World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random work
Panthert csakis 7,5 cm KwK 45 L/100 löveggel!

Tipikusan sniper tank, azaz messzirõl kell lövöldözni a ágyú pontos. Papír ezért nem szabad közel engedni az ellenséget.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

A francia fa elején lévõ csiga tankokkal nem érsz oda a csatába, viszont messzirõl meg szar a puskád. A végén lévõ tankokkal meg elõbb odaérnél bárhova, mint a többiek, csak nem mersz mert szarrá lõnek. <#smile>

Nem tudom emlékeztek-e arra a kisfilmre, amikor egy pingvin a szakadékba ugrik, hogy végre repülhessen. Na egyszer az AMX 40-el leszáguldottam így a El Hallufon a domboldalon 50 km/h-val. Csak repültem és repültem, ennyivel még sosem ment ez a gép. Majd bumm egy ferdi.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

hétvégi csavargás, 500 új üzi, mi lesz ha elmegyek nyaralni? o0

A fehér tigrist azért megnéztem, hát jaj:

Az orosz polkorrekt Moby Dick háborús köntösben. Tuti nem erre számítottam, mindenki kedves vagy semleges benne ugyanis, pl: figyelmes romantikus lelkû orosz kémelhárító tiszt, szomorú "szócsõ" wermacht katona.
Attól, nagyvonalúan tekintsünk el, hogy 42-ben hány ISU152, SU-85, t34/85 volt a fronton. Természetesen a fegyverletételt is bele kellett zsúfolni, hihetetlenül bugyuta monológokkal, ennél messze szinvonalasabb filmeket csináltak a ruszkik az elmúlt pár évben, ezt azért sikerült azzal megkoronázni, hogy a fegyver letétel után van egy Hitler monológ, amiben van pár értékelhetõ mondat, egyfajta görbe tükör a szovjet hazugsággyár felé, de 2 mondattól sajna még nem lesz jó a film. :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

😄 Miért?
vannak yo tankok hvy vonalon is.... B1 is jó, BRD-t utáltam :S:S
ARL V44 egy állat, AMX M4 1945 nem tetszik de lehet neked tetszene 😄 AMX 50 100-at teszt szerón próbáltam, elég állat 😄
Eddig a Panther jó nagy csalódás amúgy még 88-assal is:

Ugyanolyan gyors, mint a vk 3601 (35 km/h megvan simán), ez jó pont.

Elõnye még a páncélzata és az 1270 hp.

Nincs erõsebb fegyvere, mint a Vk-knak! Ez mi már? Cserébe szemrebbenés nélkül berak, akár Tier 10-es csatákba is rendszeresen, ahol ugyanúgy semmit nem tudok sebezni, mintha vk-ban ülnék.

Ráadásul Vk-hoz képest egy monstrum, mindenhonnan kilóg, így könnyû célpont.

De ami a legjobban bosszant, hogy szembõl fel lehet gyújtani <#csodalk>.

Ráadásul többe kerül a javítás és fenntartás, mint a vk-ban.

Komolyan, aki prémium nélkül tier 6 fölötti jármûben ül az vagy mazohista, vér profi, vagy baromi szerencsés. Az viszont biztos, hogy Tier 7-es jármûvet prémium nélkül a saját keresetébõl fent nem tartassz. Legjobb esetben is kijön 0-ra... Jól kitalálta ezt a fejlesztõ.

Lehet, hogy tier 6-nál húzok szépen egy határvonalat és afölé nem megyek, mert totál nincs értelme ingyen accounttal. Azért meg nem fogok farmolni, hogy fenttartsam ezeket a monstrumokat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Most egy kicsit eltántorítottál a francia vonaltól 😊

pedig a gunja a saját tierjében kiváló.... és nem egy halál vele összeszedni ennyi expt.... majd amikor AMX M4 1945-ös roncsod lesz és azzal kell összeszedni 80k-t na az már halál 😄
Már a sebességétõl agyvérzést kapok, de ha még az alakját is néznem kell míg összekaparok vele 20k xp-t és akkor még a szúnyoglövõ gun-járól nem is beszéltem... Kösz nem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Köszi srácok! <#eljen>

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

10-bõl talán egyszer! 😄

Random work
T-150 kell, mert az visz tovább. A KV-2 zsákutca kicsit, csak S-51 miatt éri meg, ha akarsz arty-zni. KV-1S visz a másik ág felé az azért kell.

