World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spybot919
De a mai event érthetõ mivel ök sem fognak ráérni hétvégén bármit is csinálni vagy bármire is felügyelni mert hétvégén mindenki guild wars 2õzni fog <#idiota>

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Nem tudom volt-e már.
A holnaptól kezdõdõ akció
(de gyakorlatilag egy nagy SEMMI ezért mind1 is)

T-127 akart lenni....
és most vettem észre a legjobbat 😄😄D:

MkVII Tetrarch - 2657 effi - 86 csata... nem OP mi???
A wot dossier is megmutatja nem csak ez

wot nick: PsychoTrooper

lol komoly ez a 3.-ik amit mutattál 😄 megmutatja a tankokat effici szerint 😄 sose néztem még meg pedig 11k+ csatám van

IS-4 - 2176 - 115 csata
KV-2 - 2448 - 90 csata
Matilda - 2039 - 141 csata hmmmmm 😊
T-217 - 2546 - 112 csata TROLLOLLLO

tier9 efficim 2069
tier10 efficim 2084.... és egy gyerek mindig azt mondja a klánban hogy nem tudok a nagyokkal játszani -.-" LOOL
tenkenorman
iszonyat szar eventek vannak már hónapok óta...

http://www.tenke.hu

Nyugtassatok meg, hogy jó lesz a Panther II. Már csak 4000 XP hiányzik hozzá. Alapként mennyire vállalható? Vagy mindenképp menjen rá szabad XP? Mondjuk a Panther-tõl eleve féltem az itteni hozzászólások alapján, de aztán megszerettem, 1500 eff körül vagyok vele.

Grat. Pz S35 esetében fej-fej mellett haladtunk, amíg benne volt a statisztikában.

sanya01
Höpphöjj!
A hármas verzión B2-vel 4. vagyok a toplistán!<#idiota>

Plats ws Zombies a legjobb!
Tömörítés!??
érdekes az biztos...
nem elég hogy ez az AMX M4 1945 egy rakat szar, messze a legrosszabb tier7 hvy... még az MM is szopat o.O
OMG és még mennyi kell az AMX 50 100-hoz!!!!! <#shakehead><#shakehead>
számít XD
A Wot infóról nem tudom a textura tömörítést leszedni!!!E nélkül szar a játék!Esetleg másik link?Megköszönöm!Sanyi
Az MM normálisan mûködik, ugyanis pont erre a szivatásra van kifejlesztve 😊
Ezért rak össze sokkal élvezhetõbb csatákat, amikor kevesebben vannak online, vagyis korán reggel és késõ este.

Az 5 meccs zsinórban E8-cal T9 ellen az számít?
Ez a mai nap is ilyen. Pont ugyanilyen meccsem volt Erlenbergen. Elõtte Karelián támadtunk volna, de amíg egy KV-2-vel harcoltam az ellenfél PzIII/IV-e 6 HP-re lelõtte az elõtte full HP VK36-ot úgy, hogy az még csak meg sem sebezte. Nem messze tõlük egy komoly JagdPzIV és egy SU-85 tartotta sakkban a KV-1S-ünket. A poén az egészben, hogy mindez még a dombra felmenet történt. 5 perc ment el mire a gyáva bagázst megmentettem a rettenthetetlen ellenféltõl. Végül buktuk, mert úgy gondolta a KV-1S, hogy majd én scoutolok a dombon lefelé. Nem értünk oda idõben.
Nektek milyen az MM ma?
Engem orálisan kényeztet most is...
77.000 online player és nem hiszem el h nem tud az MM normálisan mûködni....
AMX M4 1945-öt folyton tier10 és tier9 közé/ellen teszi -.-" VICC MÁR
inkább várnék 10-20másodpercet míg összepakol az MM egy normális meccset mint most.... rányomsz a csata gombra és 2sec alatt kész az elcseszett tierû csata XD INSTANT SZOPÁS <#banplz>
Random_
Basszus!!!
Erlenbergen zászlóvédés! Lemmingtrain beindul, pedig védeni kellene. Elindulnak és semmivé foszlanak pár perc alatt! Hárman azért maradtunk életben, mert a híd túloldalán voltunk ahol senki se védekezett!

Nem értem! Komolyan 12 csapattárs meghalt és besétáltak a bázisunkra.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

"de majd szólj ha érdemi meddel játszottál"
Mi lenne ha ahelyett, hogy kioktatnal idegeneket megnezned neki a statisztikajat milyen tankokkal ment eddig. Ha igy tettel volna akkor lathatnad, hogy 232 csatat mentem a Type-pal ami remelem erdemi mednek szamit a szemedben. Ha te vagy az easyghost nevu jatekos akkor meg foleg maradj csendben vagy legalabbis ne olyanoknak oszt az eszt akik a statisztikak szerint eredmenyesebbek nalad. Ha en tudom venni a faradsagot, hogy utana nezzek akikkel parbeszedet folytatok megtehetned te is es akkor lehet nem csinalnal magadbol hulyet.

