World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
és most vettem észre a legjobbat 😄😄D:
MkVII Tetrarch - 2657 effi - 86 csata... nem OP mi???
wot nick: PsychoTrooper
IS-4 - 2176 - 115 csata
KV-2 - 2448 - 90 csata
Matilda - 2039 - 141 csata hmmmmm 😊
T-217 - 2546 - 112 csata TROLLOLLLO
tier9 efficim 2069
tier10 efficim 2084.... és egy gyerek mindig azt mondja a klánban hogy nem tudok a nagyokkal játszani -.-" LOOL
nem elég hogy ez az AMX M4 1945 egy rakat szar, messze a legrosszabb tier7 hvy... még az MM is szopat o.O
OMG és még mennyi kell az AMX 50 100-hoz!!!!! <#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
Ezért rak össze sokkal élvezhetõbb csatákat, amikor kevesebben vannak online, vagyis korán reggel és késõ este.
Engem orálisan kényeztet most is...
77.000 online player és nem hiszem el h nem tud az MM normálisan mûködni....
AMX M4 1945-öt folyton tier10 és tier9 közé/ellen teszi -.-" VICC MÁR
inkább várnék 10-20másodpercet míg összepakol az MM egy normális meccset mint most.... rányomsz a csata gombra és 2sec alatt kész az elcseszett tierû csata XD INSTANT SZOPÁS <#banplz>#banplz>
Erlenbergen zászlóvédés! Lemmingtrain beindul, pedig védeni kellene. Elindulnak és semmivé foszlanak pár perc alatt! Hárman azért maradtunk életben, mert a híd túloldalán voltunk ahol senki se védekezett!
Nem értem! Komolyan 12 csapattárs meghalt és besétáltak a bázisunkra.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mi lenne ha ahelyett, hogy kioktatnal idegeneket megnezned neki a statisztikajat milyen tankokkal ment eddig. Ha igy tettel volna akkor lathatnad, hogy 232 csatat mentem a Type-pal ami remelem erdemi mednek szamit a szemedben. Ha te vagy az easyghost nevu jatekos akkor meg foleg maradj csendben vagy legalabbis ne olyanoknak oszt az eszt akik a statisztikak szerint eredmenyesebbek nalad. Ha en tudom venni a faradsagot, hogy utana nezzek akikkel parbeszedet folytatok megtehetned te is es akkor lehet nem csinalnal magadbol hulyet.
"Ha a köcsög artysokat tier6 fölött számítod, akkor tégy így a medekkel is"
En nem az artysokat tartom kocsognek hanem a tier 6 feletti artyk sebeznek irrealisan nagyot. A tier 6 feletti medeket meg semmikepp nem hivnam kocsognek. Amirol te azt gondolod, hogy kocsogseg azt hivjak tudasnak. A jatekban szerintem a medekkel a legnehezebb igazan jol jatszani. Szarul meg mindennel konnyu.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
1 és 3 fel kell tölteni a kezdõoldalon megadott fájlt
2-es fingom sincs nem használom
4-es, regisztrálni kell, ezt sem használom
ok Köszönöm!😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Dióhéjban:
1, letölt és telepít DokanLibrary: http://dokan-dev.net/en/download/#dokan (ez a szutyok kell a mûködéséhez)
2, XVM-mod kicsomagol, readmi elolvas
3, res_mods mappa tartalma megy a res mod mappába (a clanicons szabadon választott)
XVM_doc mappa
4, A samples mappából a Full config EN átmásolni a \res_mods\<game version>\gui\flash\XVM.xvmconf fájl-t.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ha esetleg egy rövid útmutatót is kaphatnék,megköszönném.
Melyiket szedjem le,hová telepítsem stb.
bocs de hülye vagyok az ilyesmihez. (is) 😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Kicsit kiábrándító az este, elõzõ körömben 2 top tankunk volt afk. Szóval kezdek idegbõl játszani. 😞 Elkezdek fröccsözni, hogy simuljanak az idegeim.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Emancipate yourself from mental slavement!
1200-tõl jó, de vannak fenntartásaim, ugyanis magas foglalással lehet jó az eff, de attól még harcolni nem tud a parasztja
(eddig 50 game, 60% winrate vele, 2 kill per meccs, és 600 átlag xp (premiummal 900 átlag xp lenne meccsenként))
a leggyorsabb és legerõsebb páncélú t8 hevi a kv-5.
viszont ha rádtámad egy tier 8 tier9 tank, vagy egy tiger1, akkor azonnal megkupoláz és véged...
aki sokat KV 107-ezett annak idején, annak csodás ez a tank...
akármilyen buff jön, az már csak hab a tornyán!!!
War. War never changes...