World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Ez az orosz tankok sajátossága. Olyan minta németeknél az erõs felsõ frontpáncél. Ettõl függetlenül igenis jelentõs erõsítés, még ha nem is tûnik soknak.
Mondjuk kérdéses hogy így ha bejönnek a 300mm-es átütéssel rendelkezõ lövegek, akkor mit fog érni. De elmondom hogy 300mm ellen még az Is-7 frontja sem véd, simán átviszi a frontpáncélját felül is. Na az E-100-ét viszont nem 😊 Legalább 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem olvastad el figyelmesen a kolléga hozzászólását: megmondta hogy a weakspotokon lehet csak átlõni az orosz tornyokat.

Azt nem mondta hogy MEKKORÁK és MIK azok a weak spotok. IS8nál pl az egész torony az 😄 (na jó, ez túlzás, ez már olyan német stílusú hsz volt. Kezdem felvenni a ritmust)

Most nem azért...

IS4
Vehicle durability increased by 100 HP
Dispersion decreased by 33% when moving

Ez az a horror táp? Ez tényleg összemérhetetlen a Mauséval ? 😊

(KV4-nél csak a lista hosszabb, ott is brutális 70HPs növekedés volt 😊)

"Removed 100mm UBR-412 AP shell, added 100mm 3UBK4 shell instead."
Ezek szerint a marhák simán rátolták a guglifordítóra az orosz szöveget oszt gyááá... had menjen ki a honlapra?

Elég sótlannak tûnt, pedig már le akartalak szúrni hogy miért nem ELÕTTE szólsz....

Nekem pár éve (van az már 10 is) a táborfalvai hadifesztivál tetszett nagyon... családosok kisgyerekesek ülünk a domboldalon, nézzük a hadijátékot, egyszer csak az erdõbõl pár kmre kigördül pár Tnemtomhány tank, ellõnek egy sortüzet... akkorát szólt, az anyukák vitték is hátra a síró kicsiket megnyugtatni.

Nagyon jó rendezvény volt, tán még van is fotóm ahogy pózolok egy BMP tornyában meg amcsi napszemüveges texasi stílusban tartom a gepárd rombolópuskát.

Vannak még ilyenek mostanság is?

Akkor a bánatba lövik meg szembõl az IS-8-am tornyát rendszeresen?
Ez a hüjje tank tuti nem kapta meg a kör emailt vagy csak baszott elolvasni, hogy az orosz tankok tornya átlõhetetlen.
Fene a marháját.
😄

Eagle16
Nem ZUBK4 lenne az? Mert az HEAT lõszer a D54-es ágyúba. És az az UBR-412P-t váltja szerintem...ami APCR volt.

Fordítási hiba gyanús...

IS-4 tornya szembõl simán átlõhetõ, IS-8 tornya szintén, IS-7 tornya szintén. Mirõl beszélsz?

kerla
Ehh, éreztem én. Eddig elvi okokból távol tartottam magam a békazabálók kitalált tankjaitól, de a sebesség miatt kipróbálnám. Erre tessék :-) Lehet, hogy írnom kellene Igoréknak, hogy az orosz tankokkal fogok játszani, tuti még jobban visszaszednék õket :-)

Azért a Marder-t, meg a Panzerjäger I-et sikeresen elintézték, persze egyelõre papíron, hogy élõben mi lesz, azt majd a patch után. Persze, a Maus kapott némi buff-ot, de hozzá sem mérhetõ a KV-4 és az IS-4 tápolásához.

Már megint terelsz 😊
Látom német tankról soha nem lehet úgy beszélni hogy ne hozzuk be egybõl az oroszokat. Érdekes módon francia/amcsi tankokról meg valahogy lehet önállóan csevegni.

Valahogy úgy tûnik,egyedül a német tankoknak kell orosszal harcolni 😄

Ezt a részt sose értettem WGnél, papíron mocsárban/homokban kicsit jobban kéne hogy menjen.

De hogy hogyan találják ki hogy az amx12t elsõ lánctalpának pont a mocsárjárás képességét kell javítani ahelyett hogy az ágyú kitéríthetõsége vagy a penje javuljon az rejtély 😄

..ettol azert ne vagodjunk mar annyira hanyatt, mert konkretan egyik orosz tank tornya sem volt soha atloheto csak a gyenge pontokon..
..amx12t vagy igazabol barmelyik francianal ez mit jelent?

