World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsánat, de az mióta bír statisztikai jelentõséggel hogy egy adott napon az elsõ csatában kigyulladt e a tankod vagy nem?

Én speciel örülnék annak ha BÁRKI aki azt állítja hogy az E50/E75 gyulladékony lett az leírná hogy hány meccsbõl hányszor gyulladt ki. Én vállalok mondjuk egy 13-90 statisztikát 😊

Mert az hogy a "mai nap elsõre" meg hogy "a patch után az elsõ meccsen rögtön" semmiféle jelentõséggel nem bír egy %os érték vizsgálata esetén.

MatchDiabolo
15%<#nevetes1>

flashpointer
de kigyulladhat, amíg benne van a statisztikai átlagban,de ez annyira elüt hogy már nekem is feltûnik. De lemerem fogadni az accodba hogy ha vezetnék róla egy feljegyzést melyik nemzetes tankom hányszor gyulladt, érdekes dolgok jönnének ki. Tipikus oylan "balance" amit rá lehet fogni a véletlenre. Mint a benyelt lövések. Tuti van a wgnek ilyen képességlistája ami nem látható és ha gáz van azzal "egyenlítenek"

Emancipate yourself from mental slavement!

Mutogatás helyett fogd a techtreet és nézd meg hogy az E50 motorjánál 0% e a chance of fire on impact...

MatchDiabolo
<#eljen>Ez az it már elõre eldõlt hogy szopatni fog a játék nekem is van hasonló képen de ott egy kövön keresztül át kaptam a lövést hiába a szerver az már csak tud<#nevetes1>

MatchDiabolo
<#levele>

Mert, az elsõ meccsen nem gyulladhat ki semmi? Istenem, olyanok vagytok mint valami középkori ember, aki mindenben ómeneket lát.
Ha most megyek egy kört az E50emmel (elsõ kör) és adok egy replayt hogy NEM gyullatam ki vele, akkor az bizonyít vmit?

Engem az elsõ pattonos körömben eltalált egy arty, kigyulladtam, meghalt 3 emberem és 3 modulom. Ma már nem játszom, rossz ómen.

flashpointer
Néha. Pont mentem vele egy duplázást, aztán mit ad a random isten mai elsõ körben az elsõ lövéstõl kigyullad. Néha.

Jól látom ez egy oldalról bekapott lövés? Mert ha az, mi ezen a nagy dolog, nem a váltó elõrehelyezése okozta. A tankok meg kigyulladnak néha, ez a német fanoknak új dolog?

flashpointer
2 perce készült, nem kellett sokat várni a bizonyításra, elsõ lövés kigyújtott-.-
Persze megint elõbb gyulladt ki mint becsapódott a lövdék

Nekem a párduc is elég gyúlékony volt, míg nem aktiváltam az új skilt. Utána tûrhetõ lett. Most a stock 3002db-m gyulladt ki vagy 12 csatából eddig 5x.

MatchDiabolo
lol gyakran gyulladnak ki<#mf1> aha még én mentem vele anno 800kört nem volt ilyen de hát az még a szupi új állítgatás elõtt volt azóta eladtam õket mint látom jó is tettem.
Azért belegondolnál hogy jobb volna ha nem csinálnák ezt a kapcsolgatást kedvük szerint és nem lennének ilyen kamu dolgok hogy az egyik tankot szanaszét lövöm a seggébe eresztve az egész 6os tárat ki se gyullad még a másik simán kigyullad mindig az elsõtõl.

Hát, én mindenhol eljutottam nagyjából T9-ig, de a KV széria gyulladósságától (ami legendás) és a T44 ammo rack érzékenységétõl eltekintve (amit sztem azóta javítottak) minden nemzet kb ugyanúgy égett. Legalábbis bennem nem maradtak olyan benyomások hogy a német nem gyullad, az US/FR/RU meg igen.

Na látod azokkal én se megyek, örültem, hogy túljutottam rajtuk függetlenül attól, hogy a nagytöbbség meg imádta a KV-t meg a 3-at is.
Nekem valahogy nem jöttek be a KV-t kimondottan utáltam függetlenül a jó ágyújaitól.

Hát nálam a németek lényegesen kevésbé voltak gyulladósak mint az orosz tankok a Tigris meg a béla kivételével.
A többivel nem nagyon emlékszem égésre de pl a T-44 sem igazán ég max kap egy gastank modult ha szembõl meglövik.
Szembe a teszten próbált T62-vel ami szerintem érzésre legalább három körönként égett.
Most, hogy lehet idõnként féláron venni a cuccot mindig a poroltóból kell a legkevesebbet pótolnom.

Ha más így gondolkodna mit te, akkor senki nem menne KV szériával, mert azok nagyon gyakran gyulladnak ki.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ezek szerint jól értettem 😊

Látod, akkor volt OP amikor 500 kör alatt egyszer sem gyulladt ki (ezt az állítást azért kétkedéssel fogadom de ha te mondod), ugyanis a játékban lévõ tankok többségénél ilyen nincs. Tehát egyszerûen csak olyan lett mint az összes többi tank.

Elsõ meccsen kigyulladt, azóta se mentél vele... erre nem lehet mit mondani, ez nyilván megdönthetetlenné teszi a motor elõrehelyezéssel kapcsolatos véleményedet (fõleg hogy az elsõt oldalról kaptad) 😊

Ezen mit nem lehet érteni?
Cirka 500 kör alatt talán egyszer nem gyulladt ki majd jött a patch, bevittem egyedül randomba.
Oldalról meglõ egy süti kigyullad, poroltóval eloltom.
Következõ lövést szembõl kapom egy T32-tõl ismét kigyullad és szép csendben leég a maradék hp-ról.
game over
Na azóta se mentem vele.

Honnan vettet te kretén hogy csak az OP tankokat tolom?
Olvasni már derogál hogy ott szaladgálok az E50-el is, ami miatt pár hete a birodalmi fáklya sírás ment?

Esetleg az se jött le, hogy arra utaltam hogy akkor OPoljon valaki ha ment is vele?

Ezért jó a teszt szerver. Gyorsan kihúzod ami érdekel, megnézed hogy milyen és ennek a függvényében tudsz dönteni róla hogy megvedd e. Nem utólag kell jönni sírni, meg eladni a tankot.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jakuza001
De jo valtozatos is lenne, ha az otleted alapjan, mindenki olyan csicska lenne, hogy az OP tankokat tolja csak.
Az meg hogy hoborog valaki sajat maganugye, nem kotelezo elolvasnod, hogy cseszik szet a tobb heti vagy honapi beleolt jatekorajat.

aki meg elad egy T 10 es tankot mert õszerinte használhatatlan nem tud vele játszani az megérdemli hogy bukjon rajta 3 milla kreditet
Hûha, akkor ez volt az utolsó hozzászólásom 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Pont rád gondoltam type tulajnak 😊

Német tank tulajok dettó...

"forum tilto lista:

type tulajdonos"

Hehe... akkor itt a játékosok 90%-a nem írhatna semmit 😊

IS8-ból én nagyon sokat látok felrobbanni. Legalább 1 nekem is összejön naponta. IS3/7-bõl már kevesebb van, de pár naponta tõlük is szoktam látni ezt a mutatványt. A T44 az amibõl már tényleg kevés van. De gondolom hogy ott az az ok hogy már mindenki wet ammo rackkel szaladgál.

"patch utáni elsõ körben pl többet égett mint addig összesen."

Ezt hogy kell érteni? Volt egy köröd amikor az E75 kigyulladt?

Eagle16
Ez elvileg az hogy a Teszt 2-es statok kerülnek a végleges verzióba ezeknél a tankoknál. A többinél még változtathatnak a teszt 3-ban, ha lesz.

R3nton: van neki

jocyd: jaj, kössünk bele mindenbe. Mert a többi Tier 10-est tán erõpajzs védi az SPG ellen? Nyilván hátrány hogy lassabban mozog mint a többi, ezért könnyebb eltalálni SPG-vel is. Ez az ára a páncélzatnak.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Na azért ez nem igazán így van mert nálam az E-75 a patch utáni elsõ körben pl többet égett mint addig összesen.
Nem mondom, hogy használhatatlan de sokkal jobban kell rá vigyázni mint eddig és 10x meggondolom, hogy egyedül bevigyem randomba.
Az meg a másik fele, hogy ugye sokan panaszkodnak a T-44, IS-3-8 ammorack-re és érdekes módon nekem meg nemigazán robbanékony egyik sem.
A hárommal már 600 feletti körnél járok és jó ha összesen tízszer durrantam.

forum tilto lista:

type tulajdonos
arty tulajdonos
német tank tulajdonos :-)
Én sem hõbörgök, mindössze leírtam a véleményemet.
Az E50-el sokat megyek, én is kedvelem. Talán a játék legjobb ágyúja az övé. CW-re nem való, ennyit mondtam.

