World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én már volt, hogy bázist foglaltam vele 😄
tegnap egy top tank KV-1-et lövöldöztem vele perceken keresztül, alig 200 hp-tól szabadítva meg úgy 8-10 találattal .. vicc .. egy grille ehhez képest egy S-51.

Ritkán száguldozok vele, de nyilván jó a sebesség pozició elérésehez, vagy szökéshez.

A pontatlanság érdekes. Van olyan csata, amikor borotva pontossággal lõ, máskor meg nagyon mellé. Köztes állapot nemigen szokott lenni.

A sebzés érdekes. Sok kicsi és nulla mellé néha bead egy hatalmas sebzést. Gondolom ilyenkor üti át a páncélt. Sajnos ritka az ilyen.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Koridor
És gyorsan is tölt, sokat lehet vele löni ezért fizet ilyen jol.

Koridor
Jobb mint egy Grille, joval gyorsabb és jobban is forog. 60km/h 25fok, a Grille meg 35km/h és 22 fok

nekem mindig picit sebez de pontos és fürge szeretem én is. Artykat meg néha a franciákat oneshootolja.
ez egy fos, 10 találatból 5 sebez:
~38,64,21,148,42, a többi ding/bounce/0 sebzés.
ráadásul olyanok mennek mellé, hogy az hihetetlen. worst arty ever.
a napi duplázókon kívül rá se nézek arra a fosra.

Lényegében egy Grille, egész jó. Valamiért csak minden ötödikre sebzek vele nagyon, de akkor oneshot.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Koridor
Azért néha nyerni is szoktam vele:
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. július 26. 14:41:48
Jármû: AMX 105AM
Szerzett tapasztalat: 938 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 13 505

Koridor
Ezt a gépet megtartom:
Vereség
Csata: El Halluf 2012. július 26. 14:19:35
Jármû: AMX 105AM
Szerzett tapasztalat: 240
Szerzett kredit: 14 545

Este megnézem. T110E5 is lassan rakja fel a láncot, de ennyire azért nem. 100% repair, és 116% crew 8 mp.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Kb. 200 pentõl lehet átlõni.

1v1-ben amikor nincs másik tank életben nehéz plusz egy lövést bekapni, következõ körben E3 a tornyomat lõtte ki, 2 szer lõtt mire megcsinálták.

Vagy közben meglõttek úgy hogy nem vetted észre, vagy "beakadt" a számláló ami a javítást állapotát mérte.

Nekem egyszer például 40 sec-et kellett várnom a láncjavításra. Aki lelõtte a láncot az gyorsan elhalálozott, így üres úton Himmelsdorfon, csak vártam és vártam, a végén már mind2 csapat rajtam röhögött... Igaz ez még 7.0-ban volt se elõtte, se utána nem fordult elõ többször.

Tesztszerveren pedig alapból is sok bug van. Az orosz peccs elõtti tesztszerón, párszor lõszer nélkül töltötte be a Pantherem a csatába, meg egyéb finomságok... Az ilyeneken nem kell fennakadni. 😊

T110E4 miért 20 sec alatt teszi fel a láncot? Teszten egy másik E4 meglõtt, 100% repair és újra tudott lõni mielõtt felment a láncom, konkrétan 17sec töltési idõvel láncolva tudott tartani 100% repair mellett.

MatchDiabolo
Pedig jó lenne valami ilyesmi hogy a csata elején azt a 30másodpercet értelmesen eltöltené a legnagyobb effel rendelkezõ játékos ahogy felvázolná a csata helyezkedés tervét úgy nagyjából és egykis +xpért a delikvensek megoldhatnák máris egy értelmes csata kerekedhetne a randomból.

Ja a jómúltkor platoon.
Mondom a társnak, hogy jön egy E-100 remélem nem tudja hol kell lõni ha rátapadok.
Tudta 😞

Master91
Remek, köszi!
Master91
Igen, így már vágom! Köszi!
Szembõl közelrõl viszi bármi mint a szar.... oldalról hülyeség azt lõni
Master91
Óóó! És azt szembõl-oldalból, ha eltalálom, badabumm, nagy sebzés? 😄 Mondjuk még csak Is3, Ferdinand a 2 top tankom, de nem árt tudni most már a Tier X gyenge pontjait. Azért érdeklõdök itt nagy erõkkel a képek / weak spotok után 😄
Pluskast
Erre csak ezt tudom válaszolni <#hehe>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Szerintem is hülyeség.. Ráadásul nincs semmi közös a kettõ játékban azon kívül, hogy mindegyik MMO.. Én szerintem. Sõt úgy olvastam elég nagy gépigénye lesz az MWO-nak tehát ha akarnék se tudnék vele játszani.

