World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tipikusan sniper tank, azaz messzirõl kell lövöldözni a ágyú pontos. Papír ezért nem szabad közel engedni az ellenséget.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nem tudom emlékeztek-e arra a kisfilmre, amikor egy pingvin a szakadékba ugrik, hogy végre repülhessen. Na egyszer az AMX 40-el leszáguldottam így a El Hallufon a domboldalon 50 km/h-val. Csak repültem és repültem, ennyivel még sosem ment ez a gép. Majd bumm egy ferdi.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
A fehér tigrist azért megnéztem, hát jaj:
Az orosz polkorrekt Moby Dick háborús köntösben. Tuti nem erre számítottam, mindenki kedves vagy semleges benne ugyanis, pl: figyelmes romantikus lelkû orosz kémelhárító tiszt, szomorú "szócsõ" wermacht katona.
Attól, nagyvonalúan tekintsünk el, hogy 42-ben hány ISU152, SU-85, t34/85 volt a fronton. Természetesen a fegyverletételt is bele kellett zsúfolni, hihetetlenül bugyuta monológokkal, ennél messze szinvonalasabb filmeket csináltak a ruszkik az elmúlt pár évben, ezt azért sikerült azzal megkoronázni, hogy a fegyver letétel után van egy Hitler monológ, amiben van pár értékelhetõ mondat, egyfajta görbe tükör a szovjet hazugsággyár felé, de 2 mondattól sajna még nem lesz jó a film. :-(
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
vannak yo tankok hvy vonalon is.... B1 is jó, BRD-t utáltam :S:S
ARL V44 egy állat, AMX M4 1945 nem tetszik de lehet neked tetszene 😄 AMX 50 100-at teszt szerón próbáltam, elég állat 😄
Ugyanolyan gyors, mint a vk 3601 (35 km/h megvan simán), ez jó pont.
Elõnye még a páncélzata és az 1270 hp.
Nincs erõsebb fegyvere, mint a Vk-knak! Ez mi már? Cserébe szemrebbenés nélkül berak, akár Tier 10-es csatákba is rendszeresen, ahol ugyanúgy semmit nem tudok sebezni, mintha vk-ban ülnék.
Ráadásul Vk-hoz képest egy monstrum, mindenhonnan kilóg, így könnyû célpont.
De ami a legjobban bosszant, hogy szembõl fel lehet gyújtani <#csodalk>#csodalk>.
Ráadásul többe kerül a javítás és fenntartás, mint a vk-ban.
Komolyan, aki prémium nélkül tier 6 fölötti jármûben ül az vagy mazohista, vér profi, vagy baromi szerencsés. Az viszont biztos, hogy Tier 7-es jármûvet prémium nélkül a saját keresetébõl fent nem tartassz. Legjobb esetben is kijön 0-ra... Jól kitalálta ezt a fejlesztõ.
Lehet, hogy tier 6-nál húzok szépen egy határvonalat és afölé nem megyek, mert totál nincs értelme ingyen accounttal. Azért meg nem fogok farmolni, hogy fenttartsam ezeket a monstrumokat.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Elõbb a T-150-et ajánlom, mert az jövedelmezõbb mint a KV-1S.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
csak kár hogy ritkán teszi oda xD
A KV-1S is jó kis halálosztó, de funra használom, mert a pénzt csak akkor hozza, ha nyerünk és életben is maradok. Jó móka one shotolni népeket vagy leszedni egy lövéssel a felét az ellen tank HP-jának.
KV-1S-el meg 122mm-el tudsz aprítani de ez sem sniper gun.....
T-150-rõl nem tudok semmit mondani, instant eladtam 😊
Mind a két vonalon vannak élvezetes faya tankok, neked kell eldöntened melyiken akarsz végig menni ha végig akarsz 😊
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
405-os az effije mar, de egy hete mikor osszefutottam vele meg csak 381 volt. Ketten maradtunk ketto ellen. En PzIV 50 hp o meg sertetlen IS-sel es engem hasznalt fedezeknek a marha. O volt a top tankunk es miutan engem kilottek kepes volt ket tier 5-os T1 ellen elbukni akiknek mar alig volt eletuk.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ha játszani akarsz vele, akkor igen, mert drágább lesz.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. július 22. 22:12:22
Jármû: T20
Szerzett tapasztalat: 1 532 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 19 399
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "III. osztály"
És még egy kis bevételt is jött,meg se haltam,öltem is.
Közepes tankkal ezt csinálnám utoljára. Nekem az az elsõdleges hogy elfoglaljam a kulcspontokat...plusz a mérhetetlen utálat is amit az SPG-k iránt érzek. Elég az hogy az egész csata róluk szól, majd még ott védjem õket, meg izé 😊 Neem. Ha már ilyen szart hoz csatába akkor gondoskodjon magáról.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Köszi!