Maussal is szoktam menni, még kedvelem is, CW-re nem igazán kedvelt.
E100 gold ammoval tarol. Ok, igaz. IS7-be, vagy T110-be mért nem hallom, hogy gold ammo nélkül szart sem ér?
Egyébként a napokban volt egy pár hozzászólás éppen itt, hogy Maus mehet a kukába. Akkor nagy helyeslés volt. Azóta változott valami?

Mindegy, hagyom a témát, mert kezd egy enyhe vihar kialakulni a biliben miatta. Maradjunk abban, hogy minden német tank OP, csak én vagyok nagyon béna.
A második patch notesbõl ez vajon mi?

Based on Public Test statistical results, we have ***finalised*** characteristics for the following:

Tier 10 TDs: Object 268, JagdPz Е-100, T110E3, T110E4, AMX 50 Foch 155.
French tanks : ELC AMX, AMX 12t, AMX 13 75, AMX 13 90, Lorraine 40t.
Vehicles with D5Т-85BМ gun installed: КV-13, SU-100, SU-85.

megnéztem volna ezt a videot , ha lett volna benne vagy 3 T8 arty.
igy nyilvan használhato arty nélkül.
Ez a helyes hozzáállás 😊

Most mondjam azt hogy nekem sincs semmi bajom az E50el, pedig épp most húzom párhuzamosan a T54-el és a Pattonnal (a batmobil az most alszik, igaz, az volt az elsõ T9 medem 😊).

Egyszerûen csak ez a drámakirálynõ hozzáállás ami rém unalmas.
Nekem sem tetszik pl hogy a szeretve dédelgetett 13-90emet feldobják egy tierrel. 2 hete meg is beszéltük, le is írtam esetleg mi aggaszt, de soha egyszer nem hangzott el olyan részemrõl hoy "hát akkor már adom is el mert ez igy használhatatlan LESZ". Ha majd szar lesz és nem fun, eladom, lesz más helyette.

Klauszék meg állandóan ezzel jönnek 😊

Na igen, hónapokig sírtak ríttak az E-50/75 miatt, hogy majd mennyire fognak égni, meg el kell adni stb. Ettõl függetlenül talán 2x tudtam kigyújtani szembõl mindegyiket. Sokkal több IS8-at látok eldurranni ammo rack találat miatt. Arról nem is beszélve hogy a KV sorozat tankjait nyugodtan nevezhetnénk a proletár forradalom lángjának, annyira gyúlékonyak. De ugyan úgy ég szembõl például a Bat és a T54 is, meg a T62 is ahogy eddig elnéztem. Érdekes módon emiatt senki nem visított.
Vicc ami a Jpz E100 miatt is megy. Ugyan úgy kapott a TÖBBI td is nerfet, azoknak a leendõ gazdái mégse sírnak. De nem látom azt se hogy a SU85 tulajok sírnának, pedig õ aztán hatalmas nerfet kapott a maga szintjén.

én német párti vagyok (lásd a statomat) én nem szoktam panaszkodni én tudom használni mind két T 10 es német heavyt és szerintem a 9 es E 50 a legjobb medium tank
jó videó remélem van a srácnak többi új tankról is ilyen videója, kaja után megnézem 😛
Ez meg a másik: SENKINEK sincs megtiltva hogy BÁRMELYIK tankot vigye. Ha XY tankról valaki úgy gondolja OP, miért nem tolja azokat?
Arról nem is beszélve hogy úgy könnyû OPolni valamit hogy 1 kört sem ment vele az illetõ, csak hát csatában 1x kilõtte õt a szupertankjából azt máris OP lett.

Ha meg valaki szántszándékkal nem akar menni egy tankkal, de hörög hogy nerfeljék, az elég erõsen a dögöljön meg a szomszéd tehene eset.

Ide egy NAAAAGY plusszt adok 😊

A legtöbb dráma valóban a németesek szájából jön. Nem is az a gond hogy vkinek nem tetszik az hogy kedvenc tankjának rontják valamilyen paraméterét, hanem a sírás hogy "jajajaj, hát XY tankot már adom is el, ez így tök használhatatlan lesz".

