World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most van egy uj sorozat a vilagegyetemrol az Eden csatornan. Azt azert lehetetlen felulmulni egy konyvvel. Azt a latvanyt nem lehet leirni meg az animaciokat pl. egy csillag belsejerol es az ott lejatszodo folyamatokrol nem lehet ugy atadni irasban megha vannak hozza kepek akkor sem. Persze egy irodalmi konyv vagy akar egy krimi is sokkal jobb ha olvassa az ember.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Ok. bocs. Vissza a wot-hoz.

Miért kellet szénné nerfelni a német tankokat?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ytarnak is van, a "Részletek"-ben. De az elsõ kettõnek nincs.

..es ennek megis mi koze van wot forumhoz? beszeljetek meg privat.
Jaja, szerintem nincs jobb dolog annál, mint egy nehéz nap/WoT által szétbaszott idegrendszer után egy jó kis könyvet olvasni az ágyban. Én eleve régimódi vagyok, szóval a nyomtatott könyvet nálam semmiféle iPad meg hasonló faszság nem fogja kiszorítani.

Az eszedbõl élsz de nem olvasol? Ez ám az érdekes.

Nekem már csak szakmai alapon is kurva sokat kell olvasnom, én nem éppen árokásó vagyok.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Az elso replay a 4-nek van es az te vagy 😊

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Gottfried
Persze,igazad van,ezért is nem fûztem hozzá kommentet. 😊

Lehet hogy öreg vagy régimódi vagyok de igen,én szoktam.Sajnos a WOT miatt kevesebbet mint amennyit szeretnék. 😊
A film,video vagy bármi egyéb információforrás soha nem fogja azt az élményt nyújtani mint a könyv.Legyen szó szakirodalomról vagy szépirodalomról vagy akár ponyvaregényekrõl.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Akik mostanaban hagytak el az orszagot mert szinte el lettek uldozve igy vagy ugy azok kozott sajnos sok az annyira megkeseredett, hogy ha tehetne meg az allampolgarsagat is kicserelne a befogado orszagera azonnal. En mas okbol vagyok itt es rengeteg szep emlekem van a 10 evvel ezelotti Magyarorszagrol ami sajnos csak emlek lesz lassan az otthoniaknak is.
Raadasul kiderult, hogy egy masik tankos srac innen a forumbol par kilometerre lakik ugyhogy a multheten meg is latogattam oket. Milyen kicsi a vilag <#wave>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

A harmadikhoz van replay. De azt én is furcsának találom, hogy az elsõ helyezett 1513 XP-jéhez "csak" 30298 ezüst tartozik.

Te szoktál?

No comment 😉

mint már mondtam minden éremnek 2 oldala van.

Hol tartunk amiatt, hogy nem olvasok, vagy nem olvasnak az emberek? Mindenkinek szíve joga, hogy mit csinál nem? Ha én nem szeretek olvasni, akkor nem olvasok.

Gottfried
"Könyvet olvasni pedig nem szoktam még magyarul sem"

No comment!

Greenscape: végre egy hazafi,aki nem fordít hátat annak az országnak ahonnan jött!
Diegho: Elég szomorú,hogy nem olvasol,sajnos ezér tartunk ott ahol tartunk.Az írott sajtó vagy könyv már lassan fikarcnyit sem ér az emberek 80%-ának. A könyv igen is haszon! Ha belegondolok,hogy pl amerikában ki akarják venni az írás oktatást a tantervbõl és gépírást akarnak berakni el tudnám sírni magam!
Az eredmeny listaban a PzIV es mezonyben szivesen megneznem az elso harom ember replayet. Az elobb volt egy 9 killes gyozelmem es csak 1149 experiencet kaptam(1723 volt premiummal). Nem kicsit tunik soknak a felbergabor eredmenye foleg a 740-es effijehez kepest.
Volt mar 10 killes csatam is a PzIV-gyel, de akkor is csak 1285-ot kaptam. Mit csinaltatok ti az ennel magasabb pontokert?

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

No látod pont azért nem teszem, mert én az eszembõl élek és ehhez szükséges, hogy több nyelven is jól kommunikáljak, miért lennék olyan barom, hogy még ezt a kis nyelvgyakorlási lehetõséget is elvegyem magamtól? Tudod minden éremnek 2 oldala van!

