World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap elõvettem az agyonporosodott/T-34 prémmé válásával nyugdíjaztam/ Löwémet,és meglepõdtem,h elég jól hozza a creditet.Több vesztes csatára adott 60-70k a gyõztesre pedig picivel 80k felett.Pedig elég sok volt a pattanó ami érzésem szerint új tünete lett az ágyúnak.De csórikám olyan mint a fagyott béka. 😊 pénzért mindent

Üzleti húzás,mint a Type-nál,gondolom ezzel próbálják megint fellendíteni még1x az eladásait,mert hát "hamarosan kivesszük ezért vedd meg MÉG MOST!",és ez volt a legolcsóbb T8 pénzmasina per pill a többi ára 10ezer gold felett van...

Sziasztok!
Lehet ma is utálni az artykat!
Taktikai érzék,helyzetfelismerés=0
Buta,semmirekellõ S-51

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Nem emlékszel a type kivételére?
Nyár van, csökken a forgalom a WG számláján.
Nosza vegyünk ki egy prémium tankot jó elõre bejelentve a sok hüjje meg majd nem gyõzi elõszedni a hitelkártyáját, hogy izibe megvegye. Pedig mostanáig eszébe nem volt prémium tankot venni.
Serb meg mehet augusztusba Mallorca-ra ötcsillagos szállodába két hétre alkoholizálni.

Végre kiveszik a játékból és a jelenlegi tulajdonosoknak még 5000 aranyat is be kell fizetni kárpótlásként.
Amit azok kapnak meg akiknek nem volt és elcseszte a játékát a sok lúzer KV-5 tulaj. 😄

Axon
Ennek igazából mi értelme van?

Csak a boltból veszik ki,akinek már van annak megmarad,és mehet vele.

Csak a boltból. Érdekes lenne, ha csak úgy elvennék.

[HUN]Kami*, kiskami*

Axon
Most olvasom a híreket, de nem egészen értem mi is történik a kv-5-el. Végleg kiveszik a játékból vagy csak a boltból veszik ki és akinek megvan az tovább tud vele játszani?

sanya01
Na itt is látszik szépen, hogy az effi érték igen csalóka.
Majd minden mutatóban jobb az értéked a B2-vel és mégis....<#ticking>
Gondolom a foglalási pontok miatt alakult így.

tenkenorman
Lol. KV-2 trollgun, közben telefonálok jól lesebeztek, összeszedem magam megint kilövök két scoutot, beállok a nagyok közé, is-t meg a t-32-õt sebzem, kijön elém az is: imátkozok pattanj le pattanj le! és lepattan. ugyan úgy a t-32 is 😄 próbáljátok ki. mûködik.

http://www.tenke.hu

Random_
Jó reggelt!

Most kevesen vannak a szerveren lett is egy jó köröm:

Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2012. július 20. 6:24:50
Jármû: VK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 2 520 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 27 929
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Replay linket feltöltöttem az eredmények között megtaláljátok. Most hagyom abba a játékot, majd este folytatom.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

popey8
Komolyan mondom ez a <#kocsog> játék egyre nagyobb f@szságokat csinál. Már a T29-cel is sorban a 4. vereségénél járok és ami a legjobb: elõzõ csatában az M103 tornyának hátuljáról, aljáról pattantam le. Most már tényleg betelt a pohár. Már nem csak a P2-vel szívat ez a rakás sz@r. Asszem most kell jegelni pár hétre ezt a játékot. Inkább megyek Shogunozni. Abban legalább nincsenek ilyen marhaságok.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Most nyomtam le T110E5-el egy Prokhorovka Assaultot támadó oldalon ami 15-0-ás gyõzelemmel végzõdött, ilyen is lehetséges! :-D

