World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bujcsik555
<#nevetes1> Jólvan akkor 😄

kössz Szakesz!

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Meg tudnad adni milyen neven vagy a WoT-ban? Annyi okossagot irsz ide a forumba, hogy szeretnem megnezni a profilodat. Thx.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Volt szerencsém kipróbálni teszt1-en, és nekem kifejezetten bejött 😊

60k xp-m van a Ferdin, de lehet inkább a JP2-bõl fogom kihúzni a JT-t...
Sebessége, gyorsulása és a fordulása is meggyõzõ. Vékony, de döntött páncélja van, érzésre pattogósabb a Ferdinél.
Negatívum a kis tartományban mozgó löveg, illetve a gyenge vertikális kitéríthetõség, de egy TD esetében nálam ez nem elsõdleges szempont.

Ha kijön élesben és meg nem elõz valaki, lehet megírom róla a tankismertetõt is 😊

Volt itt még artyimádószemétruszki flém is. Tudod, csak a változatosság kedvéért. 😊

A tesztszerver a második fázisban tart, de ezen kívül szerintem semmi említésre méltó.

3.450.000 credit

bujcsik555
Sziasztok.
Egy hétig nem voltam net közelbe, 2500 új üzenet.
Visszaolvassak, volt valami említésre éltó, vagy csak a szokásos anémettankokatnerfelikaszemétruszkik flém? 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Gottfried
Tudja valaki hogy a Lorraine mennyibe fog kerülni ha felkerül tier IX-be?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Az eff nem függ a gyõzelmi aránytól. Volt olyan nap, amit 30% körüli winnel zártam, mégis nõtt az effem néhány ponttal.
Ettõl persze még én sem szeretek veszteni, és nagyon dühítõ az ilyen széria 😊

Köszönöm, ez nem hangzik rosszul!

E-75 kigyullad / nem gyullad ki témához: nem gyullad ki többször, mint eddig. A motor sem száll el többször, mint eddig. A patch óta kb 30 meccset mentem vele, semmi extra változás nem történt. Ugyanolyan baromi jó járgány, mint eddig.
Tiger P? Volt, nem rossz, de nem is olyan hú de kiemelkedõ. Az IS szériának meg ott van az atomtöltetû lövedéket is elnyelõ lánctalpa.

Master91
Duplázás nekem se megy 😄 12. csatára készülök , 5 órán át szórakozok 😄

Ezt hallgatom, most rá hangolok, arra ahogy csörögni fog a lánc talpam a sok kis gyík fejûn 😄 Na let's rock!
Képet nem tudok linkelni, mert telóról vagyok, de úgy emlékszem 75k körüli xp a JP2.
Ágyúja megegyezik a Ferdi top lövegével, csak kicsit jobb tûzgyorsasággal.

tenkenorman
agyfaszt kaptam... egyyszerûen még a duplázómat sem tudom elnyomni😄 és akkor csodákozom hogy ilyen szar az effem... hogy legyen jobb 😄

http://www.tenke.hu

Oki, köszönöm! A löveg pontosságára a Jagdpanther 8.8 0,32-höz képest van valami infod?
Nagyon jó lett! És különösen tetszett a WG üzletpolitikáját firtató rész 😊

Sippie
xp ugyanannyi kell rá mint a ferdire, nekem azt mondták.
tenkenorman
A másik kérdésem, hogy T34-85 -re melyik ágyút ajánljátok? az (i)D1OT -ot vagy a másikat?

