World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem, de figyelembe véve a jelenlegi játékmechanizmusokat, hogyan buffolnád a MAUSt hogy jó legyen?
Nem nagyon tudsz variálni sebességgel, páncélzat döntöttséggel (hiszen az alakja adott), páncélvastagsággal (az is kb adott) anélkül hogy az egekbe ne rúgnád fel az egész rendszert.
Az egyetlen szóba jöhetõ dolog sztem a HP, de ez max csak több XPt jelent az ellenségnek.
Nem nagyon tudsz variálni sebességgel, páncélzat döntöttséggel (hiszen az alakja adott), páncélvastagsággal (az is kb adott) anélkül hogy az egekbe ne rúgnád fel az egész rendszert.
Az egyetlen szóba jöhetõ dolog sztem a HP, de ez max csak több XPt jelent az ellenségnek.
igen? tier8 amcsi td sebzése ha jól tudom átlag 400, tier8 francia sebzése átlag 400, egyedül az ISU lõ nagyobbat. De ezt így hülyeség is felhozni, mert nem a sebzés határozza meg a tankot, hanem egy összkép. De amit állítasz az valótlan. Egyébként csak a mostani patchtõl lesz használhatatlan a német fa. Bejönnek a nagy átütésû ágyúk gyors medek jó ágyúval. E-100nak, Mausnak ezzel reszeltek, bár E-100 még kicsit jobb helyzetben van. Az E-50-t nem tudom miért szúrták el, az lehetne jobb is ha nagyobb rofja lenne. Nem az a baj, hogy szinte ugyanaz a tank, hanem az hogy szarul csinálják meg. T-62 pl gyengébb páncélzattal és mozgékonysággal bír, mint t-54, illetve batchat meg egy teljes tiert ugrik. Nem a németek legyengítésére lett ez kitalálva csak szerencsétlenül jött ez ki, hogy bejönnek a nagyágyúk és így a páncélozott szarok nem fognak sokat érni.
Amúgy ritka geciség a WG részérõl elbaszni a B2-t, ha tényleg az élesben is nem lesz rá tier limit. A KV-5-öt miért nem basszák fel mondjuk Tier 10-be?
A Panther II alapként mennyire használható? Vagy költsek rá némi zabad XP-t egybõl?
Oké, rendben. De akkor az is igaz, hogy mondjuk a Ferdivel jó esetben bele tudok verni 500 körül, ha épp nem pattanok, addig a szovjet/amerikai vonal 700-900--nál jár, úgy hogy a Ferdinek nagyon nincs páncélja. Ez nem balance.
e-100 is szépen nyeli
de az meg teljesen eggyértelmû h a szovjet tankok nyelik legjobban el a lövéseket...
kv-3 de az egész kv széria nagyon akkor is-ek is de azok nem anynira mint kv-k.
kv-3 de az egész kv széria nagyon akkor is-ek is de azok nem anynira mint kv-k.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Amit leírtál MINDEN nemzet MINDEN tankjára igaz, ne állítsuk már be úgy hogy csak a német tankok lõnek 0%-os criteket meg pattannak lehetetlen esetekben is.
ennek a játéknak nem sok köze van a valósághoz és ez h na tartsuk meg minél inkább a real life adatait csak egy szánalmas vakítás pont ahogy a win adatok alapján balancolt felállás is az.
a valóságban sok mindne máshogy volt ahogy a háború is teljesen msáról szól mint 15 vs 15-ös tankcsatákról...
Elõször is a Mausnál fontos úgy feltételezni h lett volna egy olyan motor ami megtudja hajtani ha csak lassan is de megy ás szembeállítani az akkori kor ellenséges nehéztankjaival.
15 maus vs 15 is-2.
És itt meg eleve nem szabad azt nézni h na persze 1000 t34 meg 100 is2 jutott volna rájuk vagy h honnan lett volna üzemanyag, mert a játék nem modellezi a hátország termelési és gyártási dolgait.
sõt még csak a légierõt sem szabad idevenni.
És ezt eggyik tanknál sem szabad szerintem felhozni.
Tigrisnél,KT-nál sem mert ez a játék nem ilyen aspektusból közelíti meg a tancsatákat.
A kor ágyúival szembe nagyon is hatásos lett volna, mert már a kt frontja gondot okozott és pont ezért tartom unfairnak azt, hogy ilyen magas penetration értékekkel állítják szembe a német konstrukcióakt mert nekik igenis jó páncéluk volt és ezzel h ennyire outdated lényegébe a német vonal a többihez képest kb el is veszi ezt az elõnyt tõlük.,
pl tigris 100mm-es páncélja jó hogy szar ha 200 meg 170-es átütésekkel párosítjuk.
