World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én speciel örülnék annak ha BÁRKI aki azt állítja hogy az E50/E75 gyulladékony lett az leírná hogy hány meccsbõl hányszor gyulladt ki. Én vállalok mondjuk egy 13-90 statisztikát 😊
Mert az hogy a "mai nap elsõre" meg hogy "a patch után az elsõ meccsen rögtön" semmiféle jelentõséggel nem bír egy %os érték vizsgálata esetén.
Emancipate yourself from mental slavement!
Ha most megyek egy kört az E50emmel (elsõ kör) és adok egy replayt hogy NEM gyullatam ki vele, akkor az bizonyít vmit?
Engem az elsõ pattonos körömben eltalált egy arty, kigyulladtam, meghalt 3 emberem és 3 modulom. Ma már nem játszom, rossz ómen.
Persze megint elõbb gyulladt ki mint becsapódott a lövdék

Azért belegondolnál hogy jobb volna ha nem csinálnák ezt a kapcsolgatást kedvük szerint és nem lennének ilyen kamu dolgok hogy az egyik tankot szanaszét lövöm a seggébe eresztve az egész 6os tárat ki se gyullad még a másik simán kigyullad mindig az elsõtõl.
Nekem valahogy nem jöttek be a KV-t kimondottan utáltam függetlenül a jó ágyújaitól.
A többivel nem nagyon emlékszem égésre de pl a T-44 sem igazán ég max kap egy gastank modult ha szembõl meglövik.
Szembe a teszten próbált T62-vel ami szerintem érzésre legalább három körönként égett.
Most, hogy lehet idõnként féláron venni a cuccot mindig a poroltóból kell a legkevesebbet pótolnom.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Látod, akkor volt OP amikor 500 kör alatt egyszer sem gyulladt ki (ezt az állítást azért kétkedéssel fogadom de ha te mondod), ugyanis a játékban lévõ tankok többségénél ilyen nincs. Tehát egyszerûen csak olyan lett mint az összes többi tank.
Elsõ meccsen kigyulladt, azóta se mentél vele... erre nem lehet mit mondani, ez nyilván megdönthetetlenné teszi a motor elõrehelyezéssel kapcsolatos véleményedet (fõleg hogy az elsõt oldalról kaptad) 😊
Cirka 500 kör alatt talán egyszer nem gyulladt ki majd jött a patch, bevittem egyedül randomba.
Oldalról meglõ egy süti kigyullad, poroltóval eloltom.
Következõ lövést szembõl kapom egy T32-tõl ismét kigyullad és szép csendben leég a maradék hp-ról.
game over
Na azóta se mentem vele.
Olvasni már derogál hogy ott szaladgálok az E50-el is, ami miatt pár hete a birodalmi fáklya sírás ment?
Esetleg az se jött le, hogy arra utaltam hogy akkor OPoljon valaki ha ment is vele?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az meg hogy hoborog valaki sajat maganugye, nem kotelezo elolvasnod, hogy cseszik szet a tobb heti vagy honapi beleolt jatekorajat.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
type tulajdonos"
Hehe... akkor itt a játékosok 90%-a nem írhatna semmit 😊
Ezt hogy kell érteni? Volt egy köröd amikor az E75 kigyulladt?
R3nton: van neki
jocyd: jaj, kössünk bele mindenbe. Mert a többi Tier 10-est tán erõpajzs védi az SPG ellen? Nyilván hátrány hogy lassabban mozog mint a többi, ezért könnyebb eltalálni SPG-vel is. Ez az ára a páncélzatnak.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nem mondom, hogy használhatatlan de sokkal jobban kell rá vigyázni mint eddig és 10x meggondolom, hogy egyedül bevigyem randomba.
Az meg a másik fele, hogy ugye sokan panaszkodnak a T-44, IS-3-8 ammorack-re és érdekes módon nekem meg nemigazán robbanékony egyik sem.
A hárommal már 600 feletti körnél járok és jó ha összesen tízszer durrantam.
type tulajdonos
arty tulajdonos
német tank tulajdonos :-)
Az E50-el sokat megyek, én is kedvelem. Talán a játék legjobb ágyúja az övé. CW-re nem való, ennyit mondtam.
Maussal is szoktam menni, még kedvelem is, CW-re nem igazán kedvelt.
E100 gold ammoval tarol. Ok, igaz. IS7-be, vagy T110-be mért nem hallom, hogy gold ammo nélkül szart sem ér?
Egyébként a napokban volt egy pár hozzászólás éppen itt, hogy Maus mehet a kukába. Akkor nagy helyeslés volt. Azóta változott valami?
Mindegy, hagyom a témát, mert kezd egy enyhe vihar kialakulni a biliben miatta. Maradjunk abban, hogy minden német tank OP, csak én vagyok nagyon béna.