Valamikor várható a prémium tankoknál valami akció? Mint a Löwe-nél volt azt hiszem.
popey8
Mekkora szemét, g@né ez a játék. Tegnap óta 4%-ot esett a gyõzelmi rátám a P2-vel, mert kb. 15 csatából 2x adta be a gyõzelmet. Az összesített gyõzelmi rátát 2 tizedes jegyre pontosan meg lehet vhol nézni? Régen a wotarmory-n mutatta, de ott már többet nem tudom megnézni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

MatchDiabolo
Jah igen a http://wot-news.com-on is meg lehet nézni bár nem néztem még <#merges2><#guluszem1> de ezután loál mennyi pénzt szakítanak már ezek és nem elég nekik most komolyan 5milliárd forint vagy kb 16.666.666 Euro

Ez inkább valamilyen adatvesztésbõl adódik szerintem.
múltkor 2x pattantam a T30al a frontjáról szinte full szembõl, majdnem agyvérzést kaptam. Viszont t34el kikaptam úgy hogy az alját lövöldöztem😄
ez tuti nem, ne legyél babonás😄😄😄
Hallottam, hogy jó nagyon.
Nem azért félek, hanem az olyan tankok, miknek ugyan az az ágyú van fent, mint az elõtte lévõnek, nekem eddig nem hozott szerencsét.
És ha úgy ugrok bele, hogy mekkora op-ság lesz, lehet pofára esek, így viszont kisebb az esélye.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Félsz tõle, akkora OP állat cucc, hogy ilyen még a KV-1 se volt tier5be😄😄😄 Gyorsabban rohangál mint némelyik med de akkora front páncél van rajta, hogy még a tier10 ágyúk is pattognak róla, beteg cucc, tuti szénné mnrfelik, mondjuk jogosan😄
Ezt mar en is tapasztaltam. PzIV-gyel vagy 400m-rol ugy lottem ki egy artyt, hogy mikor lottem abban a pillanatban vagy meg hamarabb <#nevetes1> meghalt. A killt nekem adta ugyhogy en lottem ki. Ha kozel van a kilott tank nem annyira feltuno, de +400m-rol mar latvanyos.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Solten
Szarkazmus volt.

Saor Alba

CharrDen
Az szép... olcsóbb a javításod, mint az én VK3001H-mnak, annak 5500 körül van, ráadásul stock tankkal nem is tudok túl sokat csinálni, általában -2000ben vagyok... 5bõl 1 talán, ahol nem t9 ellen megyek és tudok is vmit csinálni.

Végre!
Bár nagyon félek tõle.
Tudom, hogy pattogósabb, de az ágyú ugyan az.
Purchased: 'AMX 50 Foch' purchased successfully. You have spent credits: 3 670 000. 
A fejlesztett motor mennyit jelent neki? Lehet nélküle élni, vagy nagyon lomha lesz?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

flashpointer
A nagy harci helyzet: arti vs arti

A tüzelés pillanatában a becsapódás elõtt. Az ezutáni képpel összevetve látszik hogy itt a lövedék még nem ért el csak utazik, de a haláleffekt már jön, ráadásul a lövegnél is valami becsapódás szikranyom

haláleffekt erõsödik, a lövedékek mindjárt elérik egymást, de a jármûtõl még messze

Becsapódáskor, még elõre megírva a halálom O_o

the end

csak ettem, azért artiztam, az megy így is 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

Metalmilitiakid
Találkoztam ma egy olyan AMX12t vel, hogy már majdnem hackert kiáltottam, csak tudtam, hogy csak a játék kurva szar. Elsõ lépésben grillével voltam, a csapat spottolta, eltaláltam semmi, tök egyedül volt, eltûnt a spotja,de abban a pillanatban repült felé még 2 lövés 1 KT és egy KV3 lövés, mind a kettõ eltûnt ott reptében ahol a tank spottolva volt, szóval számolható találtnak, mert semmi fedezék nem volt ami megfoghatta volna. Megint spottolódott, megint eltaláltam, megint nem sebeztem, a KT megint meglõtte õs sem sebezte, ekkor még mindig full hp. Ekkor eltûnt pár percre, amikor legközelebb elõkerült akkor is full Hp n volt, de akkor már 3 tank kinyírta. De az, hogy 2 legjobb ágyús grille találattal oldalról még a láncát sem kaptam le, nem is az, hogy 1 lövésbõl kilõttem mint kellene. Eléggé nevetsége.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