Elõbb a T-150-et ajánlom, mert az jövedelmezõbb mint a KV-1S.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

pedig AMX 40 igazi gyilkológép a saját tierjében 😊😊
csak kár hogy ritkán teszi oda xD
Random work
Pedig a T-150 jobb mint a KV-2 mert azonos tierbe kerülnek, de a T-150 védettebb! Pénzt jól hozza.

A KV-1S is jó kis halálosztó, de funra használom, mert a pénzt csak akkor hozza, ha nyerünk és életben is maradok. Jó móka one shotolni népeket vagy leszedni egy lövéssel a felét az ellen tank HP-jának.

Engem is érdekelnek az amx-ek, de megfogadtam, hogy a 40-es be nem teszem a lábam. Free xp-bõl inkább átugrom, ahogy a B1, D1 féle szörnyûségeket is!

Ugyan ezzel szenvedek én is 😊

Hi, na már most... a KV-2-õt azért ajánlom mert a 152mm-es "gunjával" igen csak lehet ökörködni és nagyon nagyokat sebezni, nekem nagy kedvenc tankom =)
KV-1S-el meg 122mm-el tudsz aprítani de ez sem sniper gun.....
T-150-rõl nem tudok semmit mondani, instant eladtam 😊
Mind a két vonalon vannak élvezetes faya tankok, neked kell eldöntened melyiken akarsz végig menni ha végig akarsz 😊
Szevasztok. Ugyebár a KV-1 után háromfelé ágazik a technikai fa. Namármost, szerintetek melyiket vegyem meg elõször, melyikkel tudok leghamarabb továbblépni? (Csak hogy utána egy másik folytatást is kipróbáljak.)

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Megy is 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Az EU szerver nem elérhetõ tervezett karbantartás miatt. Valaki tudja esetleg h meddig?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Master91
Mé nem csinálnak "First Blood" plecsnit? 😄
Test szerver 2. forduló(7.5). Fúj artyk, tényleg szarok-e a német tankok, németeknél nerf, oroszoknál a nerf is buff. Kis, francia, köcsög tankok. Lepkeagyú játékosok nevezése és jó körök képei, videói. Szóval csak a szokásos.
2100 új hsz, történt valami az elmúlt 4 napban?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Master91
Ezért adtam el harmadjára...
spybot919
Nekem minden kivan fejlesztve. ritkán tesz be felülre. 10bõl 9x legalul vagyok. Minden lepattan az ellenfélrõl aztán 10perc után a játék végén meg jön az hogy 45xp meg 80xp...

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Meg kelll szenvedni az OP francia tankokért 😊 Majd kamatostul visszaadod az AMXekkel 😊

Na hát akkor legalább fejlõdik 😄 Lassan, de biztosan 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ez meg talan meg durvabb. ja404 profilja
405-os az effije mar, de egy hete mikor osszefutottam vele meg csak 381 volt. Ketten maradtunk ketto ellen. En PzIV 50 hp o meg sertetlen IS-sel es engem hasznalt fedezeknek a marha. O volt a top tankunk es miutan engem kilottek kepes volt ket tier 5-os T1 ellen elbukni akiknek mar alig volt eletuk.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Érdekesen játszhatsz vele, mi haverommal 230-as átlagXP-t hoztunk vele, ugyancsak prem nélkül. Ha felülre tesz, megállíthatatlan, mondjuk a fejlesztett löveget nem árt rá tenni, mert az már sebez is bõven.