Nagyszerû gratulálok hozzá.

(amúgy azért, mert az a anyanyelved, de hagyjuk nem érted, látom)

Miért játszanék magyarul bármivel, ha angolul tökéletesen megértem, ráadásul még a nyelvtudásom is fejlõdik?

Könyvet olvasni pedig nem szoktam még magyarul sem, pedig most is közel 40ezer könyv vesz körül.

En kint elek Skociaban mar tobb mint 6 eve igy valamennyire tudok angolul is, de a jatekot magyarul hasznalom. Ennek ket oka van. Az elso, hogy ez az anyanyelvem es sajnos miota kint elek rengeteget romlott a helyesirasom mert nem nagyon irok magyarul csak itt meg a GT-s fprumokon. A masik meg, hogy eleg sok olyan katonai kifejezes van benne amit meg az angolul anyanyelvi szinten beszelo baratnom sem tudott mit jelent. Ugyhogy maradt a magyar. A legenyseg ugyis angolul nyomja csata kozben. Azt viszont mar nem allitanam az magyarra akkor sem ha lesz ra lehetoseg a kesobbiekben.

Engem is zavar a rossz fordítás, de azt mondtad: ,,semmivel magyarul" Meg vagyok én is fordítás nélkül is, bár használom, de csak megszokásból. Úgy maradt, és már nem állítok rajta.

De ettõl még egyre több ember hozzáállása az, hogy a magyar nyelv az neki semmi.

Egyébként meg azt szoktam mondani, aki annyira oda van az eredeti nyelvért, olvasson Shakespeare-t eredeti nyelven, és én fejet hajtok elõtte. Érdekes, mondjuk erre soha nem vállalkozik senki...

Senki nem mondta, hogy utálja az anyanyelvét, csak mi szimplán elfogadjuk azt, ha valami angolul van és nem nyihogunk azonnal a magyarításért. Mellesleg filmbõl is van pár, amit magyarul megnézve abszolút nem azt kapod, mint eredeti nyelven, hanem sokkal kevesebbet, persze akad példa a fordítottjára is. Engem az zavar, hogy mindenféle következetesség nélkül vannak lefordítva dolgok és ez megfelel sokaknak, ezt hívják igénytelenségnek.

ebben teljesen igazat adok Neked! Magyarországon élünk beszéljünk és olvassunk magyarul.Ha már egyszer a világ eme segglukában élünk,akkor ápoljuk már a hagyományainkat és a nyelvet.Így is ha idejön egy külföldi elvárják,hogy min angolul szólj hozzá,de ha mi kimegyünk vhova,akkor ki szól hozzánk magyarul??? (kiv akik innen mentek ki!)
Nem érdekel hogy jött ki, de én hülyét kapok attól hogy egyre több ember allergiás a saját anyanyelvére. Jaj, magyarul nem nézem, nem olvasom , nem játszok...csak eredeti...

Az egy dolog ha egy fordítás szar. Az is igaz hogy fontos a nyelvtanulás, és nem vagyok egy magyarkodó sem.

A fene egye már-és nem akarok senkit megsérteni, akinek nem inge...- de ne utáljuk már a saját nyelvünket!

napi statisztikát hol lehet megnézni?
Gottfried
Köszi a gyors válaszokat!

Zegi Norbi HUN
Np😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Az általános szabály vonatkozik rá, vagyis a +/- 2 tier. Így tier3 és 7 közötti ellenfelekkel találkozhat csak, 8-asokkal már nem. Ennyiben lesz kedvezõbb a helyzete.

Nem minden tankra igaz, de a legtöbb esetben az lesz, hogy a csata legkisebb és legnagyobb tankja között 2 tier eltérés lesz, persze artyra és scoutra ez nem vonatkozik. Teszten talán nem is futottam olyan kört ahol pl egy tier6 heavy szakasz nélkül tier10 csatába került volna.

Dióhéjban: Tier3-tól +/-2 Tier amivel találkozhatsz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gottfried
Egy kérdésem lenne a 7.5-el kapcsolatban mert nem találtam sehol pontos infot. Valaki írta itt tegnap hogy a PzIV jó farm tank lesz megint(pontosabban jobb mint eddig) mert kedvezõbb lesz az MM besorolása. Az MM változásairól mit lehet tudni pontosan ?

