418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    "aranyos helyes srác" - mivan buzi-e vagy?
  • pett3rson
    Nekem hétfőn volt valami "kicseszettül jól játszottál" érdem vagy mi, kaptam egy 20%-os kupont, úgyhogy gyorsan elköltöttem ~4300 pézt és vettem rajta aranyat (ráadásul Paypal-on keresztül, ami plusz 20%-ot adott, konkrétan 1000 gold-ot). köcce.
  • joe662
    Hát ez is csak 30% ért,kb mint egy elcseszett házasság
  • Plata
    Jah.Aszittem már ez ilyen extra okos csaj,naponta növeli a skiljeit eggyel.
  • joe662
    Azért mert szokásukhoz híven nem sikerült elsőre a mutatvány,most javították.
  • Plata
    Az ajándékba kapott női legénységnek naponta nő a skillje 1-el vagy mi a szösz?
    Tegnap megkaptam ,betettem Type-4be volt neki 1 100%-os skillje a BIA és egy választható 0%-os skill,ami nálam a javítás lett.Mivel töltőnek raktam be,nem játszottam a tankkal,de ma felmentem a csajnak a javítás skillje 100% és választhatok neki +1 új skillt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.16. 10:06:36
  • ROMOTO
    A másik gond hogy Scheff a jó játékán kívül semmit sem tud nyújtani, aranyos helyes srác, de a tankelemzései gyakorlatilag Kukibaby copy paste mintájúak csak nehézkesebben megy, felolvasná szóról-szóra az értékeket de még az is gondot okoz neki, a szókincse irritálóan gyér, az a két tucat szó is vlmi újmagyar-english bullshittbe van ágyazva és ez sajnos sokat ront az összképen.
  • Plata
    Az a baj sok dinnye elhiszi amit az ilyen videókban lát és azt hiszi az ilyen prém tank tényleg hú de király op tank.
    Most mikor volt patriot akció találkoztam olyan patriot-al aki szerintem frissen szerzett tankjával azt hitte hogy megállíthatatlan OP tank.
    Ész nélkül megrohamozta városban a Type 4-em,azt hitte van esélye,amikor a goldok pattogni kezdtek menekült volna.
  • ROMOTO
    Múltkor megnéztem relatíve friss Patriot bemcsijét, nem tudom milyen aktualitása lehet egy több éves prém tanknak, valszeg nem fogy megfelelően....és igen, ez a srác már mindent tud a promóciórol, vagyis Kukibébi szerűen hangosan felolvasta a jármű paramétereit aztán felolvasott a tanks.gg-ről 3db. tier 8 as heavy összehasonlítást, eddigre elértünk a video feléig, aztán hipp-hopp már indult is egy reprezentatív csata, persze szigorúan top MM leosztásban.... ennek ellenére is okozott némi feszültséget a helyzet, mert miközben buzgón levadászta volna a tier 6-7 es állományt majdnem otthagyta a fogát a ellenfél félelmetes hummel artys zárótüze miatt, a feszültség ott vált eufóriává amikor egy arra tévedt O-Ho-t sikerült likvidálni némi csapatösszefogással...nem semmi menet volt. Hogy minden kétséget eloszlasson a tank képességeit illetően a Mester ment még egy kört a változatosság kedvéért szintén szigorúan top tieres MM leosztásban, ekkor már tudtam hogy Scheffből egyszer még lehet valami...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.11.15. 23:52:34
  • Angelus1991ster
    Nagyon sok jó szinkronizáló színészünk van. Kár, hogy PC játékokat nemigazán szinkronizálnak. Az "ismeret"terjesztő raktárvadász szirszarokat, teleshoppos faszságokat, szappanoperetteket (opera szót kár lenne összemosni a mexikói vizuális szeméttel), reklámokat meg tömegével szinkronizáltatnak.

Ujlaki Dénes kiváló lenne férfi legénység magyar hangjának.