spybot919
Én még mindig azt nem értem ,hogy mért kapok AMX-40 el t7++ -at. Mióta számít ez scout tanknak... Azt ne is említsem ,hogy az átlagos körönkénti xp-je kb 90. Ezek után próbáljon feljebb lépni vele az ember. Még prémiumal is esélytelen lenne hacask nem megveszed a következõ tankot kilóra free xp bõl.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Annyira gonosz voltam minap: typeal mentem, csapattárs s51 menekül a házak között 200 hp-s amx 75 elõl miközben buzgón nyomogatja a help-et, beáltam elé megvártam amíg az amx kilövi, csak utána mentem rá a kis franciára 😊.
spybot919
28% hit ratio what the fuck.

I.C.ram
Megjelenés óta játszom, és még nincs 6k csatám se 😛
Eddig 2x futottam össze EvilJoe-val, neki 50k csatája van. Nem kicsit kocka...
I.C.ram
Elõbb láttam egy faszit, akinek 28k lejátszott csatája van... 😛
Eagle, ha gépnél vagy, majd ugorj fel Skype-ra kitölteni egy kérdõívet.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ha csak pénzszerzés cél, akkor nem, mert ha eladod buksz rajta. (nem fog annyival többe kerülni, hogy nyerj rajta)
Ha játszani akarsz vele, akkor igen, mert drágább lesz.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

MatchDiabolo
Ez nem jó mert lassan több klán van már mint aktív játékos és közben meg eredmény az semmi.

Szerintetek megérné a patch elõtt megvennem a lorraine-t, mert hogy ugye 1 szinttel feljebb kerül?! <#lookaround>
Nem sokáig voltam,fejbe lõttem ezt a hülye franciát,utána nemsokára jöttek lemmingek bázisra amx-ek meg t20.Valakinek kell vigyáznia az artyra is.Utána az 5-ös vonalon átcsusszantam az az ellenség mögé,spotoltam õket plusz ha már ott voltam boldogítottam az amx m4-et meg objectet.Elég másnapos lehetett az object,az orra elõtt kilõttem a franciát,utána meg simán mögé kerültem.Egy lepattanót tudott összehozni.Hármas sebességben riszáltam a t54-et elõtte közben hátamat mutattam mert m4-re utaztam.

No elkezdtem az amcsi med ágat is,kíváncsiságból.Minimum 1 év a patton,napi duplázókkal.De t20 stock nem is olyan rossz.
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. július 22. 22:12:22
Jármû: T20
Szerzett tapasztalat: 1 532 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 19 399
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "III. osztály"
És még egy kis bevételt is jött,meg se haltam,öltem is.

Ingyen tank csak akkor szokott jönni, ha egy meglévõ tankot cserélnek ki másikra vagy egy meglévõ tankot mozgatnak fel/le/át a techtreeben. Ha csak egy új tankot / ágat hoznak be, olyankor nincs potyázás 😊

Eagle16
Ja hogy védted az SPG-ket...hát 😄

Közepes tankkal ezt csinálnám utoljára. Nekem az az elsõdleges hogy elfoglaljam a kulcspontokat...plusz a mérhetetlen utálat is amit az SPG-k iránt érzek. Elég az hogy az egész csata róluk szól, majd még ott védjem õket, meg izé 😊 Neem. Ha már ilyen szart hoz csatába akkor gondoskodjon magáról.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Amúgy te mit csináltál ott T-54-el? TD-k mögött, egy kupacban az SPG-vel?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

hoppá az komoly köszi a gyors választ
Kell még bele húzni 200k XP-t.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha kivan fejlesztve a T-54 teljesen akkor a T-62A-t megkapom majd a következõ verzióban vagy mit kell érte tenni hogy meglegyen?
Ánulu páncélautó <#nevetes1>
van bárkinek valami infoja hogy a Kincs ami nincs "páncélautója" milyen típus lehet? http://www.youtube.com/watch?v=LS96lfl-__U
Uhhh... ez durva....

Köszi!