World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A T-54 lõszerára 1 tierrel lentebb meg megmaradt 1230 kredit,ami kevesebbet üt és sebez...ez érthetõ és logikus.

tetszik ez a hasonlat 😄
köszi! igen jó lenne már..😊

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

A 8 általános elvégzése,alapkövetelmény.(kellene,hogy legyen)
No de vannak erõsebb és gyengébb iskolák is mint tudjuk.
Az erõsebbekben a követelmény is magasabb,De végeredményben mindkettõben megszerezhetõ a 8 általános.(WOT pályafutás,hvy,med,td.)
Aztán jön a képbe a kisegítõ iskola.A debileknek,fogyatékosoknak,renitenseknek.De még ott is ugyan úgy megszerezhetõ a 8 általános,mint a fentebb említett 2 suliba.
Ez természetesen igazságtalan,de megadja az esélyt a gyengébb képességûeknek is.Aztán az okos,meg direkt oda jelentkezik,hogy kitûnõ lehessen..
Na,ilyen gyógypedagógiai szempontok alapján került,ebben a formában a WOT-ba az spg.
Na lehet,oltogatni,meg kioktatni!<#sniffles>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Neked is köszi.

Köszi.

HE jóval csökkentve lett, APCR átütéshez nem nyúltak, T110-ek töltési ideje csökkent ahogy nézem, E4-nek nem is kicsit, legalább egy másodperccel lassabban fog tölteni.
E-50M fos ROF-ja maradt.
JPz E100- DPS-e 1100-rõl 1050-re csökkent, nem vészes.

Eddig ennyit vettem észre a képekbõl.

spybot919
Ez annyira jó végre ejtve lett a téma ezt muszáj volt hozzáfûzni.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Eagle16
Patton: 1k kredit / lövés
BatChat/ E-50M: 1200 kredit / lövés
T-62A: 1100 / lövés

Ágyúk:

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

de átment, csak Én meg pont azt kérdeztem, hogy NEM arty-val (tank-al, TD-vel) lettek -e már kilõve?? és érdekes módon lettek, szóval nem kell ennyire arty mániásnak lenni, mindegyiknek megvan a maga lehetõsége és ha egyszer az arty-nak t8-as ágyúja van akkor had lõje már ki egylövéssel az ellent....

The Matrix has you...

Ma a második olyan zászlóvédõs pályát vesztem el waze,amit védõként nem lehetne,hisz az idö a támadókat szorítja!!De az idiota szláv barmok-nem tudok jobbat rájuk sajna-rohannak elöre!Át lehetne váltani valahogy amerikai szerverre fiúk?
nem biztos, gyakorlatilag a medek simán átütik a heavyket, olyan, mintha nem is lenne páncél a játékban, pedig én nem töltöttem gold ammot. Én azt mondom, hogy több med lesz és TD-is. Nem elég, hogy heavyk lassúak, de most már a páncéljuk se ér semmit. Fõleg ilyen brutál rof t-26nél is 9es, beszarás😄
Ezt elkérem, ha szabad.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ilyen jól egymásba a rakni a képeket még senki se tudta!!! Srácok ezentúl így kell majd lefényképezni az új tankok statisztikáit!!!! 😄
Szerintem a T110E5 helyét átveszi a T110E4, és ezzel le is tudtuk a nagy változtatásokat CW-n. 😊

Nem én csináltam, loptam a prohardver-rõl. Fel felhasználónak köszönd meg 😉
wow! nagyonprofi!

a medium tankok nagyon fel fognak értékelõdni az biztos
amúgy jah t62vel gondnélkül ütöttem át az is-4 frontját de mausra se kellett célozni benyelt mindent😄
T10 med tankok ágyú/lõszer adatai változtak? APCR, HE átütés, ROF, pontosság, célzókör szûkülés és lõszerár érdekel fõleg. Sajna melózom, nem tok tesztelni most. Nagyon megköszönném, ha felraknál megint egy screenshotot, mint múltkor amin az összes új t10 löveg látszódott.

.. az h milyen akcio lesz a hetvegen, mindig csak az utolso pillantaban szokott kiderulni. mondjuk, mar lassan aktulais lenne egy ilyen, mert eleg regen volt utoljara..
Eagle16
A Jagdpanzer E-100-ba egy lõszer 2200-ba kerül most már. Olyan nagyon jelentõs változtatásokat nem csináltak.

nem tudjátok, hogy esetleg mikor lesz olyan event, hogy fél áron lehet megvenni a felszereléseket? pl a ventilátort ami +5% teljesítményt adda legénységnek

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Nohab
Szerintem te is jól ismered azt a tényt, hogy egy hülyénél is lehet hülyébbet találni. Összejött neki, van ilyen. 😊
Összes heavy megy sztem így a MÉH-be. Grindelhet mindenki, aki CW-zni akar. Well played, WG.