Miota igerik mar a fizikat. 😄 Tavaly nyaron voltak mar videok azota se sehol semmi, de hat hatha mostmar telleg jon. 😊
Egy túrót. Persze, ezt már sokadjára halljuk, hogy jön X játék majd sokan elpártolnak. És erre puff neki, mégsem teszik.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

nem a gun felett van egy szar lemez ami szerintem megvédi a gunt az esõtõl hogy ne rohadjon meg rozsdásodjon...
Pluskast
Szóval akkor ez tényleg csak egy újabb felesleges ruszki kacat😊 Na igen. LOL.

Master91
Pluskast
Az nem lesz 😊 Az az érzésem ha kijön a mech warior online sokan el fognak pártolni a játéktól. Nem is baj. Ráfér már az elvtársakra egy jó nagy nyakleves, hogy visszabillenjen az agyuk a normális állapotba.

Master91

A 2 tartály elõtti dobozra gondolsz?
tudom... sztem loltractor átviszi, ha meg arty talál be oda akkor -2000hp :/
Master91

Ilyen képeket vagy ilyesmiket hol találhatok?
http://gamemodels3d.com/ Régen itt tanulmányoztam a tankokat, de most már 3$-t kérnek...
Na a patton után a T30-on is megvan a T110E4-re is az XP. Már csak laza 7milla kell. Jöhet a 7.5

És az ott kb 0mm páncélzat, KV-2 trollal lõtt már át rajta 1100-ra szembõl kb 300m-rõl, jó persze ehhez óriási mák kell, de az a rész ott nagyon gáz.

hihetetlen h nem teszik be hitbox-ba.... esõvédõt meglövik aztán úgy halsz meg XD tényleg halálos találat XD
McDonaldsos tálca meghosszabbított vége hihetetlen hogy benyeli a sebzéseket :@@@@ kurva idegesítõ, eldugom a testet, erre jön egy kis szutyok és még az is átlövi :@@@
Miért mekkora tankkal akarsz átütni egy 10-es tankot szembõl toronyban? 6-ossal? 9-es heavyk és tdk átütései:
németek: 246, 276
amcsi: 269, 276
orosz: 268, 286
francia: 267

Ezekkel már át lehet ütni az IS-4 és az IS-7 tornyát. Nekem legalábbis menni szokott, de tudom én állítólag gold ammo-t lövök, mert túl sokat sebzek.

Aha, értem... Elég érdekes elképzeléseid vannak a sima fogalmáról... (Azt hittem olyan gyenge pont kerülte el a figyelmem amihez nem kell 10-es ágyú, de akkor tévedtem.) Mindenesetre a random átütést is hozzákalkulálva elég ritkán lehet akkor átlõni azt a részt.

Random work
Nekem is produkált ilyet, de máskor rendesen mûködött...

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Eagle16
Mostanában azért már betartják a határidõket, pl. a mostani patch is idõben fog jönni, az elõzõ is idõben jött, az az elõttire nem emlékszem, de talán az volt az amelyik a határidõ utolsó napján, pénteken jött ki.

Vagy jobban meg tudják becsülni a késést és ezt is belekalkulálják, nem tudom.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Szintén lövegpajzs mellett és ágyú fölött.

Trucker39
Nem lehet eredményeket feltölteni az adatbázisba, vagy csak én bénázok?

Feltöltés után:

Elfogadás után:

Most nézem hogy fél millióval emeltek a 9es medek árán. Annyira nem is bánom, mert így jobb áron tudom elpasszolni az E-50et 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Most voltam orosz szerveren az új kiegben jól lenerfelték a tier6-os tankokat. Legalábbis az E8-at 750 sima exp-s gyõzelem hozott 13000 creditet...

Elõször azt szokták hinni, hogy hülye vagyok, hogy felfelé célzok. Aztán észbe kap az elsõ átütés után és megpróbál lerázni, de nekem ugye pont az kell, hogy rátapadhassak az egyik lánctalpára és szögbõl szétlõhessem az ammo rackjét a testpáncélon keresztül.

Ez nem túl valószínû, mert ha szeptemberben patch, akkor már lassan el kéne kezdeni a tesztszervert beindítaniuk, és még az elõzõ patch-set se adták ki.
Nemhinném hogy jövõ héten patchet kapunk, rá egy hétre teszt, és utána újabb patch

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sippie
és az is4-et?
A kis naív. 😊

Sunsetjoy
Azt figyelembe veszik gondolom hogy a szovjet Churchill az ugye Churchill mark III vagy IV (mármint a kölcsönbérlet, amit csesztek kifizetni a ruszkik).
A brit tree-ben pedig mark I és mark VII (heavy churchill) van feltüntetve.

Az meg egyértelmû, hogy prémtankot nem vesznek el senkitõl, inkább adni szoktak, illetve kivonni a megvásárlás alól.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...