World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet el akarják ûzni a játékosaikat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
3750-es max. sebzés 7 méteres splash-el...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

El nem tudok ilyet képzelni, hogy ennek mi értelme lenne.

Persze, nagyon jó lesz amikor minden hülye ilyennel szaladgál. Vagy úgy elszaporodnának mint a Type 59-ek. Ezt nem akarhatod komolyan.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

remélem premium arty lesz 😊
Amit a srác belinkelt mint bizonyítékot, ott nem látok ilyet. Viszont ha mégis jönnek, akkor megvan hogy mikor fogom befejezni a játékot.

meg nehogy mán legyen olyan tank amit nem lehet egyhitelni most már nem lesz
hogy jobban utáljuk õket
Erre azért van szükség, mert...?

Na arty gyûlölõk jönnek a t9- 10 artyk
😊 legalábbis a STURMTIGER JÖN mint T 10 német arty
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/143272-sturmtiger-info-from-wargaming/
Semmigond meghiszem hogy ideges vagy én is voltam már így más játékban igaz az nem ilyen típusú volt. Na de mind1 zárjuk le ezt, okultam a helyzetbõl, én szívtam meg így is úgyis, és most már nem fogok vakon lövöldözni(pár pénzem van a töltényre<#ravasz1>)

Boccs, eldurrant az agyam, félórával az elõtt pont ugyanazt csinálta velem valaki. És hidd el, nagyon, de nagyon idegesítõ, pláne, hogy néha elõfordul, hogy el is talál. Ha nem is rá lõsz, ne csináld ezt szerintem. És ha rálõnél esetleg, akkor se tedd, ha pl egy sorozatlövõ scouttal vagy és esélytelen sebezned.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

ezért linkelgetek Lammaer, IC, meg Master?

PROKHOROVKA ASSAULT támadó oldal, bugos sinek

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Low Tier csatában oldalanként 5 tüzér...

Ha visszaolvasol akkor már látod hogy beláttam hogy kár volt csinálnom és nem tervezek több ilyet.

off:
Szia!

http://www.bkv.hu/hu/regisztracio

Regisztrálj a Budapesti Közlekedési Vállalat európai szerverére. Nagyon jó játék!

off

BF3: Atomiccore

<#taps><#eljen>

<#taps><#taps><#banplz>
Szia!

http://worldoftanks.eu/

Regisztrálj a World of Tanks európai szerverére. Nagyon jó játék!

Simán te vagy a hibás! Gyerekes dolog a világba lövöldözni, az meg vérlázító, hogy a saját csapattársad szívatod azzal, hogy körbelövöd. Velem is csináltak már ilyet, többször megkértem, hogy fejezze be, a harmadik után meguntam és kilõttem. Persze neki állt feljebb, mint most neked. Leegyszerûsített példa. Sétálok elõtted az utcán, te meg pl. köveket dobálsz mellém. Ha szerencséd van csak elzavarlak a búsba, ha nincs reflexbõl pofán váglak. Ez egy csapat játék, egymásra vagytok utalva, az ellenfelet lõdd, ne a bajtársaddal szórakozz!
Sosem cséztem de azt olvastam, hogy át lehet lõni a falon. Itt is ez van a síneknél.
Át lehet lõni a sínek anyagán.
Master91
Hogy érted azt, hogy a sínek bugosak?
Ma az elsõ meccsem pont ilyen volt. Arty nélküli, támadó oldal, El-Hal. Bõdületes mázlival nyertünk, 4mp-el az idõ lejárta elõtt lõttük ki az utolsó ellent. Nem tudom mit csinált a védekezõ csapat mert mi át se mentünk a síneken. Itt olvastam, hogy a sínek bugosak, ebbõl éltem 😊
haha ezt én is beszoptam ma 😄 ISU-val szépen beálltam, nézem a sziklát... nézem hogy miért nem megy foglani senki, se tõlünk se az enemytõl...... nézem a mapot és akkor tûnik fel hogy 2 bázis van XD nem is encounter XDDD
Védekezésnél: Meddel játszom, tehát én mutatok a sínek mentén. Majd mikor elindul és áttör a sok heavy, akkor engem fognak elõször kivégezni, mert én vagyok a legközelebb. Ez ellen csak az lenne az orvosság, hogy nem megyek oda mutatni, de akkor ki mutasson, ha nem a med?