MatchDiabolo
Alapból nem fikázás csak ez a van ennyi mást nem tudunk elmondani róluk csak ami a valóság mert ezt csinálják és a legjobb el se talál de már szakít belõled 4-5-600-at amiért egy tankban azért többet kell dolgozni mert van lepattanó.

Jpz E-100 is kapott nerfet a pontosságára. Meg felemelték nála a lõszer árat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

vki tudna linkelni a t10 td-k pen-jének változásáról? (ha egyáltalán változott vmit), mivel nyaralok.

elõre is thx😊
T110E4-nél kicsit mérsékelték a pontosságot, ROF-ot és a célzási idõt, de átütés maradt.

minden artys legbüszkébb pillanata: a sniper medál :-)

érdemes megfigyelni, hogy a t-28asok a 20mm-s páncél ellenére hvy tankokat megszégyenítve bírják az arty lövést, soha egyet sem sikerült még oneshotolni, de az is csodaszámba megy, ha átüti a páncélt a 75milis pen-ü gránát

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

spybot919
Akarod mondani forever alone!

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

ÉLJEN AZ ARTY FIKÁZÁS!

FOREVER ALON... ARTY!

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Eagle16
Retardáltak 5 perc alatt elvesztik a hegyet malinovkán védekezésben...ez valami rekord. Elsõ percben lement mindegyik az erdõbe, meg is haltak...pff 😄 És persze ma is megvan a napi 2-3 AFK / csapat.

..mondjuk keves olyan tank van amennyiben annyit stresszelek mint egy spgben. madartavlatbol igazan jo csodalni, amit a csapat alakit 😊
na látod, pont az ilyeneknek való az arty, nincsen stresz, üldögél a bokorban, meg kattingat :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ahogy elnézem nem lett kaptak semmi fontos nerfet az új tankok. Legalábbis így az adatok szerint.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

..persze, mindenkeppen. gondolom ezert vagta be valaki minap a 27k meccset ment e50et, 43%os winrattel es 700as effel.. 😊
Updateli magát a teszt kliens.

Nohab
Mégis több sütnivaló kell az effektív harchoz, mint egy artinál. Amúgy mutasd meg, hogy hol és melyik mondatban szekíroztam az artik értelmi színvonalát!
Random work
😊))

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

..perszepersze, mert ahhoz h tankkal menjel, nagydoktori fokozat kell 😊
..amugy nem mondom h olyan barminehez lenne artizni.. sot.. pont olyan nehez mint egy tankkal menni.
Nohab
Tudod milyen szar mikor a fikagolyót nem tudod elpöckölni anélkül, hogy ne tapadna egyik ujjadhoz sem? Gondoltam... Nem tudsz te semmit az artik nehéz életérõl.
..mondjuk elvezned a randomistent.. mert aztan akarmiylen pontosan is tartasz elore, lehet 300%os a legenyseg, lehet te akarmiylen uberpro.. aztan oda megy a lovedek ahova sikerul.. mert az nagyon szepen hangzik h 60km/hnal menetbol a scoutot kilovi az ember,de az egyszeruen mazli..
Aztán minél, tier 3 artynál?😄 Low tierben ettõl függetlenül folyton sok sok killes artykat látok.

Am mért kéne több száz csatát lemennem azért, hogy rájöjjek az artyzás nehézségeire. Test szerveren is folyton városi pályákra rakott és az idióták mindig kb 3 perc alatt kihaltak a csapatban vagy beengedték a scoutot a meccs elején. Akkor még mit tudsz felhozni ezeken kívül ami olyan nehéz az artyzásban, amit nem tapasztalhattam meg félszáz csata alatt?😊😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Random work
bezzeg, ha nem a top tankot lövi az arty, hanem a kicsiket akkor az is baj 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

na most volt egy nagyon jó csatám pershinggel top gun, nem az a lényeg, hanem a t-20as 3 killel átengedte a kill beírta get medal. 5-5 killel álltam én is meg is-3 is, aztán elvittem a topgunt is-3 elõl. 3an nyírtunk ki 14 tankot, mi 3an maradtunk életben csak a végére😄😄
Elvileg most déltõl indulna a második teszt szeró. Jól tudom? Meddig tart majd ez? Tudna valaki segíteni?

spybot919
De az ilyen egy helyben kempelõ lámacsoportok mindig is könnyû célpontok egy artynak. 😄 mondjuk én nem játszanék vele mert ez a célzási idõ a sírba tesz.

Ja, a lényeget nem írtam: közben kétszer is telefonom volt.

https://wotinfo.hu