flashpointer
Na most megoldódott egy régi megérzés, hogy a játék már a tüzelés pillanatában, a lövedék beérkezése elõtt eldönti hogy vagy talál e vagy nem, hogy halott vagy vagy nem. mindjárt rakok pár képet!

Emancipate yourself from mental slavement!

ez de jó csata volt😄 m12-es artyval nyomtam és az elején érdemes a lorrainet megnézni, hogy kicsesztem vele, 3-ból egyszer sem talált el mert hintáztam neki😄DDD volt még egy 1453-as sebzés jagdtigeren is (amit nem értek, hogy tudtam ekkorát sebezni 6-os artyval), de amúgy más nem nagyon😊 de a lorrainet érdemes megnézni XD

replay
Hát ez meglepett...Acélfal AMX 13 75-el.. egy nagyobb köpés átviszi..11 találatot szedtem össze...😊

Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. július 19. 22:31:46
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 1 580 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 16 554
Csatában elért Achievement: Acélfal
kerla
Tényleg annyira OP volt? Túl sokkal nem találköztam, de nem maradt meg, hogy legyõzhetetlen lenne... Igaz, Löwét sem túl nehéz szétszedni az E-kel.

CharrDen
Köszönöm!!

Off:
A gw2be szerencsére nem jönnek át a vérpistikék, mert ott nincs op class és kell is skill, hamar kihullanak szerencsére.

Is-8 ra jön valami buff 7.5ben?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

A parancsnoknak a 6th sense(hatodik erzek) a masik kettonek meg alca.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Solten
Igen... Annyira OP volt hogy el kell tavolitani... <#vigyor>

Saor Alba

Solten
Na megyek minuszolni... <#alien> Idiotak...

Saor Alba

spybot919
Csak nem te is rajongó?😊

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Ahogy eddig láttam GW2-vel csak az értelmesebbnek tûnõ játékosok akartak játszani. Szerintem matyashun-t se vonzza az a játék. 😊

spybot919
Máker ! én amx40 el szenvedek még mindig. Hiába lövök ki 1-2embert meg sebzek mert tryhardolok akkor is csak 70-100között kapom az xp-t. IGY Hogy a frászba lesz meg a 14.900xp a következõ tankhoz? troll wot...

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

AMX 13/75 legénység 100%-os lett. milyen képességeket érdemes elsõdlegesen fejleszteni?
Szerintem a 600 effes IS-7 nem nagyon nézi a pen-t.

Lánctalp, torony, löveg az elsõ három.

bardocz
A sok hülye ittmarad, mert egy olyan játék már bonyolult nekik, ahol a penetration meg damagenél több dolgot is figyelni kell.
1. helyezés S-35 CA-val XD.. Jó mondjuk 10 közül, de akkor is..

Hát, engem sem érdekel a GW2. Talán szerencse is, hogy majd a sok hülye azzal tölti az idejét, és lehet jó köröket menni.

De tényleg szar eventek vannak mostanában. Várom már, hogy legyen félárú felszerelés, de most sincs.

lol viszont én vagyok top1 dmg deealt/battle :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

a fene én csak 8. :-(

cserébe jó pár másik tankkal is listás vagyok :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

CharrDen
VK3001H-nál miket fejlesszek ki elõször? Lántalp, motor, vagy torony/löveg?

tenkenorman
én ugyan nem, hétvégén a T10es ágyúmmal fogok trollkodni az e-75-ömön széles mosollyal a képemen.

http://www.tenke.hu