"Ha a köcsög artysokat tier6 fölött számítod, akkor tégy így a medekkel is"
En nem az artysokat tartom kocsognek hanem a tier 6 feletti artyk sebeznek irrealisan nagyot. A tier 6 feletti medeket meg semmikepp nem hivnam kocsognek. Amirol te azt gondolod, hogy kocsogseg azt hivjak tudasnak. A jatekban szerintem a medekkel a legnehezebb igazan jol jatszani. Szarul meg mindennel konnyu.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

bocs, nem szopatni akartalak csak nem használom mindegyiket, és keresgélnem kellett

1 és 3 fel kell tölteni a kezdõoldalon megadott fájlt
2-es fingom sincs nem használom
4-es, regisztrálni kell, ezt sem használom

http://wot-dossier.appspot.com/

Beírod gugliba, hogy wot dossier. Aztán az oldalon leírtak szerint cselekszel.
És elárulod honnan lehet letölteni?<#worship>
van

Ezért szeretem ezt a játékot. A 7. vereség után a 8-at csak megnyertük KV-3-al. Még jó, hogy éppen ez volt T10-esek ellen és összesen egy alkalommal tudtam belesebezni egy Jagdtigerbe. Ezen kívül E-100 és E-50 jött azon az oldalon.
És olyan stat van egyáltalán ami azt mutatja , hogy mibõl mennyit lõttem ki?
Random_

Nem sokat reméltem a csatától és csak ácsorogtam egy ideig, de aztán csak sikerült kilõni ezt-azt. Nekem kifejezetten tetszik ez a T-150.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

aham..
ok Köszönöm!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

én ezzel próbálkoznék

Dióhéjban:
1, letölt és telepít DokanLibrary: http://dokan-dev.net/en/download/#dokan (ez a szutyok kell a mûködéséhez)
2, XVM-mod kicsomagol, readmi elolvas
3, res_mods mappa tartalma megy a res mod mappába (a clanicons szabadon választott)
XVM_doc mappa
4, A samples mappából a Full config EN átmásolni a \res_mods\<game version>\gui\flash\XVM.xvmconf fájl-t.

Legerõsebb páncélú az ordító weakspotokat leszámítva tényleg igaz, de az AMX-50-100 jóóóval gyorsabb és ha nem a végsebességet nézzük, hanem a gyorsulást akkor a Kv-5 bizony igencsak hátul kullog.

Random_
Artyval fontosabb célokat kerestem. 😊

ok.köszönöm!
Ha esetleg egy rövid útmutatót is kaphatnék,megköszönném.
Melyiket szedjem le,hová telepítsem stb.
bocs de hülye vagyok az ilyesmihez. (is) 😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

.. ha nalam jon be egy ilyen, akkor nalunk o az elso halott 😊 az is simitja az idegeket 😊
Random_
Nem is kérdeztem, természetesen vesztettünk az utolsó a Loltraki volt akit kivégeztek.

Kicsit kiábrándító az este, elõzõ körömben 2 top tankunk volt afk. Szóval kezdek idegbõl játszani. 😞 Elkezdek fröccsözni, hogy simuljanak az idegeim.

..es nem magyarazta el veletlenul ez a ket hyperidiota, h ennek mi volt az ertelme?
Random_
Lehet basztatni az arty miatt természetesen!

Random_
Ilyenkor "büszkeséggel" tölt el, hogy magyar vagyok. 😞

Honnan tudom leszedni,azt amikor a betöltõ képernyõn látom a gyõzelmi esélyt,meg a játékosok win rate-ját?

spybot919
Ha gyors akkor már szar nem lehet Mert amx40-nek pont ez a baja ,hogy lassú dög és nem lõ át semmit. magyarul kacat semmire se jó csak hogy golyófogónak ..

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

A 12-es megy eggyel feljebb, helyette jön az 5-ELC AMX ha jól tudom

Nem biztos, hogy rossz az. Ismerek olyat akinek 900 és jobban játszik, mint akinek 1200. Nem mond el az olyan sokat. Mondjuk egy 6-700 már árulkodó 😄. És ugyan így egy 1500-1600.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

flashpointer
A legszarabb tank, még a 40nél is fosabb, úgyhogy ne készülj úgy hogy vége a szenvedésnek

Emancipate yourself from mental slavement!

bocs, de középszar

1200-tõl jó, de vannak fenntartásaim, ugyanis magas foglalással lehet jó az eff, de attól még harcolni nem tud a parasztja

982.9 ez jó eff pont?
hááát én is épp most vettem meg a KV-5 öt. tényleg a legjobb pénzhozó, ha free player vagy.

(eddig 50 game, 60% winrate vele, 2 kill per meccs, és 600 átlag xp (premiummal 900 átlag xp lenne meccsenként))
a leggyorsabb és legerõsebb páncélú t8 hevi a kv-5.

viszont ha rádtámad egy tier 8 tier9 tank, vagy egy tiger1, akkor azonnal megkupoláz és véged...

aki sokat KV 107-ezett annak idején, annak csodás ez a tank...

akármilyen buff jön, az már csak hab a tornyán!!!

War. War never changes...

Én már egy ideje bekapcsoltam a meghívás csak barát listáról opciót.

spybot919
amx40 ocsáány remélem 12t-megéri a fáradtságot... -.-