Ezért is hülyeség ilyen értelembe megint a reális adatokat felhozni mert egy 42,43-ban megszületett terv még jó hogy rettenetesen elavult egy 46-47-essel vagy akár egy 45-46-ossal is fõleg h ekkor a háború és hidegháború fegyverkezési versenye miatt nagyon felgyorsult a fejlõdés és a németek meg értelemszerûen kiestek ebbõl a háború után...
a valóságban sok mindne máshogy volt ahogy a háború is teljesen msáról szól mint 15 vs 15-ös tankcsatákról...
Elõször is a Mausnál fontos úgy feltételezni h lett volna egy olyan motor ami megtudja hajtani ha csak lassan is de megy ás szembeállítani az akkori kor ellenséges nehéztankjaival.
15 maus vs 15 is-2.
És itt meg eleve nem szabad azt nézni h na persze 1000 t34 meg 100 is2 jutott volna rájuk vagy h honnan lett volna üzemanyag, mert a játék nem modellezi a hátország termelési és gyártási dolgait.
sõt még csak a légierõt sem szabad idevenni.
És ezt eggyik tanknál sem szabad szerintem felhozni.
Tigrisnél,KT-nál sem mert ez a játék nem ilyen aspektusból közelíti meg a tancsatákat.
A kor ágyúival szembe nagyon is hatásos lett volna, mert már a kt frontja gondot okozott és pont ezért tartom unfairnak azt, hogy ilyen magas penetration értékekkel állítják szembe a német konstrukcióakt mert nekik igenis jó páncéluk volt és ezzel h ennyire outdated lényegébe a német vonal a többihez képest kb el is veszi ezt az elõnyt tõlük.,
pl tigris 100mm-es páncélja jó hogy szar ha 200 meg 170-es átütésekkel párosítjuk.
Ezért is hülyeség ilyen értelembe megint a reális adatokat felhozni mert egy 42,43-ban megszületett terv még jó hogy rettenetesen elavult egy 46-47-essel vagy akár egy 45-46-ossal is fõleg h ekkor a háború és hidegháború fegyverkezési versenye miatt nagyon felgyorsult a fejlõdés és a németek meg értelemszerûen kiestek ebbõl a háború után...
azért za nem várható el hogy az összes pálya himmelsdorf legyen
Német pontosság...3002Db, 94%os legénység , ventilátorral, a 7.5 Kwk 42 L/70 úgy lõ hogy nem hiszem el.
Is3-massal pontosabban tudok lõni vele :/
TD-k viszont pontosak németeknél azt alá írom.
Is3-massal pontosabban tudok lõni vele :/
TD-k viszont pontosak németeknél azt alá írom.
Melyik az a minimaus, amit olyan sokszor emlegettek itt?
Na most akkor tényleg a német ág a legszarabb a többihez képest néhány kivételtõl eltekintve (kivétel pl. a B2, amit most készülnek elbaszni az MM besorolással)? Mert amikor páran korábban felhoztuk ezt a témát, le lettünk ugatva, hogy ugyan má', nem OP a szovjet/Amerikai/francia, próbáld ki... Elkezdtem kipróbálni, és azt már megállapítottam, hogy T1-ben nagyjából francia/szovjet/amerikai/német a sorrend.
Vagy mondjuk a tegnapi eset, jön a hõs KV-2 a trollal, én lövök rá a Fedri bá 128-asával, pattanok, õ meg 900 HP-ról kinyír... Mindenki azt mondja, hogy balance, meg hogy a német lövegek pontosak. Persze, pontosak, de nem érek semmit a pontossággal, ha pattanok, vagy 0-át ad, miközben a "pontatlan" szovjet/amerikai egy lövéssel levesz rólam 700-900 HP-t. A francia revolvertárról nem is szólok.
Vagy mondjuk a tegnapi eset, jön a hõs KV-2 a trollal, én lövök rá a Fedri bá 128-asával, pattanok, õ meg 900 HP-ról kinyír... Mindenki azt mondja, hogy balance, meg hogy a német lövegek pontosak. Persze, pontosak, de nem érek semmit a pontossággal, ha pattanok, vagy 0-át ad, miközben a "pontatlan" szovjet/amerikai egy lövéssel levesz rólam 700-900 HP-t. A francia revolvertárról nem is szólok.
Amikor bejön a fizika, akkor a játék neve World of Dodgem-re fog változni. 😊
Sippie: Arra az akadásos dologra én is kíváncsi lennék, bár nálam csak az elsõ killnél csinálja. Még úgy is, ha nem is látom a szitut. A tippem a dologra, hogy kissé kevés a gépünk.
Sippie: Arra az akadásos dologra én is kíváncsi lennék, bár nálam csak az elsõ killnél csinálja. Még úgy is, ha nem is látom a szitut. A tippem a dologra, hogy kissé kevés a gépünk.
