World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CW-re kihúztam az E100-at anno. Mivel német párti vagyok(minden rinya ellenére) ezután jött a Maus.
Van 2 top 10-es tankom, amivel kitörölhetem.
Ja, aztán a T8 német arty is a garázsban áll, de sajnos CW-n inkább az amcsi tesó a kedvelt valamiért...
Van E50-em is, amit legalább randomban is használni tudok, de hát CW-n a francia, ill. orosz vagy amcsi tesók a jobbak. Folytassam?
Vicc hogy még be se rakták a játékba de már el van temetve, le van írva.
Ez nem NERF volt, maximum apró korrekció. A NERF az amit a T32-vel meg a BatChat-tel csináltak anno.
Azért nem nerf a lõszer árának emelése, mert az egyértelmûen csak bug volt. 1050 sebzésért 1200 kredit?? És igen a lõszer ár korrekt 2200-ért, a többi TD 1650-et fizet 850 átlagsebzésért. Talán le lehetne vinni 2100-ra max., de az alatt nevetséges lenne.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ott egy ágyú, ami papíron óriásit sebez, de ez minden. Ha lõttél, és random isten azt mondja, hogy mellé, vagy pattan, akkor jobb, ha kilépsz. Mire újratöltesz, addigra ott áll rajtad egy med, vagy szétszednek(az artykról nem is beszélve). Nekem a tesztszerón többször volt, hogy 200 méterrõl teljesen beszûkült célzókörrel tiszta célra mellépukkantott. Olyan T95 érzésem volt vele végig. Ha nincs melletted legalább 1 saját tank, aki vigyáz rád, random meccsen értelmetlennek találom. Persze ez csak az én privát véleményem, lehet másnál ez lesz az ûberpro álomTD.
amugy meg te irtad hogy nem a JP E100 kapta a legnagyobb nerfet, akkor ki?
meg a löszerár teljesen rendben van , szerinted? 2200 pénz.
farm tank T10-ben a nap vicce:-),ezt te sem gondoltad komolyan.
Azért nem kezdek el rinyálni az arty-k miatt! Ha felidegelnek én is beülök egybe és tolok velük pár kört. 😄
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A JGPZ E-100 annyival kapott több nerfet hogy 50-el kisebbet sebez az ágyúja. Amúgy meg az Obj. 268 is kapott mindent, csak el kéne olvasni.
Mondjátok már meg nekem hogy mitõl lett használhatatlan a JGPZ E-100...az 50-nel kisebb alfa sebzéstõl vagy a 0,01-el rosszabb pontosságtól?
A lõszer ár meg egyértelmû, 1200-as lõszerárral kb. a legjobb farmgép lett volna Tier 10-ben...ugyan már 😄
Object 268-nál 1650 kredit/850 sebzés (javítása: 21275)
Az E50M-el nekem csak a mozgekonysäggal van gondom, a többi rendben van.
Nem tudom, de én pattogtam is vele becsülettel. Pontatlanabb is lett, hát persze hogy legalább kétszer annyiba is kerül bele a skuló...<#violent>#violent>
M48A1: 2925/0,36=8125
T-62A: 2909/0,34=8555
E-50M: 2438/0,3=8126
.....
M48A1: 2925*0,36=1053
T-62A: 2909*0,34=989
E-50M: 2438*0,3=731
Namármost T-62A-t és E-50M-et összehasonlítva:
dps: 2909*100/2438 -> 119% a t62 javára
dps/pontossággal: 8555*100/8162 -> 104% a t62 javára.
Lehet, hogy a WG is így számol? Viszont a pontosságnak sokkal kisebb a jelentõsége... 100m-en 4cm az E-50M javára, hûha...
Na, tovább nem fárasztom magam.
amugy ha nezed a belinkelt adatokat igen is a JP-E100 kapta a nagyobb nerfet,csak vegig kell olvasni öket.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
War. War never changes...
M48A1: 2925
T-62A: 2909
E-50M: 2438
Kérdés(csak költõi): hogy a rákba magyaráznak meg ekkora különbséget a német kárára, úgy, hogy a tankok többi tulajdonságát tekintve lényegében semmivel sem jobb mint az amcsi vagy a ruszki?
Patch után talán már csak t9-ek ellen kell menned...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Folyamatosan berak tier 10 csatákba, ahol semmit nem tudok csinálni! Sebezni meg végképp.
17 napja regisztrált a hülyegyerek, de már túl van 1262 csatán, kemény 620-as effel!
86 csatája van Tigrissel, ezalatt 16 tankot sikerült kilõnie, de a többi tankjával is kb hasonlóan eredményes. Megfordult a fejemben az is, hogy bot, de a WoT-ban már elég nehéz megkülönböztetni õket a húsvér játékosoktól. Néha a köztük lévõ összes különbség kimerül annyiban, hogy az egyiknek néha kajálnia is kell...
Én meg csodálkozok, hogy az elmúlt 9 csatámból miért 1-et sikerült megnyerni <#falbav>#falbav>
Mivel a +-25%-os szórás miatt mázlival bárkinek beadhat egy jóval nagyobb átütést mint amit az ágyú tud átlagban, ezért fordulhat elõ hogy a 200-as páncélzat nem 100%-ban véd pl. 180-as átütéstõl.
Amúgy mindegyik Tier 10-es TD kapott valamilyen nerfet a teszt 2-ben, de persze a német miatt nyílt a legtöbb topik, és nem azért mert az kapta a legnagyobb nerfet...Obj. 268-nak pl. rontották a menet közbeni pontosságát is, azaz több ideig tart célozni ha menet közben hirtelen meg kell állni és lõni egyet.
Itt vannak a változtatások amúgy, van benne olyan is ami rejtett volt:
link
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
egyébként azt hogy a francba tesztelitek le, hogy mennyi egy tank bizonyos részén a páncélzat?
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Csata: Arctic Region 2012. július 22. 0:14:41
Jármû: Hummel
Szerzett tapasztalat: 1 404
Szerzett kredit: 45 628
Csatában elért Achievement: Top Gun, 6 kill.
Végére sajna nem maradt lõszerem, volt egy AMX arty is, aki a végén kilõtte az egyedül megmaradt IS-t, aki fennakadt egy tankcsapdán. <#nevetes2>#nevetes2> Volt egy másik Hummel is, az 5 killt csinált. Ergo, mennyi idióta láma volt ezen a roundon???<#ijedt>#ijedt>
Ez azt jelenti hogy az amx12t-bõl a másik (alacsonyabb tierû) SPG már nem fejleszthetõ ki?