World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
http://wotinfo.hu/index.php/item/122-075-%C3%BAj-tier-10-es-td-k-%C3%A9s-m%C3%A9dium-tankok-adatlapjai
mausbattle, 420 páncélátütés??
7.265-kredit . Élet97/140 ágyú sérült meg kilõve : - BT-2
- H-35
- BT-2
- T-26
Semmi extra, épp ezért nagyon sok a 75 ezer XP, fõleg, hogy már ennyi van a fullos Ferdiben is.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Több kifarmoladó cucc = Több pénz Wargamingéknak. <#wink>#wink>
Kipróbálnám a 7.5-ös testservert mert úgy tudom, hogy már elindult, de semmi mást, úgyhogy tájékoztassatok! <#confused>#confused><#sir>#sir>
Szeretném hogy aki tud valamit a testserverekkel és hasonlókkal kapcsolatban az tájékoztasson mert teljes tudatlanságban szenvedek és várom az igazság fényét... 😄
De komolyan SEMMIT nem tudok, hogy, hogy mûködik ez a tesztszerver...
1. hol kell regisztrálni?
2. hol kell letölteni?
3. kell-e vmi mást csinálni ezeken kívül?
Szeretném ha valaki segítene.
Köszönöm elõre is!
Bár a T110E4 miatt elõbb-utóbb át kell majd szenvednem magamat a Protón is... valamiért nem is várom túlzottan azt a grindet.
Szép eredmény amúgy, grat.
Szép a skin is<#bohoc>#bohoc>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nem akarok én ingyen JP II-t, de a WG nem döglött volna bele, hogy ha valakinek már elit státuszú a JP-e, akkor a JP II megjelenése után továbbra is az maradjon, és ne kelljen kínlódni még vele egy csomó XP-ért.
Tényleg, mennyi XP kell a JP II-höz?
t62..meg majd talán jövö nyárra:-)
A top ágyú is marad amilyen most.
Plata: oké de ez semmit se jelent. Nekem is nagyobb a találati arányom Is-4-el mint E-50-el, aztán az E-50 ágyúja valahogy mégis csak kellemesebb...
Van másik közepes tankod, Tier 9-es? Lehet azért érzed jónak mert nem próbáltad még a többit.
CW-n is majd a t110e5-öt fogja kiváltani az okosok szerint.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
szeretem..de egy jobb löveget megérdemelne-mert ez az ágyú szöööörnyü pocsék...Jah,és ez a IX.es szintü csö:-)
szoval valami változás t54-esel t.5-ben???
Én is lövök vele néha ilyeneket hogy menet közben sniper nézet nélkül véletlenül oda lõ ahova célzok, de ezt bármilyen másik tank is tudja...ez szerencse, nem az ágyú jó.
Mondom ezt úgy hogy 360 csatám van T-54-el, és 183 E-50-el. BatChat-tel is van 170, de annak az ágyúja talán még a T-54-es alatt van, ha azt nézzük hogy milyen gyorsan céloz be valamit.
Engem a jó löveg és a viszonylag jó mozgékonyság miatt érdekelt. Nem is találtam rossznak, de a normál szerveren továbbra sincs 2,5 millám ilyesmire. 😄
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Csak azt furcsáltam kicsit, hogy ilyen szilárdsággal állítasz valamit, amit magad személyesen nem tapasztaltál.
A Ferdirõl én is jó véleménnyel voltam, egész addig, amíg meg nem vettem 😊
De sajnos hiába a 200 mm front, ha pl még egy KV-1S vagy bármely más potenciális ellenfél átlövi. Rejtõzni nem lehet vele, és az arty elõl kitérés is esélytelen a lomhasága miatt.
Az ágyúja és annak kitéríthetõsége tényleg jó, de nekem összességében nem jött be a szerkezet...