World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Na de lehet nem ezért.
M4 Sherman-t 105ös HE-vel használom, 61% win rate
576 csata 😊))
a játék végén meg 1 "that's all folks" várna😊
Ne vedd bántásnak de ez olyan nagy ötlet mint a fizika...csak több a baj vele.
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/series/combined_arms/
és újra elõveszem a hõn imádott Sherman-emet 😊))))
ahh de imádom azt a dögöt 😄😄😄
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
The Matrix has you...
Hi all,
More details about tomorrow's special: Stalingrad Battle:
Start time: 27.07.2012 (7:00 - 7:30 CEST)
End time: 31.07.2012 (7:00 - 7:30 CEST)
Bonus:
3 x exp for the first battle
50% discount on:
MT V Matilda
HT V Churchil
200% increased credits on the following tanks:
MT IV PzKpfw III
MT V T-34
MT V M4 Sherman
csak még nem értek rá kitenni sztem weboldalra...
War. War never changes...
Ez egy tier 8-as csata volt ahol lammaer csapatanak zaszlovedes volt a feladat. 3 tankot kilott 2 Tier8-as volt. masik 2 tier 8-ast megpakolt es 1, 7-est, es 2 8 szintut pedig felfedezett.
Nem volt rosz mecs gratula, de bele se merek gondolni , hogy mi lett volna ha az ellensegbol meg masik 2-3 tankot kicsinalt volna es mondjuk plussz 2 felfedez.
Ez az eredmeny prem accal ha felszorzom az XP-t 2496XP es akkor meg a kredit is novekszik talan 50%-al.
A game playt megneztem so nincsen mese, kivancsi vagyok a teoriara.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A sebzésnél mit jelent ez 4470/4800?
A 4470 a valós sebzés, a maradék meg az égésbõl adódik hozzá?
Szerintem a háború borzalmait és brutalitását nagyon szemléletesen leírja és már csak ezért is érdemes tõle olvasni.Aki ezeket a dolgokat olvassa és csak egy kicsit is beleéli magát,soha nem akar majd háborúzni,annyira megrázóak a leírásai.(aztán hogy átélte e ezeket vagy csak mások elbeszéléseit írta le,azt hiszem az nem olyan fontos)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
De ami jó benne és idevág nagyon: Õ is azt írja,hogy a tigris nem legyõzhetetlen! Õt is nemegyszer számûzték belõle!😊
De csak akkor szórakoztat,ha eleve úgy kezelem,mint könnyû,kitalált történeteket.
Iszonyatos butaságok vannak bennük.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
280 méternyire egy Ferdi-t képtelen voltam eltalálni.
Német ágyúval, még ha sérült is, csak-csak eltaláltam volna legalább egyszer, ezzel egyszer se.
Hát így OP-k ruszkik.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
(talán van valami telepíthetõ kliens)