World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Nyár van, csökken a forgalom a WG számláján.
Nosza vegyünk ki egy prémium tankot jó elõre bejelentve a sok hüjje meg majd nem gyõzi elõszedni a hitelkártyáját, hogy izibe megvegye. Pedig mostanáig eszébe nem volt prémium tankot venni.
Serb meg mehet augusztusba Mallorca-ra ötcsillagos szállodába két hétre alkoholizálni.
Amit azok kapnak meg akiknek nem volt és elcseszte a játékát a sok lúzer KV-5 tulaj. 😄
[HUN]Kami*, kiskami*
Majd minden mutatóban jobb az értéked a B2-vel és mégis....<#ticking>#ticking>
Gondolom a foglalási pontok miatt alakult így.
http://www.tenke.hu
Most kevesen vannak a szerveren lett is egy jó köröm:
Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2012. július 20. 6:24:50
Jármû: VK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 2 520 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 27 929
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Replay linket feltöltöttem az eredmények között megtaláljátok. Most hagyom abba a játékot, majd este folytatom.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nem azért félek, hanem az olyan tankok, miknek ugyan az az ágyú van fent, mint az elõtte lévõnek, nekem eddig nem hozott szerencsét.
És ha úgy ugrok bele, hogy mekkora op-ság lesz, lehet pofára esek, így viszont kisebb az esélye.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Bár nagyon félek tõle.
Tudom, hogy pattogósabb, de az ágyú ugyan az.
Purchased: 'AMX 50 Foch' purchased successfully. You have spent credits: 3 670 000.
A fejlesztett motor mennyit jelent neki? Lehet nélküle élni, vagy nagyon lomha lesz?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A tüzelés pillanatában a becsapódás elõtt. Az ezutáni képpel összevetve látszik hogy itt a lövedék még nem ért el csak utazik, de a haláleffekt már jön, ráadásul a lövegnél is valami becsapódás szikranyom
haláleffekt erõsödik, a lövedékek mindjárt elérik egymást, de a jármûtõl még messze
Becsapódáskor, még elõre megírva a halálom O_o
the end
csak ettem, azért artiztam, az megy így is 😄
Emancipate yourself from mental slavement!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Emancipate yourself from mental slavement!
replay
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. július 19. 22:31:46
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 1 580 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 16 554
Csatában elért Achievement: Acélfal
Off:
A gw2be szerencsére nem jönnek át a vérpistikék, mert ott nincs op class és kell is skill, hamar kihullanak szerencsére.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Saor Alba
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
De tényleg szar eventek vannak mostanában. Várom már, hogy legyen félárú felszerelés, de most sincs.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
cserébe jó pár másik tankkal is listás vagyok :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,