Igazából sztem a MAUS semmilyen körülmények közt nem lett volna életképes, hiszen a kard (ágyúk) mindíg elõrébb járt a pajzssal szemben (páncélzat). Gyakorlatilag egy nagy zsíros kúszó célpont lett volna, és itt is az lett.
Ezért sztem a MASU elvetélt koncepció és játékban sem lehet mit csinálni vele hogy jó legyen. Gyors nyilvánvalóan nem lehet, a páncélzatát körkörösen nem lehet olyanná alakítani mint a T95 frontja, az artikat meg ugye nem veszik ki (bár sztem ha azokat kivennék, akkor se lenne igazán életképes a többi Tier Xel szemben).
Játéktechnikailag nem tudom elképzelni hogy milyen buffot kéne kapnia hogy még mindíg emlékeztessen a Maus real life paraméterei de jobb legyen mint most.
Ezért sztem a MASU elvetélt koncepció és játékban sem lehet mit csinálni vele hogy jó legyen. Gyors nyilvánvalóan nem lehet, a páncélzatát körkörösen nem lehet olyanná alakítani mint a T95 frontja, az artikat meg ugye nem veszik ki (bár sztem ha azokat kivennék, akkor se lenne igazán életképes a többi Tier Xel szemben).
Játéktechnikailag nem tudom elképzelni hogy milyen buffot kéne kapnia hogy még mindíg emlékeztessen a Maus real life paraméterei de jobb legyen mint most.
Márpedig a D6-nál az artiárnyék csak jelképes, pont akkora mint jelöltem.. tudom mert mindig ott lebzselek az AMXel... 😊
Város meg mióta artiárnyék, amikor minden ház (kivéve a jelölt templom) lerombolható és splash ellen még csak fedezéket se nyújtanak....?
De ha még alá is írom amiket mondtál, ez lenne a jelentõs mennyiségû SPG ellen védett hely? 😊
Város meg mióta artiárnyék, amikor minden ház (kivéve a jelölt templom) lerombolható és splash ellen még csak fedezéket se nyújtanak....?
De ha még alá is írom amiket mondtál, ez lenne a jelentõs mennyiségû SPG ellen védett hely? 😊
Jaja, ismét civilizáció + gépközelben 😊
Húzom haverom accountján az AMX40-et, hogy meglegyen még patch elõtt a 12t, menet közben ki kellett sietnem intézni a nagy dolgomat(😄), mire visszajövök 1v6-ban maradtam. Na mondom zsír, ezzel a minimaussal ez egy Kolobanov, ki is lõttem 5-öt, majd, mivel már csak ~3 min volt hátra és a baseünknél voltam, kilõtt motorral(!) -a map egyébként South Coast-, beírtam az ellenfélnél egyedüliként maradt artynak, hogy én nem fogok menni a baseükre, jöjjön õ. Erre kiderült, hogy neki meg ammoja nincs 😄 Ezután mondtam neki, hogy ez nekem egy Kolobanov lenne, mivel 1v6 volt, erre õ meglepõ módon azt felelte, hogy oké, benne van, indul. Hogy tényleg ilyen rendes volt-e és elindult-e felém az már nem derült ki, lejárt az idõ, elõtte még beírta, hogy "engine sux"😄 Így se Kolobanov, se Topgun, se sok XP, de azért egy Védõt és egy Acélfalat kaptam 😛
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
a d6os dombnál is jóval nagyobb az artyárnyék
hát azért ez nem így van😛 k0ba is be lehet állni, a városok mindegyike igen jó fedezéket nyújt, illetve amit alul bejelöltél az vicc, mert gyakorlatilag F átló alatt az a rész biztonságos, csak figyelni kell a helyzetre.
es meg az se jo :-) mert egy bat 155 be tud erni az a8 ba es loheto a k1-3 ig <#falbav>#falbav>
<#nemtudom>#nemtudom>
<#nemtudom>#nemtudom>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Õszintén szólva lehetett sejteni, hogy elõbb-utóbb a német tankok teljesen használhatatlanokká válnak random csatákban. Igazából már akkor is csak a szódával elmegy kategóriába esett a Maus, amikor a 6.6 környékén megerõsítették a német tankokat. Az igazság az, hogy nem kimondottan ésszerû lépés német tankkal játszani ebben a játékban. Hogy miért?
Azért, mert a fejlesztõknek mindig sikerült valamit elcseszni a német tankokon, hogy aztán hátrányban legyenek a többivel szemben, szóval már csak az eddigi tapasztalatokra alapozva is következtethettünk volna a mostanra kialakult szituációra az erõviszonyok szempontjából nemzetenként. (Például a bétában nem volt lövegpajzsuk a német panzereknek, a Maus 200mm helyett 100mm páncélzattal rendelkezett stb.)