Tudtok egy linket adni, ahol az új tech tree olyan formában van, hogy meg lehet nézni, hogy mennyi xp kell a Jagdpantherrõl a Jagdpanther II-re valamint a lövegek tulajdonságait?
Nyilván érdemes. Elvére a plusz hp és jobb ágyú +fordulékonyság megéri a váltást.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sippie
na igen, most xvm szerint 95% esély volt a gyõzelemre T43-al, hát nem jött össze... ha a játék nem akarja hogy farmoljak vele, akkor nem fogok, rakhat akármilyen esélyekkel befele.
Sziasztok! Mi a véleményetek az E-50M-rõl van értelme összeszedni...?
Én most próbáltam és nem sok különbség volt a sima e-50-hez képest... szerintem...
Kíváncsi lennék a ti véleményetekre.
Master91
Letöröltem a teszt szervert xD azt hittem már felesleges lesz, de most tényleg ott is haladnék... 😄 én hülye
tenkenorman
Az eszem megáll... Csomót farmolok hogy tudjak párat játszani az E-75-tel, cask 8 ezer XP kéne a legnagyobb ágyúhoz. Sorra tök jó csatákba rak de szinte kivétel nélkül porrávernek. a csapatom elindul egy irányba, megpróbálok védekezni, feltartani de lerohannak. Átváltok medre azokat 90% ban nyerem már napok óta, visszaváltok E-75-re és ismét megy a vereség sorozat... marha idegesítõ 😄

Gottfried
Meg tudná nekem mondani valaki hogy a Lorraine ára mennyit emelkedik amiatt hogy átkerül tier9-be?(gondolom emelkedik)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Úgy érzem hogy ez a maradék 2k XP a T44-ig nem lesz leányálom. Megint kapom folyamat az agynélküli idiótákkal teli csapatot akikre még abban az esetben sem lehet számítani hogy 3 kibaszott lövés le tudjon adni az ellenfélre saját tierben. -.-

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

lehet majd jövök veletek t30al ha fent lesztek TS-en
Szerintem sanszos hogy a T95 nem fog átérni 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

IS lol nézd meg a TigerP-t legjobb tier7😛 IS-7 én utálom, IS-4 az jó. IS-3 Tiger2vel egyszinten bár sztem KT jobb. Most az új medek td-k maitt szívnak a német tier10ek, de azért IS-4esnek se lesz éppen könnyebb mondjuk. Meg ez a rejtett nerf is hülyeség és ha van is akkor is nem számottevõ

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Estére azért húzz át a segged a rendes szerverre, látni akarom az OP T95-ödet...

Ezután olyan OP lesz a Valentine ( a Tetrarchénál is kisebb átütésû ágyújával), hogy nem is szívesen játszanék vele a peccs után 😄

Én most a teszt szerón bohóckodok, ott legalább tét nélkül tudok játszani 😄.

Master91
Vasárnap van, ne wotozzatok...
Ja, hogy a szovjetek is kapnak nerfet? Szerintem ez tuti valami rejtett buff <#nevetes1>.

Szovjet tankokon többnyire nem lehetne észrevenni a különbséget 😊

Ez amúgy igazából így volt:
-test1 fázisban a B1, a B2 és a Valentine is tier6-ig ment volna
-erre a besorolásra vonatkozik a -1, szóval a 7.5-tõl tier5 csatáig mehetnek
Bár ez nem konkrétan a németek ellen irányul, mert a Valentine is szívni fog, még jobban is...

A szovjet ágat is érték jócskán rejtett nerfek. Aki még a bétában játszott, az biztos emlékszik hogy ott milyen volt a T54 és az Obj 704. Azóta ezeket szarrá nerfelték. A német tankok se nagyon kaptak emlékezetes nerfeket szerintem. Inkább jelentõsek voltak a hibák amiket javítottak. Egyedül az E-50/75-nél a váltó áthelyezése volt ami jelentõsebb nerf volt.
Ellenben a német fanokat is ellátták kezdetben kifejezetten OP, aztán balanszolt cuccokkal (Tiger P, E50/75). A probléma ott kezdõdik hogy a német ágon bármiféle balanszolás van végrehajtva, akkor egybõl mindenki nerfet kiált.

Nem arról van szó, csak jó lenne, ha fele olyan bánásmódot kapnának, mint a WG által úgy dédelgetett szovjet cuccok.

De megnézném a szovjetfanok arcát, amikor rájönnének, hogy a kedvenc IS-object-akármi hk-juknak titokban levették a páncélzatát, mint mondjuk a VK3601-nek...