  • Angelus1991ster
    Ehhehe , Argo hangmódba hasonlók vannak :)
  • joe662
    Úgy néz ki ,hogy Mr Cif holnap V-mód napot tart 86% szavazott rá igennel.
    Arra kíváncsi,hogy mindennemű info nélkül el tudja-e érni a sárga wn8 szintet.
    Kíváncsian várom,biztos szórakoztató stream lesz
  • Sherman0070
    Érdekes, hogy csak WoT-on belül ugrál a pingem, más játékoknál nincs ez a gond.
  • Plata
    Az én kedvencem nincs benne.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    KAMIKAZEEEEE avagy Lapulj köcsög me gyüvöök.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.15. 20:21:30
  • robogo81 #397586
    Milyen jó legénységi szinkront lehetne összeválogatni ezekből,főleg ismert szinkronhangokkal filmekből,lenne jó pár.
  • joe662
    Wotos szakkifejezések
    +18
  • Zegi Norbi HUN
    Az érdekes. Akkor nem tudom :/
  • joe662
    Pedig nincsen ott,eddig volt 3 a kampánynál,most is annyi.A barakkban sincsen Az értesítési fülön ott van,kérdés meddig.
    Lehet kiképzem Franciskának,mert karácsonykor meg akarom venni a 13-57gf-et
  • Plata
    Franc az amcsikba.
    Az előbb reklámozták hogy lehet nyerni star trekes Xbox vagy Ps4-et,örültem neki gondoltam megpróbálom hátha,jah,csak amerikai vagy kanadai lakosoknak.
  • ROMOTO
    Ja. ott adták nem egészen 5 rugóért, vettem egy tokent hozzá, meg előtte mentem pár karikát valami küldiken, persze nem csináltam végig, ezért sajnos kellett token hozzá.
  • Plata
    Tegnap nekem 14 és 550 közt ugrált.
  • Sherman0070
    Nálatok jó a ping? Nekem 60-80 között van de, hogy össze-vissza ugrál a tank, későn lő stb.
  • Zegi Norbi HUN
    Pedig elvileg a kampánynál kellene lennie a fel nem használt női legénységi tagoknak. Én ma vettem észre, hogy még van 3 :D Gyorsan be is raktam őket egy francia tankba.
  • joe662
    Ha jól emlékszem Ö az Usa szerón tolja.
  • joe662
    Hát ez az,kiikszeltem én is,azt most nem találom,se a barakkban,se a másik 3 mellett,a kampány-nál
  • Plata
    Honnan szereztél te 5 rugóért Is6 B-t?
  • Sherman0070
    Mégsére mentem most ott. Majd ha kell hol tudom megtalálni? :D
  • Lokker
    Tank becserélősdi volt már?
  • joe662
    Jéé megkaptuk a hüvelyest
    Most már csak azt kellene kitalálnom,hogy mibe rakjam őket,már 4en vannak
  • ROMOTO
    Valaki nemrég összeszámolta hogy több mint 30 tier 8 as prém van a játékban...
  • ROMOTO
    Nnah 5 rugóért begurult az IS6 B a garázsba, most már akár buffolhatnák is, azon gondolkodom hogy cserealapnak megvegyem a T34 B-t, féláron beváltva még így is nyernék rajta...
  • Plata
    Valami bibi van a játékkal,nekem már réges rég van kiválóság jele az M40-en.
    Győzelem!
    Csata: Malinovka
    Járművek: M40/M43
    Szerzett tapasztalat: 1 968 (x2 minden nap az első csatáért)
    Megszerzett kötvények: 5
    Szerzett kredit: 32 361
    Csatában elért kitüntetések: 1 Kiválóság jele, Gore medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.14. 17:40:39
  • Plata
    Fv-vel a napi első csatám megint egy vicc volt,egyszerűen magasról leszarta hogy lövik,vagy nem találtak el vagy nem sebzett.