További megmosolyogtató lépése a WG-nek, hogy a német tier 10 medium tank nem más, mint a jelenlegi tier 9-es +200HP-val és szebb textúrával. Szumma szummárum a németeknek maradt az SPG ágról a GW Type E, mint használható top tier jármû, illetve a Stug E-100, amíg nem nerfelik. Ötbõl kettõ..., mhh, lehetne rosszabb is. 😊
Azért, mert a fejlesztõknek mindig sikerült valamit elcseszni a német tankokon, hogy aztán hátrányban legyenek a többivel szemben, szóval már csak az eddigi tapasztalatokra alapozva is következtethettünk volna a mostanra kialakult szituációra az erõviszonyok szempontjából nemzetenként. (Például a bétában nem volt lövegpajzsuk a német panzereknek, a Maus 200mm helyett 100mm páncélzattal rendelkezett stb.)
További megmosolyogtató lépése a WG-nek, hogy a német tier 10 medium tank nem más, mint a jelenlegi tier 9-es +200HP-val és szebb textúrával. Szumma szummárum a németeknek maradt az SPG ágról a GW Type E, mint használható top tier jármû, illetve a Stug E-100, amíg nem nerfelik. Ötbõl kettõ..., mhh, lehetne rosszabb is. 😊
Véget ért a nyaralás? 😊
"Sand Riveren bõven van hely ahova nem tud jól belõni az arty. "
Mit ittál? 😊
Mit ittál? 😊
Valahol 7.3 körül változtak a replay fájlok fájlszerkezetei, szóval olyan régieket talán már nem lehet lejátszani. Esetleg talán (ha) egy másik gépre felraksz elõtte lévõ verziót és ott játszod le õket. Persze azt a verziót nem patcheled 😄 Szerintem viszont nem éri meg a szenvedést.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Igazad van Virkir...
Az a sok agyhalott retardált faszkalap aki volt olyan hülye és kihúzta a számára bejövõs tankot(Maust) most mi alapján is sír meg bosszankodik pfejj..de rühelljük az ilyeneket...
Esetleg a játék valahol írta h a Maus 5-10 patchel késõbb teljesen használhatatlan lesz?
vagy h német top tankok csak dísznek lesznek?
esetleg kárpótolják ezen tulajokat a belepocsékolt idejük és pénzükért?
Az a sok agyhalott retardált faszkalap aki volt olyan hülye és kihúzta a számára bejövõs tankot(Maust) most mi alapján is sír meg bosszankodik pfejj..de rühelljük az ilyeneket...
Esetleg a játék valahol írta h a Maus 5-10 patchel késõbb teljesen használhatatlan lesz?
vagy h német top tankok csak dísznek lesznek?
esetleg kárpótolják ezen tulajokat a belepocsékolt idejük és pénzükért?
az újak valóban mennek, a régebbi verzió alatt elmentettek sajna nem. erre van vmi megoldás? illetve más progival nem lehet játszani, szerkeszteni õket?
*De mint mindenhez ezekhez is hozzáteszi, hogy nem pontos/nem biztos dátumok😊..
A jelenlegi állás szerint ahogy a hapi mondja elõbb a fizika jön nyár vége fele és õsszel a brit tankok közvetlen a fizika után.
Kérdezz felelek:
(csak hozzá tettem....pl T29 tornya :/ 279mm szembõl...mausnak 220mm.
Ráadásul Is3-massal egy kis pökhendi M4A3E2-rõl is elpattanok akár....vicc. Nem szeretem az amcsikat / franciákat 😄
Ráadásul Is3-massal egy kis pökhendi M4A3E2-rõl is elpattanok akár....vicc. Nem szeretem az amcsikat / franciákat 😄
Csak lejátszani nem sikerül a mentett játékokat. Azt írja társítsam hozzá a wot.exe-t és kész, de ezzel nem mûködik, tudtok ebben segíteni?
6:30-nál ez egy T-64, nem T-62.<#idiota>#idiota>
Akkor még mindig úgy forog? mondjuk bugok ebben a játékban nem léteznek azt mondják WG-nél hogy ezek fjúcSörök.
Itt van egy másik future
Itt van egy másik future
nem bug az, jó lesz az úgy😛
T-62A még mindig bugos hogy úgy forog körbe mint egy német tank és nem úgy mint valójában 6:30.
ez a word of arty😛 csak vannak benne tankok is akiket lehet nõni, már szóba került, hogy ki is szedik a tankokat és MI fogja õket irányítani, és majd csak artyval lehet menni😛
"Installation:
Unpack the archive in /res_mods/<version>/, where <version> is version of your WoT client."
Unpack the archive in /res_mods/<version>/, where <version> is version of your WoT client."