'First suspension passability on soft soils increased by 15%'

azaz javulnaka menettulajdonsagok vagy romlanak majd?
A 3UBK4 ami a UBR-412-t váltja milyen lõszer lesz a T-54-hez? Nem igazán találom még a teszten sem.

Eagle16
Nem lesz semmi ilyesmi, most is nyomogatják ész nélkül hogy attack meg follow me, aztán a kutyát se érdekli 😄 Ez ugyan az csak van hozzá egy grafikus felület, meg a parancsban benne lehet adott nicknév is.

Azt nem tudom hogy van-e új parancs közte, mert nem tudom lefordítani.

lammaer: áh az nem buff, buff az ott kezdõdik a németeknél hogy minimum 500 HP meg 100mm páncél 😄 Ez alatt inkább nerf...

E-100 kapott a tornyára 10mm-t pl., de persze ez is használhatatlan buff...az nem számít ám hogy pont ennyi kellett hogy a 260-as átütés (is-7) ne lõje át, és a 268-as átütéssel sem fogják átlõni 10-bõl 7-szer az tuti. Effektív 250-255 körül lehet most a torony, és ez akkor ennyi ha teljesen szembõl lõnek rá a toronnyal egy szintrõl. Szintkülönbség esetén vagy ha a torony kicsit el van fordulva...hát nem lesz olyan szép célpont mint most az biztos.

Habár tegnap volt, de azért jó tudni, ha már tankozunk:

fegyvernemi nap

BF3: Atomiccore

Sztem ez kb annyi értelemmel bír mint a most meglévõ F gombok... Help, Help, Help én meg elkezdem chaten osztani hogy nézzen már rá a minimapra, egyedül van a térkép túloldalán, mégis mit tudunk helpezni? 😊

Orosz barátaink mindíg a hülyeségekkel vannak elfoglalva, ahelyett hogy az olyan DURVA featureokon dolgozzanak, mint egy checkbox amivel kiválaszthatjuk hogy akarunk e menni assaulton vagy sem.

Sajnos nem kaptak a franciskák akkora sebességbuffot hogy lehagyják a Tier X-es medek/heavzik/TDk lövedékeinek sebességét.... szóval lehet hogy lemaradtál az aranykorról, most a TierX éra következik amíg nem lesz elég statisztikai adat hogy õket is elérje a rebalance szele 😉

Pluskast
De ennek mi a fene értelme van? És ha teszem azt valaki nekem ad parancsot, hogy menjek pl c3-ra és nem teszem meg? Bekékülök vagy felrobbanok? Na és milyen alapon lesz valakinek jogosultsága parancsokat osztogatni random battle-ban? Csak mert ez meg arra alkalmatlan, hogy cw-n használja bárki is, hisz arra meg ott a ts.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Korrekció: a Maust konkrétan buffolták kicsit. Tudom, a +20 mm frontpáncél meg a +200 Hp az nem számít némethonban buffnak 😊

kerla
Hmm, gondolom uez lesz az EU szerveren is. Pedig pont gondolkodtam rajta, hoyg kipróbálom a francia med ágat a sebsség miatt... Lehet, hoyg ezért veszik vissza õket? nehogymár jó legyen nekem vmi :-)

Német nerf? A Nerf az amit mi, bagettevõ franciák kaptunk.... az 1200HPs kis tankocskámat durvábban sorolja be a meccsméker mint a Tier9es heavyket.... ez a nerf, nem az hogy 10HPt elvesznek a mauszról...

kerla
Na, beleestem a másik végletbe, azaz olyan übermegaügyes csapatba kerültem, hogy mire az E-100-mal odacammogtam a frontvonalba, már gyõztünk is! Alig sikerült az utolsó ellent kilõnöm és így 15:1-re le is nyomtuk õket. Ráadásul ez volt a duplázós köröm, sosem gondoltam volna, hogy egyszer az is baj lehet ha túl OP a csapat :-)

Köszi szépen. Már nagyon várom. Nagyon bejön az a 10-es német td. Nagyon brutálisan jó lesz.
Sunsetjoy
Nos skacok, egy haverom elkezdett WoT videókat gyártani természetesen magyar nyelven, kéri, hogy ha tetszik a munkája, akkor iratkozzatok fel a csatornájára, illetve kommenteljetek oda.

http://www.youtube.com/channel/UCqpe-QTefXjV002pFyoPAIA/videos?view=0

Kezdetnek a játékkal és az alapokkal foglalkozik, de van a témában potenciál. Nem olyan, mint az x hónapja felrakott 10 éves kölyök videója 😊

Statfanoknak: az illetõ 15k csata felett 52% winrate tulajdonosa.

