World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kössz Szakesz!
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
60k xp-m van a Ferdin, de lehet inkább a JP2-bõl fogom kihúzni a JT-t...
Sebessége, gyorsulása és a fordulása is meggyõzõ. Vékony, de döntött páncélja van, érzésre pattogósabb a Ferdinél.
Negatívum a kis tartományban mozgó löveg, illetve a gyenge vertikális kitéríthetõség, de egy TD esetében nálam ez nem elsõdleges szempont.
Ha kijön élesben és meg nem elõz valaki, lehet megírom róla a tankismertetõt is 😊
A tesztszerver a második fázisban tart, de ezen kívül szerintem semmi említésre méltó.
Egy hétig nem voltam net közelbe, 2500 új üzenet.
Visszaolvassak, volt valami említésre éltó, vagy csak a szokásos anémettankokatnerfelikaszemétruszkik flém? 😄
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ettõl persze még én sem szeretek veszteni, és nagyon dühítõ az ilyen széria 😊
E-75 kigyullad / nem gyullad ki témához: nem gyullad ki többször, mint eddig. A motor sem száll el többször, mint eddig. A patch óta kb 30 meccset mentem vele, semmi extra változás nem történt. Ugyanolyan baromi jó járgány, mint eddig.
Ezt hallgatom, most rá hangolok, arra ahogy csörögni fog a lánc talpam a sok kis gyík fejûn 😄 Na let's rock!
Ágyúja megegyezik a Ferdi top lövegével, csak kicsit jobb tûzgyorsasággal.
http://www.tenke.hu
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Én most próbáltam és nem sok különbség volt a sima e-50-hez képest... szerintem...
Kíváncsi lennék a ti véleményetekre.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
-test1 fázisban a B1, a B2 és a Valentine is tier6-ig ment volna
-erre a besorolásra vonatkozik a -1, szóval a 7.5-tõl tier5 csatáig mehetnek
Bár ez nem konkrétan a németek ellen irányul, mert a Valentine is szívni fog, még jobban is...
Ellenben a német fanokat is ellátták kezdetben kifejezetten OP, aztán balanszolt cuccokkal (Tiger P, E50/75). A probléma ott kezdõdik hogy a német ágon bármiféle balanszolás van végrehajtva, akkor egybõl mindenki nerfet kiált.
De megnézném a szovjetfanok arcát, amikor rájönnének, hogy a kedvenc IS-object-akármi hk-juknak titokban levették a páncélzatát, mint mondjuk a VK3601-nek...
"German PzKpfw B2 740 (f) and French B1: battle tier reduced by 1"
Vagy magyarázd meg, mi volt az a mutogatás a hozzászólásomra... ugyanis én úgy vettem le, nem értettél egyet azzal az állítással hogy az E50 kigyulladhat.
Ezért alapvetõ pedagógiai módszereket alkalmazva rávezettelek hogy felismerd, elég csúnyán mellélõttél. De úgy látszik még alapvetõbb, kisiskolás szintû módszerekhez kell folyamodnunk.
Kezdjük az ábécével....
Az is érdekes, hogy amíg nem jött a francia ág, egyes helyeken a tech tree-ben elég érdekes szovjet hk-k voltak, aminek sem az amerikai, sem a német ágban nem volt megfelelõje (T-50-2, T5-ben a KV a KV-2 tornyával és a trollal, stb.).
De rendben, a WG alapból utálja a német hk-kat a régebbi vélt és valós sérelmek miatt, és a játékon belül állnak bosszút. <#eplus2>#eplus2>
"Mit csinálna egy német fan ha kedvenc tankját feldobnák 1 tierrel feljebb mondjuk 200HP buffal azt annyi?"
A B2 majd mostantól mehet T5-ben, élvezetes lesz majd a KV-ra lõni azzal a löveggel.
Emancipate yourself from mental slavement!
Emancipate yourself from mental slavement!
Alapból azt írod 0 meg se nézted hahaha
Kigyulladhat az E50 vagy nem? 😊