THX...ez tökéletes:-)
Ami azt illeti, szerintem is kritikán aluli néhány helyen a fordítás minõsége...

Pl kapásból a menüben a 'Help' helyén Segítrsg vagy valami hasonló, a 'Recruit' mint újonc a klánban hónapokon keresztül volt 'Újratoboroz'.
De ami végképp betette a kaput, az az volt, mikor a szerver oldali célkereszt engedélyezésénél az 'Enable server side reticle'-t sikerült nemes egyszerûséggel 'Tároló'-nak fordítani.

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, de ez nem más, mint tiszta igénytelenség.

..ezt nem tudom hol irja vagy mire. en sem jatszom magyarul, csak angolul.
tudom ezerszer belinkeltétek már ,de vki meg tudná adni annak a lapnak a címét ahol meg lehet nézni a napi csatáim eredényét?
ok..tehát semmi változás.
Csak mert az vagyon irva:
"Képességeknek és Képzettségeknek megszünik a hatása,ha a személyzet más..."és itt felvannak sorolva ugyebár a választhatók...
csak mert ez igy ugy tünik ..mintha ..
Nemde?
Zegi Norbi HUN
Ezen sok infót találsz😊

legénység skillek

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Nem látom, hogy bármit is írtam volna neked, vagy tévedek? - persze ezt a hozzászólást nem számítva.

szoktad használni a szerver oldali retikült? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ok...ezen kivül tudsz értelmesen is ehez hozzáfüzni valamit???--nem pedig nyelvészkedni???:-)
Bocs hogy magyarra van állitva a magamfajtáknak a játék!!
na meg ha kivan fejlesztve már javitás-álca..akkor egy halálos szem kifejlesztés esetén ,az érvényteleniti a másik kettöt??? - nem, nem ervenyteliniti.

Vagy összeadodnak?? - ez harom telejesen kulonbozo kepesseg. nem adodnak ossze. kulon-kulon ervenyesulnek.
Ha 100%-on lép mûködésbe a halálos szem, akkor állítsd vissza a képességeidet és tedd a halálos szemet másodiknak. Ettõl szájbarágósabban nem megy.

Bele se merek gondolni mik vannak még itt, bár ha a filmcímekbõl indulok ki, akkor itt is lehet 1-2 érdekes dolog, lásd The Grey - Fehér pokol ?!?!?! Ez most hogyan jött ki?

No akkor ebböl semmit se értek idáig:-)Bocs,hogy csak magyarul tudok olvasni..tudom..luzer vagyok...
azért van aki elmagyarázza,hogy meg is értse az ember???:-)
Bizony. A halálos szem fordítás komoly lelki törést okoz embereknél. Ez tragikus. Olyan mértékû lehet ez a trauma, hogy abból évekik nem lehet felépülni (eredetinyelvsznob)

A halálos szem nem a kritikus találatokért felelõs? Mindenesetre leginkább azt kell nézni, hogy skill vagy perk, mert utóbbi esetén lehet érdemes resetelni 20K kreditért a már meglévõ képességeket, hogy aztán a megfelelõ sorrendbe rakva mûködésre bírd a halálos szemet. Ha nem perk, akkor mehet tovább visszaállítás nélkül a képességfejlesztés.

Halálos szem úristen, na az ilyenek miatt nem játszok semmit magyarul.

Üdv!
Kérdés..szakértökhöz..
Képességeket hogy érdemes fejleszteni??na meg ha kivan fejlesztve már javitás-álca..akkor egy halálos szem kifejlesztés esetén ,az érvényteleniti a másik kettöt???Vagy összeadodnak??Kinek mi a tapasztalata??

THX..elöre is:-)
Grille tegnap vágott belé 800at kb t34be😄😄 örültem
Koridor
Én meg leléceltem vele egy kv1-elöl nézett mint rozi a moziba hogy eltüntem ensken a házak között.

Koridor
Ja, de a Grilllé 150mm-es 680/680 átlagsebzéssel, az amx meg 105mm-es és 445/330.