Amúgy meg szerintem egy stílusos elmeroggyant 😄DD

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

köszi, aztán már rájöttem a hülye agyammal én is 😊

Attiska: engem nem zavar az IS-4 buff 😄 imádom azt a tankot 😄
Eagle16
Valószínûleg a jövõhéten valamikor, hétfõ/kedd...még nem tudni pontosan, de szerintem 90% hogy jövõhéten csütörtökig ki fog jönni.

Na ha érdekel lesd meg mit tudsz megölni egy 13 90-el ha jó vagy 😉
Elsõ helyen naná hogy arty van XD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kills by AMX 13 90 (81):
GW Panther 25
PzKpfw VIB Tiger II 11
С-51 11
КВ-3 11
ИС-3 9
ИС 9
T34 8
AMX 13 75 8
КВ 8
GW Tiger 7
Type 59 7
AMX 13 90 7
M12 7
Ferdinand 7
PzKpfw VI Tiger 6
Hummel 6
Lorraine 40 t 6
T29 6
L?we 6
СУ-14 5
E-50 5
T32 5
AMX 12t 5
ИС-4 5
M36 Slugger 4
ARL 44 4
PzKpfw V Panther 4
Т-43 4
T28 3
Т-50 3
M6 3
VK 2801 3
M4A3E8 Sherman 3
Т-50-2 3
Jagdtiger 3
VK 1602 Leopard 3
Т-54 3
Т-34-85 3
AMX M4 (1945) 3
СУ-100 2
M40/M43 2
Grille 2
M103 2
AMX 50 120 2
JagdPz IV 2
СУ-8 2
E-100 2
PzKpfw VI Tiger (P) 2
VK 4502 (P) Ausf, B 2
T110E5 2
AMX 50 100 2
M5 Stuart 2
T20 2
ИС-8 2
VK 4502 (P) Ausf, A 2
T92 2
А-20 2
PzKpfw 38 nA 2
СУ-152 2
КВ-1С 2
M41 2
M46 Patton 2
PzKpfw IV 1
Panther II 1
E-75 1
Bat Chatillon 25 t 1
M4 Sherman 1
M4A3E2 1
T25 AT 1
VK 3001 (P) 1
Объект 704 1
КВ-2 1
AMX 13 F3 AM 1
T25/2 1
M18 Hellcat 1
T1 heavy 1
VK 3001 (H) 1
Maus 1
СУ-5 1
Jagdpanther 1
VK 3601 (H) 1
TOTAL 304
Egyértelmû, szovjet buff, német nerf. <#eplus2>

Amúgy nem tudom, hogy hová táplják még azt a rohadt IS-4-et. Valamiért nagyon kedvence a WG-nek, valamelyiknek a rokona ezen szolgált?

Eagle16

Random work
Ez érdekelne engem is! Remélem ma este még nem. 😊 Kellene a ma este xp gyûjtésre. 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

na hátha így kell...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
próba
1 kérdés! hogy tudok spolierben írni? mert pl ha bemásolok statokat akk ne ba**am szét az egész csetet, csak nézze meg az aki kiváncsi rá 😊
Pedig az még egy szar 😊))
Azzal én is állat voltam 😄 68% win rate jött ki vele 133 meccs alatt 209 tankot vágtam haza vele....
de ez még lóf***! Majd a 13 90, na az egy brutál kis dög...
azzal gyakorlatilag az összes nagyot megöltem már....
volt hogy egy csatában 3 Patton látta a kárát hogy ott voltam 😊)))
Igen, ez egyértelmû szovjet BUFF. <#eplus2>

Szóval mi lesz benne? Német nerf és orosz buff?<#banplz>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

bujcsik555
Egyre jobban tetszik a francia med ág, stock 13 75-el olyan fasza köröket megyek, el se hiszem 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Sunsetjoy
Nagyon grammar nazi leszek, bocs, de nem hagyhattam ki 😊

