofonok.
joe662
Kipróbálom,na nem mintha valaha is lenne 3 gunmarkom.<#hehe>

Azt hiszem, mára feladom. Ha szopóágra rakott rakott a játék, akkor nincs segítség. <#mf2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sherman0070
Spot dmg miatt van rajta, én is úgy használom.

joe662
Ciff felhányta a 3.at is a Defenderre<#hehe>
Viszont ami feltűnt,hogy venti helyett távcsővel használta<#fejvakaras> Eddig én csak a medeken használtam így,de ezek szerint heviken is megéri?

Én sem tudom ki az a fos,azon kívül hogy a fos az egy francia TD mást nem tudok róla.
De az új cuccok miatti őrület ismerős.Nem csak WoT-ban van ez így hanem minden játékban.

A játékosbázis 95%-a azt se tudja, ki Foch. Nagyon vékony réteg az, amelyik ténylegesen követi a játékkal kapcsolatos híreket, blogot olvas, fórumra jár, videókat néz stb. Egyszerűen arról van szó, hogy új prém tank. Új prém tank megjelenésekor pár hétig mindig el vannak árasztva velük a csaták, aztán szépen kikopnak. Sosem volt ez másképp.
A legszebb, amikor jönnek a 45-50 WN8-as Chryslerek, no persze nem az ellenfélnél, és 1,5 alatt meghalnak. Foch csinált egy jó marketinget a WG-nek, elhintette, hogy milyen OP a tank, és erre minden retardált megveszi, arra gondolván, hogy egy legyőzhetetlen terminátort vett.

Eljött a nyár,itt a nyári szünet ideje,ilyenkor szépen le kell tenni a WoT-ot és keresni mást helyette.
Lehet az idén TESO lesz WoT helyett.

Napok óta ez megy szinte minden tankommal. Lassan kihúzom a sz*pó skillt a legénységen. <#shakehead>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Viszont csak három 10-es van, az is valami. <#awink> Egyébként én is hasonlókat tapasztaltam a Löwével, meg a VK 100.01-el. Az S1-el pl. voltam top tier is nem egyszer, bár ennél a TD-nél ez nem annyira releváns, mert T10-ben is jól elvan. Ilyenkor csak a retardált csapat a szívás.

kurva szar lett az MM, 8-assal folyton T10be rak