Based on Public Test statistical results, we have ***finalised*** characteristics for the following:
Tier 10 TDs: Object 268, JagdPz Е-100, T110E3, T110E4, AMX 50 Foch 155.
French tanks : ELC AMX, AMX 12t, AMX 13 75, AMX 13 90, Lorraine 40t.
Vehicles with D5Т-85BМ gun installed: КV-13, SU-100, SU-85.
igy nyilvan használhato arty nélkül.
Most mondjam azt hogy nekem sincs semmi bajom az E50el, pedig épp most húzom párhuzamosan a T54-el és a Pattonnal (a batmobil az most alszik, igaz, az volt az elsõ T9 medem 😊).
Egyszerûen csak ez a drámakirálynõ hozzáállás ami rém unalmas.
Nekem sem tetszik pl hogy a szeretve dédelgetett 13-90emet feldobják egy tierrel. 2 hete meg is beszéltük, le is írtam esetleg mi aggaszt, de soha egyszer nem hangzott el olyan részemrõl hoy "hát akkor már adom is el mert ez igy használhatatlan LESZ". Ha majd szar lesz és nem fun, eladom, lesz más helyette.
Klauszék meg állandóan ezzel jönnek 😊
Vicc ami a Jpz E100 miatt is megy. Ugyan úgy kapott a TÖBBI td is nerfet, azoknak a leendõ gazdái mégse sírnak. De nem látom azt se hogy a SU85 tulajok sírnának, pedig õ aztán hatalmas nerfet kapott a maga szintjén.
Arról nem is beszélve hogy úgy könnyû OPolni valamit hogy 1 kört sem ment vele az illetõ, csak hát csatában 1x kilõtte õt a szupertankjából azt máris OP lett.
Ha meg valaki szántszándékkal nem akar menni egy tankkal, de hörög hogy nerfeljék, az elég erõsen a dögöljön meg a szomszéd tehene eset.
A legtöbb dráma valóban a németesek szájából jön. Nem is az a gond hogy vkinek nem tetszik az hogy kedvenc tankjának rontják valamilyen paraméterét, hanem a sírás hogy "jajajaj, hát XY tankot már adom is el, ez így tök használhatatlan lesz".
Tipikus példa a váltó elhelyzés körüli õrület - a sok E75 meg E50 tulaj gy sírt mintha az anyját ölték volna meg, és már temették a tankot ELÕRE, mert hogy az hogy ki fog gyulladni.
Azt mi lett belõle: egy nagy büdös semmi. Továbbra sem látok birodalmi fákjaként égõ E75-öket meg E50-eket (konkrétan nekem is van E50em).
0.01%os pontosság csökkenésért már olyan sirámok vannak, mintha éppen egy meteor készülne becsapódni a földbe.
Mit csinálna egy német fan ha kedvenc tankját feldobnák 1 tierrel feljebb mondjuk 200HP buffal azt annyi?
Mondjuk most lehet hogy lesz egy kis változás a Tier 10-esek miatt azért.
szecsko77-nek mondd hogy használnak E-100-at meg Maus-t is, nem én mondtam hogy "Van 2 top 10-es tankom, amivel kitörölhetem."
Nekem még mindig van E-100-asom, gold ammo nélkül, platoon nélkül, ésszel használva ezt tudja: link Ez több sebzés csatánként mint amit Is-7-tel csinálok.
És ha már top tier-nél tartunk a kedvenc Tier 9-es közepes tankom most az E-50. A többirõl nem tudok nyilatkozni, Maus-om csak bétában volt, ahogy JT is.
Meg azt ne modd hogy mikor elkezdted ezeket grindelni, akkor nem tudtad hogy CW-re mik kellenek...azt még én is tudom hogy E-50-et ott nem használnak, de Maus-t se gyakran.
igazabol mi az?! 😮
Sok tank kapott nerfet? BatChat, T62, E50M? Par szoba csak
mienek lettek? Esetleg melyiket erdemes majd mindenkep kifejleszteni? 😊
Ezt csak itt hagyom, kiderül belõle mennyire használhatatlan is:
Most lehet azt mondani hogy összeválogatta a jó köröket, de amit mondd az egyértelmûvé teszi hogy van helye a játékban.
A fórumon sírtak a 170-es übermegagiga ágyúért. Megkapták, és azt ne mondja valaki hogy szar az ágyú. Megvan mindene, átütés, pontosság, sebzés.
Most már mégse jó, inkább valami kisebb kéne nagyobb DPM-el, mert szovjeten OP az alfa sebzés, németen nem. A többi amit írsz igaz a többi TD-re is, SPG, közepes tankok, egyedül nem szabad menni sehova.