World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A D-54 örülök ha 10m-rõl egy helyben állva eltalál valamit, nem hogy még mozgás közben 😄 Tipikus pontatlan lassan célzó orosz ágyú.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A TD azért van hogy 1 vs. 1-ben bármit szétszedjen 2-3 lövésbõl, fõleg a nehéztankokat, szóval nem látom mi velük a probléma. Feláldozzák a tornyot és a HP-t plusz tûzerõért és erõs frontpáncélért. A hatalmas JGPZ E-100-at még egy Chaffee is megszívathatja ha a hátába kerül.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egy kérdés:-)
Lesz valami változás a T-54-esen 7.5-ben?
Mert azt hiszem a t62 szép álom marad prém és gold nélkül...
Viszont szivesen vennék egy kiegyensúlyozottab löveget a t54-re...mert ez csapnivaló ami van hozzá...:-S
elõre is köszönettel:-)
Szerintem nyugodtan mondhatjuk rá, hogy a legjobb a tierjében.
A sztori teljesen ugyanaz mint a francia artyknál és TDknél. Nem véletlenül utalt rá Oddball is a T110E4 cikkében, hogy kezd már mindekinek tele lenni a töke a fejlesztõknek ezzel a gyakorlatával.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Ferdi ki van fejlesztve, a tesztszervereken mentem le vele kb 30-40 kört, csak a 128-as ágyút kellett már kifejleszteni. Normál szerverre nem vettem meg soha, mert sajna sose volt felesleges 2,5 millám a TD vonalra. Tény hogy a másik három T8 TD-hez csak azok adatai és az ellenük való harc alapján tudom csak hasonlítani. De attól hogy én nem próbáltam ki, attól még az ISU BL-10esének horror pontossága és újratöltési ideje nem lesz jobb, nem igaz? <#hehe>#hehe>
Azt is csak a T28 ellen való harcból látom, mennyire nem ér semmit az a 250 milis frontpáncél, amiért minden egyebet feláldoztak a tervezésénél.
A E110 eggig azért volt használható, mert elõrõl átlõhetetlen volt és be lehetett állni vele sziklák mellé elõre és tudott nyomulni. Már ezt sem lehet vele csinálni mert az jpz E 100-as átlövi mindössze két lövés neki minden heví tank. Oldalt vékony így másra nem használható és a medek kiszedik. Az is 7-essel is jól lehetett sniperkedni, dominálni most pedig kiszedik ezt is.
Nem féltek hogy használhatatlan lesz az összes tizes hevitek ? Gyakorlatilag vágóhídra viszitek õket majd !.
Meg tudnátok mondani, hogy a SuperPershing hány gold a tessztszerón?
Köszi!
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Örülök neki, hogy mások jól boldogulnak a Ferdivel, de én sajnos nem. Viszont a JP2 nagyon tetszett a tesztszerveren, így mindenképp be fogom szerezni élesben is.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Én az ISU-t szerettem a legjobban, a BL10 miatt. Akkoriban még nem nyelte el semmi sem 0 sebzéssel azt ha kapott egy fülest tõle... ma már egészen más...
Mellesleg ha jól emlékszem, épp tegnap ecsetelgetted, mint vitathatatlan tényt, hogy a Ferdi a legjobb tier8 TD.
Apró szépséghiba, hogy amint láttam, te egyetlen kört sem mentél vele, és egyik tier8 TD-vel sem...
Ehhez képest igencsak határozott véleményed van róluk.
De sok sikert, isten hozott titeket a WOT világában.
Ejj de feledékenyek vagyunk... ugyanez történt a KV széria felfelé tolásnál, de még a németeknél is a Panther 2 és az E-50 bemutatásakor.
Nem csekély módon ott a német kollégák ingyen kaptak T9-es medet. Meg a panther helyett P2t és persze a panther is megmaradt...
Ezek után sajnálod a franciáktól azt a szutyok T5-ös lightet a maga 600K vagy mennyi árával?
Emlékeztetõ
Nem hiszem hogy egy klánalapítástól valaki hadvezérnek érezné magát, illetve nem hiszem hogy sokkal jobban tudna bármit mint más.
Vagy Te csak akkor alapítanál klánt, ha a felsorolt tulajdonságokkal bírsz?
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Emancipate yourself from mental slavement!
Csata: Himmelsdorf 2012. július 22. 18:40:35
Jármû: E-75
Szerzett tapasztalat: 1 896
Szerzett kredit: 64 420
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Védõ, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
csak 7 gyilkosság szárad a lelkemen,
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A Páncélos Igazságosztók Nekrofil Alakulata klán tagfelvételt hirdet. Jelentkezni a WoT honlapján lehet!
Mottónk: Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.
Egyenlõre FUN klán, minimum 1 db T6-os tank megléte, TS3 használata a felvételi kritérium.
Aztán ha összeszokik a csapat, még bármi lehetséges
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha te is hasonló cipõben jársz, lehet jobban járnál a JP2-vel. Viszont arra készülj fel, hogy a top löveg megszerzéséig ezzel sem lesz fenékig tejfel az élet. Nekem az már szerencsére egybõl meglesz a Ferdirõl.
Akinek van Ferdije, annak megmarad, és ugyanúgy ki is kell fejlesztenie a JP-bõl, és meg is kell vennie. Nincs semmi köze a Ferdihez.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Tényleg ezt most nem értem, hogy akinek meg van a Ferdi milesz? meg kapja a Jp2-õt? vagy legalább is nem kell kifejelsztenie?
Tudtam hogy az utolsó párezer lesz a legszívósabb az ilyen barmok miatt.
DE, mondjon bárki bármit utálja bárki bárhogy véleményem szerint a legjobb tier 7 med.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor