World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most rengeteg agyhalott van.
Vk28 bázisunkon 3 td-t ölt meg.
St emil,T25/2 és E25-öt.

Tegnap a T-10-ben ülve találkoztam egy másik T-10-el, ami stock toronnyal volt, és nem a top ágyú volt rajta. Ez lelkesen lődözte a tornyomat arannyal, és fel sem tűnt neki, hogy esélye sincs belőni. 1560-at pattintottam csak ettől a zöld moszattól. <#eplus2>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Én nem tudom, hogy a WG hogy számolta ki ezt az 5% csak a lövéseknek gold ammo, de ma reggel nyomtam két meccset Obj 416-al, aminek konkrétan nincs páncélja, a két meccs alatt(direkt néztem)14 lövés talált el, ebből konkrétan 8 gold volt. Ismétlem, egy olyan tankot lövöldöznek golddal, aminek semmi páncélja nincs.<#falbav>
Persze mikor túl sok gyökér van a csapatban akkor én sem tudok mit tenni.1-2 lövés mert 10-en jönnek.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nem az volt az ígéretük, hogy két tieres csata után nem jöhet két tieres csata?

Tegnap ilyen leosztásos csatában voltam, néztem is, hogy emmeg mi?:
2 db t10, 2 db t9 és 11 db t8-as.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.05.29. 23:42:59

angelus1991ster.blogspot.hu

Azért elég sok tank megszívta ezt az új MM-et.Chi-he,Chi-nu folyamatosan +2-ben játszik.Saját tiernél kisebb tankot nem láttam még velük.
Vagy csupa 4-es csata és 6-os a 4-essel.Vagy csupa 5-ös és 6-7-es csata az 5-össel.
Szedem be velük a Levasaló medált illetve csatát hozok le velük.Pedig nem egy powercreepek.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.05.29. 23:37:32

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

HTS s3rg1nh00
nincs kizárva,ha valami -2 tieres meggymagköpködő beáll lőni szembe... 😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

barret
Pár napja írtam,hogy acélfalat csináltam vele 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Nekem éppen a T-10-el mentem egy egész jó csatát Mannerheim Line-on, 3500 dmg mellé meggyilkoltam két másik T-10-et, egy Revot, meg két TD-t (T95&FV215(183)). Első lettem xp-t illetően.

kigyi
Full retard ma a banda 😄 Beállok foglalni, mert csesztem az egészre na mondom mindjárt kiszednek aztán abbahagyom a játékot. Hát persze, hogy nem, sőt nézem a térképet az ellenfél meg se moccan felém.... Senki sem jött még csak véletlenül se foglalkoztak velem így meg is lett a kitüntetés amikor egymagam foglalom el a bázist és nem fedeznek fel a csata során, de ilyen hülyéket mint ma. Az előbb meg 1455-öt pattintott a KV1S igen ez amit szinte minden átüt... Ott áll velem szemben 8 tank és lőnek veszettül persze nem tudtam mit tenni hiába kértem segítséget senki sem segített csak pucoltak....
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.05.29. 21:08:40

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Kedvencem, mikor Murovankán encounter módban az egész csapat indul a varázserdő felé, az ellenfél összes tankja beáll a cap körbe, és mivel senki nem ér oda a foglalást megszakítani 1.5 perc alatt veszítünk. <#falbav>

joe662
Egyéni szoc probléma:-DDD
Làtod én elörelàtó voltam:-D és van 2 orosz,1 amcsi,és 1 svéd nöcim.
De meg ne kérdezd,hogyan sikerült:-))

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sherman0070
Jókor... full nő legénységem van csak.... már nincs értelme keverni

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Az nagyon jó.
Is-7 nálam felemás.
Hülyeségem miatt 1 lány hiányzik belőle.

...nekem már mind1 egyelőre... 😄 mondjuk így is van 2 nőcim talonba... na majd az újakkal... mert elvileg jönnek a 2. IM-ek majd valamikor (remélem hamar + a régi is bent marad)...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.05.29. 19:10:26
"In 9.19, Brothers in Arms will work together with Sisterhood of Steel;"

Végre...

...hmm... akkor is fog vmi 2 másodpercenként lőni, ha ráteszek 1 ilyet. 😄
Kempelés ellen a tüzérség, mint hatásos eszköz. Mesélj még kérlek.
...hát ha ezek behozzák a kövi patchbe ezeket az improved equipmenteket... itt bolondok háza lesz... most gondoljatok bele... réteszek mondjuk az E25-re... egy improved ventillationt... (nem számoltam ki, de befog tölteni 1,5 perc alatt mondjuk) 😄D + még ott van a crewra vehető izék.... és ezzel be lehet menni randomba... :"D bármekkora tierre rá lehet rakni. wtf. ...hovatovább, ez is mélyíti majd a szakadékot a prok meg egyáltalán a normal userek közt...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.05.29. 18:05:10
xotyi
Jó érzés mikor artyval tiszta célpontot mutat a játék, csak épp azt nem veszi számításba hogy előtted csapattárs áll, ellövöd magad, majd a játék közli, hogy "That was one of ours" aztán meg magyarázkodhatsz! 😄

Trance&Friends nothing more..

Én ezt úgy módosítanám hogy a hídra ne egyszerre akarjon mindenki felmenni.<#buck>
Ciki amikor minusz 2 gyökérrel kezdjük a csatát mert egyszerre akarnak átmenni.

Megjelenésekor is a "ne kelj át a folyón" volt a nyerő(bb) stratégia, igaz, akkor még 90 fokkal odébb, pont a camp-telepeken kezdett a két csapat!
Hiába, bárhogy is variálják, csak-csak visszatér a camping, mint nyerő megoldás - ami ellen csak a jó tüzérség volt hatásos, nem a mostani szar... <#wink>
Persze, ha ezt is "csövessé" tennék, mint a map-ok többségét, akkor - mehetne a lamming-train is és - azzal sem lenne "gond"! <#idiota>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

joe662
Szerintem azért piros mert mindjárt elfogy a goldlöszer<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Jaa,azé ződ pötty mert át tudod ütni,világos.
De a lőszer száma felett az a kék meg piros jel mi?
Egyébként most öltem meg egy artyt úgy hogy belehajtott a vízbe eltaláltam és láncoltam,majd kis idő múlva kiírta hogy vízbe fojtottam.<#idiota>
Jah meg találkoztam egy idióta magyar cromwellel,aki engem nézett ellenségnek,csabuci vagy mi a rosseb volt a neve,a marhája seggbe lőtte a svéd medem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.29. 16:44:44

joe662
Átütés indikátor azt hiszem,aslain modpack ban van,a célkereszthez járt ha jól emlékszem.

Hú de fura mod-od van,mi a bánat az a zöld meg fekete pötty?

És mi a fenét jelent a lőszer felett a kék meg piros jel?

joe662
Fuu Mt15 és ne legyek idegbeteg<#banplz> 2 db 1 lövéses tankot nem bírtam megölni,vagyis inkább ez a sz@rhalmaz<#falbav>
Az strv-t 2x is meglőttem ugyanonnan,a 3. persze hogy nem adta be<#action>

xotyi
Egyetértek, a dont cross the bridge stratégia feltalálása óta unalmas, elhúzódó, heavykkel egyenesen idegesítő lett a gameplay azon a mapon.

Trance&Friends nothing more..

Bakker nagyon fura dolog volt most csatában,szaros kis svéd prémmel voltam,a csata végén két homár skorpió meg 2 arty maradt,előre mentem felderíteni meg is lettek,az egyik homi skorpió szikla mögött volt,odaértem a sziklához akkor kurva lagom lett mint állat,vagy 10 másodperc fagyi,egyet tudtam lőni homárra többet nem mert a pingem 800 felett és fagyi folyamatosan.
Lol végül is nyertünk,de engem megölt homi.viszont a jelentés szerint 3 lövést toltam be neki,én egyre emlékszem,de igaz hogy fagyi közben nyomkodtam az egeret mint örült.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.29. 16:23:31

Hétvégén nem is játszottam a duplázós event miatt. Ma délelőtt nyomtam egy pár csatát, és meg is lepődtem, hogy 9-2-re hoztam a mai csatákat. Az eddig konstans szopó ágon levő Strv S1-gyel 6-ból 6 győzelem. <#fejvakaras> Az utolsó 4 meccsen kerestem 175000+ kreditet vele. A vbaddict szerint is az egyik legjobb kredit gyár ez a tank.

