World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Ezt esetleg a Patton tudja...de több száz méterrõl szerintem még az sem.

A D-54 örülök ha 10m-rõl egy helyben állva eltalál valamit, nem hogy még mozgás közben 😄 Tipikus pontatlan lassan célzó orosz ágyú.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
A T10 heavy akkor lenne értéktelen, ha a T-62A-n Is-7 szintû páncélzat lenne és 490-et sebezne...amíg ez nem így van, szerintem fölösleges aggódni.

A TD azért van hogy 1 vs. 1-ben bármit szétszedjen 2-3 lövésbõl, fõleg a nehéztankokat, szóval nem látom mi velük a probléma. Feláldozzák a tornyot és a HP-t plusz tûzerõért és erõs frontpáncélért. A hatalmas JGPZ E-100-at még egy Chaffee is megszívathatja ha a hátába kerül.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Csapni való?Marhaság,szerintem kurva jó az ágyúja.Több száz méterrõl full gázzal haladva is képes pontos lövéseket leadni.Feltéve ha nem auto aim-al lövöldözöl.

Olyan nincs, hogy értéktelen. Egy loltraktor használhatatlan egy T10-es csatában, de egy T10-es heavy sem lesz. A legtöbb játékos meg a T10-es mediumával is ugyanúgy fog játszani, mint a heavy-vel. Nem hinném, hogy megváltozna random csatákba a játékmenet. A francia artyk sem változtatták meg a világot.
Hello Mindenki:-)

Egy kérdés:-)
Lesz valami változás a T-54-esen 7.5-ben?
Mert azt hiszem a t62 szép álom marad prém és gold nélkül...
Viszont szivesen vennék egy kiegyensúlyozottab löveget a t54-re...mert ez csapnivaló ami van hozzá...:-S
elõre is köszönettel:-)
Hát általában minden 10 éven aluli lökött akar egy saját klánt.

Hát a sima Tigert, IS-t nehézség nélkül lenyomja, és a T29est is ha az éppen nincs hull down pozícióban. Ha tart néhányszáz méternyi távolságot, akkor még a legtöbb T8-as heavyt is durván megszorongatja.

Szerintem nyugodtan mondhatjuk rá, hogy a legjobb a tierjében.

Attól, hogy a tier 10 heavy tankoknak lesznek riválisaik még nem válnak használhatatlan tankokká. 😊

Nem.

A kedves fejlesztõknek pontosan az a szándéka, hogy mindenki félredobja a jól bevált T10 heavyjét, és nekiálljon medium és TD vonalat grindelni, és ehhez prémium számlákat vásároljanak a népek. Eltelik egy-két patch, befolyik a pénz, és utána szépen ki lesznek egyensúlyozva a T10 heavyk. medek és TDk.

A sztori teljesen ugyanaz mint a francia artyknál és TDknél. Nem véletlenül utalt rá Oddball is a T110E4 cikkében, hogy kezd már mindekinek tele lenni a töke a fejlesztõknek ezzel a gyakorlatával.

A Tiger-nél természetesen jobb (bár ha szigorúan a statot nézzük, a Tiger-rel eredményesebb voltam). De nem éreztem olyan hú de nagy birtoklási vágyat, így amiikor kellett az ezüst, el is adtam.

Tiger P nem kiemelkedo?? T7 ben ..... ezt se halottam meg :-)

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Elkerülte ja. Szerintem ha akarom, bármikor szabadon elmondhatom hogy szerintem melyik a legjobb T8 TD, nem igaz? Ez a fórum dolog már csak ilyen.

Ferdi ki van fejlesztve, a tesztszervereken mentem le vele kb 30-40 kört, csak a 128-as ágyút kellett már kifejleszteni. Normál szerverre nem vettem meg soha, mert sajna sose volt felesleges 2,5 millám a TD vonalra. Tény hogy a másik három T8 TD-hez csak azok adatai és az ellenük való harc alapján tudom csak hasonlítani. De attól hogy én nem próbáltam ki, attól még az ISU BL-10esének horror pontossága és újratöltési ideje nem lesz jobb, nem igaz? <#hehe>

Azt is csak a T28 ellen való harcból látom, mennyire nem ér semmit az a 250 milis frontpáncél, amiért minden egyebet feláldoztak a tervezésénél.

Mit szóltok ahhoz, hogy az új 7.5 patchben a tizes mediumok és páncélvadászokmegjelenésével, már az összes tizes heavy gyakorlatilag értéktelen lesz !