Tipikus példa a váltó elhelyzés körüli õrület - a sok E75 meg E50 tulaj gy sírt mintha az anyját ölték volna meg, és már temették a tankot ELÕRE, mert hogy az hogy ki fog gyulladni.
Azt mi lett belõle: egy nagy büdös semmi. Továbbra sem látok birodalmi fákjaként égõ E75-öket meg E50-eket (konkrétan nekem is van E50em).

0.01%os pontosság csökkenésért már olyan sirámok vannak, mintha éppen egy meteor készülne becsapódni a földbe.

Mit csinálna egy német fan ha kedvenc tankját feldobnák 1 tierrel feljebb mondjuk 200HP buffal azt annyi?

Eagle16
Azért írtam hogy nem gyakran, mert azért CW-s videókban szoktam látni. De mondom nem szoktam CW-zni, szóval ebbe nem megyek bele. Akkor használnak mindkettõt, ok.

Mondjuk most lehet hogy lesz egy kis változás a Tier 10-esek miatt azért.

szecsko77-nek mondd hogy használnak E-100-at meg Maus-t is, nem én mondtam hogy "Van 2 top 10-es tankom, amivel kitörölhetem."

Már nem azért, de nem a nerfek miatt nem kell német tank CW-re. Csak szimplán a stílusuk nem felel meg. A Maus és E-100 még mindig ugyan úgy jó szerintem városi mapokra (Himmels/Ensk). A GW Type E pedig mindig is egy nagyon népszerû arty volt, szinte minden csatában van belõlük 1-2. Az E-50 meg nyilvánvaló okokból nem kell senkinek se. Ott is hülyeséget írsz hogy inkább az amcsi kell, mert a Pattont még annyira nem viszik mint az E-50et.

MAUS E100 védekezõ tank CW-n pld városi pályán nagyon sokan azt hozzák fõleg Maust és nem kell oda gold lõszer az pancseroknak való akik nem tudják melyik tankot hol kell lõni mert akinek ap lepattan a Mausrol vagy is 7 rõl annak a gold is pattanni fog
t-54nek drágább 1200nál a lõszere pedig annak nem 1050 az átlag dmg hanem 320 😄
Eagle16
Akkor ne játsszál német tankokkal. SerB is megmondta 😄

Nekem még mindig van E-100-asom, gold ammo nélkül, platoon nélkül, ésszel használva ezt tudja: link Ez több sebzés csatánként mint amit Is-7-tel csinálok.

És ha már top tier-nél tartunk a kedvenc Tier 9-es közepes tankom most az E-50. A többirõl nem tudok nyilatkozni, Maus-om csak bétában volt, ahogy JT is.

Eagle16
Nem értek a CW-hez, amiket mondok azokat random csatára értem. Amúgy nem úgy volt az E-100 jó CW-re mert ott gold ammo-val tarol?

Meg azt ne modd hogy mikor elkezdted ezeket grindelni, akkor nem tudtad hogy CW-re mik kellenek...azt még én is tudom hogy E-50-et ott nem használnak, de Maus-t se gyakran.

DPM meg OP mit jelent? Eleg sokat olvasom itt, de igazan jottem ra
igazabol mi az?! 😮
nekem meg inkább az az unalmas hogy nincs olyan német top tier tank ami használhato.
Nyaralni voltam. Kicsit kimaradtam dolgokbol. Test server 2 megy mar?
Sok tank kapott nerfet? BatChat, T62, E50M? Par szoba csak
mienek lettek? Esetleg melyiket erdemes majd mindenkep kifejleszteni? 😊
Eagle16
"könnyû átlõni" - Mi?? Azért mert van az alján egy gyenge pont a többi részen lévõ páncélzat már nem is létezik? Igaz, könnyebb sírni érte mint megtanulni használni, esetleg megpróbálni elrejteni a gyenge pontot az alján. Még a T95-ösön is van három gyenge pont szembõl, pedig az a TD 12 km / órával megy.

Ezt csak itt hagyom, kiderül belõle mennyire használhatatlan is:

Most lehet azt mondani hogy összeválogatta a jó köröket, de amit mondd az egyértelmûvé teszi hogy van helye a játékban.

A fórumon sírtak a 170-es übermegagiga ágyúért. Megkapták, és azt ne mondja valaki hogy szar az ágyú. Megvan mindene, átütés, pontosság, sebzés.

Most már mégse jó, inkább valami kisebb kéne nagyobb DPM-el, mert szovjeten OP az alfa sebzés, németen nem. A többi amit írsz igaz a többi TD-re is, SPG, közepes tankok, egyedül nem szabad menni sehova.