Kaptam egy "Legyőzhetetlen" medált is vele, ami eddig még egyik tankkal sem sikerült.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.29. 16:14:09

iszonyú sok az agyhalott,olyan elmebeteg lemming train-ek vannak hogy beszarás.
Az előbb az egész hülye banda egy vonalban megindult,be az ellenséghez ahol 5 td szarrá lőtte őket.

kigyi
Jah azt a küldit én T5 Arty-val toltam le, röhögtem én is a marhán akit szadiztam 😄

Ez nagyon kolbász volt,de tényleg,sík barom volt.Kiment a nyílt mezőre,stunoltam és láncoltam sokszor,a csapat meg adta neki az áldást,de tök fasza volt mert rengeteg lövés lepattant róla,így jó párszor telibe tudtam nyomni mire kifeküdt.
Most 38.81 az m40 újratöltési ideje,asszem,ezt a marhát több mint hatszor lőttem meg,hat lövés kellett a küldihez.<#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.29. 15:27:21

kigyi
Tieren belül illetve top tier-ként én sem panaszkodhatok az Arty-ra. Sajnos T5 felett nincs belőle, de itt T5 és T4 tankokat halálra tudom szivatni vele T67-et one shot-ra is rakom néha 😄

Hát ha olyan kolbász volt, hogy kiállt a nyílt mezőre. <#awink> Én is ma telepumpáltam ólommal (1815 dmg +halott parancsnok, és halott töltő) egy Type 4 Heavyt az Egérkémmel. <#gun>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.29. 15:13:30

Asszem 200 ezret kerestem a type4 lövésén,mivel kész lett rajta a küldi.<#buck>

Ezt mond annak a type 4-nek akit szarrá lőttem nyílt mezőn.<#banplz>

kigyi
Ha elég nagy az Arty és gyengén páncélozott az ellen akkor simán ki lehet csapni, de a nehéz tankoknak már nem okoz akkor problémát mint régebben.

Artyval még mindig lehet vígan oneshotolni az ellenséget,megvolt m40 napi duplázója,vakon kicsaptam bokorból td-t amint elindult a csata és betöltött az ágyú.<#hehe>

kigyi
Igen a sima marad ezt meg eladom amint lehet, KV85-el még nem tudom hogy leszünk barátok, de kell az IS-hez 😞
Free-t modulokra szoktam néha tolni mint itt is a lövegre toltam, mert az alap egy szenvedés volt. Komplett szintet nem nagyon tudok, ahhoz még keveset játszottam.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.05.29. 11:21:08

Én birom azt a térképet,bár igaz sok gyökér meghal ott mert vagy le esik a hídról vagy a vízbe fullad mert rossz helyen kel át.

Nem értem egyébként, hogy mi a gond azzal a térképpel.

Lassan map se lesz... aztán csodálkoztok, hogy nincs hova rotálnia, és zsinórban megy ugyanaz... 😄 egyébként ennyi erővel még vegyenek ki párat, azok is legalább ennyire félre vannak csúszva a balance-szal.
Sherman0070
Erlenberget vegyék is ki. Szar map.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

IS6-os bitte... bár én tudom használni így is... csak fairebb lenne. 😊)
Ahogy látom az IS-7 buffolásán is dolgoznak, remélem, hogy kap egy normálisabb ágyút, mert így gyakorlatilag használhatatlan. Eleve a 250-303 pen vacakabb, mint a többi hasonló HT-nál, és ráadásul még iszonyat pontatlan is. Esélytelen ezzel az ágyúval gyenge pontot eltalálni. Kíváncsi vagyok, hogy a KV-5-ből mit sikerül kiszülniük.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.29. 10:56:54

HTS s3rg1nh00
ha jót akarsz,megtartod a simát mert az S szarabb 😊
és free xp-t csak modulra tolj vagy úgy ha kompletten átlépsz egy szintet,ha már csak a következő tankot kell fejleszteni sosem,legalább fejlődik a legénység addig is.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

...most olvastam h a ruszkiknál az első ranked season 7. hó 5.-én startol...ha akkor jön az EU-s is... pont jó, mert már nem lesz vizsgaidőszak. 😄
Viszont ezek hülyék... Erlenberget is kiakarják szedni... + azt mondják, hogy az összes találat 5%-a csupán gold... lol... (persze, mert a pew-pew low tier tankok leviszik az átlagot. 😄)
+ egyéb nyalánkságok itt: Q&A
Sherman0070
Talán 1 hét múlva.