I.C.ram
Ha meg arty sincs a támadóknál, akkor totális kudarc. Esélytelen kifingatni õket.
ÁÁÁÁÁÁ!!!! 😊))))))

IS-7-el HE-vel lövöldözött rám.

Ezek meg azt hitték, hogy encounter van:

😄D

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ja és a rohamkor meg elhullok francba. 😊

Az a pálya 13 perc camp, majd egy huszáros roham. Az a baja, hogy a rohamig szétunom az agyamat.

Ezt a skillt még fejlesztenem kell, de a hatodik érzék után tuti ez lesz a következõ! 😊))
Vagy mindentláto szem... 😊))

Hát, ott csak úgy lehet ha a védõk elszúrják és valamelyik oldalt üresen hagyják miközben a támadók ott swarmolnak. Az az egyetlen NAGYON elkefélt assault pálya. A Többi sztem okés.

😄DDDDD

Igen!!!!! 😊)))

Na már érdemes volt beugranom ma délután... Szétröhögtem az agyam! 😊))

..nekem alegszebb elmenyem tamadokat az volt, amikor ehhez meg 9td volt a tamado cspatunkba😊 low tier volt, de akkor is 😊
Ja és ne feledkezzünk el a total facepalm hozzászólásról:
"Nem értem, miért olyan szarok a német tankok, amikor igazából azok voltak a legjobbak a háborúban."
Na az ilyenre repkednek a minuszok és a féltéglák.

I.C.ram
Gyökér ruszkik hogy gondolták támadó oldalon ezt a rohadt Prokhorovka pályát?? Még tüzérségünk se volt. Lehetetlen átjutni a töltésen.
..nem kelloen atgondolt, szemelyeskedo hangvetelu, normal idegallpotban nem hasznalt csunya, kedves-anyukaval-torteno-verfertozo-viszonyra-vagy-labilis-hosszantarto-elmeorvosi-kezelesre valo utalassal valamelyik kedves forumozo jatekostarsnak..
Valaki megtudná mondani hogy ebben a trágyalében hogy lehet képernyõ-frissítés gyorsaságot állítani?
Megnéztem, de nincs mindig idõm minden növényt visszavágni, ha épp itt burjánzik.... 😊))

Arra ott a fb... 😊))

Ez jóóó! Szétröhögtem az agyam! 😊))

De legyen... van egy Obj. 212-m... 😊)))

Kattints rá a delikvens nevére azt megtudod 😊

Na, ezen besírtam! <#taps>

😄DDDD

Köszi, így már majdnem hitelesnek tûnök... 😊)))

Ilyen jópofa kis háromszögeket a nevem mellé hogy tudnék szerezni??? 😊))))

A következõ mondatok mindegyike minuszokat hoz, mint a november Minszkben:
-Nem utálom az artyt.
-Utálom az artyt.
-Van artym.

-A német tankok a játékban szarok.
-Az orosz tankok a játékba szarok.
-A francia tankok a játékban szarok.
-Van olyan, aki amerikai tankkal játszik? Pedig az ok szarok.

Ésatöbb, ésatöbbi, ésatöbbi. 😊

..nesze TE! 😊
Örül, boldog, nemhisztizik. <#vigyor2>

😊)) Akkor plusszoljál, mert nem osztatlan az öröm! 😊)))

Mondhatni akadt különvélemény! 😊))

Azt semmi mást 😄

No, látom megkaptad a mai szeretetadagodat 😄