Egyenlõre a sorozatgyilkos darabol fel az erdõben, a 'még most csak' szinonimája az egyelõre 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ahhh erõsítik IS-4-et meg KV-4-et 😊
Hála istennek megint jól jártam ezzel a peccsel 😊
nem is beszélve a +16 vagy 18k free exp-rõl + az ingyen garázshelyrõl + az ingyen majdnem 1 milla creditrõl xD
mikor lesz az EU szerveren elérhetõ a 7.5?
Eagle16
Itt vannak a patch változtatások normális fordításban is: link

Alien69
Ez sem egyértelmû. Mines-n nem 1x lazán nyertünk hill nélkül is. Fõleg, ha a másik fél se mászik fel oda. De volt, hogy kb a 2., 3. percig volt nagy csata érte, oszt utána csönd. Én is rohanok oda, de, ha látom, hogy egyedül érdekel a dolog, nem erõltetem, osonté vissza. Leszarom, majd csak lesz valahogy hill nélkül is. Volt, hogy 80-90% nyerési esélyt adott a xvm mód, és már kb a 3. percben 1:7 volt az állás. Jó ez a mód, én is használom, de szerintem csak a három adat együtt hoz értelmezhetõ következtetést. Aki sokat játszik, mégis rendkívül kicsi az eff értéke (5-6-700), és a win ratiója (45% alatti), na az tuti láma. Néha figyelem ezeket. Az egyik fajta nem tudja, mikor látszik IGAZIBÓL a tank, azaz, ha csak a tornya látszik, a többi takarásban, Õ ezt nem fogja fel, és lõné a testet. A másik meg az, aki anno, kis tankokban már az indulásnál lövöldözik csak úgy, mert jól néz ki. Ez késõbb, mivel nincs pénze, mert el lõtte, beáll kempelni a bázis kör szélén valahol. Csak forgatja a csövét, és már csak akkor lõ, ha elé mászik valaki. <#nemtudom>
Tehát, lehet, hogy jó az a 80%, de az ember már csak olyan, hogy a maradék 20%-ot figyeli. Fõleg, ha kirívó esetek vannak, mondjuk ad 10% esélyt, és lazán nyerünk, vagy ad 80%-ot, és mint írtam, már az elsõ percekben látszik, hogy ez biza buktavári. <#ravasz1>

..a franc..elvezstek a buntetopontjaim...
Eagle16
A 7.5 kb. 370-380 mb lesz. Az oroszoknál már tölthetõ.

A 8.0-ban (következõ patch) így lehet majd parancsokat osztogatni:

Alapból, a "Z"-t lenyomva tartva nyílik majd meg ez a körmenü, és az egérrel lehet kiválasztani hogy melyik parancsot választjuk ki. Aztán a "Z" elengedésével elküldi a parancsot.

A parancsban persze nicknév is benne lehet, azt a nevet rakja bele akire a "Z" megnyomásakor a célkör mutat. De persze név nélkül is el lehet küldeni, ha azt szeretnénk hogy mindenkire érvényes legyen a parancs.

A parancsot duplán is el lehet küldeni, de másodjára elég megnyomni egy gyorsbillentyût, nem kell majd kétszer megnyitni az egész menüt.

Akkor ajánlom ezt a modot: http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/103725-sound-modes-wot-war-atmosphere-bfot-20/
Én csak a hit és explosions-t használom belõle, de állati jó. Sokkal hangulatosabb a játék.

[HUN]Kami*, kiskami*

Már tárgytalan köszi!
Nyugtassatok meg lécci, hogy ez a karbantartás még nem azt jelenti, hogy az oroszokkal együtt mi is megkapjuk ma a 0.7.5-ös patch-et, mert akkor nagyon rácsesztem. Csak tegnap kezdtem el kifejleszteni az AMX 12t-t, mondván, hogy úgy is van még idõ. Kéne még 3600XP!!!
Sziasztok új vagyok még a fórumon.Nem tudjátok meddig tart a karbantartás mert ezen a kiíráson nem tudok eligazodni.😞
1. Pont a karbantartás végére kezdtél volna éppen csak visszakapcsolták a szervert ezért voltak még kevesen.
2. Cuna rossz artysta várjon jó sokat hátha megunja és megy rendes tankkal inkább 😄

De az a fordítás nem semmi, "Csata ütközet" nice...