Nem az volt, hogy a Valentine-t meg a B2-õt az eddigi T4 helyett T5-be is bedobja? A "reduced" fura lenne, nem hinném, hogy ezentúl a B2 max T3 csatákban vehetne részt, az már nagyon OP lenne.

El sem tudod olvasni, hogy mit írt, de még te állsz neki hülyézni...

sokszor úgy érzõdik, hogy a németeseknek csak az lenne megfelelõ, ha a többi ágban csak tier1ig lennének a tankok😛
Valóban?

"German PzKpfw B2 740 (f) and French B1: battle tier reduced by 1"

MatchDiabolo
Betcsöcs nem szokott sûrûn mondjuk úgy 30 mecsbõl 1x kb inkább ott mást lõnek ki állandóan a papír páncélzat miatt de érdekes hogy ugyan úgy motort ellövik de nem ég biztos mert folyékony nitrogénnel hajtják<#smile> a németek meg benzines motort használtak mint tudjuk azért égtek olyan jól mint a kis lámpás T-34-ek a II.vh-ban teljesen ésszerû és korrekt ez a WG.

Istenem, te tényleg ilyen egyszerû vagy? 😄

Vagy magyarázd meg, mi volt az a mutogatás a hozzászólásomra... ugyanis én úgy vettem le, nem értettél egyet azzal az állítással hogy az E50 kigyulladhat.

Ezért alapvetõ pedagógiai módszereket alkalmazva rávezettelek hogy felismerd, elég csúnyán mellélõttél. De úgy látszik még alapvetõbb, kisiskolás szintû módszerekhez kell folyamodnunk.

Kezdjük az ábécével....

Jó, hogy a németesek szájából jön a legtöbb sírám, mert a WG ezt az ágat szopatja a legjobban. Most komolyan, emlékszel az éles idõszakban valami igazán szembetûnõ szovjet nerfre a KV széria szétszedése, és az SU-85 nerfelése mellett? Majd ha a szovjet áhat is olyan sok rejtett és nem rejtett nerf éri, akkor tárgyaljuk újra a dolgokat jó?

Az is érdekes, hogy amíg nem jött a francia ág, egyes helyeken a tech tree-ben elég érdekes szovjet hk-k voltak, aminek sem az amerikai, sem a német ágban nem volt megfelelõje (T-50-2, T5-ben a KV a KV-2 tornyával és a trollal, stb.).

De rendben, a WG alapból utálja a német hk-kat a régebbi vélt és valós sérelmek miatt, és a játékon belül állnak bosszút. <#eplus2>

"Mit csinálna egy német fan ha kedvenc tankját feldobnák 1 tierrel feljebb mondjuk 200HP buffal azt annyi?"

A B2 majd mostantól mehet T5-ben, élvezetes lesz majd a KV-ra lõni azzal a löveggel.

flashpointer
De valaki netán t9 meddel farmol épp t10-re és nem e50, összehasonlíthatjuk hogy 10 50 vagy 100 kör alatt mennyiszer gyulladt ki, aztán hogy az eredmény mennyire releváns, azt majd eldönti mindenki magában

Emancipate yourself from mental slavement!

Ki bizonygatta, hogy ma az elsõ csatádban nem gyulladhat ki az E-50? Mondd már meg légy szíves! 😊

flashpointer
Mindössze érdekesnek tartottam hogy ma elsõ körben egybõl gyulladt, mikor épp az ellenkezõjét bizonygatják egyesek. Azt is megnézném azért mondjuk a többi t9meddel mennyit kéne menjek hogy kigyulladjak. Csak sajnos azok nincsenek 😊

Emancipate yourself from mental slavement!

MatchDiabolo
Azt a következtetést vonom le hogy hülye vagy <#nevetes1>
Alapból azt írod 0 meg se nézted hahaha

Tehát, ebbõl milyen következtetést tudsz levonni kedves mutogatós barátom? 😊

Kigyulladhat az E50 vagy nem? 😊