    Jpanther t55a messziről nem talált el,emil 2-t boldogítottam a kamikaze stílusommal de közvetlen közelről úgy hogy rammoltam és körbe táncoltam nem tudott eltalálni,skorpió sem talált el,artykra rámásztam és a fejem fölött lőttek el.Saját arty majdnem telibe vágott,de az más.
    Főleg a kamikaze miatt sérültem.
    Pedig tényleg hülyén játszottam,rossz kedvem van ezért kamikaze be és irány a tömeg.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.14. 17:23:38
  • Plata
    O-Ni simán megeszi KV3-at,feltéve hogy nem golddal lő.
    O-Ni ha jól emlékszem egyből megkapja a troll ágyút ha O-I-n kifejlesztetted,azzal meg a KV3 nem ellenfél.
  • Plata
    Lakeville vonza a hülyéket szerintem,mai napig a legjobb és legdurvább körömet ott mentem.
    És nem azért volt a legjobb mert hú de jó voltam,hanem mert hú de retardált ellenfelet kaptam.
    Nem hiszem hogy T25AT-val normális ellenfelek ellen lett volna esélyem 12v1 felállással.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.14. 16:36:08
  • kigyi
    És vannak a tapasztalatlan játékosok mint pl. ma én:

O-Ni-val megyek előre aztán meglátok egy KV3-at hát megtorpanok, mert nem ismerem nekem olyanom nem volt még és az O-Ni-val is még csak 3. 4. meccsem szóval azt sem tudom ez mit bír. Kicsit óvatosabban megyek, persze morognak a többiek, mert mehetnék nyugodtan az a hülye még megkarcolni sem tudott, de én ezt miből tudtam volna, hogy egy idióta van ellenem. A meccset hoztuk nem volt azzal gond, mert utána még kiszedtem a bázis bitorló KV-1-et is, de jogos a többiek morgása is ilyenkor, mert ők valószínűleg tudják mit bír a taliga én meg csak akkor megyek előre vele, ha csőre van töltve. Szépen megfontoltan szeretek csak ezekkel a bálnákkal haladni, mert nyílt terepen megsorozzák és ott rozsdásodik meg.... Itt is szembe kellett vele mennem 200m-t mire odaértem, hogy valamit talán lőhetek is, mert bújkált a lelkem, de minek....
  • Gyuszopapa
    Meg az összes kibaszott nyomorék HT-ban is oda megy.Miközben egybázisos a csata és a zászló a város közepén van.
  • Sir Charles
    Ja és nem tudom, ti hogy vagytok vele, én azt tapasztaltam, hogy Lakevillen minden második meccsen a scoutok elmennek a völgybe és meghalnak anélkül hogy csinálnának valamit.
  • Sir Charles
    Nyilván ez egyszeri és megismételhetetlen volt, amúgy úgy hoztuk le a meccset, hogy az ellen top3 tankja engem lőtt a dombok mögül, és 1-2 tank volt a városban, így a mieink simán áttörtek és nyertük a meccset.
    Azóta egyszer KV-5-el próbáltam ezt, kb 20 mp alatt lőttek ki.
  • pett3rson
    Ha hülye az ellenfél, akkor tovább is tudnak ott élni, bár az igaz, hogy nem sűrűn látok heavy-t azon a részen :) vállalkozó szellem feltámadt és úgy tűnik bejött neki ez a taktik..van ilyen.

Egyébként mindennek megvan a fordítottja is, mert Nekem volt már olyan is, nemegyszer, hogy felderítettem egymás után a tankokat a társak meg basztak lőni őket...pedig volt közte olyan ami tisztán látszott, csak mondjuk ahhoz kellett kicsit kockáztatni is és nem csak fedezék mögül lőni...

Magam részéről mindig arra hajtok, hogy minél többet sebezzek az ellenfélen, főleg top tier-ként, de még ha light-al vagyok és látom, hogy kurvára nem jól mennek a dolgok, akkor inkább beavatkozok és felspotolom saját magam egy-két lövéssel, csak legyen már látszatja is ennek a mókának. Ha vesztünk is, a saját részem megtettem, úgy érzem.