A E110 eggig azért volt használható, mert elõrõl átlõhetetlen volt és be lehetett állni vele sziklák mellé elõre és tudott nyomulni. Már ezt sem lehet vele csinálni mert az jpz E 100-as átlövi mindössze két lövés neki minden heví tank. Oldalt vékony így másra nem használható és a medek kiszedik. Az is 7-essel is jól lehetett sniperkedni, dominálni most pedig kiszedik ezt is.

Nem féltek hogy használhatatlan lesz az összes tizes hevitek ? Gyakorlatilag vágóhídra viszitek õket majd !.

Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy a SuperPershing hány gold a tessztszerón?
Köszi!
Jo a roviditese.......<#mf1>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Szerintem mondjuk a tankok többségérõl el lehet mondani, hogy nagyjából ki vannak egyensúlyozva, mégis a játékosok többsége erõsebbnek érzi egyiket-másikat, mivel az jobban passzol a játékstílusához.

Örülök neki, hogy mások jól boldogulnak a Ferdivel, de én sajnos nem. Viszont a JP2 nagyon tetszett a tesztszerveren, így mindenképp be fogom szerezni élesben is.

Jó akkor nem sürgetek rajta semmit eláll addig a garázsba bár lehet nem kellett volna megvennem mert van még 20 másik tank amivel foglalkozhatok helyette.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nekem van mind, én nem mondom azt hogy a ferdi a legjobb, inkábbazt hogy jól ki vannak ott egyensúlyozva.

Én az ISU-t szerettem a legjobban, a BL10 miatt. Akkoriban még nem nyelte el semmi sem 0 sebzéssel azt ha kapott egy fülest tõle... ma már egészen más...

Épp a 152958-as hozzászólásomban fejtettem ki, hogy miért jó, de ez mintha elkerülte volna a figyelmedet 😊

Mellesleg ha jól emlékszem, épp tegnap ecsetelgetted, mint vitathatatlan tényt, hogy a Ferdi a legjobb tier8 TD.
Apró szépséghiba, hogy amint láttam, te egyetlen kört sem mentél vele, és egyik tier8 TD-vel sem...
Ehhez képest igencsak határozott véleményed van róluk.

Igazábl olyankor VAN értelme klánt alapítani, azaz ha a vezetõnek van koncepciója és rengeteg szabadideje meg türelme. Esetleg ingyen kupon egy pszichodokinál 😊

De sok sikert, isten hozott titeket a WOT világában.

"Bezzeg a francián akinek van T5-ös szarja, meg marad az is, és meg kapja a másik új T5-öst. vicc."

Ejj de feledékenyek vagyunk... ugyanez történt a KV széria felfelé tolásnál, de még a németeknél is a Panther 2 és az E-50 bemutatásakor.
Nem csekély módon ott a német kollégák ingyen kaptak T9-es medet. Meg a panther helyett P2t és persze a panther is megmaradt...

Ezek után sajnálod a franciáktól azt a szutyok T5-ös lightet a maga 600K vagy mennyi árával?

Emlékeztetõ

Biztos valami Guiness rekordot akarnak felállítani. 😊

Miután szétlövöd, feldugod neki a csövedet 😉

Nem hiszem hogy egy klánalapítástól valaki hadvezérnek érezné magát, illetve nem hiszem hogy sokkal jobban tudna bármit mint más.
Vagy Te csak akkor alapítanál klánt, ha a felsorolt tulajdonságokkal bírsz?

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Master91
na jó, rá beszéltél, most már végig viszem a Ferdit. Jövõre ilyenkor talán meg lesz a Jt 😄
polluxware
írd máán körbe nekem ezt a "nekrofil" szót...

flashpointer
Mert midneki hadvezérnek érzi magát és sokkal jobban tud mindent a másiknál, hol éltél eddig? 😊

Emancipate yourself from mental slavement!

Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. július 22. 18:40:35
Jármû: E-75
Szerzett tapasztalat: 1 896
Szerzett kredit: 64 420
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Védõ, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

csak 7 gyilkosság szárad a lelkemen,

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Én csak azt nem értem hogy pár száz magyar játékosra minek ennyi klán <#kerdes>
a PINA-(á)t értelmesebb szavak kezdõbetûibõl is összerakhattátok volna .. nekrofil .. könyörgöm .. ez annyira gagyi.

flashpointer
pina?

Emancipate yourself from mental slavement!

Free XP a kulcsszó 😊. Én abból húztam ki rá. Ha nincs elég akkor érdemes gyûjtögetned, bõven megéri.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Üdv mindenkinek!

A Páncélos Igazságosztók Nekrofil Alakulata klán tagfelvételt hirdet. Jelentkezni a WoT honlapján lehet!
Mottónk: Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.

Egyenlõre FUN klán, minimum 1 db T6-os tank megléte, TS3 használata a felvételi kritérium.
Aztán ha összeszokik a csapat, még bármi lehetséges

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Master91
Az a baj hogy mire meg szerezném azt a jobbik ágyút én bele halok vagy nem tudom.
Gondolom a mozgékonyság miatt. Én kipróbáltam teszt szerveren, elég bejövõs cucc. De nem jobb a Ferdinél, mivel ott a mozgékonyság hiánya legalább páncéllal van kompenzálva. Szóval szerintem stílus kérdése hogy ki mivel akar menni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A Ferdi csak addig szar amíg nem fullos. Amint meg van rá minden motor + a top löveg, nagyon állat lesz. Még Szakesz is azt mondta rá tegnap hogy az egyik legjobb tank, pedig õ aztán nem egy nagy TD-s.

Én máig nem értem, miért választaná bárki is a JP2-õt a Ferdi helyett. Lövegben tökugyanazt tudják, csak a JP2nek sokkal vékonyabb a páncélja. Szóval, miért jó?

A T-44 semmit se változik a patch miatt. A jelenlegi konfigja marad meg. Tehát kezdés a 85mm-es ZIS rémséggel, és rárakhatod a 85mm-es BM löveget(ez utóbbi erõsebb lesz a patchel). Fejlesztett torony után mehet rá a D-10T, majd az LB-1. Én még ez utóbbival se szerettem, a többi ágyúja meg szutyok.

Master91
Bezzeg a francián akinek van T5-ös szarja, meg marad az is, és meg kapja a másik új T5-öst. vicc.
Vannak akik szeretik a Ferdit, és jól boldogulnak vele. Én sajnos nem tartozom közéjük. Csak szenvedek vele.
Ha te is hasonló cipõben jársz, lehet jobban járnál a JP2-vel. Viszont arra készülj fel, hogy a top löveg megszerzéséig ezzel sem lesz fenékig tejfel az élet. Nekem az már szerencsére egybõl meglesz a Ferdirõl.

Akinek van Ferdije, annak megmarad, és ugyanúgy ki is kell fejlesztenie a JP-bõl, és meg is kell vennie. Nincs semmi köze a Ferdihez.

Master91
Jp-t imádtam! Fõleg fullosan jó legénységgel! Most már csak azt kéne akkor meg tudni hogy meg kell e vennem ,úgy hogy Ferdim rohad a garázsba? 😄
Mozgékonyabb még a sima jp-nél is, nekem nagyon tetszik amit tesztszerón nyújt.

T44 megkapja 7.5 ben az IDIOT ágyút vagy a szar 85 milissel kezd?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Master91
Akkor azt mondod, szarjak rá a ferdire, ne fejlesszem ki a legjobb motort és a 63k-s ágyút, hatékonyabb lesz a JP2? Nem játszottam vele teszt szerveren...ha jobb lesz mint a ferdi, adom el most azonnal azt a szutykot.

Tényleg ezt most nem értem, hogy akinek meg van a Ferdi milesz? meg kapja a Jp2-õt? vagy legalább is nem kell kifejelsztenie?
Én is csak jókat olvastam itt róla. Nem vagyok nagy td-s, de a Stug meg a Jagdpanther kifejezetten tetszett.
Master91
3002 Db-nél biztos. úgy vártam ezt a tankot...úgy imádtam a PzIII, PzIII/IV, Vk3601H tankot, isten voltam vele...ezzel??? rakás szar! 80 milis páncél, és Is7ellen megyek, hülyék ezek ???
Master91
Tárgytalan, 3-13-ra kikapunk.
Hogy az isten húzza a faszára ezt a sok retardált barom hétvégi apuci kicsi tankerjét akiket beengednek a gép elé hogy nincs jobb dolga ahelyett hogy odakint ásna egy gödröt és temetné be magát 2 méter mélyen.
Tudtam hogy az utolsó párezer lesz a legszívósabb az ilyen barmok miatt.

DE, mondjon bárki bármit utálja bárki bárhogy véleményem szerint a legjobb tier 7 med.

Master91
Prokhorovka, támadás...Ferdinandal mi az anyámat csináljak??? 1 ellenfelet nem fogok lõni, mindenki a sínek mögött campel.
T30 (késõbb t110e4) legénységére érdemes Camouflaget fejleszteni, vagy vannak annál fontosabbak?

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor